Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af

Laatste update:

Nu Memphis Depay weg lijkt te mogen bij Atlético Madrid, is het speculeren over zijn toekomst begonnen. In de wandelgangen wordt onder meer Olympique Lyon genoemd, net als PSV, de club waar de Oranje-routinier doorbrak in het profvoetbal. De Eindhovenaren probeerden hun voormalig smaakmaker anderhalf jaar geleden al terug naar Nederland te halen. Valentijn Driessen denkt echter dat PSV dat niet moet willen.

Het Spaanse Marca meldde onlangs dat Memphis een van de spelers is op de vertreklijst van Atléti. Net als Stefan Savic, Ángel Correa en Saúl Ñiguez moet de aanvaller (30) komende zomer geld in het laatje brengen in Madrid.

Als Driessen voor PSV werkte, zou hij echter geen hengel uitwerpen naar Memphis. "PSV moet dat gewoon niet willen", aldus de journalist in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Driessen denkt namelijk dat Memphis weleens op de bank kan belanden. "Ze hebben De Jong en Pepi al. Dan krijgt hij hetzelfde als Lozano. De Van Aanholt-rol, gewoon een beetje op de bank zitten. En hij is natuurlijk heel vaak geblesseerd", voegt Driessen daarbij toe.

Mike Verweij, tevens aangeschoven in de podcast, sluit zich bij zijn collega aan. "De hiërarchie wordt op zijn kop gezet. Gaat hij überhaupt alles spelen? En ook qua salaris denk ik niet dat hij een kleine jongen in de selectie zou gaan worden."

Memphis debuteerde in 2011 voor PSV, nadat hij vijf jaar in de jeugdopleiding had vertoefd. Uiteindelijk zou de Moordrechter 124 officiële wedstrijden spelen, voor hij naar Manchester United vertrok. Dat werd geen succes, en via Lyon en FC Barcelona belandde Memphis in de winter van 2023 bij Atlético. Daar heeft de negentigvoudig Oranje-international (44 goals) nog een contract tot komende zomer.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond hem in zijn eerste periode bij PSV al overschat en dat is daarna niet beter geworden, dus voor mij hoeft het inderdaad niet

6 mei 2024 om 18:39

Overschat bij psv? Was hij niet betrokken bij 34 doelpunt in zijn laatste seizoen? Bleef extra nog een seizoen om met zijn club kampioen te worden. Van mij hoeft hij niet terug maar bij ons overschat was hij zeker niet!

6 mei 2024 om 19:51

Ruim minder dus dan Luukinho nu, 27 treffers en 15 assists uit mn hoofd, dus betrokken bij 42 doelpunten. Sowieso is Luuk een echte leider en verstandige jongen, iets dat ik imho niet van Depay kan zeggen. 100x liever Luuk dus wat mij betreft.

Natuurlijk wel. Als je ziet wat een De Jong hier allemaal kan doen dan kan een Depay dat zeker. Het enige waar je je vragen over kan stellen is zijn fitheid. Maar dat wordt waarschijnlijk meteen de beste aanvaller van de hele eredivisie. En met Lozano zal er wel een stevig salaris wegvallen.

6 mei 2024 om 18:09

Met zijn leiderschap, zijn vermogen om andere spelers te laten schitteren, hoe hij het team bijeen houdt, hoe hij meeverdedigt is Luuk veel beter dan Depay. In een ander team had Memphis beter gepast, maar niet in dit PSV.

6 mei 2024 om 18:16

Depay is echt gewoon een paar klasses beter dan de Jong. Kom op zeg, die zou gewoon heel de Eredivisie kapot schieten. Altijd halen als dat kan.

6 mei 2024 om 18:26

In sommige facetten is Depay beter ja, daarnaast een paar klasses.. In dit PSV ben ik erlvan overtuigd dat de Jong beter ltot zijn recht komt. Neemt niet lweg dat wanneer ja als PSV zijnde Depay kan halen voor leen respectabel salaris je dit altijd moet doen.

6 mei 2024 om 18:30

Ik probeerde onderstaand bericht aan te passen, dit valt via de app niet mee. Vandaar de vele spelfouten, wellicht een punt @moderator om te verbeteren 👍

6 mei 2024 om 18:13

Want Depay is beter voor het team dan Luuk de Jong? Ik denk het niet. PSV heeft met De Jongs koopkracht echt een groot extra wapen waar ze altijd op terug kunnen vallen. Daarnaast is De Jong gewoon een heel goed aanspeelpunt die de resr beter laat spelen. Met Depay zal het toch weer een beetje de Depay show worden.

6 mei 2024 om 18:17

Haha je weet niet wat je leest. Voor Depay is de eredivisie een speeltuin, wordt straks topscorer oranje. Maar Luuk de Jong is beter. Waar praten we over, lol.

6 mei 2024 om 18:42

De kracht van dit psv is dat het echt een team is met jongens als Luuk, Veerman, Boscagli en Till als leiders. Depay zou dat zo verstoren, hij zou het mannetje willen worden denk ik. Ik zou het laten gaan. Misschieten iets voor Ajax?

6 mei 2024 om 19:04

Lang wil ook graag het mannetje zijn. Verstoort hij iets? Nee.

En Til een leider? Hoe kom je daar bij?

6 mei 2024 om 19:32

Memphis maakt er ongetwijfeld meer dan 25 hier, maar alsnog denk ik dat luuk in deze vorm belangrijker is voor de ploeg.

6 mei 2024 om 19:35

Denk dat Till heel belangrijk is in de kleedkamer. En lang heeft niet zo veel te zeggen aangezien hij het hele seizoen op de tribune plaaats heeft moeten maken.

Zou hier eerlijk gezegd niet aan beginnen. Je hebt met de Jong een hele goede aanspeelpunt die het middenveld en de flanken beter laat renderen. Kopsterk, behoudt altijd het overzicht, niet egoistisch (zie zijn assists stats maar), schikt zich ten faveure van het team.

Met Depay haal je een showvoetballer binnen, die blijft pielen met de bal, niet die extra vuile meters wil maken voor zijn medespelers. En ik vrees er zelfs voor dat het zn showbiz kliekhe gaat worden met hem en Noa Lang, focus niet meer op het voetval ligt maar meer op randzaken. Als TD, Directies en trainer moet je ook kijken naar het groepsdynamiek en belang.

Woont op 2km van de kuip. Maar lijkt me onbetaalbaar voor feyenoord. Zou denk ik wel echt veel scoren in de eredivisie.

6 mei 2024 om 22:02

Mooi penthouse in New Orleans inderdaad. Maar met een standhuis in Den Haag kan er maar een club in Nederland daadwerkelijk kans maken. Het Appartement in Eindhoven heeft hij namelijk alleen voor de uitwedstrijden.

7 mei 2024 om 08:49

In montevideo zit depay. Veel van de feyenoord spelers wel in new orleans.

Valentijn raadt het af.. dan moet je het juist doen!!!

Beste PSV leiding: Doe het niet.

Als Valentijn Driessen het afraad, zou ik toch maar eens serieus gaan nadenken om het wel te doen. Kan me niet herrineren wanneer deze man een keer gelijk heeft gehad

Ik weet niet wat de meesten hier schrijven over Depay, maar je mag blij zijn als je hem weer terug kan halen. Die prikt er weer makkelijk 15-20 in de eredivisie. Hij is geen superster a la mbappe, maar deze jongen verdient meer krediet. Hij heeft het laten zien in frankrijk, maar ook in spanje. Was geen basisspeler bij barcelona, maar wanneer hij speelde, was het schitterend. Leuke speler voor voetballiefhebbers.
Als hij echt zo slecht was als mensen denken, dan had PSV hem niet al die aandacht gegeven in de jeugd om hem professionaliteit en mentaal rust te bieden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren