jordyfr
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Dinsdag, 7 september 2010
 • jordyfr
 • 123 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 1.127
 • 29 jaar (25-5-1992)
 • Dublin, Ierland
 • International Business and Management Studies
 • Freight Forwarder
 • 7
Persoonlijke berichten
27 maart 2012 om 11:36
#1

thanks voor de duidelijk uitleg. Voor zover was ik alleen op de hoogte dat niemand de Guzman meer kon zien maar nu valt er een hoop op zn plek. Top bedankt!

27 maart 2012 om 12:57
#2

Ben ik helemaal met je eens. Maar lach je ook niet een beetje extra als Feyenoord nu boven PSV en Twente eindigt? Dan zullen er een hoop spandoeken te vinden zijn Ik hoop het echt weet je dat? Na jaren van mis-management en veel te dure aankopen gaat Feyenoord nu eindelijk weer de stijgende lijn volgen. Koeman staat er om bekend om het 1 seizoen goed te doen maar hopelijk trekt hij Feyenoord naar een hoger plan. Ik wil weer spanning in de klassieker. En dit seizoen waren ze echt heel spannend dus Blij dat je objectieve mening hebt zonder met de massa mee te gaan. Top!

28 maart 2012 om 09:52
#3

Volgens mij is er geen doorverkoopclausule. Het opleidingsgeld dat bij een eventuele verkoop gemoeid is, is voor Sparta waar hij is opgeleid.

14 mei 2012 om 10:24
#4

Wat weet jij eigenlijk van Bjelland, de nieuwe CV van Twente? Ik zag dat je verschillende wedstrijden van Nordsjaelland had bekeken namelijk.

18 mei 2012 om 17:33
#5

hallo jordyfr
ik had gevraagd voor een link.
maar omdat deze telang is kan ik hem niet helemaal kopieren waardoor ik hem niet kan lezen.
wanneer je hem nog een keer wilt sturen moet je even het deel dat er niet meer op staat in een andere regel eronder zetten.

alvast bedankt
henny jr

24 mei 2012 om 17:50
#6

Oke Horsens nog nooit geweest. Wel vroeger op vakantie een keer in Arhus, maar toen was ik 10 of zo dus daar weet ik weinig maar van.
Ik kom nu dus regelmatig in Kopenhagen. Daar al wel geweest?

Veel succes nog met je stage en een mooi EK toegewenst :D

10 juli 2012 om 19:37
#8

Hè jordy,

Ik erger me ook altijd heel erg aan die provocerende mensen die zeggen: blabla Feyenoord heeft een matige selec,tie. Ik probeer er toch altijd zoveel mogelijk op te reageren om ze te laten in zien dat het onzin is.

De sterkste selec,tie die afgelopen seizoen tweede werd:

Mulder
Leerdam-de vrij-vlaar-bmi
- el Ahmadi-bakkal-clasie
Schaken-guidetti-cisse

Aan het begin van vorig seizoen: wat was de verdediging? Onbekende namen die niet op vielen?
Wie was Clasie? Een speler van Excelsior. Wie was bakkal? Een wisselspeler van Psv, wie was el ahmadi? Een miskoop van 5 miljoen. Schaken was een speler van Vvv. Guidetti had nog niets laten zien en Cisse was altijd geblesseerd. En toch werd deze ' matige' selec,tie 2e.

Dat is de reden waarom ik het zo dom vind al mensen nou weer gaan roepen dat we op voorhand al een matige selectie hebben.

Groet wim.

20 juli 2012 om 10:39
#9

Jordy op de feyenoord.nl staat onder service, één reactieformulier. Vul die in met het verhaal over je deense spits en het formulier wordt doorgezet naar voetbalzaken van de club. Je krijgt zeker reactie. Heb het zelf ook eens gedaan, kreeg ook reactie.

20 juli 2012 om 13:53
#11

Ik kan om welke reden dan ook nooit reageren in de wandelgang maar wel bij gewone artikelen -_-
Anyway, Douglas moet inderdaad zolang blijven als hij voor Oranje uit wil komen, het was Augustus, of dat 1 Augustus was is voor mij ook een goede vraag maar hij heeft zelf aangegeven het liefst dit seizoen te willen blijven maar heeft uberhaupt nog maar een eenjarig contract dus ik denk dat alles boven de 4 miljoen serieus over nagedacht wordt door Munsterman en dat is niet zo gek. Hopen dat ze op een miljoen of 5 uitkomen, dan kan er inderdaad een vervanger gehaald worden.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 7 december
Barcelona heeft Andreas Christensen benaderd voor een transfervrije overgang. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren