Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet nu dat kwaliteit alleen hier niet genoeg is'

Laatste update:

Het gaat de laatste tijd uitstekend met Isco. De middenvelder kreeg door een blessure bij Gareth Bale zijn basisplaats terug bij Real Madrid, speelde erg sterk en keerde daardoor ook terug in het Spaanse nationale elftal. Isco wil de wind nu zo lang mogelijk in zijn rug houden.

/

De technicus kwam vorig jaar zomer voor veel geld over van Málaga en voelde zich direct erg welkom. "Ik heb altijd veel liefde gekregen van de supporters", vertelde Isco aan El Larguero. "Dat is belangrijk voor mij, want het heeft me geholpen in de moeilijke periodes. Ik begon goed bij Real, maar daarna kwam ik in een periode minder aan spelen toe. Dat was lastig, want ik begreep niet waarom ik niet speelde. Ik vond dat ik het verdiende om te spelen."

"Maar met zoveel kwaliteit bij de club is het onmogelijk om een onbetwiste basisspeler te worden", vervolgde Isco. "Daar ben ik nu wel achter gekomen. Ik weet nu ook dat alleen kwaliteit niet voldoende is, maar dat je ook een bepaalde houding moet hebben. Natuurlijk beleef je minder goede momenten als je weinig speelt, maar het is belangrijk om je hoofd niet te laten hangen. Ik geef niet op als het wat minder gaat, ik vecht voor een nieuwe kans."

Ook als iedereen fit is, hoort Isco in de basis bij Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Isco is een versterking voor RM maar zolangpepe of Ramos bent of 75miljoen kost sta je niet in de basis van RM.

19 november 2014 om 11:01

Pepe en Ramos is misschien wel het beste centrale duo in de wereld.

19 november 2014 om 11:16

Ik ben voor Bayern en barca maar Pepe en Ramos zijn gewoon beste centrale duo!! Wat een bazen!!

19 november 2014 om 11:01

Pepe en Ramos is misschien wel het beste centrale duo in de wereld.

19 november 2014 om 11:02

Dit slaat nergens op wat je zegt, los er van dat Ramos en Pepe in het verleden raar deden, zijn het natuurlijk wel spelers met kwaliteit. Ramos en Pepe beschouw ik als een van de beste verdedigers en staan sowieso in mijn top5.

Met het imago van die twee zullen spitsen sneller geintimideerd raken. En dat is alleen maar goed lijkt mij.

Isco is een verademing, wat een speler. Ik ben al een beetje uitgekeken op Bale, Isco op rechtsbuiten voegt veel meer toe aan dit Madrid. Bale komt ook niet echt uit de voeten op rechts.

19 november 2014 om 11:30

Hoezo slaat het nergens op meerendeels heb ik gelijk. Ramos vind ik de beste verdediger op dit moment met Pepe zijn ze de beste verdedigende duo. Isco brengt veel meer in het team dan Bale.

19 november 2014 om 11:07

Casillas en Carvajal zijn volgens mij eigen jeugd. Marcelo, Kroos, Benzema en Modric kostten geen 75 miljoen.

19 november 2014 om 11:13

En Modric natuurlijk niet te vergeten.

19 november 2014 om 11:15

Ongeacht dat je helemaal gelijk hebt, heeft die toch wel ergens een kern van waarheid in zitten. Real is en blijft een club wat de beste spelers wilt en daarvoor grof wilt betalen en het meer waarschijnlijk is dat de duurdere spelers de basis plek krijgen ongeacht of ze hun prijskaart waard zijn.

19 november 2014 om 11:29

Ik snap wat je bedoelt. Ze betalen erg hoge sommen en die zijn niet altijd gerechtvaardigd. Zo zie ik liever Isco dan James in de basis, maar zo is het nu eenmaal.

19 november 2014 om 11:43

Isco boven James? Want? Isco is een fantastische dribbelaar maar doet dinges die meestal niks opleveren, mooie driehoekjes, mooie dribbels, mooie panna's. Maar daar win je geen wedstrijden mee, James kan alles. Is een complete '10. Is eigenlijk de betere versie van Mesut.

19 november 2014 om 11:55

Nou je moet er rekening mee houden dat ik fan ben van Club Brugge en Arsenal maar niet van Real. Dus als ik naar Real kijk hoop ik een aangename, vermakelijke match te zien, maar ze hoeven voor mij niet per se te winnen.
Isco vind ik een prachtige speler, vandaar.

Maar James vind ik niet echt beter, nee. Hij heeft zich wel goed herpakt na z'n mindere start, maar ik wil hem nog eens zien in topmatchen in de CL, of als het wat minder met Real gaat (bijv. als Ronaldo out is) en als de druk op hem komt te liggen.
En of hij de betere versie van Mesut is, ik betwijfel het.

19 november 2014 om 12:00

Isco is wel meer een arbeider op het veld dan James, isco zorgt voor belangrijke intercepties waardoor er een aanval opgezet kan worden en hij blijf continu druk zetten op het middenveld, tegen standers komen bijna niet aan spelen toe door hem hij verstoort altijd hun spel, dat bewonder ik aan hem hij is nu niet meer vies van grote afstanden afleggen en mee verdedigen en dat was zijn zwakke punt vorig seizoen volgens Ancelotti.

19 november 2014 om 12:02

Ja Ik had liever Isco op de plaats van James gezien. RM had een hoop miljoenen kunnen besparen. Maar als ze met hun miljoenen aankopen winnen wie ben ik dan om te oordelen.

19 november 2014 om 11:36

Isco is gewoon een heerlijke voetballer om naar te kijken. Ik kan persoonlijk heel erg van hem genieten. Ben in zijn Malaga-tijd een groot bewonderaar geworden van hem. Jammer dat hij bij Real speelt, maar blijf hem zeker volgen.
Ben blij dat we spelers als Isco - Modric - Iniesta - Koke - Turan e.d. in onze competitie hebben rondlopen.
Geniet elke keer weer van de intelligentie en genialiteit die zij in hun spel stoppen!

19 november 2014 om 11:40

@bellamy

Wat een belachelijke uitspraak. Pepe en Ramos zijn geweldig.

19 november 2014 om 11:59

'pepe en Ramos zijn gestoord kijk naar de rode kaarten die ze hebben gekregen. Ik ontken het ook niet die 2 zijn geweldig en ik vind Ramos de beste verdediger samen met Boateng die nu rondloopt

19 november 2014 om 12:04

Serieus? Hoeveel rode kaarten heeft Pepe dan gepakt de voorbije 2 seizoenen. Vertel...

19 november 2014 om 13:18

Hahahaha.. Boateng! hou op man.

De beste duo ter wereld moet je zoeken in Madrid, of wel die van Atletico : Godin en Miranda of wel die van Real Madrid : Pepe en Ramos.

19 november 2014 om 13:42

Hoevaak zie je Boateng spelen? J.Boateng heeft zichzelf sterk verbetert. Hij kan makkelijk mee met de topverdedigers.

Op dit moment lekker laten spelen, man verkeert in bloedvorm

Iedereen die op eens klikt, op wie zijn plaats moet Isco spelen dan???

19 november 2014 om 11:00

voorlopig op plek van modric

19 november 2014 om 11:02

Ik denk dat je daar in de competitie wel mee weg komt maar in de champions league zou ik Khedira gebruiken.

19 november 2014 om 11:05

"ook als iedereen fit is"

19 november 2014 om 11:06

Staat duidelijk in de poll: als iedereen fit is, vandaar zijn vraag denk ik
Maar ik zal hem voorlopig ook op de plaats van modric zetten. In de competitie is voorlopig een makkelijk programma dacht ik

19 november 2014 om 13:20

James.

Bale is in mijn ogen onbetwist. Ronaldo en Benzema ook. Misschien dat je Bale op de plek van Benzema kan zetten maar dan krijg je wel een heel andere dynamiek denk ik.

Dus als iedereen fit is:

Casillas
Carvajal
Pepe
Ramos
Marcelo
Bale
Modric
Kroos
Isco
Benzema
Ronaldo
19 november 2014 om 11:04

Zoals wie dan? Je zou Isco toch prima op rechtsbuiten kunnen zetten? Bale presteert toch niet veel. Al zie ik dit niet gauw gebeuren aangezien Bale een fortuin gekost heeft.

19 november 2014 om 11:12

Bale heeft wel de winnende in de Champions League gemaakt en in de beker. En hij rendeert goed, zeker in het systeem wat Real speelt.

19 november 2014 om 11:16

Dat was vorig seizoen, dit seizoen krijgt hij zijn schoten niet tussen de palen, en hij rendeert echt niet zo goed hoor.. Wanneer hij op dreef lijkt te komen raakt hij geblesseerd. Real zou er beter aanhebben hem te verkopen, Isco te zetten op rechtsbuiten, een goede back-up rechtsbuiten te kopen en het resterend bedrag te spenderen aan wellicht een nieuwe tweede spits.

19 november 2014 om 11:35

Gelukkig dat jij geen verstand van voetbal heb?
In de voetbal werled werken dingen anders, Bale is untouchable en heeft altijd een basisplaats bij Real Madrid en mag een mindere fase hebben net zoals Benzema die gehad heeft.

Bale is heeft betere statistieken dan Isco, bovendien is Bale een winger en isco een linkermiddenvelder en verzorgt hij goals en assists, Bale staat niet onder dscussie, dus stop met klagen over Bale!!!

19 november 2014 om 12:03

Nikes als je nou zij de positie spel van Real Madrid.
Is niet zo goed met Bale er bij dan had ik je gelijk gegeven.
Maar wanneer je zegt dat Bale niet veel presteert.
Dan kun je maar beter op houden met deze discussie.
Want die argument slaat nergens op.
Neymar zat vorige jaar in zijn schaduw.
En ook dit seizoen ondanks dat Bale veel geblesseerd is en Neymar in topvorm.
Zijn de verschillen niet veel.
Nee Bale is een klasbak.

tegen bale kan je niks doen, die is er voor 100 miljoen voor gehaald en zodra hij weer fit is zit isco weer op de bank. misschien dat hij op de plek van modric kan spelen maar daar ga ik verder niet op in

19 november 2014 om 11:17

Isco op de plek van Modric zou veelste aanvallend zijn, ik ga er van uit dat Khedira gewoon gaat spelen, maar diverse media's melden dat Ancelotti toch risico wilt nemen op het middenveld met Isco en Kroos.

19 november 2014 om 11:24

Ancelotti wilt niet meer met een ''breker'' spelen op het middenveld als Kheidira. Kroos, James en Modric zijn allemaal aanvallend ingestelde spelers en doormiddel van vroeg druk zetten weten zij de bal te veroveren en hebben ze geen speler nodig als Kheidira. Zelfde geld bij Barcelona met Busquets, Inietsta en Raketic.

19 november 2014 om 11:28

Busquets is verdedigend toch wel heel sterk. Even goed als de gemiddelde breker, en hij kan ook fantastisch voetballen.

Isco speelt geweldig dit jaar en heeft zich geweldig terug gevochten in de basis. Hierbij moet je ook een beetje geluk hebben in Madrid. Als Bale niet was geblesseerd dan had hij waarschijnlijk James-Kroos-Modric voor zich moeten houden.

Nu is Modric lang uit de roulatie en ik denk dat hij nog beter op zijn rechtkomt op de plaats van Modric, waar hij als echte spelverdeler gaat spelen. Links op het middenveld moet je toch veel vuil werk opknappen voor Ronaldo en is er een voorkeur voor een linkspoot (james) aangezien die naar buiten kan trekken en een voorzet kan geven.

Hopelijk behoud hij zijn vorm en speelt hij iets, met nadruk op iets, zakelijker. Hij wilt het vaak te mooi doen maar dat is natuurlijk ook zijn charme.

Wat een speler, deze Isco. Favoriet van het Bernabeu. Bij topteams, zoals Real Madrid bestaat niet iets als een 12e of 13e man. Real speelt dit jaar ongeveer 70 wedstrijden en heeft aan het eind van de rit iedereen keihard nodig. Isco heeft bijna in alle belangrijke wedstrijden gespeeld vorig jaar. Copa del Rey finale tegen Barcelona, halve finale CL thuis tegen Bayern Munchen en in de finale van de CL viel hij ook fantastisch in. Deze jongen is de toekomst van Real Madrid en speelt jaarlijks genoeg wedstrijden.

19 november 2014 om 11:57

Inderdaad en dat is niet alleen bij Real Madrid het geval.
Als je naar Bayern München kijkt zij hebben Ribery of Gotze en Shaqiri op de bank.
Dat is pas ziek en een brede selectie.
En als je bank van City en Chelsea ziet dan begin je ook af te vragen waarom ga je naar zo'n club?
Dat zijn nou eenmaal topclubs van tegenwoordig.
Wanneer iemand geblesseerd of geschorst is moet hij vervangen worden.
Door iemand met veel kwaliteit.

Isco, Jesé, Illaramendi, Medran etc. Moeten de feit accepteren dat zij op de bank belanden omdat het huidige elf te goed is.

Isco Disco is fantastisch, maar is gewoon de 12e man, voor James of wel voor Bale. Hij zal vaker gaan spelen omdat James en Bale in een 4-4-2 veel moeten verdedigen bij balverlies en zo sneller moe worden, Isco zal daarom veel meer spelen.

Jesé is ook binnenkort terug en ik vraag me af wat er met hem gebeurt, als 2e spits heb je Hernadez, Jesé word waarschijnlijk back-up van Ronaldo(?)

19 november 2014 om 13:07

Jese kan overal spelen voorin links rechts en spits.
En een fitte Jese zet ik altijd voor Hernandez in de pikorde.
Jese stond ook voor Morata.

19 november 2014 om 13:17

Natuurlijk, Jesé is ook een groter talent dan Morata.

Jesé kan inderdaad overal spelen, maar zo zal Hernadez nooit tot spelen komen en dan kan je hem net zo goed terug laten gaan. Al hoewel ik hoop dat Real Madrid hem gewoon koopt, is een goeie jongen, past goed bij de jongens. kent de taal.

Lekker bale op de bank gooien, na de herstel van modric. Isco vind ik veel beter dan bale. Bale hoort niet in de spaanse competitie. Hij heeft te weinig techniek, kan niet versnellen in kleine ruimtes en zijn passen zijn ook niet op wereldniveau. Wat een overschatte speler zeg. Hij speelt 10 wedstrijden matig en als die dan ineens een winnende doelpunt maakt, is hij ineens een topper. Terwijl hij in de cl finale, ontzettend veel kansen had gemist. Elke speler kan 1 op de 10 kansen benutten. Tenslotte probeert hij in bijna elke situatie te versnellen met de bal, dat vaak leidt tot balverlies. Lekker verkopen aan munited ! . Isco lekker basis

19 november 2014 om 12:05

Ik had heel graag Hazard gezien in plaats van Bale, al is dat persoonlijk. Zou het machtig vinden om Eden met Cristiano te zien samenspelen

19 november 2014 om 12:07

Ik zag isco vorig jaar al als een grote versterking voor real, ik was ook blijer op zijn komst dan op die van bale, maar bale heeft toch een waarde in het team gekregen, met bale loopt de aanval naar voren veel sneller en zijn ze bij een uitbraak ook veel gevaarlijker en bale kan ook goed een voorzet vanaf de flanken bezorgen. Maar met met isco is het spel meer dominerend, het spel van real is speltechnisch beter en de tegenstanders komen veel minder aan spelen toe door de continue druk van het team dat vooral op het middenveld volledige controle heeft met Isco-modric-kroos-James, met bale ben je aanvallend gevaarlijker maar je laat wel meer ruimte over aan de tegenstander wat gevaarlijk kan zijn.
Ik zie liever een team met isco in goede vorm, maar het is moeilijk om om bale heen te kunnen, hij heeft ook een waarde en ancelotti ziet dat ook.

Afwisselen tussen james en isco op het middenveld, bale is blessure gevoelig. Dan james naar rechts en isco weer op 10.
Er is veel mogelijk voor isco bij Real, ik denk dat die wel een behoorlijk aantal jaartjes blijft spelen daar. Zelfs met de blessure van modric is het tegen de zwakkere ploegen mogelijk en voetballend beter om isco, james en kroos te laten samenspelen.

Hou nou eens op joh, ik geef je groot gelijk dat bale aan zijn afwerking moet werken want hij mist wel eens wat. Maar om te zeggen dat hij te weinig techniek heeft en geen wereldpasses? Bekijk zijn statistieken eens! En kijk gerust zijn prachtige passes terug!
Volgensmij had bale elke 50 minuten een beslissende pass, doelpunt of actie

Isco hoort altijd in de basis het maakt niet uit wie er naast moet James of Bale. Ancelotti moet gewoon kijken naar wie er beter speelt en hem opstellen en niet naar het prijskaartje kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren