Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

José Mourinho deelt op humoristische wijze tweede sneer uit aan Arne Slot

Laatste update:

José Mourinho was donderdagavond na afloop van de return tussen AS Roma en Feyenoord (4-1) in een melige bui. De zestigjarige Portugees onthulde voor de camera van ESPN dat hij tegen Feyenoord-trainer Arne Slot heeft gezegd ‘dat hij niet alleen naar Napoli en Manchester City moet kijken’. Vervolgens gaf hij NOS-journalist Joep Schreuder een sleutelhanger van de Conference League-beker, om af te sluiten met een tweede humoristische sneer naar Slot tijdens een interview met Sky Italia. “Ik heb wit haar, Slot is kaal”, aldus Mourinho.

De spraakmakende trainer was na afloop van het tweeluik tussen Roma en Feyenoord (4-2) zeer te spreken over zijn eigen elftal. “Misschien denken sommige mensen er anders over, maar ik vond dat we goed hebben gespeeld in een lastige wedstrijd. De onzekerheid rondom het meespelen van Dybala maakte de voorbereidingen een stuk moeilijker. De snelle blessure van Wijnaldum hielp ook niet mee. Het was heel, heel lastig, maar dankzij onze discipline, ons lef en onze intelligentie waren we de betere”, aldus Mourinho in gesprek met Sky Italia.

Mourinho denkt dat zijn ervaring doorslaggevend is geweest in het Europese tweeluik tussen Roma en Feyenoord. “Nu snap je waarom mijn haar zo wit is”, grapt de Portugees. “De andere trainer is kaal, ik heb wit haar. Dat is omdat ik zo’n 150 Europese wedstrijden heb meegemaakt. Ik heb alles gezien.” Bij ESPN sprak Mourinho vlak na de wedstrijd al over Slot. “Ik heb hem gewoon verteld dat hij in plaats van Napoli en Manchester City naar AS Roma moet kijken. Hij heeft Roma niet goed genoeg bestudeerd. Alleen dat. Maar hij is een geweldige coach.”

Slot gaf vervolgens toe dat het onderonsje met the Special One heeft plaatsgevonden. “Mourinho vond dat ik ook naar AS Roma moet kijken en niet alleen naar die twee clubs. En wellicht heeft hij daar ook nog gelijk in, want zijn team heeft vandaag wel op een geweldige manier gevochten en gestreden. Als je van dit Feyenoord kan winnen, dan moet je wel heel erg goed zijn”, zo zei de trainer van Feyenoord bij ESPN. Mourinho maakte er tijdens de persconferentie een ware show van door NOS-journalist Schreuder te belonen met een sleutelhanger van de Conference League-beker na een eerder onderonsje in De Kuip vorige week. “Niet huilen na een nederlaag”, zei de Portugees daarbij.

Complimenten voor Feyenoord
Toch deelde Mourinho tijdens de persconferentie ook complimenten uit aan Slot en Feyenoord. “Ik feliciteer Feyenoord oprecht: het is een goed team, met goede spelers en een goede trainer. Ze gaan landskampioen worden en hebben ons goed weerstand geboden. Ik geef ze alleen een advies mee, waar ik met mijn witte haren alles van weet. Als je een wedstrijd verliest, ga dan niet huilen, maar denk aan de volgende wedstrijd. Dat is mijn enige advies.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De beste trainer van het millennium. Wordt vooral in Nederland neergesabeld. Waarschijnlijk omdat hij trainers als van gaal, Frank de boer, slot heeft opgeslokt. En omdat zijn real Madrid het grote Barcelona van guardiola een halt toeriep.
Maar de man heeft gewoon humor. Kijk de video's want op schrift kan het anders overkomen. Toptrainer, ik verwacht dat hij de EL pakt

21 april 2023 om 09:38

Jij leeft in een sprookjesnbos? Zijn Real Madrid een halt toe riep? Zoek even de wedstrijden terug en de uitslagen.. grappenmaker

21 april 2023 om 17:27

De eerste seizoenen wel, maar in 2012 en 13 was dat Real van Mourinho wel echt fenomenaal. Dat was prime Mourinho, schoten heel Laliga aan gort met toch een best compacte speelstijl. Was gewoon niet tegen te beginnen, vind het ook geen wonder dat Real een jaar later (weliswaar onder Ancelotti) de CL droogte beëindigde.

21 april 2023 om 09:43

Nee. Omdat het gewoon een totale idioot is. Prikt een trainer van een tegenstander in z’n oog. Naait z’n assistenten (en spelers) op om zich net zo debiel te gaan gedragen. Roma heeft verdiend gewonnen (zou ook een schande zijn hadden ze dat niet gedaan) en Mourinho is een meester in dit soort wedstrijden maar het is en blijft een randdebiel.

21 april 2023 om 09:44

Anders duik je gewoon even met Mourinho het bed in..

21 april 2023 om 09:52

Denk dat Ancelotti wat meer aanspraak maakt. Mourinho heeft wel prijzen gewonnen, maar niet het voetbal als sport verder ontwikkeld. Ik denk dat Nederlanders daar doorgaans vatbaar voor zijn.

21 april 2023 om 10:08

Van ancelotti kan je ook niet echt zeggen dat hij het voetbal als sport verder heeft ontwikkeld.

21 april 2023 om 10:31

Dan is Ancelotti ook niet een goed voorbeeld. Als het gaat om ontwikkelen van het voetbal. Maar het wijst wel dat resultaat vaak heiliger is dan mooi voetbal. Daar kan je ver mee komen.

21 april 2023 om 10:51

Ik zal het duidelijker verwoorden:

Ik vind Ancelotti zelf wat meer aanspraak maken op de titel beste coach. Ancelotti heeft meer prijzen gewonnen en laat het vaker zien op topniveau.

Daarnaast denk ik dat Nederlanders Mourinho minder waarderen omdat hij het voetbal niet ontwikkeld heeft.

21 april 2023 om 11:00

Mourinho was anders wel de eerste trainer die met 11 man op de doellijn ging staan, vond ik destijds aardig revolutionair.

21 april 2023 om 11:35

hoho, wel met een vooruitgeschoven spits hè? de rest op de doellijn.

21 april 2023 om 10:08

Helemaal met je eens. Mourinho zorgt er altijd voor dat hij in de aandacht staat, zodat zijn spelers dat minder zijn. Het meeste "stoer doen" is ook gewoon met een knipoog. Ik ben zeker fan van de man. (Maargoed met de treble in mijn achterhoofd ben ik niet helemaal neutraal)

21 april 2023 om 10:17

Bocherief; dit willen we in NL niet horen. De Mourinho’s Ronaldo’s en Neymars zijn niet populair hier. Daar zijn we te nuchter voor

21 april 2023 om 10:26

@bartdegroot75 Mourinho is gewoon een goede trainer dat ontkent niemand volgens mij toch? Wel hebben velen van een hekel aan z’n houding, wat niet geheel onterecht is toch? Zegt ook al genoeg dat alleen de technische staf van Mourinho 10 rode kaarten heeft gehad dit seizoen en het seizoen is nog niet afgelopen.

Wel ben ik iets anders naar hem gaan kijken sinds die docu bij Tottenham waarin je toch wat meer de mens achter de trainer ziet. Maar de beste? Nee, niet de beste in mijn ogen.

21 april 2023 om 11:22

Daarnaast zijn we in NL gewoon wat objectiever, dus als iemand zegt dat het Real Madrid van Mourinho Barcelona een halt toeriep, ben je gewoon aan het liegen en kunnen we je niet echt helemaal serieus nemen.
Mourinho is absoluut een grote coach, maar beste van dit millennium? Vind dat nogal wat en vind dat meer een onderbuik-uitspraak dan een die je kan staven met feiten of prijzen.

22 april 2023 om 12:45

@isco

Nederlanders zijn totaal niet objectief en beredeneren net als anderen op onderbuik gevoel.

Mourinho de beste coach van dit millennium noemen is dat weer niet. Feitelijk wint hij elk jaar gemiddeld een prijs over heel zijn carrière en er is echt niemand van de bekende beste coaches die daarbij in de buurt komt behalve Guardiola en die heeft vaker een velen malen sterkere selectie gehad gemiddeld gezien.


21 april 2023 om 11:42

Hoe hij frank de boer op zijn plaats zette was idd fantastisch. Slechtse trainer in de historie van het Engelse voetbal, en het is nog een feit ook. En diezelfde de Boer zou wel even uitleggen hoe het voetbal werkt, man man man.

21 april 2023 om 12:06

Leuk verhaal bochherief.

In 3 jaar Real Madrid 1 keer kampioen en 2 keer 2e achter Barcelona. Dan kun je inderdaad spreken van een halt toeroepen....

Even googelen voordat je wil provoceren!

21 april 2023 om 14:24

Nee, het is een naar, narcistisch mannetje die bekend is geworden met prijzen pakken met anti-voetbal. Hij zal bij de echte voetballiefhebber nooit geliefd worden

Het is niet mijn favoriete trainer, maar die Mourinho maakt er toch altijd weer een show van.
Hij weet goede resultaten te halen, maar komt regelmatig onsympathiek over.

21 april 2023 om 10:18

Ik vind het echt een rasidioot, een club als Rome verdient beter. Ook hoe hij die assistenten van hem weet op te jutten, niemand gedraagt zich normaal daar. En dit zijn toch ook gewoon hele vreemde opmerkingen

21 april 2023 om 10:33

Staat netjes vierde in de competitie en in de halve finale van de EL. Hoeveel beter verdiend Roma dan?

21 april 2023 om 12:52

Ik denk dat Aad doelt op een klein beetje meer klasse.

21 april 2023 om 10:24

Gefeliciteerd nog maat. Uiteindelijk geeft ervaring toch de doorslag.

Ik denk dat hoe hoog het Mourinho allemaal zit, en hoe nodig hij het vindt om dit soort opmerkingen te maken, genoeg zegt. Beschouw het maar als compliment Feyenoorders, want tegen tegenstanders die hem niks doen heeft hij dit soort toneel niet nodig. Die heeft een partij in zijn broek gepoept tot minuut 89. Je koopt er alleen zo weinig voor, maar goed jullie hebben het kampioenschapsfeest nog met zijn allen

Continu refereren aan het verleden, maar tegelijkertijd ook het advies geven om vooruit te kijken naar de toekomst.

21 april 2023 om 12:34

Inderdaad. En hij huilt zelfs bij overwinningen. Is zo miskend en ondergewaardeerd volgens hem zelf. Ik heb altijd geleerd: kleine kinderen die vragen, worden overgeslagen.

Wat betrekt die dit toch ontzettend op zichzelf allemaal. Heeft een geweldige trainerscarrière, maar die ligt toch in bed met een pop van zichzelf.

21 april 2023 om 09:49

Als je ziet hoeveel moeite hij heeft gehad met Feyenoord en wat voor spelers hij tot zijn beschikking heeft, zou hij wel wat nederiger mogen zijn. Maar ja Mourinho eh.

21 april 2023 om 16:11

Moeite? Hij heeft thuis met 4-1 van Feyenoord gewonnen he. Laten we niet doen alsof het zo moeilijk was.

Ik snap Mourinho ook wel, zie het eigenlijk ook niet als sneer. Het gaat uiteindelijk om wedstrijden winnen, in zijn wereld maakt het niet uit hoe.

Dat gezegd hebbende vind ik het uitzonderlijk knap wat Feyenoord al 2 jaar laat zien. Met "minimale" middelen het absolute maximale eruit halen is door Slot echt tot een kunst verheven. Kijk naar de eredivisie en onze campagne in Europa, in de meerderheid van de wedstrijden doen we niet onder voor ploegen met een veelvoud aan transfer- en salarisbudgetten. En je legt ook nog eens goed voetbal op de mat.

Dus laat de haters maar haten, zie die afgunst eigenlijk meer als een compliment en vorm van angst. Feyenoord is een club in ontwikkeling en als we er misschien halverwege al zo voor staan dan kan ik niet wachten op de toekomst!

21 april 2023 om 10:31

Helemaal met je eens het is ontzettend knap wat Feyenoord momenteel laat zien. Ik ben alleen bang voor Feyenoord en haar supporters dat wanneer Slot vertrekt (en die kans bestaat en er met hem nog een aantal spelers vertrekken en er een andere trainer voor de groep staat dat het enorm teruggeworpen zal worden. Dat zie je keer op keer gebeuren. Voor het NL-voetbal hoop ik dat m’n verwachting niet bewaarheid zal worden.

Blijft een vreemde vogel Mourinho. Dat Roma het zo zwaar heeft tegen Feyenoord met mindere spelers en een veel kleiner budget zegt wat over de kwaliteiten van Slot.

Je mag hem of je mag hem niet. Gister vond ik hem een clown in de 123e minuut, dit kan ik dan wel weer een soort van waarderen.

Eigenlijk speelden we toch juist veel meer als Mourinho dan als Guardiola? Verdedigen en vechten om een resultaat over de streep te trekken. Helaas hebben zij dan Dybala die 1 minuut voor tijd zo'n goal maakt, maar aan de tactiek lag het niet, gewoon aan het verschil in kwaliteit. Tekenender dan zij die Abraham en Dybala inbrengen en wij die Danilo inbrengen krijg je het niet.

Overigens vind ik Mou op persconferenties wel een toffe vent. Zolang ik maar niet ook naar z'n voetbalteam hoef te kijken.

21 april 2023 om 09:59

Gister wel maar dat is logisch als je een voorsprong hebt. Vorige week was het andersom

Wat is de humor van de opmerking precies?

Wat een arrogant gedoe weet na een gewonnen wedstrijd die je in de 88e minuut kadoo krijgt van de arbitrage

21 april 2023 om 09:58

Als je met 4-1 wordt afgedroogd kun je niet de arbitrage de schuld gaan geven.

21 april 2023 om 10:08

Afgedroogd is een beetje overdreven toch? Tot minuut 89 ben je gewoon door en vooral de eerste helft sterk voetbal van Feyenoord gezien. Dat je dan uiteindelijk 4-1 verliest na verlenging ligt toch wat genuanceerder dan je nu doet lijken

21 april 2023 om 10:34

Tot minuut 89 ben je door alleen duurt een voetbalwedstrijd geen 89 minuten.

Hoe vaak is Feyenoord niet bovenkomen drijven dit seizoen in de laatste tien minuten van de wedstrijd? Juist Feyenoord beseft als geen ander dat op het einde de wedstrijd nog gekanteld kan worden.

21 april 2023 om 11:22

Ja Speedy, dat zegt hij toch ook helemaal niet??? Hij refereert naar de reactie ervoor waarbij er wordt gezegd dat Feyenoord is afgedroogd wat gewoon simpelweg niet waar is.

21 april 2023 om 11:26

Het is toch een logisch gevolg dat je meer ruimte weggeeft als achter staat? Je moet scoren en dus neem je meer risico en dus geef je meer ruimte weg en dus zal een club als Roma met deze spelers dit sneller afstraffen. 4-1 is absoluut geflatteerd!!

21 april 2023 om 09:59

Of hoe Mourinho het ook zegt: niet huilen, maar kijk vooruit!

Misschien dat hij ook iets kan zeggen over die mafklapper van een assistent. Die gast is helemaal gestoord. Vanaf minuut 1 aan het walgen

Aldus de trainer die met AS Roma 4de staat in de Serie A op een kansloze achterstand van 19 (!) punten van koploper Napoli. Lekker Napoli blijven kijken dus Arne!

21 april 2023 om 10:17

In een competitie waar AC Miland / Inter milan en Napoli zitten die in de CL ook ver komen.

21 april 2023 om 10:34

Gezien de Europese toernooien en de Italiaanse ploegen is een vierde plek uitstekend van Roma haha.

Je kan mij met dit soort opmerkingen toch niet vertellen dat hij hem gister niet enorm aan het knijpen was? Anders blijf je niet zolang bezig als Mourinho zijnde. Die heeft dit toch ook gewoon helemaal niet nodig? Kijk naar wat de beste man gepresteerd heeft in zijn carrière. Dan kan je met je witte haren toch ook gewoon een goede winnaar zijn? Op dit moment komt het over alsof de enige reden dat hij heeft gewonnen een goeie bank is die met een individuele actie de wedstrijd deed verlengen. Ben wel benieuwd wat er was gebeurd als dit 1-1 was gebleven.... Had hij eigenhandig de perskamer afgebroken vrees ik.

Nou Slot zal wakker liggen de komende dagen.. wat ik wel grappig vind is dat Mourinho aangeeft dat Feyenoord niet moet huilen na een verloren wedstrijd, maar zelf wel een Conference League sleutelhanger heeft om een 'sneer ' uit te delen. Ik kan mij ook niet voorstellen dat het de grote Mourinho niet een beetje steekt dat een elftal dat 200m minder waarde heeft , bijna niet onderdoet van zijn team.

Mourinho houdt wel van een beetje toneel om de fans nog meer achter hem te krijgen.

Je kan zeggen wat je wil over Mourinho, maar het is en blijft een geweldige trainer. Een notoire winnaar die overal waar hij komt prijzen heeft gepakt (m.u.v. Spurs natuurlijk, die heb dan ook nog de zak gaven vóor een bekerfinale wat totaal onbegrijpelijk is). Zet hem voor een groep als Chelsea of PSG en ze gaan ook weer meedraaien om prijzen. Het spel is niet altijd om aan te gluren, maar hij is zo'n beetje de beste in het herkennen van sterke- en zwakke punten in zijn selectie en zich hier aan te passen. Dat kan je niet ontkennen.

Wat een kleine man is dit. Zo’n groot tacticus en workaholic. Maar mentaal, sociaal en relationeel zo ontzettend klein. Heeft ook echt een uiterste houdbaarheidsdatum bij clubs en dan met name bij selecties. Hij heeft gewonnen maar is alleen maar bezig met huilen over Slot en Feyenoord. De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

Een ieder die Joep Schreuder op z'n plaats zet verdient wat mij betreft complimenten, dus bij deze.

Verder is het een beetje stoerdoenerij en neem ik Mourinho niet zo serieus, zoals ik dat bij Zlatan bijvoorbeeld ook niet doe. Leuk voor de achterban, maar het niet te lang blijven verdwalen in een verliespartij is rationeel gezien natuurlijk wel een goed advies. Maar ja, mensen zijn niet altijd rationeel en soms speelt er wat emotie mee. Daar kan Mou ook over mee praten.

Als hij deze wedstrijd had verloren had hij zelf ook gehuild.

Hahaha, dat laatste advies ook.... Want Mourinho staat zelf bekend als zo'n extreem goede verliezer. En volgens mij heeft Feyenoord zowel na de conference league finale als nu niet heel erg gehuild na de wedstrijd. Er werden na de conference league finale wel opmerkingen gemaakt over het gedrag van Roma, maar dat lijkt me niet heel vreemd. Volgens mij is er niet gehuild dat het zwaar onterecht was of iets dergelijks.

Als ik een ding jammer vind dan is het wel dat er door de spelers, zowel die van Roma als Feyenoord een heerlijk meeslepende wedstrijd van werd gemaakt maar dat dan na afloop alle aandacht weer wordt opgeeist door die verschrikkelijke narcist uit Portugal. Ik heb niks tegen de club AS Roma, maar ik kan die engnek niet vaak genoeg op zijn vervelende bek zien gaan. Zo, dat is er ook weer uit. En nu een biertje.

21 april 2023 om 12:36

Het is wel een eng mannetje idd, door dit soort acties gun je het hem gewoon niet. De enige reden dat hij van Slot gewonnen heeft is omdat zijn spelersbegroting veel hoger ligt en daarom meer kwaliteit ter beschikking heeft. Die goal van Dybala kun je alleen maar voor klappen.

Veel lange tenen in de comments. Mourinho is net zo'n bravouremaker als van Gaal en hij koppelt er ook nog eens prijzen aan.

Haha mourinho laat het weer zien de manne tegen de jongetjes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren