Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoor dat clubs me volgen en ook Ajax wordt genoemd’

Laatste update:

Tommy Oar lijkt aan zijn laatste maanden bij FC Utrecht bezig. De vleugelaanvaller heeft een aflopende verbintenis en wordt door diverse clubs begeerd. "Ik hoor dat clubs me volgen, en ook Ajax wordt genoemd", licht de 22-jarige Australisch international toe. Volgens zaakwaarnemer Karel Jansen is er echter geen enkel contact met de Amsterdamse club geweest.

/

Oar heeft afgelopen week met FC Utrecht afgesproken dat beide partijen tot januari afwachten wat er voorbij komt. “Het belangrijkste is dat het een club moet zijn met een grote kans op speelminuten”, vertelt de Australiër aan Voetbal International. Oar ziet graag dat FC Utrecht een transferbedrag aan een eventueel vertrek overhoudt. “Dan worden de club én ikzelf er beter van.”

Oar acht de kans 'heel groot' dat hij in de winter vertrekt bij FC Utrecht. Hij wil de club uit de Domstad met opgeheven hoofd verlaten. “Een transfervrije status is in het voetbal heel aantrekkelijk, maar voor mij is het dus belangrijk dat ook FC Utrecht tevreden is als ik de volgende stap maak. Dat kan met een mooi transferbedrag.”

Denk jij dat Tommy Oar in januari bij FC Utrecht vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax heeft Oar helemaal niet nodig. Nu niet en in de toekomst niet. Met Fischer, El Ghazi, Kishna, Menig, Becker, Muric en voorlopig ook nog Schone zijn onze flanken goed bezet.

12 november 2014 om 15:00

Nee inderdaad, ik vind hem overigens ook niet goed genoeg...

12 november 2014 om 15:04

Hij is ook niet goed genoeg. Hij zou net als Sana een beetje in Jong Ajax ballen, maar zelfs daar zou hij eigenlijk overbodig zijn. We kunnen in het eerste elftal en in Jong Ajax beter talenten laten spelen.

12 november 2014 om 15:09

Speelt Sana momenteel nog bij ajax? Misschien dat er dan een ruildeal met oar in zou zitten. Je hebt dan een oar met een langer contract en je bent van Sana af. Je weet nooit hoe Oar zich kan ontwikkelen bij Ajax terwijl Sana geen toekomst meer heeft bij ajax.

12 november 2014 om 15:43

Veel plezier ermee!!

Enige waar ik van baal is dat ik zo'n 3 jaar heb moeten kijken hoe bijna geen voorzet van zijn voet aankomt en nu hij ze eindelijk kan geven en we een spits hebben die er iets mee kan vertrekt 'ie.

Ik heb het nooit een goede voetballer gevonden, een dom rennertje die niet weet wat hij met de bal moet doen.

13 november 2014 om 10:49

alsof fcutrecht op sana zit te wachten niet dus want de vervanger van oar is al binnen gehaald bij utrecht en sana is bij lange na niet goed genoeg voor utrecht

12 november 2014 om 15:08

Bekijk het zo, Lerin Duarte werd ook aangetrokken, destijds blinkte hij uit bij Heracles. Bij Ajax is het niets meer dan een verloren jongen die soms nog wel eens het besef heeft dat hij voetbalt. Oar is niet eens uitblinker bij Utrecht, wat moet hij dan bij Ajax gaan doen, de materiaalman bijstaan?

12 november 2014 om 15:26

Mike v/d Hoorn was wel een uitblinker bij Utrecht, die redde het ook niet bij Ajax... dus snap je punt

12 november 2014 om 15:58

@Bass-9: zolang je de zin snapt is er niks aan de hand. Het is een feit dat de Nederlandse taal zeer moeilijk is. On: hoop dat Oar niet naar Ajax komt, tenminste nu nog niet. Komt vooralsnog zwaar te kort voor Ajax. Wellicht als hij zich verder ontwikkeld dat hij alsnog de overstap kan maken

12 november 2014 om 16:08

En Schöne was niet echt de absolute uitblinker bij Nec...

12 november 2014 om 16:15

@tim59
Als jij hier komt en beweert dat Schone niet de absolute uitblinker was bij NEC dan zegt dat zo veel over jouw voetbalkennis of dat jij het voetbal pas net een beetje volgt... Wekelijks was hij de gevaarlijkste man en hij scoorde er op los bij een NEC wat vooral door zijn toedoen toch redelijk liep. Kom op man...

12 november 2014 om 16:26

@samsterdammer,

Maar vergeet dan even niet dat ajax schöne haalde als breedte aankoop, en eigenlijk nooit verwachtte dat deze jongen nu ineens heel belangrijk is voor ajax, zo zie je maar hoe raar het kan lopen, en Tim59 heeft wel een beetje gelijk, was bij nec zeker niet constant, mijn club heeft ook heel lang getwijfeld over een evt. aankoop van schöne, uiteindelijk heeft ie wel stappen gemaakt.

12 november 2014 om 19:06

@fctexper

Ik zat destijds in het stadion bij nec en ik kan wel vertellen dat schone vrijwel elke thuiswedstrijd de beste voetballer op het veld was.

Verder vind ik dat oar een leuk spelertje is maar niet voor een club als ajax.

12 november 2014 om 19:24

schone was inderdaad niet de uitblinker van NEC.. dat was zimling

13 november 2014 om 10:52

dus omdat vd hoorn het bij ajax niet red is oar ook niet goed genoeg voor ajax beetje simpel gedacht.

oar is wel degelijk uitblinker bij utrecht is de speler met de meeste assist in de eredivisie en heeft een geweldige pass in de voeten iets wat maar heel weinig spelers hebben in de eredivisie en dat vind de boer ook aangezien hij dat bij fox in de uitzending vertelde

Aardige speler, maar niet van niveau Ajax. Als Ajax Europees wil gaan meedoen, moeten ze echt een klasse hoger gaan kijken.

12 november 2014 om 15:02

Ik denk wel meer klasses hoger. Oar is een leuke Eredivisie speler, maar zeker niks meer. We hebben al spelers van zijn niveau in huis en die spelers hebben meer potentie.

12 november 2014 om 16:12

Ik denk dat als Ajax één of twee spelers van niveau Depay zou aankopen (investering van pak m beet 12 miljoen) ze in Europa echt potten kunnen breken. Ik snap werkelijk niet dat er niks van die 100 miljoen op de bank geïnvesteerd wordt in een aantal absolute kwaliteitsimpulsen.

Willen ze nou zo ontzettend graag hun filosofie volgen dat het resultaat aan de kant geschoven wordt? Met Depay (is een voorbeeld uiteraard) en een goede verdediger was Ajax vorig seizoen doorgegaan in de CL. Dan kun je in één keer van iedereen winnen.

12 november 2014 om 16:31

Vertel jij mij maar waar spelers van het niveau Depay af te halen zijn voor 12 miljoen, want ik kan er niet op komen.. Ajax heeft daarbij met El Ghazi een speler die, zoals hij zich nu staande houdt en profileert, redelijk lijkt op Depay een tijd terug. El Ghazi kan hopelijk, zekerheid is er nooit, ook zo'n ontwikkeling doormaken. Dat opleiden gaat ons tot nu toe beter af dan kopen. Weet jij nog Sulejmani? Ik wel en gezien de transfers van onder anderen Duarte en Van der Hoorn lijkt onze scouting nog niet veel progressie gemaakt te hebben, dus ik ben allamg blij dat miskopen nu slechts enkele miljoenen kosten... Ook over die verdediger is het makkelijk praten, maar het heeft een reden dat Nederlandse topclubs uitkomen bij jongens als Boulahrouz, Wilkshire, Bruma, Lachman en Viergever; veel betere spelers kunnen ze niet halen. Ook hier geldt dat opleiden de grootste kans geeft om aan goede verdedigers te komen. Jouw club is daar een perfect voorbeeld van.

12 november 2014 om 16:49

Er is genoeg talent in de wereld. Investeer in een goede scout en haal een keer een toptalent op uit Zuid Amerika. Porto kan het ook. Ajax heeft er de middelen voor. Sulejmani was gewoon een domme aankoop. Hij had nauwelijks een seizoen goed gepresteerd. In Scandinavië is de vijver ook wel een beetje leeg. Alsof Nederlandse clubs nooit een goede speler zouden kunnen scouten.

Dit seizoen goed op dreef met 6 assists in 8 eredivisie duels. Maar ik denk niet dat Ajax echt geïnteresseerd in hem is, denk niet dat hij dat niveau aan kan. Zou hem als linksbenige linksbuiten best bij Groningen willen zien, als hij dat zou willen

12 november 2014 om 15:04

ik neem aan dat de beste speler van FC Utrecht Groningen niet als een vooruit gang ziet. Als Ajax, Psv, Feyenoord of Twente hem niet willen dan zou ik naar het buitenland gaan als ik hem was.

12 november 2014 om 15:06

Is hij de beste speler van Utrecht? Zelf vind ik Kali, Ayoub, Barazite getalenteerder en Boymans en De Ruiter presteren beter. Al is de laatste geblesseerd volgens mij..

12 november 2014 om 15:07

De afgelopen 10 jaar heeft Groningen gemiddeld beter gepresteerd dan Utrecht, en zeker financieel is het echt wel een stap omhoog. Het is verder ook de vraag of het echt de beste speler voor Utrecht is. Denk niet dat hij haalbaar is hoor, maar ik vind van Utrecht naar Groningen wel echt een stap vooruit.

12 november 2014 om 15:16

Behalve dat ik me afvraag of Barazite momenteel echt over meer talent beschikt ben ik het helemaal met je eens.

12 november 2014 om 15:23

@De Toekomst, Barazite en Kali vind ik overschatte voetballers, Ayoub is wel een talent maar nog erg grillig. Dat Boymans zo makkelijk scoort heeft ook te maken met de goede aanvoer van Oar, hij krijgt genoeg goede voorzetten in een wedstrijd.

@silg, ik kan me niet voorstellen dat spelers van Groningen heel veel meer verdienen dan die van Utrecht. Ook als je de spelers tegen elkaar afzet valt het qua niveau-verschil ook wel mee.

Punt is dat er genoeg interesse zal zijn voor Oar. Hij is een international die zeer constant presteert, geen rare fratsen uithaalt en voor een prikkie is op te halen. Kortom een zeer gewilde speler voor veel clubs.

12 november 2014 om 15:56

Sorry hoor maar Utrecht is in alles groter dan Groningen dat moet jij als Groningen fan toch ook wel weten.

12 november 2014 om 16:10

De stad misschien, maar als club is Utrecht niet groter dan Groningen hoor. Daarnaast heeft Groningen imo ook meer toekomst, doordat ze de enige profclub in een een hele grote omgeving zijn. Utrecht heeft Ajax om de hoek en als je hard rent ben je zo in Rotterdam en Den Haag.

12 november 2014 om 16:19

@atl_madrid, tja het is maar net hoe je het bekijkt. Groningen is een dun bevolkte provincie die weinig supporters heeft in de rest van Nederland. Utrecht ligt itt Groningen zeer centraal in Nederland waardoor spelers, supporters en sponsoren makkelijker in Utrecht te vinden zijn.

12 november 2014 om 16:43

Als er bij utrecht meer fans zijn...
Waarom zitten er in het stadion van groningen dan meer mensen fan bij utrecht??
Groningen is op dit moment gewoon een stap(je) omhoog, en hij zou er zeker passen. Maar verwacht het niet

13 november 2014 om 10:58

de laatste traint al mee en kali is zwaar geblesseerd die zien we dit seizoen niet meer maar zijn vervanger rubin rubio is gewoon beter dan kali.
barazite kan er niet zoveel van vind ik

oar gaat natuurlijk niet na groningen dan kan hij net zo goed bij utrecht blijven want een vooruitgang is het niet

13 november 2014 om 11:08

ik zou zeggen kijk ff de statistieken erop na want groningen heeft de laatste tien jaar niet beter gepresteerd dan utrecht en is financieel ook geen vooruitgang tov utrecht.
sterker nog laten we even kijken va 2000 dan presteerd utrecht veel beter dan groningen utrecht heeft 2x de beker gewonnen (eigenlijk 3x maar wamberto mocht in de laatste seconde na 5 mtr buitenspel te staan van kloeg door want die had een vuiltje in zijn ogen) en 1x de johan fruitschaal.
in de competitie zijn ze de laatste jaren gelijkwaardig het ene jaar eindigt utrecht wat hoger en het andere jaar groningen .
dus een stap vooruit is het zeker niet

Is nou niet de meest spraakmakende speler van de Eredivisie, en als ik zou kijk naar de selecties van Feyenoord, Ajax en Psv, is hij al overbodig en hoeft hij niet te rekenen op speelminuten. Om maar wat concurrentie op te noemen: Boeties, Manu, Bilal, Toornstra, Feyenoord. El Ghazi, Kishna, Fischer(mits fit), Schone, Ajax. Depay, Wijnaldum, Narsingh, Locadia, Psv.

Nee vent, ik zou lekker je contract verlengen, denk dat er weinig clubs zijn die zich voor jou zullen inspannen en wellicht wat willen betalen, die wachten lekker tot de zomer en pikken je gratis op.

Wat krijgen we morgen? Jahanbakhsh van N.e.c.???
Fc Utrecht hoopt gewoon op deze manier wat wisselgeld terug te krijgen voor deze jongen.
Totaal geen toegevoegde waarde voor de top van de eredivisie.

12 november 2014 om 15:31

FC Utrecht hoopt gewoon....

Hoezo? FC Utrecht heeft hier helemaal geen uitspraken over gedaan.
Tommy Oar geeft aan dat hij de naam Ajax heeft gehoord als geïnteresseerde partij. Dat is overigens al ontkend door Karel Jansen, de zaakwaarnemer van Oar.

12 november 2014 om 15:36

Ik weet niet beter dan dat Utrecht juist in gesprek wil met hem om zijn contract te verlengen.
Ik denk eerder dat zijn zaakwaarnemer er zo een beter aanbod uit probeert te slepen.

12 november 2014 om 17:45

Liever Jan uit Iran. Snap sowieso niet hoe die jongen nog in de Jupiler League speelt.

Lijkt mij ook dat Oar lekker naar het buitenland en niet naar Ajax gaat, vangen we als FC gewoon meer voor 'm..!

Ik vind Oar meer een nummer 10 dan flankspeler, ben vast de enige..

12 november 2014 om 16:12

Klopt helemaal.
Juist dit jaar zie je hoe waardevol hij is als vleugelspeler, eindelijk komen zijn passes aan.

Tommy Oar is een redelijk goede speler, maar niet goed genoeg voor Ajax.

Hij is niet van het niveau dat Ajax na hoort te streven en voor een flankspeler of nummer tien scoort hij heel erg weinig, want bij FC Utrecht is hij nu aan zijn vijfde seizoen bezig, speelde hij al negentig wedstrijden en scoorde hij slechts vier keer.

Hij compenseert dat dan wel uitstekend met zijn assists die hij geeft, maar per seizoen scoort hij nooit meer dan een of twee keer en naar mijn mening moet zo'n speler van zijn positie op z'n minst toch minimaal vijf goals maken.

Ajax moet zich gewoon gaan richten op andere spelers en hun overbodige spelers verkopen. In de zomer keren de spelers die verhuurd zijn weer terug bij Ajax en deze spelers zou ik dan verkopen:

- Niklas Moisander (of in de winterstop verkopen of hij gaat aan het einde van dit seizoen transfervrij weg).
- Kolbeinn Sigþórsson.
- Tobias Sana.
- Niki Zimling (terugsturen naar FSV Mainz 05).
- Bas Kuipers (is verhuurd aan Excelsior en zal na dit seizoen transfervrij vertrekken).

In de verhuurde spelers Mickey van der Hart, Fabian Sporkslede, Dejan Meleg en Lesley de Sa zie ik het eerlijk gezegd wel zitten en in ook al spelen ze nu niet veel bij hun clubs, dan nog zou ik in de zomer bekijken of ze goed genoeg zijn en anders alsnog verhuren of verkopen.

Van spelers als Lasse Schöne en Stefano Denswil verwacht ik eigenlijk wel dat ze hun contracten zullen verlengen bij Ajax.

Ikzelf zou Arkadiusz Milik dan definitief overnemen van Bayer Leverkusen (dat zal waarschijnlijk ook gebeuren) en afhankelijk van de vertrek van andere spelers zou ik kijken welke posities er dan nog versterkt kunnen worden.

Maar voor volgend seizoen zou dit in mijn ogen wel een prima opstelling zijn (zie opstelling).

Cillessen
v.Rhijn
Veltman
Denswil
Boilesen
Klaassen
Riedewald
Andersen
Schöne/Ghazi
Milik
Fischer/Schö
12 november 2014 om 16:49

Kishna vergeten?

12 november 2014 om 16:58

Gezien het niveau van de aankopen van ajax de afgelopen jaren past hij er gewoon tussen, zo bijzonder Is het allemaal niet.

Mike Verweij
‏@mikeverweij
Interesse #ajax in Tommy Oar is totale onzin

maar dat maakt VZ niet uit, als ze maar genoeg clicks krijgen

Hebben we deze jongen nodig in Amsterdam? Fisher, Schöne, El Ghazi, Kishna, Cherny en Muric zijn allemaal goede vleugelspelers? Volgens mij is de positie de komende 6 jaar nog wel gevuld met talenten.

En dan vergeet ik spelers die op het middenveld spelen maar ook op de vleugels kunnen zoals Van de Beek en Andersen.

Lijkt me alleen maar een onnodige breedte aankoop?

Als utrechter moet ik erkennen dat Oar zeker niet het niveau heeft om een "echte" stap omhoog te doen. Clubs als Groningen zijn nauwelijks een vooruitgang te noemen... Aardig spelertje maar vind 'm vaak maar wat doelloos ronddraven. Komt echt wel wat tekort voor een stap omhoog. Als ik hem was zou ik lekker bij utrecht blijven spelen voorlopig en hopen dat die stappen maakt - wat misschien nog een leuke transfer naar AZ of Vitesse kan opleveren, maar meer zie ik er momenteel echt niet inzitten.

Ik vind hem eerlijk gezegd niet echt klaar voor een stap naar Ajax. Begrijp me niet verkeerd, voor Utrecht is het een prima speler. Een speler die echt wel iets kan. Maar Ajax heeft al genoeg talentvolle vleugel spelers, ik zie hem niks toevoegen in vergelijking met wat ze al hebben. Misschien dat een club als AZ, Twente of Feyenoord meer aan hem heeft.

Staat talent in de weg....
Hij is niet nodig...

Ik geloof best wel dat Ajax hem wil hebben. Ze willen er alleen niet voor betalen of in ieder geval een schijntje betalen
Ajax is een vleesschuur aan het worden net als bayern in duitsland is. Wil al het talent uit het land en verkopen voor een cent of 10 meer zolang er maar een marge van winst te behalen valt!
Geef ze eens ongelijk Ajax kan ze verkopen alleen alleen al om dat ze naam hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren