Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wees Balotelli erop dat hij in de positie komt om te missen’

Laatste update:

Het is nog geen liefde op het eerste gezicht tussen Mario Balotelli en Liverpool; in de negen wedstrijden die de van AC Milan overgenomen spits speelde voor zijn nieuwe club scoorde hij slechts eenmaal, en zaterdag tegen Queens Park Rangers miste de Italiaanse aanvaller zelfs voor open doel.

/

Balotelli had de bal na een redding van de QPR-keeper voor het intikken, maar schoot vanaf een meter of vijf huizenhoog over. Trainer Brendan Rodgers neemt de nieuwkomer echter in bescherming en sluit zeker niet uit dat Balotelli opnieuw in de basis staat als Real Madrid woensdag in de Champions League op bezoek komt op Anfield.

“Natuurlijk was hij teleurgesteld na afgelopen weekend. Hij is een goalgetter en hij wil scoren”, verzekert Rodgers in de Engelse media. “Maar ik heb hem erop gewezen dat hij in ieder geval in de positie komt om te missen. Hij staat op de juiste plek, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat hij doelpunten gaat maken. Hij werkt hard en heeft eerder gescoord in belangrijke wedstrijden. Ik heb vertrouwen”, steekt de coach van the Reds de aanvaller een hart onder de riem.

Denk je dat Mario Balotelli in de basis staat tegen Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee hoor, hij gaat wel scoren maar zal nooit een meerwaarde zijn zoals Sturridge of Suarez. Het wordt ook niet van hem verwacht om diegene dan op te volgen, maar als je rendement zo laag zit hoor je het te verbloemen door teamprestatie waar Balotelli niet echt goed in is. Miskoop in mijn ogen, was je beter af met een Berahino van Wba.

22 oktober 2014 om 11:35

Tuurlijk zal hij niet van waarde zijn zoals Suarez en Sturidge.. Wat had jij dan verwacht? Balotelli zal ook nooit het niveau van Suarez worden, Vind het een beetje te ver gaan om nu al te roepen dat hij mislukt is bij Liverpool.

Wat me opvalt is dat Balotelli juist nu harder werk dan ooit, maar het gewoon even niet mee zit voor hem, Liverpool speelt ook niet echt sprankelend, ik geef het tot na de winterstop even de tijd dan pas kan je oordelen, dat jij nu al over hem oordeelt getuigd van weinig verstand van het spelletje, over 3 maanden speelt Balotelli en Liverpool opeens sprankelend en dan zien we mensen zoals jouw geen reacties meer geven.

22 oktober 2014 om 11:47

Ik oordeel niet alleen op basis van dit seizoen, maar alle voorgaande seizoenen. Het verschil tussen Balotelli en spelers zoals Diego costa en Suarez is dat ze vaak niet geroemd worden als talent en er ineens staan. Costa was eerst een bankzitter bij Rayo Vallecano als ik het goed heb en nu is hij gedeelde topscorer van de Bpl. Balotelli is al sinds zijn tijd bij Inter bestempeld als een groot talent maar heeft op een half jaartje city, half jaartje milan en een EK wedstrijd tegen Duitsland nooit wat laten zien. Natuurlijk zal het wel bij Liverpool gaan lopen, dat deden ze zondag ook nadat Balotelli eruit ging. Maar ja dat jij geen andere mening kan waarderen getuigd van weinig verstand van het spelletje, en over 3 maanden zal Balotelli misschien zijn gedrag veranderd hebben maar misschien ook niet en dan zien we mensen zoals jouw geen reacties meer geven.

22 oktober 2014 om 12:52

Het verschil tussen Balotelli en Costa/Suarez is 25 goals per seizoen. Punt.

Balotelli ontbeert de techniek en het raffinement van een echte topspits. Hij heeft alleen zijn fysiek en zijn grote mond.

22 oktober 2014 om 13:16

Volgensmij kijk jij nooit naar Balotelli. Want als er iets is wat er bij hij niet ontbreekt dan is dat zijn techniek. Hij heeft een betere techniek dan Diego Costa die nu de grote man is bij Chelsea. Dus je moet niet zomaar wat roepen zonder dat je er verstand van hebt.

On: Balotelli heeft gewoon nog de tijd nodig. Hij werkt hard maar hij moet nu alleen nog scoren om alle monden te snoeren.

22 oktober 2014 om 13:20

Technisch is hij juist puntgaaf, wat hij ontbeert is constante en de goeie mentaliteit.

22 oktober 2014 om 14:29

Inderdaad, hij zou zo een Braziliaan kunnen zijn als je naar zijn instelling kijkt

22 oktober 2014 om 14:28

Berahino? Makkelijk praten na het eerste kwart van het seizoen. Niemand had gedacht dat hij zo veel ging scoren.....

Ik had Firmino gekocht, gewoon een gruwelijk talent met enorm veel flair.

Ik vind het echt goed dat rodgers steun blijft uitspreken aan balotelli. Hij probeert m op die manier rustig te houden en vertrouwen te geven. Echter heeft Mario absoluut de fysieke en technische kwaliteiten om weteldtopper te zijn. Maar helaas niet de mentale... En door een carrière als die van Dirk Kuijt maar ook die van Gascoigne is allang bewezen in het voetbal dat die rust en mentaliteit veel belangrijker is....

22 oktober 2014 om 12:47

@ Clarkkent2,

Het gaat er volgens mij niet om dat Brendan Rodgers Mario Balotelli rustig houdt, want op dit moment gedraagt hij zich al een tijdje prima, maar het gaat er meer om dat hij geen goals en niet echt in vorm is.

Aangezien Balotelli sowieso al geen geweldige reputatie heeft, wordt hij daar dus helemaal op afgekraakt door de supporters en journalisten, maar Balotelli gedraagt zich al een hele tijd uitstekend.

Ik weet zeker dat Balotelli op korte termijn wel weer goals zal maken en nee, hij zal er geen dertig inschieten net als Luis Suárez, maar ik voorspel wel minimaal vijftien goals van Balotelli dit seizoen en ik denk ook dat Rodgers (waar ik ook heel blij mee ben) het vertrouwen in hem blijft houden.

22 oktober 2014 om 11:36

De echte sterspelers behouden kunnen maar heel weinig clubs. Tegenwoordig kunnen clubs als Real bij iedere club spelers kopen. Neemt niet weg dat je niet serieus te nemen bent als je met Balotelli aankomt als opvolger van Suarez.

Je kunt inmiddels 2 dingen van Mario Balotelli zeggen. Ten eerste heeft hij voldoende talent maar geen goede instelling. Ten tweede is hij daarom simpelweg overschat. De 2 eigenschappen moeten wel samenvallen en dat is bij Balotelli niet gebeurd en gaat niet meer gebeuren ook.
Dit gaat een echte clubhopper worden en bij iedere overstap gaat hij een stapje terug doen.

22 oktober 2014 om 11:43

Heeft het nergens bewezen zou ik ook niet zeggen kom op zeg in zijn eerste jaar in milan schoot hij alles wat rond is in het netje

22 oktober 2014 om 12:12

Vanaf de penaltystip vooral

22 oktober 2014 om 15:16

Klopt. Van de 30 goals waren er 10 penalty's en 5 vrije trappen. Zijn statistieken geven geen goed beeld van de voetballer Balotelli.

Man man. Brenda moet dit natuurlijk zeggen. Iedereen ziet dat Balo niets maar dan ook Niets toevoegt aan het team. Die 16 miljoen hadden ze beter in de Mersey kunnen sodemieteren. Wat een armoe.

Hij werkt hard? Man, man, man, staat alleen maar te wandelen en speelt zijn eigen wedstrijd. Ik word nu al gek van die jongen. Had je natuurlijk wel kunnen zien aankomen, maar stiekem hoop je toch dat hij wel eindelijk zijn talent echt gaat laten zien...

22 oktober 2014 om 13:28

Betwijfel zelf vooral of dat talent er nou wel echt is. Fysiek heeft hij alles wat je maar kan wensen, heeft ook een keihard schot, maar niet per se een goed schot, hij mist heel veel. Als hij toevallig een bal goed raakt, dan ziet het er in een keer fantastisch uit ja.

Hij heeft niet het spelinzicht van Aguero bijvoorbeeld, altijd bezig zijn met een doelkans creëren en zo efficiënt mogelijk bezig zijn. Hij ziet het gewoon allemaal wat trager. Ik denk dat zijn hele talent een grote hype is geweest, omdat het zo'n mooi verhaal is om te koppelen aan zijn lastige karakter. De bad boy met bizar veel talent. Net zoals het een tijdje een hype is geweest om Joey Barton zo op te hemelen alsof hij geweldig kan voetballen, maar gewoon zo gek als een deur is. Het is gewoon een mooi verhaal, maar niet op waarheid gebaseerd.

Zullen ze in Liverpool al heimwee hebben naar Dirk Kuyt?

22 oktober 2014 om 14:33

Number 1 in the top 20 most undervalued players of Liverpool all time

Maar inderdaad, de inzet van Kuyt, die Suarez ook had zal worden gemist op momenten als deze. Pure inzet is wat we op het moment zoeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren