Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou enkele prijzen met Real Madrid inruilen voor groot succes met Kroatië’

Laatste update:

Voor Luka Modric kende het seizoen met Real Madrid een uitermate succesvol einde. De 32-jarige middenvelder kon voor de vierde keer de Champions League bijschrijven op zijn erelijst, nadat Liverpool in de finale met 3-1 verslagen werd. Modric reist nu met Kroatië af naar het WK in Rusland en zou het nodige overhebben voor zilverwerk met de nationale ploeg.

“Het was een moeilijk en lang seizoen, in LaLiga en de Copa del Rey hebben we niet gebracht wat van ons verwacht werd. Uiteindelijk hebben we een prijs gewonnen en dat is wat telt. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van deze club en dit succes, dat mensen nog lang zullen herinneren. Maar ik zou enkele prijzen die ik heb gewonnen met Real Madrid inruilen voor groot succes met Kroatië”, zegt Modric tegenover verschillende Kroatische media.

“We hadden deze prijs echt verdiend”, vervolgt de middenvelder over het succes van Real in de Champions League. “Dit was de zwaarste weg naar de finale sinds ik bij Real speel. We speelden tegen de kampioen van Frankrijk, de Italiaans kampioen, de kampioen van Duitsland en toen tegen Liverpool. Het lijkt alsof we deze prijs niet zonder drama kunnen pakken.”

Kroatië begint het WK zaterdag met een wedstrijd tegen Nigeria. De Kroaten nemen het in de groepsfase verder op tegen Argentinië en IJsland. In aanloop naar het toernooi in Rusland oefende Kroatië tegen Brazilië (2-0 nederlaag) en Senegal (2-1 overwinning).

Gaat Kroatië hoge ogen gooien op het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gouden generatie van Kroatië, wat een ongelooflijk sterk middenveld hebben ze toch, denk dat ze best wel hoge ogen kunnen gooien op dit WK. Zie ze niet winnen, maar zijn wel een gevaarlijke outsider en met een beetje geluk kunnen ze heel ver komen.

11 juni 2018 om 12:26

Denk dat ze aanvallend toch wat tekort komen om echt een land als Brazilie of Duitsland te verslaan. Perisic is voorin eigenlijk de enige echt goede speler die ze hebben. Tegen Spanje lukte het wel 2 jaar geleden in de groepsfase, maar die schat ik toch iets lager in.

11 juni 2018 om 12:30

Nou jij onderschat Kramaric bijvoorbeeld. Dat is echt de killer die voor de goals gaat zorgen.

11 juni 2018 om 12:30

Zal denk ik wel meevallen. Vind Mandzukic een erg nuttige speler voorin, werkt keihard en pikt ook regelmatig een goaltje mee. Kramaric heeft een goed seizoen gehad in de Bundesliga en Rebic en Pjaca zijn grote talenten. Grootste zwakte bij Kroatië is de linksachter positie, zou niet weten wie daar moet spelen.

11 juni 2018 om 12:31

Helaas is Strinic de enige optie voor de linksback.

11 juni 2018 om 12:32

Mandzukic

11 juni 2018 om 12:32

Kalinic

11 juni 2018 om 13:15

De echte gouden generatie van Kroatië vind ik nog steeds dat team van 1998.

11 juni 2018 om 13:31

Was aan het scrollen om te zien of iemand wel door had dat de gouden generatie degelijk wel diegene van eind jaren 90 was. Een iemand toch 😉.
Denk dat de meerderheid hier ook wat te jong voor is om dit te weten

Dit zal de laatste kans zijn voor deze “gouden generatie” Luka Modric en Ivan Rakitic zijn van absolute wereldklasse , de manier waarop zij voetballen is fenomenaal , jarenlang spelen ze al geweldig voor de twee beste clubs ter wereld. Spelers als Subasic , Vrsaljko , Lovren , Badelj , Kovacic , Brozovic , Kramaric , Pjaca , Rebic , Mandzukic etc. Zijn hele goede voetballers maar het zijn geen topspelers. Ze moeten echt een hecht team gaan vormen en voor elkaar door het vuur willen gaan als ze grote successen willen boeken. De groep doorkomen moet wel lukken , Nigeria valt me tegen en van IJsland wint Kroatië gewoon 9 van de 10 keer. Argentinië is de topfavoriet in deze poule , maa de Kroaten kunnen op een goede dag winnen van ze. Ik gun het Modric heel erg , ik hoop dat ze weer 3e kunnen worden net als 20 jaar geleden , of misschien wel meer. Maar realistisch gezien zijn Spanje , Frankrijk , Brazilië , Duitsland , België allemaal sterker en zijn Engeland , Portugal , Colombia , Argentinië en Uruguay minstens gelijkwaardig. Polen hoort hier ook wel bij , hele sterke selectie.

11 juni 2018 om 11:50

Kovacic, Perisic en Mandzukic kun je wel topspelers noemen hoor. Spelen alledrie bij Europese grootmachten (Inter is weer aan het terugkomen).

11 juni 2018 om 11:54

Lovren ook. Topverdediger bij de CL finalist, ondanks wat onzekerheden in het begin van t seizoen.

11 juni 2018 om 11:59

Kovacic gaat wel een topper worden maar dat vind ik hem nu nog niet echt hoor. Voor Kroatië gewoon een erg goede speler natuurlijk, dat wel. Ik ben het wel met NicolaiGalic566 eens, Modric en Rakitic zijn écht top spelers, daaronder komt een groepje met Perisic, Kovacic, Mandzukic, Vrsaljko, etc. die bij gerespecteerde clubs in Europa spelen, sommigen hebben ook al het nodige bewezen op het hoogste niveau, maar echt een topper zijn die kan uitblinken op een WK is wel een ander verhaal he!

11 juni 2018 om 12:00

Dan kan je Brozovic ook een topspeler noemen

11 juni 2018 om 14:57

Ja het ligt er ook maar net aan wat je bij het begrip topper vind horen. Als je bij Real speelt zoals Kovacic of je hebt 2 Champions league finales gespeeld zoals Mandzukic dan ben je toch echt wel een topspeler naar mijn inziens. Perisic en Brozovic inderdaad wat minder maar kunnen dat wel worden.

11 juni 2018 om 11:57

Ik zie Kroatie gewoon winnen van Argentinie , tenzij ze een hele slechte dag kennen.
Het voetbal wordt gewonnen op het middenveld , laat dat nou net van wereldniveau zijn bij Kroatie en een stuk minder bij Argentinie.
Ben totaal niet overtuigd van Argentinie , idem dito Belgie.

De linksback positie blijft de zwakste schakel voor Kroatië.

Kroatie heeft echt een heel goed elftal en kan hoge ogen gaan gooien. als Joegoslavie nog 1 land was hadden ze echt tot de topfavorieten voor dit WK gehoord. Bosnie, Montenegro en Servie hebben ook echt een paar hele goede spelers lopen

11 juni 2018 om 12:12

Vooral veel geweldige middenvelders zeg. Ook Pjanic van Bosnië en Milinkovic - Savic van Servië. Ook Dzeko was natuurlijk een goede optie geweest dan.

11 juni 2018 om 12:31

Gelukkig is dat niet 1 land meer! Lekker ieder voor zich. Maar goed zo kan je wel blijven doorgaan. Stel dat het Romeinse rijk nog bestond wat je dan voor een elfal zou hebben?

11 juni 2018 om 13:46

@psycho-1987

ben ik met je eens maar ik zat gewoon even te denken aan al die goede spelers die afkomstig zijn uit oud Joegoslavie

Herinner me Kroatië tijdens het EK nog goed. Speelden geweldig in de groepsfase, waren beter dan de Portugezen in de 8ste finale maar verloren à la Nederland in de 116de minuut tegen Portugal.

Kroatië gaat komend WK eindelijk succesvol zijn denk ik. Ze hebben een geweldig elftal maar kunnen tegen grotere tegenstanders alsnog in de underdog rol kruipen. Ideaal scenario voor een stunt. Halve finale of zelfs nog meer moet zeker mogelijk zijn. Vorig EK was al een leuk opwarmertje maar nu zijn ze nog beter. Pericic heeft stappen gemaakt, Kramaric heeft zich ontwikkeld tot gevaarlijke subtop spits en verdedigend hebben bepaalde spelers stappen gemaakt. Dit WK moet het gebeuren!

11 juni 2018 om 15:11

Ja precies 20 jaar na de 3e plaats op het WK. Het is nu of nooit.

11 juni 2018 om 15:45

Dat is ook leuk maar ik had het meer over leeftijd. Modric en co worden al redelijk oud

Finale: Kroatië-colombia😍

11 juni 2018 om 17:17

Doe mij maar Zwitserland - Duitsland

Nu of nooit Vatreni. Ga voor elkaar door het vuur. Kwalitatief niet het beste van het toernooi maar als iedereen wil, elkaar iets gunt en 100% geeft, zijn we dodelijk voor elke tegenstander. 20 jaar na de gouden generatie moeten jullie laten zien dat we het weer kunnen flikken. Ok ff relax want ik begin al te stuiteren.😁✌

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren