Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb niet geprobeerd om Memphis Depay te halen’

Laatste update:

Olympique Lyon verzekerde zich vrijdag van de komst van Memphis Depay, maar Paris Saint-Germain zou de aanvaller op het laatste moment ook nog een aanbieding hebben gedaan. “PSG bood meer dan wij”, zei voorzitter Jean-Michel Aulas zaterdag tegen RMC. Directeur voetbalzaken Patrick Kluivert ontkent echter.

/

“Ik heb met Depay gesproken, maar heb niet geprobeerd om hem aan te trekken. Ik ben erg goed met Memphis en ben blij dat hij voor Lyon speelt. Ik heb dus met hem gesproken, maar niet direct om hem te halen”, aldus Kluivert in gesprek met L’Équipe. Lyon betaalde naar verluidt zestien miljoen euro en door variabelen kan dat bedrag nog tot 25 miljoen oplopen.

De 22-jarige Depay zette zijn handtekening onder een contract voor vierenhalf jaar, al valt het niet uit te sluiten dat hij op een dag terugkeert naar Manchester United. Diverse Franse en Britse media meldden immers dat de club van manager José Mourinho een terugkoopoptie op de Nederlands international heeft bedongen.

Memphis Depay staat op het punt zijn miljoenentransfer naar OL - Olympique Lyonnais af te ronden. Hij bestormt direct de top van de duurste aankopen aller tijden, maar wie staat er helemaal bovenaan? 💰🇫🇷

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 19 januari 2017

Wie geloof jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"maar niet direct om hem te halen”. Maar wel indirect blijkbaar, dus heeft hij wel degelijk gepolst hoe Depay er tegenover zou staan, haal ik uit het woordjes 'niet direct'.

22 januari 2017 om 12:41

Welnee, het gaat hier om een interview met L'equipe dat vertaald is. Dan moet je erg oppassen met het eruit halen van woordjes, vaak is de vertaler hier verantwoordelijk voor.

22 januari 2017 om 12:52

Oh, dus dat 'niet direct' klopt niet volgens jou? Wat heeft hij dan gezegd?

22 januari 2017 om 13:12

'Je connais tres bien Memphis, je lui ai parle, je n'ai pas essaye de le faire signer et je suis tres content qu'il joue a Lyon. J'ai parle avec lui mais ce n'etait pas directement pour le prendre(bron: L'equipe)
Volgens mij is het redelijk vertaald, al was Frans niet mijn beste vak op school. Hij heeft Memphis in ieder geval niet gesproken om hem te laten tekenen, dat hij hem niet probeerde aan te trekken is wat minder goed vertaald

Gelukkig is Depay niet naar PSG vertrokken, want nu Draxler daar is en Ben Arfa op de bank... Daarbij komt dat Emery nog eens graag experimenteert met zijn spelers zoals Matuidi en Lucas Moura op de linksbuiten positie en dat zou Depay niet goed doen. En in mijn mening is Depay niet eens beter dan Jese en hij heeft het ook niet kunnen waarmaken in Parijs dus een verstandige keuze om Lyon te kiezen alhoewel Fekir en Valbuena ook een plaats willen. Laten we zeggen dat meneer de makkelijkere keuze heeft gemaakt, maar hij zeker niet gegarandeerd is voor een basisplek.

22 januari 2017 om 13:31

of het komt lyon zelf beter uit door dit te zeggen. Zo van: wij zijn een grote club, we hebben psg afgetroefd. Maarja boeiend. Voor depay zelf beter dat hij bij lyon zit, meer kans op speeltijd

Weet iemand de opstelling van Lyon vanavond? Ik weet dat depay is opgenomen bij de selectie, ik hoop dat ze hem een basisplek geven

Weet iemand toevallig waar Lyon vs Marseille word uitgezonden?

22 januari 2017 om 14:59

Volgens mij wordt het uitgezonden op eurosport. Ot: ik hoop dat Depay weer zijn vorm van vroeger kan herpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren