Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zal bij Real Madrid blijven tot ik ouder dan veertig ben’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is voorlopig nog niet weg bij Real Madrid. In een interview in de Spaanse sportkrant AS laat de superster uit Portugal weten dat hij door wil gaan tot hij ouder dan veertig jaar oud is. Ronaldo is nu 31 jaar oud.

/

“Ik ben enorm gelukkig met La Undecima, de elfde in de Champions League, en nu richt ik me op het EK”, begint Ronaldo. “We willen Portugal veel plezier geven door het EK te winnen. De mensen in Portugal verdienen dat”, klinkt het.

Ronaldo zegt dat hij bij Real Madrid blijft om zijn carrière af te sluiten. “Ik zal blijven tot ik ouder dan veertig ben. Ik ben dolgelukkig bij de club en ik zal hard werken om het te bereiken”, vertelt Ronaldo.

Cristiano Ronaldo vertrekt ooit nog bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat hij ooit terug ging keren naar United?

3 juni 2016 om 14:41

Misschien als hij 41 is

3 juni 2016 om 14:47

Zolang Zidane blijft zitten gaat "Ronaldu" nergens heen. Ben er zeker van dat hij zijn toekomst daaraan verbindt.

3 juni 2016 om 15:33

Zolang hij onder Zidane speelt zal hij wel blijven ja! Geweldenaar, staat symbool voor mijn club! Compleet is hij! Er komt nooit meer een betere

3 juni 2016 om 15:58

Nee die is er al

3 juni 2016 om 15:59

Ik denk ook dat Ronaldo blijft omdat hij nu het gevoel heeft echt voor de prijzen te gaan kunnen spelen met Real Madrid. Dat is natuurlijk Zidane zn verdienste. Maar tot zijn veertigste? Haha hmm. Maar dan vanaf zn 35e misschien als invaller a la Totti. Wat denken jullie?

3 juni 2016 om 16:14

Deze man is wel echt topfit. Er is denk ik geen enkele speler die zo veel in zichzelf investeert om de beste te willen blijven. Zijn atletische vermogen en snelheid zullen ietwat afnemen, alleen vraag ik me af hoe veel aangezien deze man 24/7 met voetbal en fit zijn bezig is. Ik denk dat hij echt heel lang een topper blijft, kijk bijvoorbeeld naar Ibrahimovic, die is ook al weer 34 dacht ik. Hij heeft wel eens wat pijntjes en kleine blessures maar als dat zoals nu een beetje blijft kan hij op zijn 37ste nog misschien wel basisspeler zijn.

3 juni 2016 om 18:23

Insane bedoeld bij Real Madrid, wijsneus. En misschien is Ronaldo voor hem wel de beste speler die ooit tegen een balletje heeft getrapt. Voor iedereen is dat anders.

3 juni 2016 om 16:07

Dat zou ik persoonlijk een mooi gevaar vinden. Het was altijd zijn droomclub geweest zei hij dus is hem ook gegund.

3 juni 2016 om 17:24

Wie zegt als speler? Misschien als trainer

Ronaldo en Zlatan als manager hoe vet zou dat zijn zeg zie het helemaal voor me

3 juni 2016 om 14:57

Dat lijkt me dus helemaal niet werken

3 juni 2016 om 15:14

Ik denk niet dat Ronaldo manager gaat worden na z'n voetbalcarrière

3 juni 2016 om 15:48

Andretoth,
nee dat geloof ik ook niet maar een of andere functie bij,
real dat geloof ik wel , maar in de luwte en van zijn centen genieten.

3 juni 2016 om 15:49

Gaat ie waarschijnlijk ook niet worden. Die vraag werd hem eens gesteld tijdens een interview met CNN (leuk interview trouwens, je ziet een hele andere kant van de man) en hij antwoord dat hij acteur wil worden

3 juni 2016 om 16:05

Ik snap uberhaupt dat een voetballer, die zoveel miljoenen op zijn rekening heeft staan er voor kiest om coach te worden. Zo'n stressvol beroep. Spelersmakelaar, scout of veldtrainer lijkt mij veel mooier

3 juni 2016 om 16:47

Of een leuk baantje bij de Uefa/fifa zoals Platini. Lijkt me niet verkeerd, beetje golfen, dinertjes, steekpenning krijgen.

3 juni 2016 om 15:03

Ik zie het niet. C. Ronaldo is iemand die het hef graag in eigen hand neemt. Als manager heb je dat indirect. Daar heeft hij het karakter niet voor.

En Zlatan is al met zoveel andere dingen bezig. Die zou ook na een verloren wedstrijd zijn eigen spelers een doodschop verkopen.

Ik zie het allemaal niet gebeuren.

3 juni 2016 om 15:39

Kijk een Simeone dat had ook niemand verwacht als trainer en zelfde met Inzaghi

3 juni 2016 om 17:44

Hoe kom je erbij om Simeone met C. Ronaldo te vergelijken. Zijn totaal verschillende persoonlijkheden.

3 juni 2016 om 18:26

Iemand zei dat ie Zlatan niet als coach zag omdat ie gekke dingen doet daarom haalden ik Simeone erbij,omdat die vroeger ook gekje dingen deed

3 juni 2016 om 15:35

Ronaldo heeft al een keer tijdens ballon d'or ceremonie gezegd dat hij na zijn carriere geen trainer wilt worden.

hij zal zich extra gaan richten op zijn CR7 merken (kledinglijn schoenen ect.)

Geweldige speler! Enige speler die naar mijn inzien zich 100% geeft voor zijn sport! En dat zeg ik als Ajax&Barca fan

3 juni 2016 om 14:58

Enige speler ja? Genoeg andere die 100% voor de sport geven dus kom niet deze onzin. Dirk Kuyt om er maar 1 te noemen.

3 juni 2016 om 15:10

Waar Dirk het Nederlandse voorbeeld is van "met veel strijd kom je ver" is Ronaldo voor velen wereldwijd hét voorbeeld is. En om heel eerlijk te zijn ik weet niet welke speler zo toegewijd is als Ronaldo en het ook jaarlijks presteert.

3 juni 2016 om 15:21

Zo toegewijd aan de sport, zoveel trainen, zo hard werken en dan nog niet de allerbeste van je generatie zijn. Ergens snap ik de frustratie jegens mede ploeggenoten wel in sommige situaties nu als ik er zo over nadenk.

Buiten dat: een geweldige voorbeeldprof en natuurlijk een fenomeen die records op zijn naam heeft die de komende jaren never verbeterd zullen worden. Het is alleen jammer dat hij die narcistische trekjes heeft.

3 juni 2016 om 15:25

Wie zegt dat Iniesta niet 100% voor z'n sport leeft of Ramos of Mike van der Hoorn? Er zijn ook zat spelers die er niet telkens mee te koop lopen om hun lichaam te showen, want dat is volgens mij voor de simpele mens onder ons een reden om te zeggen dat hij 100% voor zijn sport geeft/ leeft.... Het is niet bepaald een ijdeltuit.

3 juni 2016 om 15:36

Niet de beste van je generatie zijn? Ronaldo duwt er gewoon weer een topjaar tegen aan, 35 liga goals en 16 cl goals, ongekend gewoon, en als beloning mag hij de winnende penal nemen! Ballon d'or here we come!

3 juni 2016 om 15:36

Daniel22

Lebron James is ook wel te vergelijken met Ronaldo. alleen andere genre "basketball".

3 juni 2016 om 15:44

Ik zou maar niet te snel juichen. Copa America en het EK komen eraan. Suarez heeft samen met Ronaldo en Messi de beste papieren. Er kan nog van alles gebeuren.

3 juni 2016 om 15:57

Ik zou een Iniesta ook niet uitvlakken. Leidde Barcelona samen met MSN naar de doblete, speelde een vreselijk goede Copa finale en als hij een leidende rol neemt bij Spanje en de cup pakt, is hij in mijn ogen topfavoriet.

3 juni 2016 om 16:02

Precies wat iedereen hier beneden aangeeft.. dus voordat je tegen mensen zegt dat ze onzin uitkramen, eerst even goed nadenken!

3 juni 2016 om 16:03

@FeyUnited

3 juni 2016 om 16:06

Insane,

En ook al wint hij de Ballon D'or dan nog heeft er iemand uit zijn generatie 1 meer. Dus om in jullie Madridistas termen te praten: "meer prijzen dan ben je beter toch?" Jullie roepen dat toch altijd 32 ligas en 11CL.

Haha ronaldo 3 ballon d'or en messi 5. Laten we aub niet over individuele prijzen gaan beginnen want dan is de discussie heeeel snel klaar. En dan laat ik prijzen in teamverband achterwege.

Messi met
Stipt op 1 van zijn generatie. Ronaldo is een leuke 2e, maar wat mij betreft is Iniesta ook duidelijk een betere voetballer dan Ronaldo. Dat je 50
Goals maakt elk jaar betekent niet dat je de beste voetballer bent. Dat is jullie enige houvast. Zonder Ronaldo zijn doelpunten is hij een winger die echt niet beter is dan een Griezmann of Reus. Haal Messi zn doelpunten weg (zoals dit seizoen bijv) en de man komt nog steeds in aanmerking voor de Gouden Bal. Waarom? Puur om datgene wat hij wekelijks laat zien.

Als je geen verstand van het spelletje hebt of er niet tegen kan dat je idool niet de beste is wees dan gewoon stil man. Het is allang geen discussie meer wie van de 2 beter is. We leven in 2016 niet meer in 2010 ofzo hahaha

3 juni 2016 om 16:06

ik denk dat Ronaldo daarin nog wel een stapje verder gaat daarin dan Kuyt en bijna alle anderen. Hij heeft in zekere zin ook zelfs zijn relatie opgegeven voor het voetbal en hij besteed misschien wel meer uur per dag aan het trainen en herstellen dan welke andere speler dan ook.

Kuyt en veel andere enorm hardere werkers hebben natuurlijk niet de resultaten behaald die ronaldo heeft behaald, en aan zijn lichaam kan je ook zien dat hij echt bizar veel arbeid heeft verricht. misschien in het geval van Clarence Seedorf of heel misschien een speler als Ryan Giggs valt er nog wel wat voor te zeggen, aangezien die tot hun 40ste op een enorm hoog niveau hebben gevoetbald en natuurlijk kijkend naar hun fysieke gesteldheid.

3 juni 2016 om 18:16

Ach ja foenoe, Ronaldo heeft dan wel minder gouden ballen, maar vergeet niet dat dit toch een soort populariteitsprijs is waar meeste stemmen gelden de uitslag is. Je kunt daarom ook zeggen dat Messi er misschien 1 of twee minder zou moeten hebben in de jaren dat Bayern met een fantastische Ribéry Europa domineerde, of Inter Milan die een jaar de treble pakte en Sneijder bijvoorbeeld ook nog eens de finale van het wk haalde waar hij ook topscorer werd. Het blijven meningen, het feit is dat hij meer gouden ballen heeft, maar dat tot stand komt door meningen van andere... En Ronaldo heeft door zijn arrogante gedrag misschien ook vaak mensen tegen zich.

3 juni 2016 om 19:33

Ach ja NEC,
Real Madrid won de Europa
cup 1 in een zeer beruchte tijd. In een tijd waarin de Europa
cup 1 veel minder voorstelde qua tegenstand en de
Opzet en concurrentie waarin we die hedendaags kennen. De laatste finale? Buitenspel goal, rode kaarten die niet gegeven worden.

Hoor je jezelf praten?

3 juni 2016 om 22:06

@Foenoe
Gij kunt zagen ze makker...

3 juni 2016 om 17:05

wat denk je van zlatan?

Als je ziet hoe fit hij nu is en hoe hij de afgelopen seizoenen gepresteerd heeft zie ik hem ook nog jaren bij Real meekunnen. Op en top professional die altijd gretig is naar prijzen. Toch zie ik hem op een gegeven moment ook nog wel terug gaan naar Man Utd.

Hij heeft zeker een sterke lichaam waarmee hij nog jaren door kan gaan op het hoogste niveau. Hetzelfde geldt voor Ibrahimovic. Al 34 jaar maar presteert nog altijd geweldig op het hoogste niveau. Maar Ronaldo's uitspraken zijn wel te betwijfelen natuurlijk. Ik zie hem over enkele jaren naar United gaan.

3 juni 2016 om 15:21

Maar wat moet ie zoeken bij Man U als SAF er niet meer is. En in europa spelen ze ook niet echt een rol al kan dat in de loop der jaren veranderen maar dan nog..man U is best een mini stapje terug.
Dat hele gedoe van CR naar Man U zag ik enkel gebeuren als SAF er nog coach was want het was met name met die man waar hij een goede band mee had.
Nee ikzie CR geen moment terugkeren bij Man U.
Zal imo nog veel eerder naar Usa gaan dan naar Uk.

Die houdt dus nog jaren last van dat kleine mannetje uit Argentinië. Want ook die zal niet zo snel vertrekken bij zijn club en is al jaren beter dan Ronaldo. Ik had ze het liefst allebei een keer bij een andere club gezien.

Dat zegt hij nu, maar wanneer het hem weer een seizoen tegen zit gaat hij weer huilie huilie doen bij Perez en vooral als hij weer vind dat hij te weinig betaald krijgt... Tis altijd maar een moment opname bij Ronaldo. Tis dat ze net de CL titel hebben gepakt.

3 juni 2016 om 15:19

Zoiets dacht ik ook. Er gaat denk ik toch een dag komen dat ronaldo niet meer in de spotlights staat omdat ie simpelweg een jaartje te oud word. Dat zal het ego van ronaldo niet al te goed doen. Hij is het natuurlijk intussen wel gewend bij elke ploeg het haantje te zijn.

Leuk deze artikel maar dit wisten we allemaal al van Ronaldo.
Die wil zo lang mogelijk en zoveel mogelijk prijzen pakken met Real.
Ik had liever een artikel gezien waar in staat dat Ronaldo zijn CL premie van 6 ton meteen aan een goed doel heeft gedoneerd.
Hij blijft maar geld doneren want een held.

Jammer dat je niks leest over zijn winst premie van 6 ton die hij aan een goed doel heeft gegeven. Ook heeft hij na de CL ceremonie in het vak van de gehandicapten zijn tijd genomen om met hun te praten en op de foto te gaan.

On:
Ik weet niet of hij dit ook volhoud maar de grootste en beste atleet op de voetbalvelden. Ja ook beter dan baas Zlatan. Hij heeft vaak last van narcistische trekjes in het veld maar buiten het veld neemt hij alle tijd voor de goede dingen in het leven zoals bovenstaand beschreven. Een voorbeeldprof buiten het veld. In het veld mag hij wel af en toe normaal doen.

3 juni 2016 om 16:08

Mooi dat je dat even onder de aandacht brengt. Zoveel mensen die anderen napraten in deze wereld.

Ik heb diep respect voor deze man, ik denk dat je nooit op een veld een karakter kan opmaken. Ieder heeft zo zijn trekken op het veld, dat laat ieder op zijn eigen manier merken. Maar buitenom is deze speler een goed mens voor de samenleving, wat je nu al steeds minder ziet. Ik zie hem zijn carrière wel afsluiten bij Real Madrid, anders zie ik hem wel naar Portugal terugkeren. En hij wil zelf ook nog niet vertrekken, dat hij meermaals bekend maakte de afgelopen week.

Deze man gaat het makkelijk redden om tot zijn 45ste te voetballen, op en top prof en traint keihard. Alleen een nare blessure (of slijtage) kan dit voorkomen.

Maar zolang Perez er zit zie ik Ronaldo niet lang meer blijven. Kijk bv naar Raúl en Iker, zo ga je niet met legendes om.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren