Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Denzel Dumfries is van waarde voor Inter met eerste assist sinds oktober

Laatste update:

Inter heeft maandagavond zonder al te veel moeite afgerekend met Empoli in de Serie A. Na negentig minuten stond er in Milaan een 2-0 eindstand op het scorebord. Denzel Dumfries kwam als invaller binnen de lijnen en was van waarde met de assist op de tweede treffer. De landstitel komt steeds dichterbij voor de Milanezen.

Bijzonderheden:


Stefan de Vrij ontbrak bij Inter. De centrumverdediger kampt met een blessure, terwijl Dumfries op de bank begon. De wegens vermeend racisme in opspraak geraakte Francesco Acerbi verscheen 'gewoon' aan de aftrap.

Al in de vijfde minuut nam Inter de leiding. Een voorzet van Alessandro Bastoni vanaf links belandde bij Federico Dimarco, die na de stuit verdienstelijk binnenschoot: 1-0.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zo'n tien minuten voor tijd gooiden i Nerazzurri de wedstrijd in het slot. Een lage voorzet vanaf rechts van Dumfries kon door Alexis Sánchez in een leeg doel worden geschoven: 2-0. Voor de voormalig rechtsback van Sparta Rotterdam, sc Heerenveen en PSV betekende het zijn eerste assist sinds oktober 2023.

Inter - Empoli 2-0


5' 1-0 Federico Dimarco (assist: Alessandro Bastoni)
81' 2-0 Alexis Sánchez (assist: Denzel Dumfries)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
1 april 2024 om 23:16

In vorm? Is dat hoe je het noemt als iemand zijn vaste basisplaats kwijt is geraakt?

2 april 2024 om 12:40

Dat kan ik niet ruiken. Zet er dan een een apart leesteken achter ofzo^-^

Het was allemaal niet heel geweldig maar gelukkig wel gewoon de 3 punten.

Nog drie overwinningen dan is Inter landskampioen en de tweede ster is binnen.
Zou zomaar tegen Milan in de derby kunnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren