Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet tot op de dag van vandaag niet wat De Boer tegen me heeft, of had’

Laatste update:

In de zomer van 2010 maakte Mounir El Hamdaoui voor vijf miljoen euro de overstap van AZ naar Ajax. Tot Martin Jol vertrok en Frank de Boer arriveerde, was de spits basisspeler in Amsterdam. Onder De Boer verdween El Hamdaoui uit de basiself en later ook uit de selectie, maar hij heeft zelf geen idee waardoor dat kwam.

In Bij Andy in de Auto oppert Andy van der Meijde dat De Boer El Hamdaoui ‘een klootzak’ vond. “Ja, misschien. Het gekke is dat ik hem nooit eerder had ontmoet”, beaamt de spits, die tegenwoordig bij FC Twente speelt. “Hij kwam en een paar dagen later speelden we tegen AC Milan in de Champions League. Hij was er net twee, drie dagen, dus er was helemaal niets gebeurd. We kenden elkaar niet.”

“Ineens zette hij me uit het niets op de bank, zonder iets te zeggen. Ik vond het raar, omdat ik alles had gespeeld. Ik was topscorer. Dan verwacht je niet dat je zomaar op de bank wordt gezet en hij niet eens even naar je toe komt om het uit te leggen”, vervolgt El Hamdaoui, die het allemaal ‘vreemd’ noemt. “Ik weet tot op de dag van vandaag niet wat hij tegen me heeft, of had. Een vooroordeel? Ja, ik denk het. Als ik jou niet ken, je hebt alles gespeeld en ik zet je ernaast zonder even naar je toe te komen..”

“Toen was het klaar, maar ik denk dat het in zijn hoofd al klaar was voor het begon. Dat denk ik. Ik vind het raar als je me niet eens kent en dat doet. Je merkt het gelijk als de trainer je niet mag. Ik heb dat meteen door”, besluit El Hamdaoui, die Ajax uiteindelijk in 2012 verliet voor Fiorentina. Hij speelde in totaal 38 wedstrijden voor de Amsterdammers, waarin de spits tot 19 doelpunten en 6 assists kwam.

Snap jij dat Mounir El Hamdaoui destijds gepasseerd werd door Frank de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste zet van De Boer ooit. Deze gast heeft nergens meer een bal goed geraakt en zonder hem werd De Boer 4 keer op rij kampioen. Grappige was nog dat hij dacht beter te zijn dan Suarez. Overigens mag deze diva ook naar zichzelf kijken. 1 keertje op de bank gezet (en we tikte Milan met oa Zlatan, Ronaldinho, Pirlo en Nesta helemaal weg in San Siro, dus De Boer zag het ook nog goed) en hij kwam gelijk niet opdagen op trainingen. Met zo'n kut mentaliteit kom je niet ver en dat heeft hij bewezen.

27 februari 2018 om 23:34

Het zegt ook iets over het gebrek aan kwaliteit van een trainer als je iemand niet eens duidelijk uitlegt waarom je iets doet. En al helemaal als het op dat moment je topscorer is. Dat herft De Boer in het buitenland ook na ieder ontslag van spelers te horen gekregen. Zie uitspraken van bijvoorbeeld Kondogbia. En als je heel eerlijk bent dan is Ajax vier keer kampioen geworden in een periode waarin zowel PSV als Feyenoord helemaal niets voorstelden qua voetbal en selectie vergeleken met Ajax. Dat leken wel vier schakeljaren voor de concurrenten terwijl de helft van dat Ajax basiselftal de top heeft gehaald. Zie Eriksen, Vertonghen en Aldeirwereld.

28 februari 2018 om 01:17

Kan me nog een zomer herrineren (na de 2de landstitel van De Boer als ik het goed heb) dat psv mertens, strootman, wijnaldum, matavz en van bommel haalde toen ze 100 jaar bestonden. Dat psv toen zwaar teleurstelde doet er niks van af dat ze geweledige spelers hadden (lens en toivonen ook nog) en dat Ajax met een veel goedkopere selectie beter presteerde. Mensen proberen nu De Boer onderuit te halen, maar in kwestie van el hamdoui heeft hij het gewoon uitstekend gezien.

28 februari 2018 om 07:42

PSV stelde aanvallend en qua voetbal zeker wat voor. Verdedigend was het alleen ongelofelijk instabiel. Ajax was toen de enige ploeg die stabiel punten kon pakken en daarom zijn ze kampioen geworden. Heg voetbal van De Boer was in die tijd niet altijd mooi maar het was wel effectief genoeg om meer punten te pakken dan de concurrentie. Heel knap dus

28 februari 2018 om 09:08

BK, blijf jij maar in dat fabeltje geloven. En bovendien had Psv wel degelijk een prima selectie, dus weet waarover je praat! Frank heeft getoverd met de middelen wat hij had, terwijl hij ieder jaar zijn beste spelers verloor. En alleen naar rotzooi ervoor terugkreeg, en nooit geklaagd. Als hij openhuis had gehouden, had hij niks gewonnen en dan had ik graag gehoord! Grappig wat afgunst en vooroordelen kan doen met een mens. 🙄

28 februari 2018 om 09:13

Zytto, zo is het maar net! Frank heeft ook toe gegeven dat hij uitleg had moeten geven, maar het diva gedrag en houdinkje van Elhamdoui was stuitend daarna plus bij iedere club heeft hij problemen gehad. Fiorentina niet in de selectie, tsjah aan wie ligt het dan.😒😁

27 februari 2018 om 23:44

Hij was dat seizoen wel extreem goed hoor. Vleminckx werd dat seizoen topscorer maar El Hamdaoui had er dat seizoen zo 30 kunnen maken! Was samen met Suarez echt een enorm goed duo vond ik. Wat er precies is gebeurt weten we niet, maar ze hebben beiden fouten gemaakt. De Boer heeft ook aangegeven dat hij er spijt van heeft gehad, en het nooit terecht was.

28 februari 2018 om 07:22

Nou El Hamdaoui liep Suarez alleen maar in de weg.
Telkens als hij speelde draaide het team slechter.
Zijn verwijdering was alleen maar goed voor Ajax.

28 februari 2018 om 00:01

Nee zijn beste zet was Van De Hoorn in de spits gooien. Echt een geniale zet!

1 maart 2018 om 00:35

Laf dat je zomaar rapporteert typisch madrid supporters😉

28 februari 2018 om 00:06

volgens mij zijn die goals die hij maakte in een halve seizoen dr na nooit meer vertoond. Dat ie daarna tegen een stigma vocht die door de boer en de Nederlandse media op hem zijn geplakt maakt het niet raar dat ie zijn niveau nooit meer heeft gehaald... dat deze man verschrikkelijk goed was was overduidelijk en als je zegt dat het niet zo is moet je je gezicht wassen s ochtends als je wakker wordt

28 februari 2018 om 00:08

ow ja en wat speelt de boer klaar dan na ze Ajax periode

28 februari 2018 om 01:21

Het gaat er toch niet om wat De Boer klaar speelde? De Boer had de ballen om de "ster" te passeren en werd 4x op rij kampioen. De "ster" is vervolgens de halve zandbak afgestruind. Dan kun je toch zeggen dat De Boer het destijds goed had gezien en dat el hamdaoui zijn gelijk heeft bewezen? Dan boeit het toch niet wat hij 7 jaar later bij CP laat zien?

28 februari 2018 om 08:50

door de boer en media, laat me niet lachen, dat de media hier mee werkt ja dat kan ik nog net wel zeggen dat hier een kern van waarheid in zit. Maar Mehke weet toch heus wel wat voor karakter hij zelf heeft.

28 februari 2018 om 07:50

Nesta was er niet meer.. Bonera, Yepes en Antonini speelden met Thiago Silva achterin. Klinkt ineens wat anders hè?

28 februari 2018 om 09:21

Nesta was er wel. Deed bij die 0-2 alleen niet mee. In de Arena werd het 1-1 en toen deed Nesta wel mee.

Heb toevallig net naar dat hele interview van el Hamdaoui met van der Meyde gekeken.

Ik kan me nog een interview van de Boer van een paar jaar terug herinneren, waarin hij aangaf dat hij spijt had vanwege het feit dat hij el Hamdaoui uit Ajax 1 had verbannen en vorig jaar gaf de Boer in een interview aan dat hij er wederom spijt van had, dus eigenlijk zette hij el Hamdaoui zonder reden uit de basis en de selectie en had hij, zoals el Hamdaoui al aangaf bij van der Meyde, al een plannetje en was het voor de Boer al klaar, voordat er überhaupt ooit iets was voorgevallen tussen die 2.

Volgens de Boer behandelde hij el Hamdaoui destijds ook zo, om ´het groepsproces´ niet te verstoren. Maar el Hamdaoui deed toen niet echt iets verkeerd en hij is pas tegen gaan werken, nadat de Boer el Hamdaoui eruit probeerde te werken, zonder dat die twee elkaar ooit hadden ontmoet en de Boer gaf dus ook geen uitleg over hoe en wat.

27 februari 2018 om 22:53

Het wissel zetten was misschien fout (al hoewel je gewoon 0-2 in San Siro won in de CL), maar de reactie van el hamdoui was echt walgelijk. Zich "ziek" melden voor trainingen, etc. Dan ben je mentaal gewoon een kleine kleuter die 1 keer zijn lolly niet kreeg. Als hij zich daarna gewoon "normaal" had opgesteld tegen De Boer en zich op de trainingen had laten zien had hij wel kansen gekregen.

27 februari 2018 om 23:59

Scherpe feiten reconstructie Rochester. Zytto34 ook jij hebt gelijk. De Boer is de klootzak die door zijn arrogantie niet met spelers kan omgaan. Elhamdoui is dom geweest door op dat moment zo te reageren. Een blinde koe kan nu zien dat zijn carriere heel slecht verlopen is sindsdien. Zijn stats waren echt ongelooflijk. Zijn first touch was magistraal. Deze man had echt abnormaal veel techniek en was klinisch.

28 februari 2018 om 00:32

Had hij mede dankzij zijn statistieken niet automatisch al de kans moeten krijgen? Waarom nog denken dat je kans maakt als je zonder uitleg aan de kant wordt verschoven? Dat werkt namelijk wel behoorlijk demotiverend. Ik praat het gedrag niet goed hoor maar als ik een lange tijd de beste projectmanager van een bedrijf ben en mijn manager degradeert mij zonder enige reden naar de callcenter dan ben ik ook niet gemotiveerd om iets te laten zien wat ik al heb laten zien.

Maar wat voor reputatie had El Hamdaoui voordat De Boer trainer werd dan? Neem aan dat De Boer hem niet zomaar aan de kant schoof, hij was wel een goede aanvaller in die tijd

Nou ik weet het wel: het bord voor de kop én de waardeloze mentaliteit van El Hamdaoui. Totaal ongeschikt voor Ajax. Niemand is groter dan die club. Daarbij won De Boer als speler alles en hij werd meermaals kampioen als trainer. Hij zou een voorbeeld moeten zijn qua mentaliteit voor nono's als El Hamdaoui maar na jaren weet hij nog steeds niet wat hij verkeerd deed. Vandaar misschien dat hij werkelijk overal is mislukt na Ajax.

27 februari 2018 om 23:02

Dat zegt myvision ook toch?

Destijds bij Ajax toen hij zo moeilijk deed kon de club hem in mijn ogen niet hard genoeg aanpakken. De laatste tijd heb ik hem meerdere keren bij Twente kort gesproken en ik kan het mij moeilijk voorstellen dat hij destijds zo'n enfant terrible was. Hij zal ongetwijfeld veranderd zijn maar nu komt hij echt over als een hele aardige en vooral oprechte jongen die gewoon heel erg wil genieten van het spelletje.

Ik weet nog wel dat iedereen destijds blij was dat hij er eindelijk naast werd gezet. Hij bakte er onder Jol ook al niks meer van maar die bleef hem wel opstellen, Frank durfte hem er naast te zetten simpelweg omdat hij slecht speelde.

27 februari 2018 om 23:21

De statistiek spreekt jou en Frank de Boer tegen. Zo slim was de Boer ook niet. Ajax is een hoop geld kwijt door de nooit opstellen van El Ham.

28 februari 2018 om 00:57

Slim genoeg om kampioen te worden zonder el hamdoiue!

28 februari 2018 om 07:35

En slim genoeg dat Ajax 2 jaar lang El Ham 2 miljoen euro per jaar betaald om niets te doen. Daarna voor bijna niets de deur uit.

27 februari 2018 om 23:59

Je praat zoveel onzin he. Onder Jol bakte hij er niks van? Ben je vergeten dat hij voor de winterstop al op 14 doelpunten stond waarvan zeker de helft allemaal prachtig waren. Stifjes tegen Nac en Heerenveen dat zijn doelpunten die een speler die er niks van bakt NIET maakt. Uiteindelijk is het gewoon jammer hoe het is verlopen.

28 februari 2018 om 00:36

Ja echt dit Csw_wilnis. Schijnbaar is iedereen vergeten dat hij structureel de slechtste van het veld was en alles alleen deed in het laatste tijdperk onder Jol. Tactiek was destijds alle ballen op Suarez omdat niks meer lukte en hij in zijn eentje nog wel wat kon forceren. Dat MEH dan nog wel eens een balletje binnenschoot doet niks af aan het feit dat een plek op de bank meer dan terecht was.

Ik was ook ontzettend blij dat hij MEH direct op de bank had gezet tegen Milan.
Schijnbaar was de nieuwe trainer niet onder de indruk van zijn inbreng op dat moment, en ipv de nieuwe trainer te overtuigen ging hij zich kinderachtig en onprofessioneel opstellen.

Qua communicatie is de boer natuurlijk geen ster. Dat is ook zijn grote probleem. Achteraf gaf hij zelf ook toe dat hij het niet goed heeft afgehandeld.

El Hamdaoui was op dat moment de beste voetballer van Nederland en vele malen beter dan Suarez. Die alleen maar een afmaker is. Hamdaoui een begenadigd talent dat helaas de verkeerde trainer tegenkwam. En hierdoor nooit meer op zijn oude niveau kon terugkomen. Dit ook vanwege zijn complex karakter.

28 februari 2018 om 05:12

Geen enkele speler is groter dan de club, als je met zo'n houding rondloopt dan komt er een dag dat je diep valt.
Als je carrière afhangt van 1 trainer en nooit meer op je oude niveau terugkomt dan doe je toch iets goed verkeerd, hij heeft genoeg kansen gekregen om zich verder te ontwikkelen maar dat is vaak het probleem bij dat soort jongens dat te 'complexe' hoogmoedig karakter...
Zelfs een complex geval als Suarez haalt de absolute top...
El Ham moet vooral eens diep in de spiegel kijken en bij zichzelf te rade gaan ipv de onschuld uithangen dan pas ben je een volwassen man met persoonlijkheid.

28 februari 2018 om 07:56

Jullie praten over dat el hamdaoui daarna niks meer heeft gepresteerd in het buitenland... wat heeft de boer na Ajax in t buitenland gepresteerd dan? Overal binnen 3 maanden uitgekotst, kon niet met grote voetballers werken, dat heeft hij bij Ajax wel laten zien door iedereen met een eigen mening te verbannen. Niet alleen el hamdaoui, dan praat ik ook over Sulimani, boilesen en zelf Theo Jansen kon hij niet mee overweg! En al die praatjes van niemand staat boven de club, laat me jullie herinnering opfrissen, was t niet Ronald en frank de boer die morten olsen een dolk in de rug staken toen ze nota bene een rechtszaak tegen Ajax aanspande om onder hun contract uit te komen die ze een half jaar eerder met hun volle verstand hadden getekend, dus hou op met doen of Frankie de ideale schoonzoon is met clubliefde, hij heeft de situatie met el hamdaoui volledig verkeerd aangepakt en kreeg de vrije hand toen Rick van de boog vertrok om verder te gaan met het kapot maken van el hamdaoui, dat was vanaf het begin zijn insteek omdat hij een vooroordeel had....

28 februari 2018 om 07:48

Ok... Dus een trainer zet hem, wellicht ten onrechte, op de de bank. Vervolgens is de speler als een verongelijkte diva gaan gedragen. Door zijn complexe karakter zoals jij het zo mooi omschrijft flopt hij daarna overal. Dan had de trainer toch ook ergens een beetje gelijk? El Hamdaoui kan alleen zichzelf verwijten. Bak talent maar niet de mentaliteit om zijn talent tot wasdom te laten komen. Eigenlijk hetzelfde gevoel wat ik nu ook een beetje bij Hakim begin te krijgen.

Wat een gezeik weer, blijft dit aan de gang, monier moet eens naar zijn eigen kijken en een spiegel voorhouden.
Ik kan niet geloven dat de boer hem niet moest, maar dat hij zag dat er iets niet klopte en dat heeft zich gewoon bewezen. Deze mehke meende dat hij boven iedere andere speler uitstond en alles kon en mog eisen. Geen ene speler staat boven de club, de club betaald de spelers of niet soms. Suarez en hij een goede duo ja, maar suarez is beter dan hem. Dit zie je wel wat suarez bereikt heeft ondaks die achterlijke incidenten van hem. Dat mehke maar eens goed nadenkt, want hij weet heus wel waarom hij op de bank is gezet en uit de selectie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren