Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet wel dat ik op mijn positie een van de beteren ben in de Eredivisie'

Laatste update:

Nemanja Gudelj kent een goed debuutseizoen bij Ajax en hoopt dit voor hem persoonlijk sterke jaar in stijl te kunnen afsluiten. Met nog twee competitiewedstrijden te gaan staat Ajax bovenaan in de Eredivisie en Gudelj is van mening dat zijn ploeg dit echt niet meer mag gaan weggeven.

/

Mocht de schaal inderdaad binnengehaald worden, dan heeft Gudelj daar een groot aandeel in gehad: hij is de Ajacied die dit seizoen de meeste minuten speelde. “Ik voel en weet wel dat ik op mijn positie een van de beteren ben in de Eredivisie”, zegt de middenvelder in gesprek met Voetbal International. “En op het moment dat ik zonder twijfel de beste ben, ben ik ook klaar voor de volgende stap in mijn carrière.”

De 24-jarige Gudelj heeft tot dusver voor een geleidelijke opbouw van zijn loopbaan gekozen: hij speelde drie jaar in het eerste van NAC Breda, ging vervolgens voor twee jaar naar AZ en komt sinds de zomer dus uit voor Ajax. Dit is voor de ambitieuze Serviër niet het eindstation.

Hoelang denk je dat Nemanja Gudelj bij Ajax zal blijven spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 april 2016 om 07:16

Die jongen wint zo ongelovelijk veel duels voor ajax, gooit de beuk erin en brengt het gif wat ajax nodig heeft in het team. En hij zegt niet dat hij de beste is hea, maar 1 van de betere spelers. Daar ben ik het vollledig mee eens, misschien is guardado nog beter maar daar houd het wel bij op hoor. Gudelj is een echte aanwinst gebleken en is ondertussen goud waard voor dit ajax een echte teamplayer die ajax een stuk beter laat spelen enzorgt voor de defensieve balans tussen middenveld en verdediging.

22 april 2016 om 07:25

Ondanks dat het af en toe heel lastig is, maar hier moet je niet eens op reageren. Vaak zie je aan de gebruikersnaam of avatar al dat het een 'troll' is.

OT: Hoor vaak van mensen dat zij Gudelj pas sinds de winterstop goed vinden voetballen. Echter vind ik dit persoonlijk al het hele seizoen al. Zelden op een (grote) fout te betrappen (2-3 Rapid Wien niet meegerekend) en kijkt in eerste instantie altijd vooruit.

22 april 2016 om 07:40

Toch is hij in de tweede seizoenshelft veel dominanter aanwezig dan in de eerste.
Ook in de eerste seizoenshelft maakte hij inderdaad niet echt grote fouten, maar nu is hij dwingender in de duels.

22 april 2016 om 07:51

Je hoeft echt geen uitleg te geven hoor. Wij zijn blij met gudelj en we weten hoe belangrijk hij is. Laat anderen hem maar onderschatten. Des te mooier het wordt om gudelj met die schaal in handen te zien.

22 april 2016 om 07:23

Ik denk dat hij gaat noemen, guardado, nakamba en el ahmadi komt alleen guardado in de buurt maar jij hij zal toch iets moeten benoemen nu

22 april 2016 om 07:40

Komt alleen Guardado in de buurt? Heerlijk die arrogantie, Gudelj mocht dromen dat hij minstens zo goed was.

22 april 2016 om 07:43

Is guardado uberhaupt cvm?

22 april 2016 om 07:45

Nee sorry quirento excuses zo bedoelde ik het niet haha ben groot fan van guardado en vond hem zeke een betere speler als gudelj maar guardado is geen cvm vandaar. Maar ik omschreef het wat verkeerd hahah

22 april 2016 om 07:52

Guardado is wel een cvm hij heeft propper en van ginkel voor hem lopen

22 april 2016 om 08:54

Guardado is de beste, Gudelj omschrijft het prima als "een van de betere". Hij heeft zich tot nu ieder jaar verder ontwikkelt, dus als dat doorzet owned hij volgend jaar de eredivisie. En hoewel hij dit jaar nog niet de allerbeste cvm is staat hij straks wel als enige cvm met een schaal in zijn handen, ook niet verkeerd.

22 april 2016 om 07:49

Ja, hij heeft een stijgende lijn en is goed begonnen met in het begin wat hik-ups. Maar hij is momenteel een van de sterkere middenvelders van de eredivisie, kan dat met een gerust hart zeggen.

Naar mijn mening zonder twijfel de beste cvm van de eredivisie. Daarbovenop brengt hij power, een goede traptechniek een geweldige crossbal. We kunnen wel weer gaan vergelijken met Psv maar die spelen niet met een echte cvm. En nee, Jorrit is nog niet beter als Nemanja.

22 april 2016 om 07:29

Jorrit niet, Andres denk ik nog wel net iets😉

22 april 2016 om 07:42

Hendrix was in de champions league constant een van de betere voor Psv, dan laat je wel zien dat je een niveautje hoger bent.

22 april 2016 om 07:49

Hendrix is een bankzitter, die af en toe een goed pot heeft gespeeld. Niet overdrijven dus. Sowieso zijn alle vergelijkingen onzin. Het ligt er helemaal aan hoe een team speelt, pas als de systemen en accenten gelijk zijn kan je spelers goed vergelijken.

22 april 2016 om 07:49

Gudelj heeft geen cl gespeeld dus daar kun je hun kracht niet mee vergelijken. De eredivisie hebben we wel als krachtmeter... Gudelj is wel wat belangrijker voor ajax dan hendrix voor psv iig.

22 april 2016 om 07:53

Guardado is een spelmaker, heeft verdedigend niet veel waarde. Niet vergelijkbaar dus

22 april 2016 om 08:12

N-AFCA

Ja natuurlijk maar voor mij is Guardado geen Cvm. Anders zou Gudelj zoals hij zelf al aangeeft één van de betere zijn (tweede dus). Ik las hierboven trouwens Nakamba. Wat was die goed tegen Psv zeg. Haalt hij altijd dit niveau of was dit een uitschietter?

Ik denk dat die al de beste CVM is, Guardado vind ik niet echt een CVM namelijk, en vind hun sowieso niet veel verschillen.

Fysiek steekt die erbovenuit in de eredivisie, en voetballend kan die ook uitstekend uit de voeten.
Overduidelijk een speler die Ajax beter maakt dit seizoen. En vanwege zijn Fysiek zie ik hem ook wel in Engeland of Duitsland slagen.

22 april 2016 om 11:13

Als je hun niet veel vind verschillen mag je wel een langs de brillenwinkel gaan. Guardado is een klsse beter als elke middenvelder in de eredivisie daarnaast zijn Bazoer, Propper, Klaassen en van Ginkel ook beter en misschien zelfs hendrix.

Een van de betere, dat zegt niet zo veel. Beter dan de helft van alle cvms of zo. Nou ja ik denk dat hij de beste is en dat vorig jaar eigenlijk ook al was. Altijd afwachten hoe het zich aanpast aan Ajax, maar voor een 24 jarige is dat blijkbaar ook niet zo moeilijk. Meer van dit soort gasten halen!

22 april 2016 om 08:17

Helemaal mee eens Glory. Dit soort spelers zorgen ervoor dat er een relatief constant team staat i.p.v. Een grillig jong Ajax dat de ene moment Barcelona verslaat en een paar weken later thuis verliest van een middenmotor in de eredivisie. Ik geloof er dan ook in dat wanneer er nog 1 á 2 goede ervaren spelers als Sneijder, Huntelaar of Vermaelen bijkomen volgende seizoen, we eindelijk Europees eens wat kunnen presteren. Want op dat vlak begrijp ik dat velen het Psv gunnen en Ajax niet. Hoewel één zwaluw natuurlijk geen zomer maakt als je begrijpt wat ik bedoel.

Wel grappig ik vond het een super aankoop van ajax.
Hij heeft superveel kritiek gehad en zeker van ajaxsupporters zelf.

Deze jongen heeft zich gewoone even moeten aanpassen maar ik blijf het een kanjer vinden.

22 april 2016 om 07:57

totaal met je eens, snapte de kritiek niet echt. Ik ben van mening dat iedereen moet aanpassen, als men in een ander club en team komt. Het zijn er maar weinige gegeven die zich direct laten zien.

22 april 2016 om 08:09

Ik snap de kritiek wel degelijk. Hij is nog steeds behoorlijk statisch in zijn spel.

22 april 2016 om 08:22

Bij Ajax is er altijd kritiek. Milik, Younes en Gudelj zijn allemaal miskopen. El Ghazi kan er niks van. Veltman maakt iedere wedstrijd een fout. Klaassen moest verkocht. Hou toch allemaal op een leer eens nuanceren. Ik begrijp best dat vele Ajax fans de gouden tijden hebben meegemaakt (ik niet) en dat ze dus hoge eissen hebben. Buitenstaanders daarintegen roepen de dingen di ze 'hopen'. Geef deze jonge talenten een kans en wie weet kunnen ze volgend jaar Europees eens wat presteren (CL of EL).

22 april 2016 om 11:15

100 % eens mee, ik heb de gouden tijden wel gekend, maar niet zo gevolgd als nu en ben van mening dat ieder aankoop zijn aanpassing tijd moet krijgen.

22 april 2016 om 11:17

Dat vindt jij en dat mag, maar hij staat er en kan fel uit de bocht komen en er staat een persoonlijkheid, die zich niet weg laat zetten en die heb je nodig of die in menigeen statisch speelt of niet

Deze jongen heeft gewoon gelijk ... Ajax is toch een van de grootste clubs van nederland ... Speelde dit jaar champions league ... Dan ben je toch een van de betere/besten ... Daarom speelt hij daar toch ... Daarnaast heeft hij echt exceptionele kwaliteiten ... Sterk en zeer technisch ...

En dan ben ik een feyenoorder

Leuke speler maar vind hem niet zo bijzonder spelen sinds hij bij Ajax speelt. Ik denk wel dat hij het in zich heeft om ooit nog een stap te nemen, maar laat hem eerst maar wat beter spelen bij Ajax.

Een van de besten klopt ook gewoon. Zoveel hele goeie lopen er op zijn positie ook niet rond, en als je bij de topclubs zit dan hoor je bij de besten van de competitie. Eigenlijk geen speld tussen te krijgen. Zo hoort Younes bij de beste linker aanvallers van Nederland en Arias bij de beste rechts backs.

Had best een moeilijke/slechte start bij Ajax maar is ondertussen gewoon "stabiel" om het zo maar te noemen. Om heel eerlijk te zijn zie je hem nooit echt heel erg uitblinken bij Ajax maar dat komt misschien omdat hij daarvoor op de plek van Klaassen zou moeten/willen staan. Aan de andere kant is Gudelj de afgelopen maanden wel één van de weinige die eigenlijk nooit door de ondergrens zakt. Ik denk dat Guardado toch redelijk eenzaam aan de top staat als het aankomt op de middenvelders in de Eredivisie, maar Gudelj hoort daarna toch zeker wel bij de betere.

Het is in ieder geval wel een speler dat Ajax nodig had. Eentje met fysiek en felheid. Die ook een keer een beuk uit kan delen als het even niet loopt. Over het algemeen wordt bij Ajax de techniek toch meer op prijs gesteld. Gewoon nog lekker 1 of 2 jaartjes bij Ajax ontwikkelen.

Een duidelijke overschatting. Als je onder Frank de Boer alles speelt wil dat niet zeggen dat je zo goed bent. De reden waarom hij alles speelt is omdat hij de aankoop is van Frank. Sigthorsson speelde ook altijd alles terwijl hij er niks van kon. Gudelj vind ik niet echt in de aanval iets toevoegen en komt ook handelingssnelheid en techniek te kort in de kleine ruimte. Qua werklust is hij wel een van de betere, want hij veroverd ballen en is mentaal sterk. Maar ajax moet het niet hebben van zulke types. Maar in de speelstijl van de Boer komt hij zeker goed van pas.

Hij wint 81% procent van zijn duels en maakt een aantal doelpunten. Zeker een van de betere op zijn positie in nl

hahaha arme gudelj.

Ik heb in alle topwedstrijden vaak maar 1 negatieve uitschieter gezien bij Ajax en dat was deze meneer. Hij kwam als de grote agressor en zou iedereen bij de strot grijpen. In realiteit bleek het een zacht ei die tegenwoordig eindelijk op basis van zijn fysiek wat duels wint. Maar over de hele linie genomen stelt hij ernstig teleur.

Een hoop spelers zouden bij de Ikea een spiegel mogen kopen alvorens ze in de media dit soort hippy uitspraken gaan doen.

22 april 2016 om 12:27

Psv-ajax, az-ajax zijn geen topwedstrijden? Wie van deze 3 ploegen is er niet top dan? Dat je zijn kwaliteiten niet wilt zien is heel iets anders dan een gebrek daaraan.

Een voorbeeld prof. Heel serieus met de sport bezig. Denkt goed na over zijn carrière. Maakt veel juiste/verstandige keuzes.

Daarnaast is het echt een rots in de branding op het middenveld. Wint veel duels en heeft een heerlijke trap techniek. Hij kan soms achteloos een bal accuraat over de hele lengte van het veld gooien alsof het niet is. Heerlijk om te zien.

De kritiek op hem aan het begin van het seizoen vond ik toen al onterecht. Die kritiek kwam voor al voort uit dat hij in aanvallend opzicht te kort komt. Omdat je als Ajax middenvelder eigenlijk een nummer 10 moet zijn. Maar dat is hij niet. En dat hoeft hij wat mij betreft ook niet te zijn. Daar hebben wij Bazoer en Klaassen voor.

Zonder Gudelj hadden wij heel wat meer tegendoelpunten gehad en nu waarschijnlijk onder PSV gestaan op doelsaldo.

Is idd een van de betere spelers

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren