Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jaap Stam sleutelt aan achterhoede, middenveld én aanval van Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord speelt om 19.30 uur met Steven Berghuis in de punt van de aanval tegen Dinamo Tbilisi in de derde voorronde van de Europa League. Omdat zowel Nicolai Jörgensen als Dylan Vente geblesseerd is, kiest Jaap Stam ervoor om de rechtsbuiten door de schuiven naar het centrum. Luis Sinisterra staat op de gebruikelijke positie van Berghuis. Bovendien wordt Bart Nieuwkoop opgesteld als rechtsback en krijgt Renato Tapia de voorkeur boven Wouter Burger op het middenveld.

Het was puzzelen voor Stam, die alleen de zeventienjarige Naoufal Bannis tot zijn beschikking had als echte centrumspits. In plaats van de jeugdspeler voor de leeuwen te gooien, kiest hij dus voor Berghuis. De smaakmaker, die deze week zijn contract in De Kuip verlengde, wordt geflankeerd door Sam Larsson en Luis Sinisterra. Zodoende neemt Luciano Narsingh plaats op de bank. Larsson maakt zijn entree in de basis, nadat hij zondag tegen Sparta Rotterdam (2-2) een invalbeurt kreeg in de tweede helft.

Tevens was het de vraag wie op de rechtsbackpositie zou spelen bij Feyenoord na het vertrek van Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05. Aanwinst Rick Karsdorp is pas net in Rotterdam, terwijl Nieuwkoop is teruggekeerd van een blessure en wedstrijdritme mist. Daarom leek Stam te gaan kiezen voor de negentienjarige Lutsharel Geertruida, maar de voorkeur gaat toch uit naar Nieuwkoop. Wel zit Geertruida op de bank en Karsdorp niet. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Sparta speelt tot slot Tapia op het middenveld in plaats van jeugdexponent Burger.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Nieuwkoop, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Sinisterra, Berghuis, Larsson.

Wint Feyenoord thuis van Dinamo Tbilisi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
8 augustus 2019 om 18:34

Tapia grote held!!

En verdedigend meer zekerheid, mag ook wel met deze achterhoede..

Volgens mij speelt Larsson wel linksbuiten..

Narsingh staat niet in de basis?

Volgens een tweet van Feyenoord geen narsingh maar larsson

Meer dan prima opstelling, zeker met Sinisterra en Tapia erbij en Berghuis in de spits. Creativiteit genoeg voorin. Blij dat Stam de keuze durft te maken om Larsson eruit te halen voor Sinisterra

8 augustus 2019 om 18:38

Haha, dat dacht ik ook, maar Larsson staat er blijkbaar gewoon in.

8 augustus 2019 om 19:24

Jaa shit, las het net haha. Achja, misschien is ie zo getergd en wilt ie graag voetballen Hoop dat ie vandaag wat laat zien want anders verliest hij toch echt z'n plekje

8 augustus 2019 om 19:37

Nah, laat maar. Hij begint weer 100 procent kansen vanaf 6 meter over te schieten

Larsson speelt op links i.p.v. Narsingh VZ.

Misschien is dit de beste opstelling? Berghuis als schaduw spits is geen slecht idee want dan zakt hij in en creëert hij ruimte voor narsigh en sinisterra die achter de laatste lijn rennen.

In het “live meepraten” artikel staat dat Larsson en Sinisterra op de flanken spelen. Hier staat dat Narsingh en Sinisterra spelen. Wie speelt er nou eigenlijk?

8 augustus 2019 om 18:41

Larsson en Narsingh, om de verwarring compleet te maken

8 augustus 2019 om 18:49

Dirk Kuyt

Dit vind ik wel mooi. Stam is zoekende naar de beste 11 spelers en de beste samenstelling/tactiek. Dat vind ik al een hele verbetering ten opzichte van Gio die consequent aan hetzelfde vasthield. Denk ook dat dit spelers motiveert, omdat iedereen zijn kans krijgt en daar dus ook klaar voor moet zijn.

8 augustus 2019 om 19:00

Juist.

Alleen zijn gedachtegang en manier van denken is al een verademing.

8 augustus 2019 om 19:25

Inderdaad. Hij creëert ook onderlinge competitie. Altijd de beste zijn, zowel in het veld als überhaupt om te mogen spelen. Daarnaast heeft ie volgens mij schijt aan alles en doet wat hij vindt dat ie moet doen. Iedereen mag hem volgens mij.

Goeie opstelling. Al had ik liever Tapia centraal achterin gezet en Burger op het middenveld.

8 augustus 2019 om 19:02

Maar dan bezorg je Tapia toch alleen maar problemen.
Ik vind dat niet fair tegenover Tapia zelf.
Hij is van nature een middenvelder.
Dan moet hij vervolgens CV spelen en ook nog op links, daar hij rechts is.
Dan is het gewoon vragen om problemen en is het onterecht om op hem te zeiken.

Tapia is echt een pure noodoplossing voor CV.
En als hij daar moet spelen zet hem dan RCV neer.

Oh dat ziet er al beter uit dan de opstelling die ik vanmiddag zag. Ben heel benieuwd!

Eindelijk Tapia in de basis. En nu laten staan de rest van het seizoen en zijn contract verlengen. Moet je kijken voor hoeveel geld je hem dan kan verkopen volgend zomer.

Beter dan dit is er momenteel niet. Dat is nog het meest treurige. Hopen dat Berghuis het op zijn heupen heeft en er een keer niet 3 moet maken omdat de verdediging er standaard minimaal 2 tegenkrijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren