Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb begrepen dat ze een praatsessie gehad hebben in Eindhoven’

Laatste update:

Vitesse won negentien jaar geleden voor het laatst van PSV. De Eindhovenaren draaien stroef en voorafgaand aan een training werd er in Eindhoven zelfs een praatsessie belegd. Dat heeft Henk Fraser, de trainer van Vitesse, ook gehoord. Zaterdag nemen beide clubs het tegen elkaar op in Arnhem.

/

“Ik heb begrepen dat ze een praatsessie gehad hebben in Eindhoven. Het is zeker een topduel. Er staat ook prestige op het spel. Ik heb gehoord dat Vitesse negentien jaar thuis niet van ze gewonnen heeft. Dus ook daar zit voor de spelers, maar ook voor mij als trainer een mooie en leuke uitdaging”, legt Fraser uit aan Omroep Gelderland.

Fraser is vol vertrouwen. “Wij zijn in staat van iedereen te winnen. Maar dan moet het wel kloppen en moet iedereen de juiste instelling hebben”, klinkt het. De oefenmeester verwacht een getergd PSV, omdat de Eindhovense club in een moeilijke fase zit. Hij noemt dit het juiste moment om de regerend landskampioen te treffen.

Denk je dat Vitesse wint van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had Vitesse een paar jaar terug niet 6-2 gewonnen van PSV?

28 oktober 2016 om 13:56

Dat was 2-6... Dus in Eindhoven

28 oktober 2016 om 14:17

Absurde uitslag, in de laatste jaren zelden zo'n goed dynamisch elftal gezien als Vitesse destijds met Bony, Piazon e.d.

28 oktober 2016 om 14:21

Bony was toen geloof ik al vertrokken

28 oktober 2016 om 14:22

Nog absurder is dat niet Bony, maar Havenaar die wedstrijd in de spits stond. Man, wat schaamde me kapot die middag.

Ik voorspel een saaie 0-0. Beide ploegen willen vooral niet verliezen! Psv gaat wat minder fel aanvallen!

28 oktober 2016 om 14:00

Thanks Wim. Dan ga ik er niet voor zitten.

28 oktober 2016 om 14:00

Ik denk dat PSV gebrand is om te winnen dus er zullen aanvallen genoeg plaats vinden vermoed ik.

28 oktober 2016 om 14:10

Ik kan me ook niet voorstellen dat dit 0-0 wordt. Sterker nog, ik zie de huidige aanval van vitesse er minimaal 1 scoren. Psv zal moeten dit weekend, dus dan kom ik op 2-1 of 3-1 voor de eindhovenaren.

28 oktober 2016 om 14:03

Psv móet winnen. Die gaan niet achterover leunen anders verliesen ze helemaal de aansluiting

28 oktober 2016 om 15:06

Het is eind oktober en deze wedstrijd is eigenlijk al do-or-die voor Psv... Wanneer er verloren wordt en de concurrentie wint denk ik dat het kampioenschap niet meer reã«el is.

Negentien jaar niet thuis gewonnen van PSV, maar wat zegt dat als ze PSV in Eindhoven met 2-6 op het rooster hebben gelegd in 2013? Het jaar daarvoor werd het 1-2. Dus zo enorm zal dat niet meespelen, itt als het andersom was geweest. Maar Vitesse treft PSV wel op een lekker moment, want in hun huidige vorm (van de aanval met name) kan een goal genoeg zijn.

Zo uitzonderlijk is een praatsessie toch niet? Ik denk dat ook teams waarbij het goed draait het ook goed kan zijn om die te houden. Gewoon om elkaar scherp te houden, vertrouwen toe te spreken of jongens die buiten de boot vallen te motiveren.

Aan Fraser om te zorgen dat PSV weer maandag aan een nieuwe praatsessie kan beginnen.

28 oktober 2016 om 15:18

Die zal dan zondagochtend wel om 9 uur op de Herdgang zijn

Verwacht een fel aanvallend Psv. Hoop dat de defensie van vitesse scherp is en dat met snel counter spel onze spitsen in scorende positie worden gebracht. Toch verwacht ik geen doelpuntrijke wedstrijd.
2-1 voor Vitesse goals van wolfswinkel en rashica .

Ik ben benieuwd. Psv niet in goede doen, dat ziet er gewoon niet goed uit op het middenveld en voorin.
Vitesse doet het heel aardig, maar speelt thuis in een zelden volle en sfeerloos stadion, dat helpt weer niet. Ik ben benieuwd.

29 oktober 2016 om 09:40

Vanavond kan daar nog weleens verandering in komen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren