Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In Mexico vinden ze dat Lozano naar een betere competitie moet’

Laatste update:

Hirving Lozano begon spectaculair aan het WK in Rusland. De buitenspeler van Mexico loodste zijn land naar een 0-1 zege op regerend wereldkampioen Duitsland, waardoor het Noord-Amerikaanse zich zaterdag tegen Zuid-Korea al kan plaatsen voor de achtste finale. PSV zal de ontwikkelingen met gemengde gevoelens volgen.

De belangstelling voor Lozano neemt immers zienderogen toe. Clubs als Arsenal, Liverpool en Juventus werden al genoemd en de vader van de aanvaller bevestigde vrijdag bij ESPN dat Barcelona zich bij hem heeft gemeld. De Mexicaanse journalist Daniel Reyes van tv-zender Claro houdt Lozano al het hele jaar in de gaten en is benieuwd waar de toekomst van de international ligt. "In Mexico denken ze dat het misschien goed is voor Lozano om naar een betere competitie te gaan, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens", vertelt hij aan Omroep Brabant.

Volgens Reyes kan de 22-jarige Lozano het best nog een jaar in Eindhoven blijven. "Helemaal als de club de Champions League ingaat. Bij PSV is hij verzekerd van een basisplaats, die garantie heeft hij bij andere clubs niet", weet de journalist, die vindt dat Lozano bovendien nog genoeg verbeterpunten heeft. "Hij moet zich nog beter aanpassen aan Europa. Dit seizoen zag je ook een aantal keer dat hij heel gefrustreerd reageert op scheidsrechters of tegenstanders waardoor hij een aantal rode kaarten kreeg. Dat moet er nog uit."

Hoewel PSV een sterspeler an kwijtraken, zou de landskampioen niet onwelwillend tegenover een vertrek van Lozano staan. Hij werd vorig jaar voor acht miljoen euro overgenomen van Pachuca. Aangezien die club wel een fors doorverkooppercentage heeft bedongen, willen de Eindhovenaren wel een flinke transfersom ontvangen en men zou denken aan een bedrag van 35 miljoen euro. Het contract van Lozano in het Philips Stadion loopt door tot medio 2023.

Doet Hirving Lozano er goed aan om te vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij moet wel weg, want hij is goed genoeg voor elke topcompetitie. Zou in deze vorm al minuten kunnen maken bij een topclub. Gewoon hup, weg! Matthijs de Ligt idem dito. Weg!

23 juni 2018 om 17:33

Jij vind hem ook goed genoeg voor een topcompetitie?

Nou, zodra er tientallen miljoenen op tafel komen, kan dat heel snel geregeld worden.

25 juni 2018 om 08:15

Lozano heeft nog genoeg om aan te werken naar mijn mening (zoals temperament en zijn losse handjes), en presteert bovendien niet altijd even constant. Het beste voor hem zou zijn nog een jaar te blijven, echt een constant presterende speler worden, laten zien hoe goed je bent in de CL, en dan die overstap maken.

Daarbij is het de vraag of het zijn bedoeling wel is om na één seizoen gelijk te vertrekken. Hij heeft voor liefst zes seizoenen getekend. Dat zal wel voor een reden zijn.

Heel fijn wat ze in Mexico denken maar PSV is nog altijd de werkgever van Lozano. Hij heeft met zijn volle verstand een 6 jarig contract getekend en weet dus dondersgoed dat mocht hij een transfer maken, dat het record van Sanchez uit de geschiedenis boeken verdwijnt.

23 juni 2018 om 17:10

Ze mogen denken wat ze willen daar. Die 6 jarige contract betekent deze tijden niks. Maar wat zit je ermee dat Sanchez het record in handen heeft??? Als Lozano dat bedrag zal overschrijden, word die ook weer overschreden. Maar aangezien Brands weg is zullen we zien wat jullie voor hem krijgen mocht ie vertrekken.

23 juni 2018 om 17:34

Damsko

" Die 6 jarige contract betekent deze tijden niks. "

Het betekent in ieder geval dat clubs, als ze Lozano willen halen, gewoon met een hele grote zak gevuld met een heleboel geld zullen moeten komen. Dát is wat zijn contract betekent.

23 juni 2018 om 18:33

Damsko, denk niet dat het specifiek om het record gaat, maar dat lozano voor een soortgelijk of hoger bedrag weg zou moeten gaan. Zeker na een goed WK. Wat er wel op lijkt met een goal en een assist in de eerste 2 wedstrijden.

Vrezen? Hoezo?
Het is een win-win situatie.
Of hij blijft bij PSV of je krijgt een idioot bedrag voor hem waar dopr je zelf ook weer kunt investeren.

23 juni 2018 om 16:47

Helemaal mee eens. En aangezien de kans steeds groter wordt dat hij vertrekt hoop ik dat hij er nog een paar inschiet, dan weet je tenminste zeker dat hij voor de hoofdprijs weggaat.

23 juni 2018 om 17:01

Ja zo dachten wij in Amsterdam vorig jaar ook. Totdat Sanchez het in zijn hoofd haalde dat hij wilde vertrekken, er voor belangrijke kwalificatie duels niet bij was, een hoop gezeur heeft opgeleverd en onvoldoende tijd om een kwalitatieve vervanger te halen, voor zover je talenten voor dat niveau redelijkerwijs in Nederland al kunt vervangen.

40 - 50 miljoen is mooi, maar het gunstigste is dan wel snel duidelijkheid te hebben van speler en geïnteresseerde clubs.

Nog een doelpunt en PSV kan rond de 50 miljoen gaan vragen. Lekker het WK afwachten en als PSV zijnde lekker achterover leunen, potentiele vervangers identificeren en klaarmaken voor zijn evt vertrek.

PSV hoeft helemaal niet te vrezen. Als Lozano vertrekt zal dat voor de hoofdprijs zijn omdat hij nog 5 jaar vastlegt. Ik vind 35 miljoen aan de lage kant. 45-50 miljoen lijkt me een stuk realistischer.

23 juni 2018 om 17:08

PSV zou zo dom zijn om genoegen te nemen met een 35 miljoen... Hopelijk is dat niet waar. Als hij er echt nog een paar in knalt kan hij misschien wel voor 60 miljoen weg. Echt nooit doen!

23 juni 2018 om 18:08

haha. hoezo overschat

23 juni 2018 om 19:08

Hoezo onderschat met een nog 5 jarig contract is min. 50 mil echt wel het minimum anno 2018

Weet iemand wat de doorverkoop percentage zijn vorige club heeft afgedwongen?

23 juni 2018 om 16:50

40 procent dacht ik

23 juni 2018 om 16:54

Pfoe dat is wel veel zeg. Verkoop je hem straks voor 40 miljoen dan gaan er 16 naar zijn oude club en houd je slechts 24 miljoen over.

23 juni 2018 om 16:59

Nee tussen de 27 en 30 miljoen (afhankelijk of het percentage 30 of 40 is). Gaat normaal gesproken alleen over de winst. Maar er is nooit iets bevestigd, dus zeker weten we het niet. Misschien is het bedrag gecapped oid. Maar natuurlijk zal Pachuca een flinke duit is de zak doen.

23 juni 2018 om 17:05

Nee gaat hoogstwaarschijnlijk over de winst he. Dus in het geval van een bedrag van 40 miljoen en 40% doorverkooppercentage (wat nooit bevestigd is dus kan in principe minder zijn), houdt PSV daar 28,8 miljoen aan over.

23 juni 2018 om 17:36

Zytto34

40% over de winst. In dat geval wordt het basisbedrag dat PSV betaalde (acht miljoen) wel ietsje hoger, maar dat percentage gaat over de winst. Of betaalt Ajax straks een percentage over de doorverkoop van Tadic over de verkoopprijs soms?

23 juni 2018 om 17:43

Ah my bad, ik dacht +- 40% over de totale transfersom.

23 juni 2018 om 16:51

Tussen de 30 en 40 procent, over de winst. Exacte percentage is nooit uitsluitsel over gegeven meen ik. Ik ga zelf uit van 35 procent.

23 juni 2018 om 16:51

Las laatst op deze site iemand 40% zeggen/schrijven. Weet niet of dit klopt maar als dat zo is is dat een flink bedrag.

23 juni 2018 om 17:17

Dat is inderdaad nergens op gebaseerd, dat kom van iemand die zegt: als PSV zo'n speler kan halen zal het wel zo zijn dat er 40% doorverkooppercentage aan vast zit. Echter is dit nooit bevestigd door beide partijen, die geen uitspraak doen.

23 juni 2018 om 19:04

Ja dat zou goed kunnen. Zeg ook niet dat het waarheid is alleen wat gezien heb.
Lees hierboven dat het tot 40% over de winst is.
Dat is nog steeds een flink bedrag.

Ik als Ajax supporter vind dat ook haha.
Even zinder gekheid ik denk ook dat die het aankan maar voor de eredivisie zou het toch mooi zijn als die nog een jaartje in Eindhoven te bewonderen is. Maar zoals het ernaar uitziet krijgt PSV een mooi bedrag voor Lozano.

Denk wel dat hij beter op zijn minst 1 á 2 seizoenen langer kan blijven. Dan kan hij zich ontwikkelen tot speler van wereld klasse! 1 seizoen blijft hij wellicht nog wel maar 2 denk ik niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren