Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeugdig Arsenal heeft geen kind aan Standard; invaller Dost wint in Portugal

Laatste update:

Arsenal heeft donderdagavond met overtuigende cijfers afgerekend met Standard Luik. De Londenaren stonden in het eigen Emirates Stadium na ruim twintig minuten spelen al met 3-0 voor en Gabriel Martinelli had met twee snelle goals een groot aandeel in die voorsprong. Eintracht Frankfurt heeft tegelijkertijd gewonnen van Vitória de Guimarães, waardoor het zijn eerste drie punten in Groep F van de Europa League op zak heeft. Arsenal gaat met zes punten uit twee duels soeverein aan kop in de poule.

Arsenal - Standard Luik 4-0
Unai Emery stuurde een jong elftal het veld in en liet Héctor Bellerín zijn debuut maken als aanvoerder. Aan de andere kant van de verdediging mocht zomeraankoop Kieran Tierney aan de aftrap verschijnen en hij speelde een hoofdrol bij de openingstreffer door de bal bij de eerste paal op het hoofd van Martinelli te leggen, waarna de Braziliaan het leer knap in de verre hoek kopte. Drie minuten later was het opnieuw raak voor de jongeling toen Reese Nelson hem bediende in het strafschopgebied en hij zichzelf na wat kappen en draaien genoeg ruimte verschafte om uit te halen.

De storm van Arsenal ging daarna nog niet liggen en in de 22e minuut lag ook de derde Londense goal erin. Joe Willock kreeg de bal na een aanval over links met wat geluk voor zijn voeten en ook hij liet Vanja Milinkovic-Savic met een schuiver in de verre hoek kansloos. In de tweede helft bleef de druk van the Gunners aanhouden, al lieten zij na om nog veel verder uit te lopen. De enige treffer van het tweede bedrijf kwam met nog ruim een halfuur te gaan van de voet van Dani Ceballos, die een stiftje van Martinelli vlak voor de lijn binnen werkte.

Vitória de Guimarães - Eintracht Frankfurt 0-1
Jonathan de Guzman ontbrak vanwege een blessure aan Duitse kant, terwijl Bas Dost genoegen moest nemen met een plek op de bank. Laatstgenoemde zag hoe concurrent André Silva na drie minuten de eerste kans van de wedstrijd kreeg, maar de Portugees mikte de bal hoog over het doel. Via een schot op de paal van Leo Bonatini werd ook de thuisploeg gevaarlijk, voordat de bal tien minuten voor de rust toch bij Vitória in de goal lag. Een kopbal uit een corner van Evan N’Dicka was namelijk genoeg om Oliveira Miguel te passeren. Dost maakte ruim twintig minuten voor tijd zijn entree en met de Nederlander in de ploeg kreeg Eintracht nog een aantal kansen om de voorsprong te verdubbelen. Almany Touré en Filip Kostic slaagden er echter niet in om Oliveira Miguel te passeren en daardoor bleef het bij 0-1.

Denk jij dat Arsenal als eerste in de groep gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit team is zoveel leuker om te zien! Martinelli overigens wat een geweldig talent, voor 'maar' 7 miljoen overgenomen. Tierney hopelijk fit voor de rest van het seizoen, geweldige voorzetten. Blij met de overwinning en nu doorzetten.

Je ziet gewoon dat dit team geweldig kan voetballen, maar Emery moet echt eens de juiste jongens gaan opstellen. Europees en Premier League, zie je echt een wereld van verschil momenteel, ongelofelijk.

3 oktober 2019 om 23:09

Je ziet ook enorm verschil met Tierney en Bellerin op de back posities. Dat is denk ik nog het meest wat Arsenal te kort kwam. Ze zijn beiden (bijna) volledig fit. Pepe gaat beter draaien wanneer Bellerin volledig terug is, geloof me.

4 oktober 2019 om 10:06

Ik denk dat Aubemayang ook beter gaat draaien op links met een fitte Tierney. Als Emery dan ook nog eens Xhaka uit de basis haalt, en een tweemansblok met Guendouzi opstelt + Willock/Ceballos/Ozil of AMN op nummer10, zie ik Arsenal met gemak in top 4 eindigen.

4 oktober 2019 om 00:00

Met Tierney en Bellerin heb je wel rappe jongens die daar ook de flanken kunnen bestrijken en ook aardig kunnen combineren, iets wat ik hun liever zie doen dan een Kolasinač en een Chambers.

4 oktober 2019 om 04:05

Nouja, tegen Frankfurt speelden we ook goed, en Frankfurt is toch een team dat om de bovenste plekken meedoet in de BL, en dat was nog zonder Bellerin en Tierney. Nu zijn Holding, Bellerin en Tierney terug, het kan nog wat gaan worden. Ik ben gematigd positief, want het blijft toch altijd nog Arsenal.

Laat deze achterhoede maar lekker spelen in de PL, staat allemaal een stuk stabieler. Daarnaast staat Torreira eindelijk op zn eigen positie en dat scheelt ook enorm. De jonge talenten waren ook weer gretig en speelden erg goed. Al met al een topavond zo, dit wil ik wel vaker zien!

Mamma mia, het is maanden geleden dat ik nog zo genoten heb van Arsenal. Misschien zelfs jaren. De gedrevenheid en het enthousiasme van de jonge spelers was echt geweldig om te zien en een ware verademing. Stel dit elftal maar elke week op. Tierney, Martinelli, Willock, Ceballos. Heerlijke voetballers.

Standard, gewogen en te licht bevonden. Uiteraard moet Standard hier zijn punten niet pakken, maar gezien de prestaties van Genk en Brugge deze week weet je nooit dat Standard ook voor een stunt kan zorgen. Jammer genoeg heeft het er geen minuut ingezeten. Arsenal wel leuk om te zien! Kan niet geloven dat die Martinelli voor amper 7 miljoen opgepikt werd!

Arsenal speelde erg goed, hopelijk trekt Emery hier ook zijn lering uit; - Holding, Tierney en Bellerin moeten zodra ze helemaal fit zijn alle drie in de basis. Vandaag hebben ze 90 minuten in de benen, zondag thuis tegen Bournemouth moeten ze gewoon minuten maken. Na de interlandbreak zijn ze hopelijk alle drie volledig fit - Torreira moet altijd op 6, Xhaka moet altijd op de bank. Ceballos, Willock en Guendouzi moeten de overige 2 plekken op het middenveld opvullen. Xhaka en Ozil gebruiken voor thuiswedstrijden tegen de kleinere teams en de Europa League - Martinelli moet minuten gaan maken in de Premier League, hoewel het voorin dringen geblazen is met de drie duurste Arsenal aankopen ooit (auba, Laca, Pepe), de terugkeer van Nelson en de doorbraak van Saka en Martinelli. - David Luiz en Sokratis moeten z.s.m. op de bank. Ze zouden de ervaren leiders moeten zijn, maar laten continu hun team in de steek met domme blunders en overtredingen. Momenteel zou mijn rangorde zijn: Holding, Chambers/mustafi, Sokratis, David Luiz.

4 oktober 2019 om 09:22

Mustafi 3 wedstrijden, 3 clean sheets. If I speak...

4 oktober 2019 om 09:51

Mustafi was ooit ook gewoon een veelbelovende verdediger en een gewaardeerd international/wereldkampioen. Ik vond het destijds een topaankoop, maar hij is al enige tijd helemaal de weg kwijt. Misschien is het wel goed dat hij even uit de gehouden wordt en zelfvertrouwen kan opbouwen in dit soort potjes. Gaf gister ook een prachtige pass waar een goal uit voortkwam. Ik heb er een hard hoofd in dat het nog wat wordt met hem, maar hij verdient binnenkort wel weer een kans. Hopelijk komt Upemecano snel.

4 oktober 2019 om 10:07

Al kan je bezwaarlijk zeggen dat Mustafi getest werd gisteren...

4 oktober 2019 om 10:34

Gisteren speelde Mustafi dan ook tegen Renaud Emond, zelfs in Belgie is dat een modale spits.

Dit arsenal is gewoon beter als het arsenal uit de premier league martinelli speelde zijn eerste match op hoog niveau en scoort 2x toegegeven vanheusden bij standard had een slechte dag maar toch Wat een talent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren