Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voormalig Ajax-target kan kiezen uit Atlético, Leverkusen en Liverpool’

Laatste update:

Bilal El Khannouss geniet belangstelling van Atletico Madrid, Bayer Leverkusen en Liverpool, zo melden Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. De negentienjarige smaakmaker van KRC Genk werd vorig jaar nog gelinkt aan een transfer naar Ajax.

El Khannouss ligt in Genk nog tot medio 2027 vast, waardoor hij de nummer vijf van de Jupiler Pro League een mooi bedrag kan opleveren. De drievoudig international van Marokko is volgens Transfermarkt zo’n 22 miljoen euro waard.

Genk hoopt El Khannouss nog een half jaar te behouden, al wil met name Atlético zo snel mogelijk toeslaan. Trainer Diego Simeone zou de rechtspoot het liefst al in januari aan zijn selectie toe willen voegen. Volgens de Belgische media wil Genk echter alleen meewerken aan een zomerse transfer.

De Smurfen willen van El Khannouss de duurste uitgaande transfer ooit maken. Dat clubrecord staat nu nog op naam van Sander Berge, die met zijn transfer naar Sheffield United in januari 2020 liefst 25 miljoen euro opleverde.

De clubs staan in de rij voor El Khannouss, wiens vader eind 2022 bevestigde dat Ajax interesse had. “Ja, het klopt dat ze geïnteresseerd zijn. Ze volgen Bilal al sinds zijn dertiende, maar hij zit uitstekend bij KRC Genk en concentreert zich nu daarop.”

Inmiddels lijkt El Khannouss onhaalbaar voor de Nederlandse recordkampioen. Een zomertransfer naar Leverkusen, Liverpool of Madrid ligt meer voor de hand. Momenteel is El Khannouss met Marokko in Ivoorkust voor de Afrika Cup. Tijdens de eerste twee groepswedstrijden moest het in België geboren talent genoegen nemen met een invalbeurt.

Tot dusver speelde El Khannouss 76 officiële wedstrijden voor Genk, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 10 assists. De aanvallende middenvelder wordt vertegenwoordigd door zijn familie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op zijn 19e al een waarde van 22 miljoen. Ja dan is hij inderdaad niet heel erg haalbaar voor Ajax. Al zou Ajax voor hem misschien wel een betere tussenstap zijn!

22 januari 2024 om 12:49

Het huidige Ajax lijkt me een beetje een onnodige tussenstap eerlijk gezegd. Natuurlijk qua geschiedenis en aanzien een grotere club, maar een niet ongelofelijk veel sterke competitie momenteel en ook niet de meest stabiele periode voor Ajax.

22 januari 2024 om 16:46

Heb deze jongen nog nooit aan het werk gezien, maar zijn stats vind ik niet heel indrukwekkend voor een aanvallende middenvelder. 4 goals vind ik vrij weinig. Een echt talentvolle aanvallende middenvelder prikt er toch wel wat meer in, zeker in deze competitie. We gaan het zien.

22 januari 2024 om 17:04

Het is eerder een spelbepaler dan een doelpuntenmaker. Ik zie hem eerder naar de 8 zakken eerlijk gezegd.

Deze jongen is niet heel veel genoemd bij Ajax, maar hier en daar weleens. Had gehoopt dat de interesse concreet zou worden en dat Ajax hem afgelopen zomer had gehaald. Maar helaas is dat niet gebeurd, moest toen waarschijnlijk zo'n 10 tot 15 miljoen kosten en dat is een bedrag die Ajax afgelopen zomer nog best wel kon betalen. Nu is hij onhaalbaar voor Ajax, kost sowieso dik 20 miljoen en misschien wel tegen de 30 aan. Qua type speler vind ik hem veel lijken op Kokcu. El Khannous werd ook vooral als nummer 10 gezien, maar uiteindelijk als een soort 8 gebruikt en is daar heel goed doordat hij veel voetbal en techniek met zich meebrengt.

Denk dat Leverkusen de meest ideale stap voor hem zal zijn. Heeft hij wel o.a. Xhaka en Palacios als concurrenten, maar dat zijn weer andere spelers en waarschijnlijk dat het middenveld dan anders ingevuld zal worden aangezien Xhaka en Palacios altijd verzekerd zullen zijn van een basisplek (en terecht).

22 januari 2024 om 13:01

Hij heeft toentertijd aangeven te willen spelen in de Spaanse competitie en het liefst bij Real Madrid

22 januari 2024 om 13:20

Onlangs heeft ie gezegd dat hij liefst naar Duitsland gaat. Hij wil zo de route De Bruyne volgen. Wat natuurlijk geen slechte weg is

Nog niet het afgewerkte product, iemand met zijn kwaliteiten zou toch veel betere statistieken moeten kunnen halen, maar wel echt een heerlijke voetballer om naar te kijken. Leipzig werd ook genoemd om Simons daar te vervangen na dit seizoen, dat zou ik misschien nog de beste stap vinden. De top van de PL zou hij nu zeker nog niet moeten doen.

Ik ben ook is benieuwd naar zijn vervanger bij Genk, ze hebben daar met Karetsas een toptalent rondlopen voor zijn positie.

Nog een paar maanden genieten van Bilal en dan wens ik hem alle succes. Maar eerst nog de Africa Cup winnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren