Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje staat na blamage voor groepswedstrijd van de waarheid

Laatste update:

Jong Oranje heeft donderdagavond de eerste nederlaag in de EK-kwalificatiereeks geleden. In De Adelaarshorst van Go Ahead Eagles was Jong Georgië met 0-1 te sterk voor de mannen van bondscoach Adrie Koster. Eerder won Jong Oranje nog met 0-6 van de leeftijdsgenoten uit Georgië.

/

De Nederlanders speelden voor rust niet goed, maar kregen toch een aantal behoorlijke kansen. Zo werden Marco van Ginkel, Jean-Paul Boëtius, Karim Rekik en Kyle Ebecilio gevaarlijk voor het doel van keeper Giorgi Nadiradze. Doelpunten vielen er echter niet en na rust zakte Jong Oranje weg naar bedenkelijk niveau.

Na een foute terugspeelbal van Mike van der Hoorn werd het gevaarlijk, Elguja Grigalashvili kopte later via de lat over en Jambul Jigauri maakte zelfs de enige treffer van de wedstrijd. Jong Oranje blijft daardoor op zestien punten staan in kwalificatiegroep 3; Jong Slowakije kan later op gelijke hoogte komen. Maandag in Tilburg is Jong Slowakije de tegenstander en dat wordt voor Jong Oranje dus een wedstrijd van de waarheid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

alleen vilhena, boetius en hahn haalde hun niveau. rest was echt dramatisch.

4 september 2014 om 20:51

Geen wonder dat je alleen Feyenoord spelers opnoemt.

4 september 2014 om 20:54

Ik ben altijd objectief Yusuf.

4 september 2014 om 20:58

Ja, maar verder heeft ie gelijk. Vooral Vilhena was sterk bezig vandaag.

4 september 2014 om 21:39

Boetius was echt poep en poepslecht... Man wat is die afgezakt zeg... Vilhena redelijk en Hahn goed. Maar ik vond vooral vd Hoorn ook een regelrecht drama, die te Wierik kan er niks van en die Castaignos heb ik nooit wat gevonden (al kreeg hij ook weinig aanvoer).

4 september 2014 om 22:04

Heeft hij gelijk? Boetius was een drama man.
Net zoals Hoorn en tig anderen...

4 september 2014 om 23:28

elke aanval begon bij JPB maarja sommige mensen zien liever 10 kansloze schoten en waarvan er 1 met geluk in gaat omdat er een slechte keeper in het goal staat.... dat is tegenwoordig een top speler

4 september 2014 om 21:07

Weet iemand waarom Sinkgraven niet speelde ?

4 september 2014 om 21:16

Omdat ie niet goed genoeg is?

4 september 2014 om 22:50

Onzin. Niet minder getalenteerd dan vilhena.

4 september 2014 om 22:55

Hahaha kom op man Vilhena is 19 en speelt al 3 jaar mee. Grootste talent van de eredivisie met Depay.

4 september 2014 om 23:01

@davecapanna Sinkgraven was volgens mij niet 100 fit.
@FRGiooo als jij vilhena samen na depay het grootste talent van de eredivisie vindt moet je er toch eens anders naar gaan kijken. Vilhena haalt al tijden zijn niveau niet.

4 september 2014 om 23:31

Sorry hoor ik ben een Feyenoord supporter en ik kan objectief naar onze spelers kijken maar Vilhena is 1 van de beste dit seizoen ik snap niet waarom hij niet bij het grote Oranje zit.... vandaag ook elke pass kwam aan zelfs over 30 meter, veel onderscheppingen etc. Het is maar wat je wilt zien he...

4 september 2014 om 23:56

@toekomstajax
Jij kijkt duidelijk niet naar Feyenoord, want Vilhena en clasie zijn wekelijks de uitblinkers. En vilhena is zeker met depay het grooste talent, nog maar 19 he en kijk hoever die al is. Hij pakt zoveel ballen af per wedstrijd maakt nog meer meters dan immers en kiest altijd voor de oplossing naar voren.

4 september 2014 om 23:58

@the-DOC

Precies maar dat komt wel nu erg veel concurentie bij oranje..

4 september 2014 om 21:17

Lul niet man. Boetius kwam nog niet een pak appelsap voorbij. Snap niet dat ze hem steeds weer op zochten. Vilhena liep continu uit positie. Hahn heeft idd het niet slecht gedaan. Daarnaast waren spelers die nog een beetje niveau houden van Ginkel en Hupperts. Locadia had veel eerder ingebracht moeten worden, want Castagnios was drama (sorry ik heb medelijden met Twente supporters, want die moeten er wekelijks tegenaan kijken).

Dramatisch vond ik overigens dat die lelijke vedettes niet even het fatsoen hadden om het publiek te bedanken. Schandalig dat ze niet even naar tribunes lopen om de kids aandacht te geven.

4 september 2014 om 23:44

Castagnios heeft t anders og biet eens zo heel erg slecht gedaan laatste paar wedstrijden voor j.o. en bij twente wordt hij ook steeds beter!

4 september 2014 om 21:18

Mike van der Hoorn.. dat Frank de Boer en Adrie Koster wat in hem zien snap ik helemaal niks van. Vond hem bij FC Utrecht beperkt en het Jong EK in Israël kon je al zien dat hij niks kan, maar dan ook echt niks.

Misschien leuke babbels of goed op de training, ik heb nog nooit betrapt in een wedstrijd dat hij geweldige speelde.

4 september 2014 om 23:32

Het is niet alleen zijn schuld zijn partner was ook niet best en dat schijnt een groot talent te zijn...

4 september 2014 om 21:40

Ja dat is wel heel toevallig dat er in jou naam Feyenoord staat en je alleen maar feyenoorders opnoemt en ik vond boetius zeer matige ik vond van der hoorn sterk spelen en ik ben het wel eens met jou over vilhena en hahn die maakten een goeie indruk maar boetius kan beter

Mike vd Hoorn was niet best. Verder kon jong oranje niet door een verdedigende muur voetballen, zonde want hier verliezen was echt niet nodig.

Die scheids viel me ook op. Floot niet sterk, maar liep vooral erg vaak in de weg. Heeft zeker 4 aanvallen onderbroken en een aanvaller omver gelopen, wat een gast.

4 september 2014 om 20:53

Ik begrijp best dat je zo verdedigend speelt. Maar het begint me behoorlijk te irriteren allemaal. Iedereen maar telkens verdedigen.

4 september 2014 om 21:16

Mike van der Hoorn is gwn niet best, onbegrijpelijk al dat ie wordt opgeroepen

4 september 2014 om 21:22

Klopt @ewoud, maar eerlijkheidshalve het tempo lag te laag, ze gebruikten onvoldoende de vleugels en Castagnios kan geen duel winnen en bal bij zich houden ...

En wéér kunnen we hieruit de trieste conclusie trekken dat een op papier zeer sterk jong-oranje gewoon tekort komt tegen een Georgie.

We zijn er inmiddels al door het europese clubvoetbal aan gewend geraakt,

4 september 2014 om 21:25

Ach, de vorige wedstrijd tegen Jong Georgië werd gewoon met 6-0 gewonnen. Georgië heeft simpelweg een leuk, verdedigend team en deze wedstrijd was Jong Oranje niet in staat potten te breken. Maar ga nou alsjeblieft niet beginnen over het niveau, we komen echt wel ver in de groepsfase, geloof me.

Blamage met een hoofdletter B. Hopen dat ze zich plaatsen maandag in Tilburg.

Wat was onze ondaan slecht zeg. Bij ons al weken de smaakmaker late we het maar op planken koorts houden

Ik vind het echt jammer dat het Nederlandse-voetbal zo daalt. In Europa bakken de Nederlandse-ploegen er niets van en internationaal ook niet. Ik verwacht dat Nederland binnen 20 jaar daalt naar het niveau van San Marino.

Nederland moet een voorbeeld nemen aan de Turkse competitie...

4 september 2014 om 21:10

Internationaal bakken de Nederlandse ploegen er niks van? Zeker het vorige WK vergeten? Nederland is gewoon een solide top 10 land. Echt onzin wat je vermeld.

4 september 2014 om 21:15

@skopuh,

Nederland vind ik ook zeker een top 10 land, maar wat ik wil zeggen is dat de jeugd niets meer voorstelt in Nederland. Waar zijn de Bergkamps, Sneijders, Robbens gebleven?

Nederland in vergelijking met 10 jaar geleden is echt afgedaald, jammer.

4 september 2014 om 21:19

Dat er geen Bergkamp'smeer opstaan,betekend niet dat we er internationaal niks van bakken. Zelfs jong Oranje is vaak tot aan het eind vertegenwoordigt in grote toernooien. We spelen in 4 jaar 2x een WK finale,dat noem ik niet echt afgedaald. Dat we het nu met wat mindere spelers moeten doen, kan ook wel eens gebeuren. Er komt genoeg aan en er zit genoeg talent in deze huidige Jong Oranje groep.

4 september 2014 om 21:36

2x een wk finale? Heb ik wat gemist deze zomer..

4 september 2014 om 21:44

Sorry je hebt gelijk. 1x halve en 1x finale.

4 september 2014 om 21:11

En waarom een voorbeeld nemen aan de Turkse competitie?

4 september 2014 om 21:17

Welk voorbeeld idd? Als men in Nederland zo veel geld had, dan deden eredivisie clubs structureel tot aan de kwartfinale mee in de champions league.

4 september 2014 om 21:19

@rbn_

nederland moet een voorbeeld nemen aan de turkse competitie vanwege het feit dat ze niets meer bakken in europa (zie feyenoord, psv etc). i.t.d tot nederland is turkije wel goed bezig in europa en hoe dat komt is simpel. turkije haalt nog enigzins toppers binnen, maar nederland doet het alleen maar met middelmatige jonkies van rond de 20 jaar en daardoor kunnen ze ook niets presteren op europees gebied. vandaar dat ik vind dat nederland ook een gooi moet doen om toppers binnen te halen, want zo komen ze nooit verder in europa.

4 september 2014 om 21:26

Melonunaskeri
In Nederland is niet genoeg geld om spelers te kopen die in Turkije wel betaald kunnen worden

4 september 2014 om 22:06

En in tegenstelling tot Turkije plaatsen wij ons wel voor EK en WK's...

Toegegeven dat het in Europa niks is.

4 september 2014 om 21:16

Want turkije bakt er europees en internationaal veel van, mits ze zich plaatsen natuurlijk *proest*

4 september 2014 om 22:26

Joh gek he als clubs met miljoenen kunnen smijten en er een of andere sjeil komt die miljoenen in de club pompt? Denk is na aub zeg.. een RKC heeft 1 miljoen schuld en is al bijna faillied verklaard.. je kunt het gewoon niet vergelijken! Onzin gelul allemaal..

4 september 2014 om 22:44

Dat jij zegt dat er 'een of andere sjeik geld komt pompen' is zeker geen onzin. Doe wat onderzoek voordat je wat wilt zeggen.

4 september 2014 om 23:00

Lees wat beter zou ik zeggen. Ik zeg toch dat er sjeiks zijn die geld pompen in clubs. Dat weet iedereen haha! Ik vind het ONZIN als mensen zeggen ja Europees kunnen we niet mee bla bla bla. Gek he? Als clubs miljoenen kunnen uitgeven en wij als kikkerlandje dat gewoonweg niet mogen. Snap je het nu eindelijk?

Ook vreemd dat ayoub niet opgeroepen is

Te veel matige spelers, spelers die denken dat ze heel wat zijn. Ik zou heel anders spelen, bijvoorbeeld met spelers die wel kwaliteit en ook mentaliteit hebben.

Kortsmit
Ligeon
van Beek
Rekik
Bijker
van Ginkel
Drost
Hendrix
Hupperts
Locadia
Korte
4 september 2014 om 22:08

Jou opstelling heeft ook nog spelers die het op de lange termijn niet gaan redden als Locadia, Korte, Hendrix en Bijker. Persoonlijk denk ik aan deze opstelling.

Bertrams
Brenet
Ake
Rekik
Denswil
Ebecilio
Ayoub
Van Ginkel
Promes
Schalk/Zivko
Ziyech
5 september 2014 om 19:59

Wat een kutopstelling en ook een vreemde redenering. Hendrix is een toptalent, na Depay het grootste talent van Psv. Waarom zou je die niet er in zetten. Schalk en Zivkovic spelen op een lager niveau dan Locadia waarom zou je die dan niet selecteren. Korte is een sensatie bij Dordt, waarom dan een aanvallende middenvelder daar neerzetten. Nee, geen ggoede opstelling.

4 september 2014 om 22:14

Ik ken ze niet allemaal maar Castaignos en Van Der Hoorn hoeven echt niet meer geselecteerd te worden. Laat idd Locadia en Van Beek maar spelen!

En Promes had ook wel mogen spelen voor Boetius, die nog geen bal goed geraakt heeft dit seizoen.

Ook vind ik het ook onbegrijpelijk dat Depay en Veltman hier niet in de basis staan om bij een oefenpot van het grote Oranje reserve te zitten. We moeten toch kwalificeren voor het Ek-21?!

4 september 2014 om 23:35

Veltman word binnenkort 23

5 september 2014 om 20:03

Depay is goed genoeg voor het grote Oranje die een EK kwalificatie duel moeten spelen. Logisch dat je dan geen spelers voor Jong gaat afstaan.

Promes zou ook kunnen, al vond ik die vorig seizoen wel een mindere fase hebben na een geweldige start. Ik weet niet hoe hij het daar in Rusland doet. Ik vrees toch dat het typisch zo'n speler die geld belangrijker vindt dat het sportieve. Zulke jongens zou ik niet zo snel selecteren.

Slechte wedstrijd, van ginkel na dat schot in de 1e helft dramatisch verwacht toch wel wat meer van de aanvoerder. Verder viel nathan ake me positief op,speelde een goede pot

Dat is het verschil tussen stuivenberg en koster.....V Gaal wilde niet voor niets Stuivenberg bij United hebben.....Koster gaat jong oranje vernielen.

jong oranje, schaam jullie je maar niet, oud oranje staat al na 10 minuten met 2-0 achter, met een klinkklare gest.. m.indi, die oranje met een penaltie en rode kaart opzadelt. Komt ook wel doordat veltman de bal te laat af gaf, daardoor kon italie counteren

4 september 2014 om 21:47

Veltman stond nog niet op het veld toen indi rood kreeg!!

Wat een blamage!! Ze moeten nog maar meer spelers selecteren die uit vorm zijn of nauwelijks spelen bij hun club!!

Spelers als Van Aken, Van Beek, Boetius, Castaignos, Hahn,van der Hart, Hateboer, Van der Hoorn, Mike te Wierik, Van der Lei, Ondaan, Hupperts, Locadia, Jorrit Hendrix zijn toch niet het Nederland van de toekomst. Vroeger had Jong Nederland geweldige spelers.

Nathan Ake, Denswil, Ebecilio, Vilhena, Van Ginkel, Promes, Rekik, Saymak, Ziyech, Başacıkoğlu, Chris David, Ola John en Maher zijn de toppers en moeten de basiskern vormen vind ik.

Aangevuld met spelers als Sinkgraven, De Sa, Zivkovic, Bazoer, Tete, El Ghazi, Riedewald. Kishna, Brenet, Karsdorp, Ayoub, Alex Schalk, Ligeon, Danny Bakker (ado).

Nederland heeft wel een keepersprobleem, kan niemand bedenken behalve Bertrams die wat heeft laten zien.

4 september 2014 om 22:32

Ik heb zo'n vermoeden dat je voor Ajax bent. Op basis van wat verdiend bijvoorbeeld Bazoer een uitnodiging? Heeft hij al een officiele wedstrijd gespeeld voor Ajax? Ik vimd daarnaast dat Locadia eerder een uitnodiging verdiend dan Zivkovic. Locadia hangt tussen basis en bank in bij PSV en doet het redelijk terwijl Zivkovic geen potten kan breken in de Jupiler League. Ik snap wel dat Koster deze selectie heeft opgeroepen, had niet heel veel anders gedaan.

4 september 2014 om 23:36

Dat je nog het lef hebt om Boetius zo afteschrijven hij heeft genoeg laten zien. en Ola john een topper??/ hij heeft al 2 jaar niks laten zien zelfde geld voor de Sa......... Ajax bril op ?? of snap jij er niks van.

Lekker ouderwets slecht jong Oranje, spelen gewoon te veel spelers in op dit moment die er niks te zoeken hebben eigenlijk maargoed is niet erg, gaat om de 2/3 spelers die doorgroeien naar het grote Oranje.

Misschien moeten een aantal op de training eerst maar eens een cornervlag uitspelen!

Hoe speelde terrol ondaan?

Boëtieus heeft één probleem: hij wil net als Depay het elftal dragen, alleen lukt hem dit niet.

Castaignos is al helemaal droevig.

En ik zie in Vilhena steeds meer trekjes van Davids, dat bevalt me wel.

4 september 2014 om 23:39

Net als depay het elftal dragen .... Boetius was vorig seizoen belangrijk voor Feyenoord en speelde de eerste 7 wedstrijden niet door een knie blessure maar kwam toch uit op 10/9.... en Feyenoord werd 2de.... Waar was Depay toen PSV 6-7 wedstrijden niet kon winnen... Jean-paul was beslissend voor ons dat kan je niet ontkennen. Dit is zijn eerste hele voorbereiding in de afgelopen 3 jaar laat hem er ff rustig in komen hij deed genoeg goede dingen vandaag net als Zondag.

hoe is dit in godsnaam mogelijk ondanks alle ' sterren " academies etc etc bla bla, verliezen van een
f* 3e rangs land, met onze geweldige opleidingsinstituten, faciliteiten etc etcbla bla?

4 september 2014 om 23:40

off day en geen geduld bewaren want de lange bal werd steeds gehanteerd

mentaliteit, mentaliteit en mentaliteit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren