Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale haalt keihard uit met grootste thuiszege sinds 1966

Laatste update:

Internazionale heeft verwoestend uitgehaald in de Serie A. Sassuolo, dat met spelers als Simone Zaza en Domenico Berardi toch een prima ploeg kan opstellen, werd compleet van het veld geveegd door i Nerazzurri: 7-0. Opmerkelijk genoeg kreeg Sassuolo vorig seizoen met dezelfde cijfers klop van Internazionale; destijds speelde Sassuolo thuis. Napoli ging in eigen huis de boot in tegen Chievo, terwijl Lazio (met twee Nederlanders in de basis) een goede en degelijke prestatie leverde door Cesena te verslaan.

/

Internazionale - Sassuolo 7-0
Is Internazionale een kandidaat voor de landstitel? Als het speelt zoals tegen Sassuolo zeker wel. De verwachting was dat de ploeg van trainer Walter Mazzarri het lastig zou krijgen met de Italiaanse revelatie Zaza en consorten, maar niets was minder waar. Al na vier minuten tekende Mauro Icardi voor het eerste doelpunt van het seizoen 2014/15 voor Internazionale. Na mooi samenspel tussen Icardi en Pablo Osvaldo was het al snel raak voor de 2-0: het doelpunt kwam op naam van de uitblinkende Mateo Kovacic.

Binnen het halfuur lag de derde al tegen de touwen (weer Icardi) en vlak voor rust maakte Osvaldo van dichtbij, na goed voorbereidend werk van Dodo, de 4-0. Voor Sassuolo was het op dat moment zaak om de schade zoveel mogelijk te beperken, maar dat lukte totaal niet. Even na rust werkte Icardi, na een fraaie actie van Kovacic, met een hard schot de vijfde tegen de touwen. Voor de aanvaller betekende dat een hattrick. Het ging van kwaad tot erger voor Sassuolo: Berardi plantte zijn elleboog in het gezicht van Juan Jesus en mocht gaan douchen met een rode kaart op zak. Osvaldo tikte binnen voor de 6-0, Fredy Guarín maakte de vernedering compleet. Voor Inter was het de grootste thuiszege sinds 1966, toen Brescia met 7-0 werd verslagen.

/

Napoli - Chievo 0-1
Na de last-minute-overwinning van twee weken terug dankzij invaller Jonathan de Guzman, hoopte Rafael Benítez op een soepeler optreden tegen Chievo. Daar leek het ook heel even op: na 27 minuten mocht Gonzalo Higuaín aanleggen van elf meter nadat hij zelf was gevloerd, maar de Argentijn liet de buitenkans liggen. Aan de overkant dacht Maxi López daarna voor de verrassende 0-1 te gaan zorgen, maar de spits mikte uit kansrijke positie op de lat. Na rust vond de López alsnog het net: na een snelle uitbraak ontving hij de bal in de zestien, waarna doelman Rafael kansloos werd gelaten.

Benítez sommeerde zijn spelers vervolgens om de druk verder op te voeren, bracht onder meer De Guzman binnen de lijnen, maar moest toezien hoe Chievo het offensief mede dankzij een paar geweldige reddingen van doelman Francesco Bardi doorstond. Napoli had zelfs het geluk dat het een tweede tegentreffer bespaard bleef: Isaac Cofie werd twaalf minuten voor tijd in de zestien van i Partenopei overduidelijk vastgehouden, maar kreeg geen strafschop. Invloed op het resultaat had die misser van scheidrechter Piero Giacomelli echter niet meer.

/

Lazio - Cesena 3-0
Stefan de Vrij kende een ongelukkig debuut bij Lazio, dat in de eerste wedstrijd van het seizoen klop kreeg van AC Milan. Zondag ging het een stuk beter met De Vrij en de hoofdstedelingen. De mandekker vormde in het centrum van de defensie een solide duo met Santiago Gentiletti en de verdedigers zagen dat Antonio Candreva na een dik kwartier de score opende. Bij dat doelpunt was een belangrijke rol weggelegd voor Edson Braafheid, net als De Vrij basisspeler: Braafheid leverde de assist. Tien minuten na de onderbreking kopte Marco Parolo op aangeven van Candreva de 2-0 tegen de touwen. In de slotfase tekende Stefano Mauri, op aangeven van Miroslav Klose, voor het slotakkoord.

Zie jij Internazionale als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk fris en aanvallend inter gezien! Kovacic en Icardi zijn onze toptalenten. Hopelijk kunnen ze dit vorm vasthouden en dan kunnen we serieus meedoen om CL voetbal.

14 september 2014 om 17:12

Wat was de opstelling van Inter? Ik ga ze wat vaker volgen. Ik had de samenvatting gezien en ze spelen echt goed. Ze zoeken heel snel de goal

14 september 2014 om 18:00

Handanovic, Juan Jezus , Rannochia , Andreoli, Medel, Hernanes, Dodo, Kovacic, Icardi, Osvaldo en Nagatomo

14 september 2014 om 17:39

Inderdaad erg leuk Inter on naar te kijken. Icardi en Kovacic zijn beiden wereld toppers in wording (mits ze deze lijn doorzetten), maar vergeet Dodo niet, die speelde ook echt goed hoor.

14 september 2014 om 21:46

Gary Medel is de meest onderschatte speler van het voetbal. Vind hem zeker in de top 10 beste cv's van de wereld horen. Als je die kleine man zag bij Chili, echt een baas. Ook hoe die Fred even op zn plek zetten, haha. Ik hoop wel dat ik het nou over de goede Medel heb. Het is toch Gary Medel die bij Inter zit. Anders had ik deze reactie beter niet kunnen plaatsen.

15 september 2014 om 08:43

Inderdaad maar hij fungeert eerder als CVM

Voor het begin van de wedstrijd had ik wel een doelpuntrijke wedstrijd verwacht, maar dit slaat alles. Sassuolo werd helemaal weggeblazen door Inter. Het middenveld werd overrompelt en gedegradeerd tot een stel Serie C mannetjes. Sassuolo heeft een goede voorhoede maar het middenveld en rechterkant van de verdediging missen veel kwaliteit. Consigli is een goede keeper en aankoop, maar ook hij kon niks doen aan dit Inter. De enige die een voldoende scoorde was Berardi, maar hij moest een elleboog uitdelen en mocht er met een rode kaart vanaf. Hopelijk pakt Sassuolo de draad op tegen de middenmoters, hiervan verliezen is geen schande (wel met 7-0). Ik vind het namelijk een sympathik ploegje, talent, veel Italianen en een aanvallende visie.

Kovacic en Icardi beide man of the match voor mij. Wat een dreiging, kracht, creativiteit en explosiviteit komt er van die jongens af. Fijn dat die jongens zijn behouden. Verder stond het achterin ook gewoon prima.
Inter gaat een mooie toekomst tegemoet. Misschien niet dit seizoen, maar dan de volgende. Ze hebben een degelijke basis en veel goede talenten. Bij Italia U21 - Cyprus U21 stonden er zes spelers van Inter in de basis.

Napoli mogen zichzelf schamen dat ze thuis met 0-1 verliezen van het betonnen Chievo. De enige die kan voetballen is Paloschi, de rest zijn allemaal Ron Vlaar's in het kwadraat. Wat een lachtertje wordt Napoli dit jaar.

Toen ik de titel las had ik een 3-0 overwinning verwacht ofzo, de Italiaanse competitie kennende

Zijn de aloude grootmachten Inter en Ac Milan alweer enigszins op de weg terug aan het komen?

14 september 2014 om 17:09

Haha geniaal

14 september 2014 om 17:27

Geniaal als het klopt. Dit is onwetend.

14 september 2014 om 17:15

ze klimmen zeker omhoog, Icardi en Kovacic zijn supertalenten bij inter en achterin staat het ook prima, en bij milan lijkt het tot nu toe op dat de aankopen ook goed zijn geweest!. we weten pas vanvanond want milan moet nog spelen

14 september 2014 om 18:06

@ Maurootje,

Inter Milan klimt inderdaad omhoog. Gelukkig krijgt Walter Mazzarri (vind ik echt een prima coach) ook de tijd van Erick Thohir (de meeste nieuwe eigenaren die beginnen dan bij hun club door als eerste de trainer weg te sturen) om aan een echte team te bouwen.

Verder, ben ik, ook blij dat Thohir niet zomaar met geld strooit en gerichte (en jonge) aankopen doet.

Maar inderdaad, met spelers als Juan, Mauro Icardi en Mateo Kovačić heeft Inter Milan spelers die echt nog beter kunnen worden en die Inter Milan zelf ook beter kunnen maken.

Handanovic
Ranocchia
Vidic
Juan
D''Ambrosio
Medel
M''Vila
Nagatomo
Kovacic
Icardi
Osvaldo
14 september 2014 om 17:17

Dan ben je dus oer dom, aangezien er ook staat dat het de grootste thuiszege is sinds 1966.
Dat zou betekenen dat ze in 48 jaar tijd niet verder dan 2-0 zijn gekomen in alle gewonnen thuiswedstrijden.

14 september 2014 om 17:26

Man man, zie je de smiley niet? Grapje moet toch kunnen, nogal snel op de teentjes getrapt of niet? Sommige mensen...

14 september 2014 om 17:33

Nee hoor helemaal niet zelfs.
Wordt alleen, jou niet dan, vaak moe van de vele serie bashers hier op voetbalzone.
Dat zijn vaak mensen die zelf de serie a niet eens kijken, maar toch weten te vertellen dat het saai is

14 september 2014 om 18:06

Alleen is die grap een beetje stom. Volgende x beter

14 september 2014 om 18:11

Alle Serie A fans vinden hem 'stom' ja

14 september 2014 om 18:18

Het is niet grappig en kan sws niet kloppen. Gatusso3 vertelt al dat t gelijk nergens meer opslaat. Serie a supporters zijn sws beter dan dat cluppie van jou. Wij gooien geen vuurwerk op het veld en zeker niet naar onze keeper. (vermeer toen)

14 september 2014 om 18:36

Het is misschien niet de beste grap ooit, maar het is wel overduidelijk een grap. Dat hij dan helemaal uit gaat leggen waarom het niet kan, dan ben jezelf toch ook een beetje simpel? Dan ook nog denken dat jezelf de slimme bent en hij de oerdomme.

En ja de serie A supporters zijn allemaal hele lieve zachtaardige mannetjes. Die hebben nog nooit ergens iets vernielt. Op racisme zullen zo ook nooit te betrappen zijn. Echt schatjes daar. Je kunt daar ook gewoon tussen de supporters van andere clubs zitten zo gemoedelijk. Naja behalve die ene keer dan bijvoorbeeld toen de Lazio hooligans de eigen supporters in elkaar stonden te rossen. En ja tuurlijk is er wel ooit een neger beledigd maar echt van die kleine incidenten, stelt niks voor.

14 september 2014 om 18:46

In NL is er ook veel racisme. En hier niet alleen tegen donkere mensen maar ook tegen moslims. Dus zeur niet

14 september 2014 om 19:05

Het gaat erom dat jij klaagt over Ajax supporters terwijl er bij de Serie A clubs dus ook genoeg idioten op de tribune zitten. Wat volgens jou wel veel betere supporters zijn. Dus waar is dat dan op gebaseerd? Ben gewoon nieuwsgierig hoor.

14 september 2014 om 19:39

De Italiaanse fans houden meer van hun club en steunen hun club beter. De Nederlandse fans kijken vaak alleen als het goed loopt met hun club. Bijv: Na die overwinning opbarca was iedereen opeens Ajacied. Sommige boeit ajax niet eens.

En bij de serie a tribunes.er zitten natuurlijk wel een paar idioten bij. Maar ze doen geen dingen zoals vuurwerk naar eigen keeper gooien en dingen als k*** turken roepen zoals bij Feyenoord-besiktas

14 september 2014 om 19:46

Nee ze beledigen alleen donkere mensen veel beter. En ja ik ben ook voor Ajax sinds ze van Barca wonnen. Niet alleen daarom hoor, ik vind het shirt ook gewoon echt heel mooi. Daarvoor was ik altijd voor Barcelona, maar die pakte niet zoveel prijzen meer. Mag toch gewoon? Maar nu ze Suarez hebben wordt ik misschien toch weer voor Barcelona.

Simpele ziel.

15 september 2014 om 10:42

Is goed meneer de gloryhunter

15 september 2014 om 12:28

Man, man, waar een grapje al niet voor kan zorgen.

Miquel heb een goed leven jongen, het leven zal vast een groot plezier zijn in jouw buurt! Voortaan wel wat verder van de azijn wegblijven he

15 september 2014 om 20:08

mijn leven is prima. ik hou alleen niet zo van droge humor. niks mis mee toch.

14 september 2014 om 17:21

Er vallen meer goals in de competitie dan jij denkt. Wat meer de serie A volgen dan zou je je eigen opmerking belachelijk vinden. Is maar een tip.

14 september 2014 om 17:29

Nerazurro. Gewoon een grap op stereotypering jong. De Italiaanse competitie staat nou eenmaal bekend als behoudend, daar moet op de zondagmiddag toch best een grapje over gemaakt kunnen worden.

14 september 2014 om 17:37

Worden teveel opmerkingen gemaakt zoals deze over de serie A. Gaat nergens over als men er niets over weet.

14 september 2014 om 17:44

Haha wat een zuurpruimen zeg, dat je al over een grapje zo kunt vallen.

14 september 2014 om 18:21

Het voetbal is desondanks die gedachte beter dan die kut Mickey mouse competitie waarin ajax speelt. Logisch dat ze makkelijk kampioen met een zwakke concurrentie. Of ben je stiekem nog boos omdat een italiaans team jullie de CL uitschakelde vorig seizoen. Enige x dat milan van mij mag winnen. (In Europees verband)

14 september 2014 om 18:41

Als je kijkt hoeveel miljoenen er om gaan in de serie A en wat ze Europees nou echt presenteren de laatste jaren... Helemaal niks inderdaad. Alleen Juventus maakt er af en toe nog iets van. Maar dan kijk jij toch lekker naar die corrupte behoudende bende daar? Kijk ik wel naar die "kut Mickey Mouse competitie". Ieder z'n ding hè.

14 september 2014 om 18:47

Die bende die jij corrupt noemt is nog steeds beter dan wat jij kijkt. En de serie a clubs geven niet veel miljoenen uit. Er zijn geen koopclubs zoals real madrid, man city of PSG

14 september 2014 om 18:49

Het grappige is dat er helemaal niet zoveel miljoenen meer om gaan in de Serie A, dat is ook de reden waarom clubs als Inter en AC het veel minder doen dan in het verleden. Geeft ook een beetje aan hoeveel jij weet over de Serie A

14 september 2014 om 18:50

@dropstaaf

Ik heb geleerd dat als je iets zegt, het ook te onderbouwen.
Mijn toelichting heeft dus helemaal niks te maken met mijn slim-of domheid

14 september 2014 om 18:51

Wat maakt het nou weer uit dat het beter is? Als jij alleen naar het beste voetbal wil kijken zou je Engels voetbal kijken of Spaans of Duits. En nee klopt die geven geen miljoenen uit zoals City dat doet maar nog steeds meer dan Nederlandse clubs kunnen. En ben er maar trots op hoor, interesseert me werkelijk niks of Inter of Milan of Juventus wint of verliest maar ga jij het Ajax maar lekker misgunnen. Je moet wat als je zelf zo weinig te juichen hebt natuurlijk.

@gatutuso

Nee iemand die een grap maakt even iets uitleggen wat hij zelf ook snapt en hem ook nog oerdom noemen, sterk staaltje werk natuurlijk.

@interm

Ja klopt er gaan in de serie A net zoveel miljoenen om als in de eredivisie. Ajax had ook met gemak Fernando Torres kunnen halen....

14 september 2014 om 18:57

@dropstaaf

Lezen blijft moeilijk he, waar lees jij dat ik de Serie A vergelijk met de eredivisie. Torres is trouwens een slecht voorbeeld want die is praktisch gratis gekocht

14 september 2014 om 18:58

Denk aan je hart man. Wat een heisa hier om één geintje. Het zit diep bok die Italianen. Ik weet alvast wat ik ga doen in het volgende Serie A topic. Damn wat zijn die gappies makkelijk op de kast te krijgen. :D

14 september 2014 om 18:58

Het juichen komt wel weer in de toekomst. Ik misgun ajax niks. Ik vind de Nederlandse clubs gewoon niks aan. Ik vind het Italiaanse trouwens van prima niveau.

14 september 2014 om 18:58

Als iemand een grap maakt met de titel als uitgangspunt punt wil ik hem heel graag vertellen dat diegene de Titel niet goed gelezen heeft

14 september 2014 om 19:00

Die grap doet mij geen pijn ofzo. Ik vind het gewoon een domme grap.

14 september 2014 om 19:02

Hoeveel miljoenen er om gaan in de serie A? Haha gast ken je feiten voor je je eigen sprookje hier neerzet. De serie A is enorm aan het bezuinigen juist. Er wordt nu geïnvesteerd in goede jeugdopleidingen in plaats van met miljoenen heen en weer te smijten.

14 september 2014 om 19:02

Zucht. Het ging er bij jouw mede-supporter toch om dat het Nederlandse niveau zoveel lager is, wat dus logisch is omdat er in Italië meer geld om gaat. En jij vindt niet dat de Italiaanse ploegen Europees onder de maat presteren als je naar de financiële mogelijkheden kijkt? Dat kan natuurlijk. En ja die is gratis gekocht (???), schijnt ook dat hij daar speelt voor een paar borden pasta en wat flessen wijn per week.

Haha, vergelijk de salarissen dan eens met die in Nederland? En ja door wanbeleid zijn ze bijna naar de klote daar dus ze zullen wel moeten veranderen. Maar als jij wil denken dat ze daar met ongeveer dezelfde financiële mogelijkheden werken als in Nederland vind ik het ook best. Geloof ik wel in mijn eigen sprookje

14 september 2014 om 19:17

@dropstaaf

Als je de financiële mogelijkheden van Engelse, Spaanse en Duitse clubs vergelijkt met de Italiaanse is het logisch dat de Italiaanse minder presteren.
Maar omdat ik niet ga schuilen achter de financiële mogelijkheden (wat jij wel doet) vind ik dat de Italiaanse teams het idd minder goed doen dan vroeger, maar dat heeft met heel veel dingen te maken zoals verkeerde aankopen, slechte managers, slecht beleid en ook veel pech (bijv Napoli vorig jaar en het jaaar ervoor).

Als jij zo wanhopig bent om Torres 2 jaar te huren voor zo'n hoge salaris(idd) terwijl je net je beste spits voor 25 miljoen hebt verkocht dan heb je idd geen financiële middelen.

14 september 2014 om 19:27

Ja luister jou vriendje begint over kut mickey mouse competitie. Waarom is de Italiaanse competitie beter? Omdat er meer geld in zit niet omdat de clubs er zo'n geweldig beleid voeren. Dat ze het zelf jarenlang verprutsen en zo steeds verderop geraakt zijn in vergelijking met de echt grote competities tsjah. Neemt niet weg dat er nog steeds meer te besteden is dan in Nederland en dat dit ook de enige reden is dat ze in het algemeen beter zijn.

En ik vind het opmerkelijk dat Italiaanse clubs Europees waardeloos spelen, dat is inderdaad misschien mijn fout dat ik iets meer verwacht van toch grote clubs.

14 september 2014 om 19:44

Buiten het geld loopt er in italie veel meer talent rond. Dat speelt ook nog wel een rol. Kijk maar naar bijv mastour van AC milan. Zo'n talent loopt niet rond in NL

15 september 2014 om 12:34

Jongens, jongens..

Ik had niet door dat mijn grapje zoveel voeten in aarde had. Hierbij wil ik mij wel gemeende excuses aanbieden voor de mensen die de Serie A een warm hart toedragen. Ik had op het moment van typen niet door dat een simpel grapje, zoveel emotionele schade kon toebrengen bij bepaalde mensen. Nogmaals mijn oprechte excuses. Ik hoop dat jullie nu weer door kunnen met de belangrijke dingen in het leven

@miquel1

Depay

15 september 2014 om 12:51

Excuses zijn nergens voor nodig. Je kunt rustig doorgaan met leven makker.

15 september 2014 om 20:12

depay is niks vergeleken met mastour. jammer dat ie voor milan speelt en niet voor ons. en over je grap. ik vond hem droog en niet kwetsend ofzo. als je een goede grap maakt vind ik t niet erg. desnoods is het er een over de serie a. me enige commentaar: die grap is droog. en je beeld van het Italiaans voetbal komt door de jaren 60. toen werd het catenaccio uitgevonden. dat zorgde voor de defensieve speelstijlen van vroeger. bovendien is het systeem door een Argentijn uitgevonden. dus door hem was het toen defensief geworden

15 september 2014 om 22:53

Hmm weet ik zo net niet. Mastour is nog superjong, zal vast een berg potentie hebben, maar moet het eerst nog laten zien. Bakkali leek ook zo'n jongen te zijn (en is het waarschijnlijk nog steeds, jammer van de mentaliteit) die het potentieel van een superster in zich zou hebben.

Verder zijn er wel heel veel spelers in Nederland opgeleid die uiteindelijk heel groot zijn geworden natuurlijk.

14 september 2014 om 20:28

Nee totaal niet, Juventus en AS Roma hebben veel meer kwaliteit tot hun beschikking.

15 september 2014 om 09:39

Aloude grootmachten war een grap. 4 jaar geleden won Inter de treble pannenkoek. Wat moe Ajax dan wel niet zijn seg

15 september 2014 om 12:37

Tsja als jij Inter geen aloude (hierbij voor het gemak even de definitie voor je: aloud = bijv.naamw. sinds vele jaren bekend) grootmacht vindt, dan niet

Als iemand Ajax een aloude grootmacht vindt, dan word ik daar trots van maar ieder zijn ding he

15 september 2014 om 12:56

Dan heb ik het verkeerd begrepen. Ik vind Ajax een gevestigde naam omdat ze een rijk verleden hebben

14 september 2014 om 21:54

Inderdaad heerlijke wedstrijd:-)

Hulde, Hulde! Hulde voor Mattia Perin!

Wat een fantastische doelman. Hield ik weet niet hoe vaak de Rossoblu in Florence op de been. Genoa had tegen Fiorentina werkelijk niets in te brengen, op wat zeer kleine momentjes na. Fiorentina heeft dan ook wat puntjes laten liggen hier. La Viola was zeer onscherp vanmiddag, het lukte altijd nét niet.
Tegen Napoli zag je dat Genoa goed in haar element zat. Het houdt van hoog druk zetten en aangezien Napoli vooral op de counter voetbalt met mannen als Callejon en Insigne, lukte dat dan ook met mannen als Sturaro. In Fiorentina kende het echter een tegenstander die zelf ook houdt van hoog druk zetten en dan komen de betere individuele kwaliteiten van Fiorentina naar boven drijven. De hele wedstrijd stonden de Grifoni met de rug tegen de muur. Toen het eindelijk wat leek los te komen, kreeg Roncaglia ook nog eens een tweede gele kaart. Denk ook dat het te maken heeft dat het een uitduel was, dan durft Genoa sowieso wat minder.
Al met al enorm knap van Genoa dat ze hier de nul hebben weten te houden! Grande Perin, grande!

Fiorentina moet uitkijken dat het niet nu al wegzakt, zelfde geldt voor Napoli. Dat bied mogelijkheden voor Milan en Inter op de ranglijst.

14 september 2014 om 17:13

Mooi dat Genoa een puntje pakt tegen Fiorentina.
In de Serie A lopen trouwens veel jonge doelmannen rond op dit moment (die het goed doen).
Perin (21), Scuffet (18), Bardi (21), Colombi (23), Leali (21), Sportiello (22) en Rafael (24).

14 september 2014 om 17:24

Wilde al bijna zeggen: "is hij nou Leali vergeten te noemen". Gelukkig corrigeer je je nog haha
Verder is het nog even afwachten met die Sportiello. Heb ik ruim een jaar niets meer van gehoord. Mocht volgens mij vorig seizoen wat potjes tegen Catania keepen, dan had je ook vrij weinig te doen. Colombi ken ik niet zo goed, dus dat is nog even afwachten.
Leali, Perin, Bardi en Scuffet zullen de gegadigden zijn voor de erfenis van Buffon. Is nog even afwachten wie die rol gaat overnemen op den duur. Ik geef Perin en Scuffet de grootste kansen (betekent niet dat ik Leali niet voldoende vind voor Juve in de toekomst).

14 september 2014 om 17:30

Ja, ik zat nog met de Serie B in mijn hoofd betreft Leali.
Sportiello en Colombi zijn natuurlijk nog even afwachten, maar als keeper is het gewoon een goede prestatie als je op die leeftijd onder de lat staat. Al zijn het geen hele goede clubs.
Zoals je zelf al aangeeft zijn er vier die de top kunnen bereiken en dan met name Perin en Scuffet. Verder lopen er in de Serie B ook nog wat aardige keepertjes rond al zullen die de top niet bereiken (denk ik).

15 september 2014 om 10:58

Perin is de enige die zich heeft bewezen op het hoogste niveau, dus zie ik hem als de favoriet voor de opvolging van Buffon.
En als dat niet werkt hebben we al die andere briljante keepers nog

Wat een geweldige match. Ik heb echt genoten. Grappig wel dat Sassuolo in 3 wedstrijden 15 goals heeft geslikt tegen ons. Kovacic, Icardi, Medel, Dodo waren briljant! De rest was ook prima. Mijn dag kan niet meer stuk. Haha, zag je Jorinus daar 2-2 voorspellen En een of andere Milan fan dacht dat Sassuolo met 2-3 ging winnen lol.

Forza Inter!

14 september 2014 om 17:15

Tsja, daarom doe ik ook geen Toto meer Die 2-2 reflecteerde m'n hoop voor die match heb ik het idee. Maar ja, als deze 7-0 een voorteken is voor het hele seizoen (gezien wat Inter na die 7-0 van vorig seizoen heeft laten zien), vind ik het allemaal best. Sassuolo zal zich ook wel herpakken. Tegen Cagliari deden ze het goed. Wisselvalligheid is het kenmerk van een middenmoter, al is dit wel heel extreem.

14 september 2014 om 17:26

Haha ja Sassuolo zal zich wel herpakken denk ik. Inter is gewoon hun minst favorite tegenstander. Over 3 wedstrijden 15-0...

jezus wat zijn die icardi en kovaicic goed zeg, supertalenten!
pff er spelen echt aanvallende toptalenten in italie: berardi, Pogba,icardi,kovaicic,el sharaawy, in mindere vorm zaza, lijaic echte pareltjes in de serie A.

braafheid speelde een uitstekende debuut tegen cesena en de vrij hield zich deze keer wel staande, lazio maakte het spel. ook keita is een leuk speler

14 september 2014 om 17:46

Gabbiadini was ook weer heerlijk bezig met zijn magische linkerpoot.

Wat een wedstrijd. Zo wil ik Inter zien. Kovacic speelde heerlijk, Ranocchia speelde als een baas, Icardi speelde als een topper, Medel was een muur, Hernanes altijd goed, Oslvaldo heeft iedereen tot nu to positief verrast en Guarin kwam als een beest in.

Ik heb genoten.

Wat is dit toch een heerlijke overwinning voor ons Interisti. Waar ik op hoopte is gerealiseerd. Inter heeft met geweldig voetbal Sassuolo vernederd en het eigen publiek enorm vermaakt!
Beide teams begonnen stroef en de passing van beide kanten was onzuiver waardoor het spel heel slordig was in de beginfase.

Toen het eenmaal bij Inter begon te lopen, was er geen houden meer aan voor Sassuolo. Sassuolo speelde natuurlijk niet geweldig maar zie dat zelf dan maar wel te doen. Ik hoop dat Mazzarri hier ook van geleerd heeft. Niet meer met een spits/twee controleurs spelen.

Verder vond ik Medel toch echt fenomenaal op het middenveld. Zoveel ballen veroverd en constant maar blijven gaan zonder af te remmen. Wat een baas!

Topprestatie van dit prachtige team! Forza Inter!!

Het enige minpunt zijn die afschuwelijke nieuwe thuisshirts van Inter. Man, waar is de traditie gebleven in het design van deze tenues? Het prachtige blauw-zwart is nu helaas verpest. Ik zie weinig blauw over.

Arme Sassuolo. Eerst thuis en vervolgens uit helemaal waas getikt door Inter.

14 september 2014 om 18:10

Daar heb je echt gelijk ik. Elk jaar sinds 2009 koop ik een inter shirt behalve dit jaar want het is gewoon afschuwelijk lelijk. Het moet 50%blauw 50%zwart zijn of iets minder zwart en meer blauw.
Maar 95% zwart is niet goed. Als 3e tenue was het misschien prima geweest.

waar is Bianconeri_ dan? zou toch geen 7-0 worden?

14 september 2014 om 17:20

Hier. Volgens mij heb ik daar niets raars mee gezegd, niemand had een 7-0 uitslag verwacht. Wel fijn dat je het hebt onthouden.

bij chievo (bardi) en genoa (perin) staan echt geweldige keepers, dit laat maar weer eens zien dat een keeper soms ook gewoon punten pakt.

Ik heb een heel goed Inter gezien, iedereen speelde goed :

Handanovic had bijna niks te doen, deed wat hij moest doen prima gespeeld.

Ranocchia begint steeds beter te spelen, die band heeft hem veel goeds gedaan is ook een echte leider in de verdediging.

Andreolli had een prima wedstrijd.

JJ speelde heel goed, won veel duels met zijn fysiek word een hele goeie.

Dodo was aanvallend heel goed is echt een goede aankoop gebleken ondanks dat hij af en toe verdedigend zijn mannetje niet staat maar dat komt nog hopelijk.

Medel speelde echt als pitbull voegt echt veel toe aan dit Inter, verricht veel werk waardoor Hernanes en Kovacic veel beter kunnen spelen.

Hernanes deed wat hij moest doen, mooie paasjes hier en daar en werkt heel hard.

Kovacic word een sensatie dit jaar, er komt zo veel dreiging uit hem. Bij elke balcontact van hem begint er een gevaarlijke aanval. 1 doelpunt en 2 assists voor mij man of the match.

Nagatomo viel niet op maar speelde ook niet slecht.

Osvaldo voegt veel toe mijn zijn fysiek, het is een goede spits die veel toevoegt aan het spel.

Icardi met zijn eerste hattrick, speelde heel goed en had heel veel mooie loopacties vormt samen met Kovacic een ongelooflijk goed duo.

Guarin viel heel goed in 1 goal en 1 assist, hoppelijk kan hij deze vorm vast houden want in vorm is hij 1 van de betse middenvelders van de Serie A

Mbaye en Palacio vielen beiden goed in geen fouten gemaakt.

Mazzzari moet ervoor zorgen dat dit team constant kan blijven presteren want dat is wat we misten vorig seizoen, als dat gebeurt is de 3 plaats zeker mogelijk.

Forza Inter!!

Echt lekker dat Inter weer als vanouds in vorm lijkt te zijn. Ik bedoel, Sassuolo is een hele, hele kleine naam voor Serie A begrippen, maar heeft met Zaza en Berardi goede spelers, die echt wel een stap hoger op kunnen maken.

Misschien is Zaza iets voor Milan en Berardi voor Inter???

Dit kan nog wel eens een hele leuke en spannende Serie A seizoen worden.

Met Juventus, Inter, Roma en AC Milan kunnen in deze vorm allemaal kampioen worden.
Ik ben dan wel bang dat clubs als Napoli en Fiorentina en kind van de rekening gaat worden.

Wat een heerlijk weekend voor mij zo.
Ajax, Barcelona, Inter en het gelijkspelletje van Arsenal, ben ik toch tevreden over.

14 september 2014 om 17:32

Juve heeft als eerste recht op zowel Zaza als Berardi. In het contract staat een afkoopsom van 14 en 15 miljoen, in totaal dus 29 miljoen voor het duo. Andere clubs zullen meer moeten betalen willen ze die jongens binnen halen.

14 september 2014 om 17:52

Jammer. Heel jammer.

Mooie zege van inter...

Ik gun alleen ren smerig mannetje als icardi helemaal noppes

Ja belachelijk. Let maar op volgende wedstrijd gaat inter verliezen. Seria A is verneukt door mafia

14 september 2014 om 20:11

Man, hoe zielig kan je zijn. De Maffia heeft helemaal niks temaken met de Serie A...

14 september 2014 om 22:27

Wat weet jij waar maffia zit. Jij bent zeker Italiaan? Je hebt ook daar gevoetbald en daarom weet jij meer dan ik. Misschien weet je niet eens wat maffia betekend zielige poes

14 september 2014 om 22:42

Hahah ja want mensen die de maffia niet kennen bestaan nog wel...

De maffia is al lang uit het voetbal geweerd, de macht die zij vroeger hadden is verdwenen.

15 september 2014 om 00:19

Als jij t zegt

15 september 2014 om 09:47

Ja zoek even in je dvd rek of je nog iets hebt staan

Een sterke match van inter en hopelijk zetten ze deze lijn door. Kovacic en icardi waren immens goed en osvaldo gaat goed draaien dit seizoen hopelijk. Dodo en medel speelden ook zeer sterk. Had echter wel meer van sassuolo verwacht. Ze spelen opnieuw matig tegen inter. Ook vorig jaar hadden ze 1x 0-7 verloren. Berardi was wel smerig vandaag. Krijgt denk ik minimaal 3 wedstrijden schorsing. Wil iemand trouwens nog zeggen dat de serie a weinig goals heeft. Ik zie geen 7-0 in Spanje of Engeland deze speelronde. Nu op naar Oekraïne voor de EL match tegen dnipro dipropetrovsk of zoiets.

Forza inter!

Wauw, dat had ik niet zien aankomen. Heb de match niet gezien maar Sassuolo is normaal geen simpele ploeg...

Zo dat was al een tijdje geleden dat je echt even kon genieten van Inter. Heb een club zelden zo snel zien afglijden na de CL winst in 2010. Ben blij dat ze weer op de goede weg zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren