Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Immers geeft fiat aan overgang naar Premier League-promovendus’

Laatste update:

Jordy Clasie is mogelijk niet de enige middenvelder van Feyenoord die spoedig in de Premier League actief zal zijn. De interesse van Watford in Lex Immers was al bekend, maar volgens het Algemeen Dagblad is de belangstelling ook wederzijds. Immers, 29 jaar, staat volgens het dagblad open voor een zomerse transfer naar the Hornets.

/

Immers wil graag bij Watford, dat afgelopen seizoen naar de Premier League promoveerde, aan de slag en wacht voorlopig de ontwikkelingen af. De Engelse club heeft nog niet een formeel bod op de middenvelder uitgebracht. In de afgelopen jaren werd Immers al met een transfer naar Engeland in verband gebracht, maar het kwam uiteindelijk nooit tot een overstap.

Giovanni van Bronckhorst zit voorlopig ruim in zijn middenvelders, ook al staat Clasie op het punt van vertrekken. Jens Toornstra is na het vertrek van Fred Rutten weer middenvelder. Daarnaast staat Simon Gustafson op het punt in De Kuip te tekenen. Als na Clasie ook Immers vertrekt, is er voor Feyenoord weinig reden om Karim El Ahmadi te verkopen.

Lex Immers zou het goed doen bij Watford

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker laten gaan. Matige speler die niet veel toevoegt. Feyenoord heeft geld om iets beters te halen en als hij nog wat op kan leveren zou ik hem meteen verkopen.

15 juli 2015 om 07:36

inderdaad en we hebben met Gustafsson zijn vervanger al gekocht en Schuurman, Toornstra en Vilhena kunnen ook op 10.

15 juli 2015 om 07:45

Er gaat toch met de punt naar achteren gespeeld worden? Dus zonder 10? In dat geval zou ik de komst van Gustafson zeker toejuichen

15 juli 2015 om 07:48

ja klopt, maar in ieder geval als aanvallende middenvelder.

15 juli 2015 om 17:46

Je vergeet eeb hele belangrijke speler.. ook al heeft hij op de vleugel vorig jaar gespeeld.. je kan zelf wel raden wie denk!

15 juli 2015 om 07:37

35 goals in drie seizoenen plus wat assists. Noem t maar niks...

Er is een verschil tussen feiten en publieke opinie. Immers voetbalt met de botte bijl en is geen 10 maar dat hoefde ook niet. Alleen supporters zagen dat zo...

15 juli 2015 om 07:43

Ik zeg nergens dat hij 'niks' is. Ik zeg slechts dat hij weinig toevoegt, een andere 10 had die goals ook gemaakt.

Als Feyenoord geld wil verdienen uit transfers kunnen ze beter Immers van de hand doen en investeren in een groot talent of een jeugdspeler opstellen.

Immers zit op zijn top en kan niet beter.

15 juli 2015 om 07:49

Immers is ook niet slecht maar ik denkt dat we nu betere spelers hebben met Toornstra, Gustafsson en Schuurman.

15 juli 2015 om 07:58

Wat zeg je nou precies? Hij heeft gewoon veel toegevoegd. Weinig spelers in Nederland die geen aanvaller zijn maar er wel gemiddeld meer dan 10 per seizoen in het netje leggen. En dat voor een aankoopbedrag van een miljoen ofzo. Hij was zn geld meer dan waard.

15 juli 2015 om 08:45

Als een andere 10 dat gemaakt heeft ja, denk aan vilhena (afgelopen seizoen zeker niet) en nu heeft feyenoord kwalitatief betere mensen op 10 misschien maar immers heeft wel meer dan zijn best gedaan zie zijn kansen. Ja hij heeft er veel gemist maar noem maar een 10 in nederland die zoveel kansen creeert / krijgt. En dat kan misschien wel aan t spelsysteem liggen hoe fey speelde maar wanneer hij er niet was werd hij vaak gemist

15 juli 2015 om 10:17

Panerai, helemaal mee eens. Immers is in mijn ogen, nooit goed genoeg geweest voor Feyenoord!

Haha die zin "toornstra" is na het vertrek van Rutten weer middenvelder.

Immers dank voor bewezen diensten. Nuttige speler geweest naast Pelle met een neusje voor de goal.

15 juli 2015 om 09:44

Overdrijven is ook een kunst.

Fiat? Waarom zou hij dat doen en waarom staat er vervolgens niks over in de text?

15 juli 2015 om 07:40

FIAT betekend goedkeuring in het Italiaans

15 juli 2015 om 07:47

Je kan gewoon niet serieus zijn hier... Ot: ik ben qua vechtlust wel teleurgesteld, maar de overige aspecten kan ik wel missen. Eindelijk creativiteit op het middenveld met Toornstra, Vejinovic, Vilhena, El Ahmadi, misschien zelfs Sleegers. Veel beter dan Immers.

Hier vergist menig Feyenoorder zich die blij is als hij gaat.... De haarlemmer olie die alles dicht liep en ook nog eens drijgend was en kon scoren en nu alleen maar ouder en slimmer wordt..... De schakel die voor succes kan zorgen ik zou hem nooit laten gaan!

15 juli 2015 om 08:45

Deels eens. Ik denk dat toornstra hetzelfde kan. Immers is als aanspeelpunt te traag en slecht in de kaats. Heeft ook geen fantastidche pass. In het nieuwe systeem is dat gewoon belangrijk..

Misschien ga ik nu iets heel geks zeggen. Maar als Immers weg gaat denk ik dat veel Feyenoorders achteraf kunnen zeggen dat ze wellicht hem als type speler missen.

Het ziet er niet mooi uit wat hij doet. Het is absoluut niet verfijnd. Wat je met Immers wel weet is dat je altijd inzet hebt, hij fysiek de strijd aan gaat en hij altijd in het 16 meter gebied opduikt en zijn goals meepakt. Zo´n type middenvelder vindt je niet snel meer. (alhoewel ik soms wel de frustraties voor kan stellen wanneer hij een makkelijk ogende kans mist of in sommige situaties de verfijning en techniek mist)

15 juli 2015 om 09:01

Mee eens! Immers wordt steeds gebruikt als meest naar voren geschoven verdediger en rent zich het snot voor de ogen. Dat hij mede hierdoor minder scherp voor het doel is kan ik hem niet kwalijk nemen. Dat in combinatie met een gebrekkige techniek voor deze positie maakt het allemaal nog lastiger.
Door zijn manier van afjagen en druk zetten ontlastte hij alle spelers achter zich. Fijn dat zoveel supporters een technisch begaafde speler op 10 willen hebben staan, maar als die ook nog eens de echte kwaliteiten van Immers moet hebben (fysiek, inhoud, afjagen etc), was hij onbetaalbaar geweest voor de Eredivisie. Ik ben bang dat we komend jaar voornamelijk wat hoogtepuntjes in de samenvatting zien van een speler op zijn positie met een mooie steekpass, waarna veel ‘fans’ hun gelijk komen halen mbt een beperkte Immers. Wat zo’n samenvatting niet laat zien is dat Feyenoord zonder Immers naar verwachting een minuut langer bezig is de bal te veroveren.

15 juli 2015 om 09:01

Hij heeft absoluut zijn waarde gehad en heeft altijd 100% inzet getoond. Persoonlijk zie ik liever andere kwaliteiten van iemand die op die positie speelt. Iemand die een steekpass kan geven, overzicht heeft en rustig aan de bal is. Dat heeft Immers allemaal niet, ja hij pakte zijn goals mee en en liep veel gaten dicht maar dat is eigenlijk niet de taak van een 10. Dus klopt er iets niet in je speelwijze. We zullen hem in bepaalde duels zeker missen maar uiteindelijk zullen we er voetballend op vooruit gaan.

Spelers als Immers zijn nou het probleem van Feyenoord, en het uitblijven van succes. Ze gaan altijd voor die net niet spelers. Tijd om eens een categorie of 2 hoger te gaan kijken. De schraalhans tijden zijn wel voorbij.

15 juli 2015 om 09:43

Feyenoord kon destijds natuurlijk niet anders. En die problemen zijn helaas nu nog niet helemaal voorbij. Feyenoord moet nog steeds afdragen aan pools uit het verleden (Bv nu bij Clasie) en de 'vrienden van Feyenoord' zullen hun geld ook een keer terug willen. Daarom kan Feyenoord nog steeds niet meekomen met PSV en Ajax.

Van Geel ruimt nog steeds troep op van anderen en slikt de kritiek, op zijn daardoor soms mindere aankopen. Hij heeft Feyenoord weer terug gebracht in een positie waarin er in ieder geval weer geinvesteerd kan worden.

Het gaat gelukkig wel elk jaar beter. Vorig jaar was er voor het eerst een wat bredere selectie en voor dit jaar lijkt dat ook weer goed te komen. Alle spelers hebben nog een contract dus als er iemand vertrekt kan er ook een vervanger gehaald worden.

Maar ben het wel met je eens. Feyenoord moet nu doorpakken en proberen in de positie te komen dat er categorie 1 spelers gehaald kunnen worden. Wat mij betreft hoort Vejijnovic zeker in die categorie. Kuyt ook natuurlijk. Gustafson is afwachten. Maar geliukkig blijven de eigen talenten ook doorkomen met een Karsdorp, Sleegers, Schuurman en hopelijk Woudenberg. Als Feyenoord zo doorgaat en dat nieuwe stadion er eindelijk eens komt, kan het gat met Ajax en PSV wel gedicht worden.

Ik denk dat een titel nog een stap te ver is, zeker als je ziet wat Ajax en PSV te besteden hebben.

15 juli 2015 om 10:25

Helemaal met je eens, behalve Kuyt categorie 1 speler noemen? Die wordt bijna 35, en zelfs bij hem Zal het allemaal minder worden. Feyenoorders hebben veel te hoge verwachtingen van hem, kan zo alleen maar tegenvallen.

15 juli 2015 om 13:22

Hij is in topconditie. Loopt voorp tijdens elke training en je zag aan het afscheid bij Fenerbahce wat hij voor ze betekende.

Rotterdams woord van het jaar : Lexit

On: Vorig jaar z'n minste seizoen. Lijkt me mooi voor hem om nog een paar wedstrijden Premier League te mogen spelen.

15 juli 2015 om 09:47

Mooi gevonden haha.

Onder Koeman was hij idd beter. We zullen hem misschien wel harder missen dan we denken, maar in principe moet je op 10 natuurlijk een rasvoetballer hebben staan met een geweldig inzicht en rust voor de goal. Dat mist hij gewoon.

Jammer. Volgens statistieken één van de betere middenvelders in de ED.
Helaas heeft hij de uitstraling van iemand die altijd achter zijn Playstation zit en te weinig zonlicht krijgt.

Ik vind Immers wel wat voor League two. Zou daar wel mee kunnnen in de middenmoot denk ik.

Immers is geen slechte middenvelder maar als je voor het kampioenschap wil gaan komt immers naar mijn mening gewoon te kort. Mist vooral creativiteit en overzicht

Het is lex gegund. Hij heeft bijna altijd strijd geleverd en zijn werklust heeft zich uitbetaald op ( denk ik ) het publiek . Ook van uit den haag zeg ik veel plezier in pl lex

Ik denk dat feyenoord er wel 4 tot 6 miljoen voor kan vragen.

Ik verbaas me over het groote aantal mensen dat denkt dat Immes het goed zou doen in de Premier League. Het is in Nederland al een matige speler dus het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat hij het in Engeland zou maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren