Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet waar De Ligt volgend seizoen speelt, dat heb ik al vaker aangegeven’

Laatste update:

Josep Maria Bartomeu, voorzitter van Barcelona, was vrijdag uiteraard aanwezig bij de officiële presentatie van Frenkie de Jong. De preses van de Catalanen liet zich daarna op een persmoment uit over de transfersaga rondom Matthijs de Ligt, die meermaals is gelinkt aan Barça maar voor Juventus lijkt te gaan kiezen. Ook de transferperikelen rondom Neymar, die Paris Saint-Germain lijkt te willen verlaten en Antoine Griezmann, die zijn afscheid bij Atlético Madrid heeft aangekondigd, kwamen ter sprake.

“Ik heb al vaker aangegeven dat ik weet waar De Ligt volgend seizoen speelt. Ik kan daar momenteel niets aan toevoegen, de betrokken partijen moeten daar maar mededelingen over doen”, zo liet Bartomeu weten aan zijn toehoorders. De Ajax-verdediger, die zich normaal gesproken maandag weer in Amsterdam meldt, staat volgens Sport nog steeds op het lijstje van Barcelona, daar Juventus de deal met de Oranje-verdediger nog steeds niet rond heeft gekregen. Een eerste bod van 65 miljoen euro is volgens afgewezen omdat Ajax naar verluidt aast op een transfersom van 87 miljoen euro.

De Ligt staat tevens op het lijstje van PSG. Zaakwaarnemer Mino Raiola, die goede contacten heeft met technisch directeur Leonardo, heeft onlangs gesproken met een afvaardiging van de Franse topclub, maar tot een deal leiddde dat niet. Kort na de ontmoeting in Parijs verschenen berichten in de Franse media dat PSG de salariseisen van De Ligt buitenproportioneel vindt. In de Engelse media werd de Ajacied gelinkt aan Manchester City en Manchester United, maar de interesse vanuit de Premier League lijkt inmiddels bekoeld.

Bartomeu liet zich ook kort uit over Neymar. De Braziliaanse aanvaller verliet Barcelona in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro, maar zijn toekomst lijkt niet langer bij PSG te liggen. Neymar maakt er geen geheim van dat hij dolgraag wil terugkeren in het Camp Nou. Volgens de Barcelona-preses is de belangstelling wederzijds, al wil dat niet zeggen dat een transfer in de maak is. “We weten dat hij bij PSG wil vertrekken, maar zijn ons er ook van bewust dat PSG hem niet zomaar laat gaan. Er valt momenteel dus weinig zinnigs te melden.” Volgens Mundo Deportivo is Neymar bereid een flink deel van zijn jaarsalaris in te leveren. De Braziliaan in Franse dienst zou genoegen nemen met 22 miljoen euro, waar hij bij PSG 36 miljoen euro per jaar opstrijkt.

Griezmann, die over een afkoopclausule van 120 miljoen euro in zijn tot medio 2023 lopende contract met Atlético beschikt, is ook regelmatig in verband gebracht met Barcelona. Over de situatie rondom de Franse aanvaller is Bartomeu iets duidelijker. “Donderdag was er overleg tussen Oscar Grau (directeur Barcelona. red.) en Miguel Ángel Gil (bestuurslid Atlético, red.) over Griezmann. Meer kan ik daar niet over zeggen. De situatie kan in een jaar tijd enorm veranderen. Dat betekent echter niet dat hij definitief naar Barcelona komt. We zijn zeker geïnteresseerd, maar kunnen de transfer nog niet bevestigen.” De Fransman ging een jaar geleden niet in op de avances van de Catalaanse grootmacht, maar lijkt nu wel klaar voor een overstap richting de kampioen van Spanje.

Atlético walgt van handelswijze Barcelona
Atlético Madrid heeft vrijdagavond in een statement hard uitgehaald naar de wijze waarop Barcelona jaagt op Antoine Griezmann. Zo stelt de club uit Madrid dat Barcelona in maart al een persoonlijk akkoord had bereikt met Griezmann over een transfer naar het Camp Nou; de onderhandelingen zouden in februari zijn begonnen. In mei kondigde Griezmann aan deze te willen vertrekken bij Atlético. "Met dit statement wil Atlético duidelijk maken dat het walgt van het gedrag van de speler, maar vooral van het gedrag van Barcelona, dat middenin het seizoen onze speler heeft overtuigd om zijn samenwerking met Atlético te verbreken. Dat terwijl de club toen nog met Barcelona streed om het kampioenschap", schrijft men ontstemd.

Denk jij dat Matthijs de Ligt alsnog naar Barcelona vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, en dan weer niet. En dan toch weer wel. Ik zie het wel als hij zn handtekening heeft gezet.

5 juli 2019 om 20:35

Ik heb het ook al vaker gezegd bij topics dat hij naar Juventus zal gaan..: de Ligt gaat gewoon naar Barça

Waarom houdt deze man zich bezig met spelers die niet bij Barcelona spelen? Hij heeft niks met Neymar en De Ligt te maken.

5 juli 2019 om 20:22

ten eerste, hij wordt erom gevraagd door de journalisten.
Ten tweede heeft hij er wel mee te maken want barca is geïnteresseerd in de ligt en in neymar.
Als president van de club heb je er dan alles mee te maken. Want er wordt namelijk van hem verwacht dat hij die twee ook binnensleept en dus gaan ze er vragen over stellen.

5 juli 2019 om 20:25

Dus in de media roepen dat Neymar weg wilt bij PSG, zijn dat zijn zaken?

5 juli 2019 om 20:29

ja.........
zoals ik zei hij wordt erom gevraagd waarom zou je dan geen antwoord geven?

5 juli 2019 om 21:35

Omdat het jouw zaken niet zijn.. Dat is het perfecte antwoord op zo’n vraag..

5 juli 2019 om 21:44

@yoricfc
ik leg in mijn comment uit waarom het wel zijn zaken zijn..........
jij herhaalt G0at gewoon

5 juli 2019 om 22:03

'Ik leg in mijn comment uit'...?

Zo zie jij dat misschien. Ik zie met alle respect gewoon een fan die zijn voorzitter verdedigt met een hoopje gebrabbel. Het zijn zijn spelers niet en ook zijn zaken niet en het zou hem sieren mocht hij eens over spelers van andere clubs zwijgen.

5 juli 2019 om 22:11

@ bon jovi.
IK ben de laatste die bartomeu gaat verdedigen als het op barca fans aankomt.

Maar als je hem onder de bus wilt gooien doe dat dan op goede reden.
En het beantwoorden van vragen richting journalisten vind ik geen goede reden om iemand onder de bus te gooien

Dat het niet zijn spelers zijn vind ik ook zwak, aangezien ze hevig met barca gelinkt worden dan is het toch niet zo gek om daarop iets te zeggen

FC Bayern! Ze hebben niet voor niets Hummels laten gaan. Het is al lang in kannen en kruiken en alle partijen hebben het goed weten te bewaren.

5 juli 2019 om 20:29

Die hebben sule al, en net pavard en hernandez gehaald die ook centraal kunnen spelen. Denk daarbij niet dat bayern graag met raiola zaken wil doen

5 juli 2019 om 21:43

Pavard RA, Kimmich met Thiago CM.
Lucas LA.

5 juli 2019 om 22:48

En Alaba dan?

5 juli 2019 om 20:37

Ja...en Tuchel als coach toch?

5 juli 2019 om 22:41

Ik hoop het

Zou wat zijn met die Barto als hij Griezmann, De Ligt en Neymar in een transferperiode kan binnen halen. Hij bevestigt met andere woorden dat Neymar weg wilt bij PSG en zij daar zeer waarschijnlijk werk van gaan maken. Voordeel voor Barcelona betreffende de Ligt is dat er al twee maanden lang een akkoord ligt met Ajax volgens mij van 75 miljoen plus 10 miljoen aan variabelen misschien wilt Juve dat wel niet betalen. Zou wat zijn als Barcelona er volgend seizoen zo uit ziet: Mats; Alba, De Ligt, Pique, Semedo; Busi, Artur, Fdj; Messi, Neymar en Griezmann. Nou Barto make it happen.

5 juli 2019 om 20:24

Als die neymar binnen sleept ben ik tevreden. IN de aanval missen we echt diepgang

5 juli 2019 om 20:27

PSG moet hem wel verkopen denk ik als hij daar weg wilt, mijn droom zou nog altijd zijn Suarez en Valverde die vertrekken.

5 juli 2019 om 20:25

Dat is echt teveel van het goede, Frenkie is ook al gehaald. De totale transfersom zou al bijna 500 miljoen euro zijn, laat staan de salarissen.

5 juli 2019 om 20:34

500 miljoen hoe kom je daar op? Griezmann alleen is 120 miljoen, Neymar wil daar echt vertrekken Coutinho wil graag vertrekken naar PSG en de interesse is wederzijds dan zou je op 100/150 miljoen Coutinho uitkomen. Wat al heel dichtbij bij die 222 miljoen euro die PSG heeft betaald als je de waarde van Coutinho op dit moment er bij voegt. De Ligt 80? Dan kom ik uit op een miljoentje of 350. Maar ik verwacht nog steeds dat De Ligt naar Juve vertrekt.

Niet te vergeten dat Barcelona 140 miljoen heeft binnen gehaald met de verkoop van spelers, daarbij staan Rakitic, Umtiti, Semedo en misschien Dembele op de nominatie verkocht te worden.

5 juli 2019 om 20:50

Je vergeet de 75 miljoen euro van Frenkie en je telt Coutinho mee, die natuurlijk ook een geldbedrag waard is, dan kom je bijna op 500 miljoen euro in totaal.
Deze uitspraak van Bartomeu is ook te vaag. Kan zijn dat hij al 2 weken weet dat de keuze op Juve is gevallen, maar kan ook zijn dat de keuze op Barca is gevallen. Lijkt me alleen vaag dat Juve al een tijd zo intensief aan de Ligt gelinkt wordt, als hij toch al voor Barca zou hebben gekozen. We gaan het wel zien.

5 juli 2019 om 20:45

onmogelijk met FFP denk ik. Ze moeten dan coutinho en dembele eerst verkopen op zijn minst. misschien wel umtiti erbij.

5 juli 2019 om 20:52

Lees goed hij wilt beide hebben als in Griezmann en Neymar. Griezmann bevestigd hij dat zij daar donderdag mee hebben gezeten en Neymar geeft hij ook aan dat hij wilt vertrekken maar nog een hoop moet gebeuren om een transfer te realiseren. Ze willen beide, wat een exit betekent voor Suarez of Dembele. Cou zou bij de transfer van Ney betrokken moeten worden om de prijs omlaag te halen.

5 juli 2019 om 22:15

Ja, precies dat dus. Het zal niet makkelijk worden bedoelde ik met mijn opmerking, omdat er veel moet gebeuren om all die 3 naar Camp Nou te krijgen.

6 juli 2019 om 09:16

Als die opstelling een feit wordt vrees ik dat ik de winnaar van La Liga, Copa Del Rey en CL al ken!!! Op papier is dit team dan onklopbaar!!! Dus ik hoop, als Real fan, dat jij zwaar ongelijk hebt met je ‘voorspelling’😉😀

“We weten dat hij bij psg wil vertrekken”... als ik het goed voor heb heeft Neymar daar zelf nog geen uitspraken over gedaan, toch? Dan is dit best respectloos lijkt mij.

5 juli 2019 om 20:24

Bij Bartomeu komt het woord respect niet voor in zijn woordenboek. Het wordt tijd dat de voorzitter van PSG hem weer op zijn plek zet.

5 juli 2019 om 20:40

@goat jij bent niet zo'n fan van Barcelona heb ik het idee.

5 juli 2019 om 20:46

@ goat
hoe bedoel je met "weer op zn plek zet"?

5 juli 2019 om 20:52

Hij refereert waarschijnlijk naar de benadering van Barca richting Verratti, zonder met PSG te praten. PSG reageerde daar heel fel op en haalde uiteindelijk zelf Neymar weg terwijl Verratti bij PSG bleef.

5 juli 2019 om 21:05

@ marc
ah oke. maar het halen van neymar heeft nog niet zo denderend uitgespeeld voor PSG als ze dachten, en zitten nu potentieel met een speler die daar weg wil

5 juli 2019 om 21:40

Nee, maar voor Barca heeft het ook niet goed uitgepakt, Dembele is wisselvallig en Coutinho is toch wel (voor nu) geflopt. In die zomer van 2016 liet PSG wel zien dat ze totaal niet geïntimideerd zijn van Barca en zeker tegen ze op kunnen boksen.

5 juli 2019 om 22:09

@ marc
grappig.
niemand heeft gewonnen in deze deal

5 juli 2019 om 20:31

tchja.
ik kan dit ook omdraaien.
Neymar wordt nu al een tijd hevig gelinkt aan een terugkeer naar barca.
Het feit dat hij nog niks gezegd heeft kan ook aangeven dat het waar is.

Stel dat als busquets in een keer gelinkt wordt naar Liverpool dan zou die binnen een week naar buiten komen en zeggen dat hij zich vereerd voelt maar bij barca wil blijven.

Hoe langer neymar stil blijft hoe meer ik ervan zeker ben dat hij weg wilt bij PSG

Zo de Ligt heeft ff aan Bartomeu vertelt wat zijn plannen zijn. Deze man moet zich gewoon met zijn eigen club bezighouden.

Shit, die bartomeu weet het dus ook al. Ik dacht dat ik de enige was buiten ajax, de ligt, raiola en de nieuwe club van mathijs. Mjah, ik laat het maar aan hen over om het te vertellen dan, is niet iets wat ik zou moeten doen...

Als Barça De Ligt haalt en nog een goede jonge spits zoals Lautero Martinez zijn ze in mijn ogen klaar en enorm versterkt. Neymar en Griezman zijn overbodig Dembele kost wat kost houden. Coutinho mag wel vertrekken wat mij betreft. Heeft te weinig laten zien

Je kunt dit op verschillende manieren interpreteren. En ik ben bang dat dit negatief bedoeld is. “Laat de betrokken partijen hier maar mededelingen over doen” is in mijn oren Juventus, Raiola en Ajax. Helaas, maar ik ben bang dat Matthijs een grove fout gaat maken en naar Juventus gaat. En ik weet zeker dat Matthijs met jaloezie naar de presentatie van Frenkie heb zitten kijken.

5 juli 2019 om 20:39

Grove fout dat hij naar Juventus gaat? Is Barcelona heilig ofzo? Juventus is een prachtige club en hij kijkt er zeker niet jaloers naar als hij naar Juventus gaat.

5 juli 2019 om 20:48

Huh, wat dan? Is Juventus opeens minder dan onze Barcelona ofzo? En waarom moet die jaloers zijn terwijl hij de laatste weken continue de spotlight van de media over zich heen krijgt? Volgens mij past Mathijs prima in iedere selectie op hoogste niveau. Hij is een geweldige talent en straalt zelfvertrouwen uit. Ik ben eerder jaloers op Juventus als ze hem binnenhalen in plaats van ons lol...

5 juli 2019 om 20:51

Wellicht vindt de Ligt Barcelona wel een bagger club? Daar al aan gedacht? Niet iedereen is voor Barcelona. De ligt was vroeger fan van Ronaldo dus dat pleit voor Real Madrid. Misschien is Juventus wel zijn droomclub

5 juli 2019 om 20:57

De Ligt vindt Barca zeker geen bagger club natuurlijk. Het zijn beide gewoon mooie opties. Mocht de Ligt naar Juve gaan, acht ik de kans alsnog groot dat hij over een paar jaar toch bij Barca speelt, zeker met de geruchten over die clausule in zijn contract. Daar geeft hij toch een beetje mee aan dat Juve niet zijn eindstation is.

Je kunt dit op verschillende manieren interpreteren. En ik ben bang dat dit negatief bedoeld is. “Laat de betrokken partijen hier maar mededelingen over doen” is in mijn oren Juventus, Raiola en Ajax. Helaas, maar ik ben bang dat Matthijs een grove fout gaat maken en naar Juventus gaat. En ik weet zeker dat Matthijs met jaloezie naar de presentatie van Frenkie heb zitten kijken.

Maar, gaandeweg het seizoen een speler overhalen is toch niks raars? Barca heeft de laatste jaren zeker niet altijd netjes gehandeld maar ik krijg ook het idee dat Atletico daardoor donders goed weet dat vele zieltjes aan hun kant staan, en zo niet zij deze graag voor zich winnen.

Ajax zat halverwege het seizoen ook nog in de CL, en wist ook toen al dat Frenkie naar Barcelona ging (die eveneens nog in de CL zaten). Dit gebeurt overal, naar mijn weet?

Ik walg evenveel als atletico over de wijze van handelen in verband met griezmann.

Kondig de transfer gewoon aan. Ze zitten al maandenlang te doen alsof ze van niks weten.

Everton of tottenham denk ik

Dit is zo’n vervelende man die zn bek moet houden. Houd je mond om over andere spelers steeds te praten. En onzin van de journalisten vragen t hem, er zijn genoeg mensen die wel normaal kunnen antwoorden

BJK-Q7 Hoe kom jij aan de wijsheid dat "ze" de transfer al maanden geleden hadden kunnen aankondigen ? Als Barcelona de transfer van Griezmann naar Camp Nou wil aankondigen moet er toch minstens een overeenkomst tussen Atletico en Barcelona zijn. Die is er niet en door het nu naar buiten gebrachte nieuws lijkt het mij dat Atletico er ook niet meer wil laten komen. Dat betekent denk ik dat Barcelona de contractueel vastgelegde 120 miljoen zal moeten aftikken aan Atletico. Is waar wat de laatste club naar buiten heeft gebracht dan blijkt in ieder geval wel luid en duidelijk dat Barcelona het spel dus ook gewoon heel vuil kan spelen.

6 juli 2019 om 00:25

Simpel. Barca hoeft niet eens te onderhandelen met atletico. Griezmann heeft gewoon een afkoopclausule.

En waar zeg ik dat ze de transfer maanden geleden konden aankondigen? Ik zeg dat ze maandenlang doen alsof ze van niks weten terwijl ze al een overeenstemming hebben met de speler.

Uit deze woorden lijkt het dus dat De Ligt niet naar Barca komt, Griezmann wel en Neymar alleen indien er een bijzondere deal gesloten kan worden (zoals Coutinho + geld bijvoorbeeld).

Overigens komt Barcelona dus weer negatief in het nieuws. Respect voor Atleti dat ze het zo duidelijk naar buiten gooien, ook over hun eigen speler. Barcelona zal wel weer eens op een achterbakse manier gehandeld hebben... Verbaast me niks met dit walgelijke bestuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren