Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oar heeft eindelijk club gevonden: ‘Wouters was bijzonder positief’

Laatste update:

Tommy Oar heeft eindelijk een nieuwe club gevonden. De 23-jarige vleugelspeler was transfervrij sinds zijn vertrek bij FC Utrecht; de international van Australië hoopte op een stap hogerop. Het is Ipswich Town geworden. Die club is actief in de Engelse Championship, het tweede niveau.

/

“We hebben Tommy enkele keren bekeken en we hebben hem door ons scoutingapparaat gehaald”, legt manager Mick McCarthy uit via de officiële kanalen van the Tractor Boys. “We hebben ons werk gedaan en we denken dat hij een uitstekende aanwinst is.”

McCarthy belde ook nog even met Jan Wouters, assistent-trainer bij Feyenoord. Wouters werkte met Oar samen bij FC Utrecht. “Wouters was bijzonder positief. Hij is snel, heeft een goede voorzet, verdedigt zelf mee. Ik ben blij met zijn komst”, aldus McCarthy. Oar speelde tussen 2010 en 2015 bij FC Utrecht; in zijn geboorteland kwam hij uit voor Brisbane Roar.

Tommy Oar kan naar een betere club dan Ipswich Town

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel sneu voor die jongen dat hij niet bij Atlethic Bilbao terecht kon. Nu zit hij in plaats van middenmoot La Liga bij subtop Championship.

28 augustus 2015 om 23:27

Ipswich heeft dit jaar best een redelijk elftal. Kunnen best promoveren in de altijd spannende Championship

uit,de pol blijkt dat oar een betere club als ipswich aan kan .
De nood was dus blijkbaar hoog
Op de paar assist na die hij heeft gegeven bij utrecht is het maar een matige speler.

29 augustus 2015 om 08:43

goed punt.

Oar had blijkbaar gehoopt dat Ajax hem zou oppikken, toen hij zijn contract niet wou verlengen bij Utrecht. Maar de laatste seizoen speelde hij zo slecht, kwam geen man voorbij en mocht blij zijn dat hij bij Utrecht speelde.

Onder Jan Wouters heeft hij zijn beste periode gehad, maar met de vorm waar hij nu inzit zal hij het niet redden bij Ipswich Town.

Lekker Tommy. Gevalletje Kali.
Hogerop willen...

Vond hem ook erg matig.. heb me vaak geirriteerd aan zn houding.. hij deelde nooit een keer een duwtje uit en vocht nooit voor de bal.. daarnaast heeft hij simpelweg in alle seizoenen een veelste laag rendement gehad

29 augustus 2015 om 00:40

4 goals in 100+ wedstrijden is gewoon matig idd voor een linksbuiten.

Snap niet dat je naar een club als ipswitch gaat Tommy. 1 duwtje en je ligt in de 2e ring

29 augustus 2015 om 08:36

Dat was in de eredivisie al het geval zelfs.. Matige speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren