Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale kan torenhoog winters bod tegemoet zien voor Denzel Dumfries

Laatste update:

Transferexpert Fabrizio Romano denkt dat Chelsea na het WK bij Internazionale aanklopt om Denzel Dumfries over te nemen. De Oranje-international stond afgelopen zomer al op het verlanglijstje van de Londenaren en de interesse is er niet minder op geworden. Dumfries doet het goed in Italië en zodoende stelt Romano wel dat een winterse transfer een lastig verhaal wordt.

Afgelopen zomer kwamen er al berichten naar buiten dat de Engelsen geïnteresseerd zouden zijn in de ex-PSV’er. Dumfries zou in de race zijn voor de rechtsbackpositie als César Azpilicueta zou vertrekken. De Spanjaard bleef echter. Chelsea zou nu op zoek zijn naar een concurrent voor de op dit moment geblesseerde Reece James.

Sinds zijn vertrek bij PSV in de zomer van 2021 is Dumfries bij Inter uitgegroeid tot een belangrijke speler. Tot op heden speelde de Rotterdammer negentien wedstrijden voor i Nerazzurri waarin hij twee keer trefzeker was en drie assists verzorgde. Volgens Romano moet hij om en nabij de dertig miljoen euro kosten. In zijn Daily Briefing gaf de Italiaan toe dat Dumfries afgelopen de zomer ook al op het verlanglijstje van the Blues stond. Toen besloot de verdediger bij Inter te blijven. “Een winterse transfer wordt hoe dan ook geen gemakkelijke deal”, verwacht Romano.

Met de nieuwe eigenaar Todd Boehly aan het roer gaf Chelsea afgelopen zomer enorm veel geld uit. Zo werd er flink diep in de buidel getast voor Raheem Sterling, Marc Cucurella en Wesley Fofana. Toch waren de resultaten pover en dat resulteerde in het ontslag van Thomas Tuchel. Onder zijn opvolger Graham Potter gaat het niet veel beter en werd er in dertien wedstrijden al drie keer verloren en drie keer gelijkgespeeld. In de Premier League bezet Chelsea op dit moment de zevende positie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Overall niet echt goed genoeg voor Chelsea, maar als hij op de juiste manier gebruikt wordt kan hij zeker van waarde zijn. Ik gun het Denzel iig van harte!

10 november 2022 om 14:57

Zei iedereen dat niet over Dumfries bij elke overstap die hij gemaakt heeft? En telkens paste hij zich ogenschijnlijk moeiteloos aan. Zelfs de zeer grote overstap van PSV naar Inter heeft hij relatief gemakkelijk gezet en hij is mega belangrijk daar. Ik vind Chelsea ook niet per se beter dan Inter. De competitie is een stuk zwaarder, maar qua club is Chelsea niet beter vind ik. Zou Dumfries overigens wel graag in de Premier League zien, maar niet bij Chelsea, want denk dat James wel iets beter is. Misschien is een stap naar Tottenham perfect voor hem, die lopen niet over van de kwaliteit van op rechtsback en daar kan hij als wingback spelen, of United. De overige topploegen zijn redelijk goed voorzien.

10 november 2022 om 15:02

Als elke basisspeler mega belangrijk is dan is hij dat wel. Maar een echt dragende kracht (denk ik eerder aan Skriniar, Brozovic, Barella en Lautaro) zou ik hem niet noemen.

10 november 2022 om 15:04

Waarom zou je een stap maken van Inter Milan naar de Spurs? Het is niet alsof je in een beter team zou terecht komen, kleinere club en een gekke eigenaar die je niet laat gaan. Wel met je eens dat Chelsea hier niet aan hoeft te beginnen gezien, de kwaliteit van James. Ik zou hem evt wel willen zien bij Arsenal of Bayern, denk zelf dat Duitsland hem nog beter past als speler.

10 november 2022 om 15:11

Bij Arsenal en Bayern moet je voetballend goed zijn en dat is juist een minpunt van hem. Daarnaast zijn beide ploegen gewoon voorzien. Hij kan beter als wingback bij Chelsea of Spurs. James kan eventueel centraal achterin en anders wordt hij back up. Spurs is misschien geen stap vooruit maar daar is wel plek voor hem en in de PL spelen is mooi voor elke speler. Bij united zou ook kunnen maar denk dat wingback beter bij hem past.

10 november 2022 om 18:23

In zijn tijd bij PSV zei iedereen op VZ dat hij niet kon voetballen en geen voorzet kon geven. Dat Oranje veel te hoog gegrepen was, jonge jonge wat heb je veel domme mensen met een mening hier op VZ.

10 november 2022 om 15:17

Blijf hem maar onderschatten, Dumfries komt er wel.

10 november 2022 om 15:56

Dumfries is er al

10 november 2022 om 17:20

Ik blijf het een slechte voetballer vinden. Ik zou hem als scout ook niet opschrijven, maar hij bewijst inderdaad elke keer.

11 november 2022 om 20:46

Precies en hij kan nog meer

11 november 2022 om 09:01

Als hij bij Inter red waarom zal niet bij Chelsea kunnen redden? Wat een BS!

Er zullen genoeg mensen die zeggen dat dit niveau te hoog gegrepen is voor hem. Maar aangezien die al 4 keer heeft bewezen een hoger niveau aan te kunnen zal het mij niet verbazen als hij James naar centraal achterin verdrijft.

10 november 2022 om 15:16

Ik denk dat James heeft laten zien dat hij zowel aanvallend als verdedigend ontzettend belangrijk is voor chelsea. Dan heeft in het centrum spelen niet veel nut lijkt me. Wat ook geen nut heeft is dumfries halen als je James hebt.

10 november 2022 om 19:19

James is altijd geblesseerd dus dat is niet eens nodig

10 november 2022 om 15:51

Dumfries is gewoon een fantastische back. Hij heeft geen fluwelen techniek, maar puur op wilskracht, fysieke kracht en drive is hij naast verdedigend goed ook aanvallend meestal van groot belang

10 november 2022 om 16:06

Dat lijkt me sterk. In een 3mans verdediging staat Chalobah daar en dan heb je Fofana van 80 miljoen die daar zal staan als die terug komt van zijn blessure. Dumfries zal gewoon een backup worden maar zal genoeg spelen aangezien James vaak geblesseerd is.

10 november 2022 om 19:51

Chalobah is natuurlijk gewoon niet goed genoeg op dit moment en Chelsea heeft al vaker laten zien dat ze weinig moeite hebben met het banken van spelers van 80 miljoen. Geld speelt nog altijd geen rol daar.

Je moet niet naar Chelsea gaan als Dumfries zijnde omdat Reece James daar niet alleen de beste speler is die ze hebben maar ook nog eens publiekslieveling nummer 1. Die jongen komt uit de eigen jeugd en speelt al sinds zijn debuut de pannen van het dak. Zelf al ben je beter dan Reece James, zelfs dan gaat Chelsea hem niet banken gok ik.

Verwacht niet dat hij in de winter een transfer gaat maken. Lekker bij Inter blijven Denzel. Hij doet het bijzonder goed. Zo zie je maar waar instelling en drive je kunnen brengen. Had Mootje hier maar 1 procent van, dan stond hij basis op 10 aankomend WK.

Lekker tweede viool spelen achter de beste rechtsback van de wereld. Blijf dan lekker bij Inter of ga naar een Bayern, Arsenal, United ofzo toe, veel beter idee.

10 november 2022 om 15:30

Hij is veel te houterig voor Arsenal of Bayern, ik zou hem in ieder geval niet bij Arsenal hoeven te zien, blind paard. Wel heel goed bruikbaar in een systeem met 5 verdedigers, maar dat spelen die teams niet.

10 november 2022 om 19:52

Hij is niet te houterig voor Arsenal. Ik zou eerder zeggen dat hij te aanvallend is voor Arsenal. De rol van de rechtsback bij Arsenal is om in balbezit te fungeren als 3de centrale verdediger en qua aanval zijn momenten moet kiezen.

Daarnaast denk ik ook niet dat hij qua positiespel goed genoeg. Dumfries heeft hele andere kwaliteiten die in mijn ogen bij bijvoorbeeld een Real Madrid heel goed zouden passen. Bij een Arsenal en City wat minder. Doet verder niks af aan de kwaliteiten van Denzel

11 november 2022 om 17:11

Perfect verwoord Futureboss, helemaal mee eens behalve dat ik hem toch vrij houterig blijf vinden (niet echt goed balgevoel, kijkt niet als hij voorzetten geeft omdat hij te druk is met de bal onder controle houden, ik vind dat wel enigszins houterig te noemen). Wat ook weer niet heel gek is, aangezien hij is opgeleid bij de amateurs, razendknap wat hij bereikt heeft.

10 november 2022 om 16:02

Ja dat roept men elke keer als hij weer een stapje hogerop zet. Na de vierde keer twijfel ik niet meer over deze gozer. Al zou hij naar Madrid gaan.

10 november 2022 om 20:19

Ik twijfel ook niet aan hem, maar James is recent toch wel uitgegroeid tot de beste rechtsback ter wereld. Dan is Chelsea nou net een van de weinige clubs om niet heen te gaan lijkt me

10 november 2022 om 16:24

Bij Bayern speelt hij Mazraoui er echt niet uit. Dumfries past in een 5mans verdediging waar hij als een blind paard de rechterkant kan bestrijken. Die moet gewoon lekker bij Inter blijven. Verder is james zeker niet de beste rechtsback ter wereld imo.

Wat een fantastische gozer, gun het hem van harte!

Deznel is overall meer dan goed genoeg voor Chelsea. Waar hij ook naartoe gaat maakt hij het overal waar. Verschil tussen Inter en Chelsea is niet wereldgroot.

Ik zal nooit meer aan Denzel twijfelen. Elke keer denk je dat het zijn plafond is, speelt hij zich toch weer in de basis op een hoger niveau.

Ik vind dit nou de perfecte speler voor Man U. Als hij daarheen zou willen gaan natuurlijk. Ik denk dat hij bij een topclub als aanvallende RB ipv wingback het nog beter zou doen.

Ik zou lekker bij Inter blijven. Volgens mij is na het vertrek van Abramovitch Chelsea in een negatieve spiraal terecht gekomen. Wees geduldig Denzel dan komt er wel wat mooiers voorbij.

10 november 2022 om 19:54

Chelsea zit al jaren in een negatieve spiraal, maar wanneer je daar eindeloos geld tegenaan kan blijven gooien wordt de pijn altijd een beetje verbloemd.

De CL winst verbloemen heel erg hoe slecht Chelsea echt is geweest de afgelopen jaren. Nu begrijp ik natuurlijk dat je wel bereid bent om een paar jaar naar slecht voetbal te kijken als je daar de CL mee wint, maar ik zou het toch ook fijn vinden als er iets van een lijn of DNA in mijn club zou zitten.

Chelsea gaat letterlijk van interne implosie tot interne implosie, en lost alles op met het smijten van honderden miljoenen

10 november 2022 om 16:56

United heeft Dalot al. Vind dat ze met hem de rechtsback-positie beter invullen dan Juventus en Liverpool, want Trent bakt er op het moment ook geen pepernoot van. Als ik Dumfries was dan zou ik lekker in hetzelfde type systeem blijven spelen. Clubs zoals Spurs en Atletico zijn dan de duidelijke opties, maar niet direct een stap omhoog. En anders is Inter ook een mooie club die weer op weg naar de top zijn.

10 november 2022 om 19:55

Je transferbudget stukslaan haha. Chelsea heeft unlimited funds.

Heb vaker gezegd dat ie aan zijn max zat. Heb nog nooit zo vaak mis gezeten. Gun het hem van harte.

Laatst de Corpotcast met hem erbij geluisterd. Grappig om te horen dat hij zijn hele carrière al helemaal voor zichzelf had uitgedokterd. De tussenstap van Sparta naar sc Heerenveen vond hij eigenlijk onnodig en zei in het begin al dat hij maar één jaartje zou blijven. Ik ben benieuwd wat hij na Inter op de planning heeft staan, maar denk niet dat dit Chelsea is. Reece James is nu wel geblesseerd, maar de concurrentie is wel echt hevig..

Ik weet ook niet zo goed waar ik hem naast Inter zou zien, maar als hij gaat het liefst naar Engeland. Daarnaast maakt het de Engelse competitie ook veel aantrekkelijker voor ons als er nóg een Nederlander aansluit.

Reece is de bestbetaalde verdediger ooit bij Chelsea. Ik snap dat ook hij concurrentie moet ervaren, maar waarom zou je Dumfries daarvoor halen?

1. Die is hartstikke duur.
2. Dumfries op de bank is hartstikke zonde.
3. Mocht ie James naar het centrum verdrijven, dan gebruik je hem niet in zijn kracht.

Gelijk doen kan wij een mooie vervanger ervoor halen.

Weet iemand of er sprake is van een clausule waardoor PSV bij een volgende transfer nog geld kan verdienen?

Je hebt van die mensen die je alles gunt. Dumfries is zo iemand.

Als Dumfries zijnde niet doen. Zit nog niet heel lang bij Inter en doet het daar ontzettend goed.
Bij Chelsea heb je daar Reece rondlopen, zonde om een van de twee op de bank te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren