Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat hij een deal achter de hand heeft en naar Juventus gaat’

Laatste update:

Gianluigi Donnarumma stevent af op een vertrek bij AC Milan, na zijn verrassende besluit om zijn contract niet te verlengen. Het is de vraag waar zijn toekomst ligt, maar Daniele Massaro heeft wel een idee. De voormalig spits van Milan vermoedt dat Donnarumma al akkoord is met Juventus.

"Ik weet niet wiens schuld dit is. Maar ik denk dat hij al een andere deal achter de hand heeft en ik denk dat hij naar Juventus gaat", vertelt Massaro donderdagavond aan Mediaset. Giovanni Galli, zelf keeper geweest van Milan tussen 1986 en 1990, vindt dat Donnarumma uitleg verschuldigd is. "Iedereen, inclusief zaakwaarnemers, moet weten dat we het hier hebben over Milan. Het is niet zomaar een club, maar een club met zeven Europese trofeeën."

"Milan heeft een tiener de ongelooflijke kans gegeven om regelmatig in de Serie A te spelen en daar moet respect tegenover staan", oordeelt Galli. "Het is één ding dat hij meer wil verdienen, maar het is iets anders om te zeggen dat je ongeacht het aanbod sowieso 'nee' zegt. Ik wil de echte reden weten waarom hij niet bijtekent. Hij is achttien jaar en dus al volwassen. Hij heeft de plicht om zijn besluit uit te leggen."

Denk je dat Gianluigi Donnarumma naar Juventus gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit waar is heeft Juventus het weer eens zwaar voor elkaar. 20 jaar een andere Gianluigi op goal.

16 juni 2017 om 00:15

Kan ook een backfire geven, Juve heeft een verleden waarin een en ander al gebeurt is, o.a. beinvloeding van scheidsrechters, en waarvoor ze behoorlijk gestraft zijn. Als ze nu al een deal blijken te hebben terwijl de speler gewoon onder contract staat, kunnen ze hele grote problemen krijgen. Sowieso zal dit het niet goed doen in de puiblieke opinie. Lijkt mee aannemelijker dat Donnarumma naar de premier league gaat verkassen, tenzij AC Milan echt boos is en hem een jaar op de tribune zetten.

16 juni 2017 om 00:23

Als dit soort gesprekken hebben plaatsgevonden dan is dat natuurlijk gewoon heel ongedwongen en off the record tijdens een lunch met Raiola. Dat gebeurd natuurlijk aan de lopende band. Is ook bijna niet te controleren dit. Want als de td van Juventus Raiola dit dus gewoon even vraagt tijdens een lunch, hoe ga je dan aantonen als AC Milan zijnde dat hij is benadert?

ON: Het zou heel smerig zijn, maar wel een briljante aankoop van Juve. Als topclub zijnde kan je gerust 50 miljoen voor Donnarumma neerleggen. Buffon heeft in een tijd waarin de bedragen nog niet hoog lagen ook 50 miljoen gekost. Hij is elke cent waard geweest. Met Donnarumma heb je ook gewoon een keeper die je 20 jaar als eerste doelman hebt.

Hij is helemaal niemand iets verschuldigd. Contracten hebben niet voor niets een looptijd. Dus als hij niet wil verlengen is het zijn goed recht. Andersom was het hetzelfde geweest. Clubs zijn niet verplicht spelers een contractverlenging aan te bieden.

16 juni 2017 om 00:13

Klopt. Maar door zijn uitspraken als dat het een droom is om capt. Bij de club te worden of dat milan altijd al zijn club was dan is dit alles een beetje vreemd.

16 juni 2017 om 08:57

Die jongen is 18 en hij was toen misschien 16 of 17 toen hij dat zei. Ik weet niet hoe serieus ik iets moet nemen als een kind zoiets zegt.

16 juni 2017 om 00:18

Inderdaad, Milan moet juist blij zijn dat ze zo'n getalenteerde keeper onder contract hadden staan. Anders stond er weer zo'n matige 35 plusser op doel.

16 juni 2017 om 07:35

Iets meer respect naar je werkgever mag wel hoor. En idd als je keer op keer aangeeft hoeveel je van Milan houdt is dit gewoon een naaistreek en niets anders.

16 juni 2017 om 08:15

Persoonlijk zou ik het geweldig vinden als hij zou komen maar wel raar omdat hij meerdere malen heeft aangegeven blij te zijn bij Milan en Juve een vervelende rot club vond

16 juni 2017 om 09:43

Die belediging zou ik dan gewoon accepteren. Als je deze keeper kunt ophalen, moet je dat altijd doen. De beste mogelijke vervanger van Buffon

16 juni 2017 om 00:25

Klopt echter een jaar lang de club aan het lijntje houden is niet echt netjes. Nu heeft hij nog gewoon een jaar looptijd dus hij is nog niet zomaar vertrokken. We zullen zien welke clubs nu op het vinkentouw zitten.

16 juni 2017 om 01:07

@speedyafc

De speler wou clausules in zijn contract en Milan niet.

Denk dat de intentie er wel lag (anders een beetje veel tijdverspilling, imago schade etc) maar die had voorwaarden waaraan Milan niet tegemoet wou komen.

16 juni 2017 om 07:39

Je zegt het misschien wat kort door de bocht maar zo denk ik er ook over. Ja, je hebt altijd iconen als Buffon en Totti. Maar dit is een jonge ambitieuze gozer en wie wil er nou niet prijzen pakken? Allemaal leuk en aardig dat Milan een hoop europese beker in de prijzenkant heeft staan, maar ik denk dat Donnarumma ook beseft dat een nieuwe grote prijs er op korte termijn niet aan zit te komen. Dan kan je leuk zeggen dat ze hem de kans hebben gegeven op zo'n jonge leeftijd al veel te mogen spelen, maar 2-3 slechte wedstrijden op rij en ze hadden hem met hetzelfde gemak weer naar de jeugd gestuurd.

Dat Raiola in dit geval niet met de club (milan) mee denkt is natuurlijk wel waar, maar afgezien van het contract waar een handtekening onder staan heeft hij geen verplichtingen.

16 juni 2017 om 10:41

Supporters en (vooral) spelers moeten eens gaan begrijpen hoeveel energie, tijd en ook geld erin wordt gestopt om talenten door te laten stromen en hoe blij je mag zijn als de gok wordt gemaakt om een speler op jonge leeftijd te laten debuteren en spelen.

Hij stelt hier geen wettelijke eis, maar een morele eis, die ik zeer goed kan begrijpen.

Oeioei, dat zou wat zijn. Een overgang naar Juventus klinkt allemaal erg logisch. De Raiola link met Juve is daar. Ze zijn in Turijn vast op zoek naar een vervanger van een toch op leeftijd zijnde Buffon.
1 en 1 = 2.
Het lijkt me toch verstandiger voor Donnarumma het in het buitenland op te zoeken. In Milan zal hij worden verguisd. Dan zal hij helemaal als verrader worden weggezet in Italiã«.

Dat hij verplicht is tot het geven van tekst en uitleg is natuurlijk lulkoek. Moet ie lekker zelf weten.

16 juni 2017 om 01:57

Italianen vertellen niet zo heel vaak uit hun land.
Mocht hij naar juve gaan zijn ze daar de laatste echt wel super bezig.
Mochten ze ook nog D. Costa van Bayern kunnen overnemen ziet t team er weer beter uit dan afgelopen seizoen.
Hopelijk winnen ze snel de C.L. (met name buffon)

16 juni 2017 om 02:35

Vind wel dat hij verplicht is een uitleg te geven. Altijd het Milan logo kussen, beloven te blijven, vorige week aangeven dat hij nooit aan vertrekken gedacht heeft en een nieuw huis aant kopen is in Milaan. En dan toch deze beslissing maken. Als hij enig respect had voor de club en haar supporters geeft die een uitleg.

Haha de plicht dan nog ? Een contract heeft een bepaalde duurtijd en eens die afgelopen is dan kan je beslissen om te vertrekken. Voor de rest mag hij uitleg geven maar is hij daar echt niet toe verplicht.

16 juni 2017 om 00:26

Zeker maar zijn contract is nog niet afgelopen,hij heeft nog een jaar te gaan. Uitleg hoeft hij niet te geven, net zoals AC Milan hem gewoon zonder utileg op de tribune mag zetten.

16 juni 2017 om 00:44

Vanaf nu dan maar een jaar op de tribune en op elke training alleen maar strafrondjes lopen en geen bal meer tegen laten houden. Eens kijken of hij dan over een jaar weer hetzelfde niveau heeft als nu. Of natuurlijk alsnog voor een hoofdprijs verkopen. Ik vind het geen probleem dat hij zijn contract niet wil verlengen, maar Milan eerst 9 maanden aan het lijntje houden (en hiermee ervoor zorgen dat je basisspeler blijft) en dan nu opeens de hele onderhandelingen afbreken, vind ik niet kunnen naar de club toe.

16 juni 2017 om 01:05

@remcob

Dat mag dus niet

Tenzij je hem vervroegd en gratis weg wil hebben

Werknemers hebben rechten, niet passend werk bieden omdat de werknemer geen contract wil verlengen mag niet (in Nederland ieder geval).

16 juni 2017 om 09:00

Ach hij is keeper, die moet ballen tegenhouden. Laat je toch gewoon een jaar lang een F-je ballen op doelen schieten. Ondertussen zet je hem op de tribune omdat ie niet goed genoeg zou zijn. Passende training (ballen stoppen) en helaas niet goed genoeg voor de basis.

16 juni 2017 om 09:10

Je hoeft niet te zeggen niet goed genoeg. Coach mag bepalen wie hij op doel zet en kan zeggen dat zijn band met Donnarumma slecht is en dat slecht voor het team is omdat de teamspirit omlaag gaat.. Laat hem soms balletje stoppen en de rest 1 jaar lang rennen

Zoals ik al gezegd heb in een vorig topic: er is een akkoord met een andere club en deze club heeft samen met Raiola een smerig spelletje gespeeld. Waarschijnlijk is het Juventus dus en dit getuigd niet van grote klasse.

16 juni 2017 om 00:44

@lamasia

Als de speler niet wil verlengen dan wil hij niet verlengen.

Milan is de afgelopen pak weg 10 jaar flink afgezakt, je kan zo'n jongen een grote zak geld geven. Maar blijkbaar is dat niet voldoende, wat gezien zijn leeftijd logisch lijkt. Milan moet naar zichzelf kijken, was het nog een topclub geweest dan was hij (waarschijnlijk) gewoon gebleven.

Als je het nieuws mocht geloven was de intentie er wel om te blijven. Er werden echter om enkele clausules gevraagd (die gericht waren op sportief succes of juist niet) maar blijkbaar zag Milan daar niets in. Ik denk dat je dan achteraf ook niet moet klagen als club zijnde.

16 juni 2017 om 04:11

Val toch niet zo in het verleden. Heb je de transfers gezien deze transferperiode van Milan? En er gaan nog 2 dikke spelers volgen waarschijnlijk.. Welk signaal kan Milan nog meer geven om te bewijzen dat ze terug willen meedoen om de prijzen? Deze jonge heeft de kans gekregen op 16jarige leeftijd wat zeer zeldzaam is in Italië.. Er werd gezegd dat hij de kapiteinsband kreeg plus hij ging behoren tot de grootverdieners op 18j leeftijd? Hij sprak vaak over zijn liefde voor de club, kuste het embleem regelmatig maar bleek allemaal show te zijn.. Voor mij is het klaar, verkopen voor 70miljoen en belotti en of aubameyang kopen en het volgende talent, jawel plizzari (17j) titularis bij Italie u21 de kans geven.. Gigio is al mijn respect kwijt en voor elke Milan fan denk ik dan.. Zelfs voor enkele neutrale supports

16 juni 2017 om 13:24

En wat garanderen die transfers dan? En dat er waarschijnlijk nog twee volgen zegt ook niets. Dat gezegd te hebben wat is er veranderd qua beleid? Het enige wat er veranderd is, is de eigenaar die er nu wat geld in pompt zonder dat geld waren die spelers niet gekomen.

Die jongen heeft de kans gekregen niet uit liefdadigheid zoals jij wil doen voorkomen maar vanwege zijn kwaliteiten. Was hij een mindere keeper geweest dan had hij waarschijnlijk geen verlenging of überhaupt een prof contract gekregen.

Verder betwist je zijn liefde voor zijn club maar alles heeft grenzen. Hij heeft duidelijke voorwaarden gesteld aan een langer verblijf, waar Milan blijkbaar niet in mee wou gaan. Maar goed ik snap het wel hoor, jij kijkt enkel naar de belangen van de club als supporter zijnde (niets mis mee).

Je kunt er lang en je kunt er kort over praten, tal van redenen bedenken waarom hij vertrekt, maar Milan is er nu achter wat hij daadwerkelijk om het rood/zwart geeft en dat is niets. Hij heeft het recht te vertrekken, absoluut, maar als iemand die volwassen genoemd wordt vanwege zijn leeftijd je zo naait, wees dan blij dat je er als Milan zijnde nu achterkomt! Wegwezen die vent, en dit is echt het einde van de wereld niet, Italië zit barstensvol met goede doelmannen. Deze speler is het niet waard een levenlang het Milan shirt te dragen!

16 juni 2017 om 00:24

En nogmaals hij doet wettelijk niets fout, maar moreel gezien wel degelijk. Zulke spelers moet je niet in je ploeg willen hebben.

16 juni 2017 om 00:37

@nielsheideman

Want een speler is verplicht om te verlengen wanneer de club dat verlangt? Wanneer hij minder had gepresteerd had hij gewoon op straat gestaan hoor en dat is de realiteit.

Milan zou in de spiegel moeten kijken, dit resultaat komt enkel door het slechte beleid van de afgelopen jaren. Milan is topclub af, je kan zo'n jongen dan een monstersalaris gaan bieden maar sportief gezien moet er ook wat te halen zijn. Milan lijkt nu weer aan het bouwen te zijn om een goed team samen te stellen alleen allemaal iets wat laat allemaal. Laatste landtitel is alweer zes jaar geleden, het laatste Europese succes was tien jaar geleden.

Zo'n jongen gaat voor een goede carrière en dat is zijn goed recht. Je doet net als of hij contractbreuk lijdt met je moreel gezien. Het enige wat hij gedaan heeft is een verlenging van zijn huidige contract ondanks de gigantische loonsverhoging te weigeren. Je zou jezelf ook kunnen afvragen waarom hij zo'n fors salaris geweigerd heeft want ergens anders gaat hij echt niet meer krijgen.

16 juni 2017 om 00:42

Natuurlijk is hij dat niet verplicht en natuurlijk heeft Milan niet goed gepresteerd de laatste, maar daar gaat het nu niet om. Als je zo vaak zegt dat je van Milan houdt, dat Milan je club is, dat je niet weg wilt, dat je captain wil worden en weet ik het, dan ben je gewoon een waardeloos figuur als je zoiets flikt. Heeft hij het recht om niet bij te tekenen? Natuurlijk, maar voor dit soort mensen is het woord achterdochtig uitgevonden. Bah.

16 juni 2017 om 00:45

Wat voor spelers hebben ze dan anders onder contract ? Milan is al een tijde zo'n topclub en die aankopen zijn maar gekomen omdat er een nieuwe Chinese investeerder is die er geld in pompt. Anders zouden die niet komen. Dus zo'n spelers hebben ze onder contract. Dit is werk. Als je zo'n spelers niet onder contract wilt dan moet je je als club maar gaan inschrijven die laagste divisies, daar ben je zeker dat ze niet voor het geld spelen.

16 juni 2017 om 00:47

eazy-e als je eerst eens op mijn stukje tekst reageert zonder daarin allemaal aannames te zetten die ik vind volgens jouw en zou vinden volgens jouw, wil ik er met alle plezier op reageren. Bedankt.

16 juni 2017 om 00:55

@gooner4

Ik geloof wel dat die intentie van bijtekenen er was simpelweg vanwege die uitspraken en de vele onderhandelingen. Maar als je de media moet geloven dan waren er echter voorwaarden gesteld (clausules), gericht op de sportieve resultaten. Blijkbaar wou Milan daar niet aan meewerken en ik kan me voorstellen dat je niet met vijf (?) jaar gaat verlengen zonder een slag om de arm, zeker gezien de leeftijd.

16 juni 2017 om 01:03

@nielsheideman

Aannames zoals deze:

"wat hij daadwerkelijk om het rood/zwart geeft en dat is niets."

"maar als iemand die volwassen genoemd wordt vanwege zijn leeftijd je zo naait"

Ik denk dat Milan geen clausule in zijn contract wou en dat heeft tot dit resultaat geleidt. Dat je verder dan ook van naaien spreekt vind ik helemaal al typisch.

Dat gezegd te hebben, een reactie is niet nodig had ik ook niet verwacht.

16 juni 2017 om 01:06

eazy-e

Zoek eerst eens op wat aannames betekenen, en reageer dan ajb nogeens. Dank je.

16 juni 2017 om 03:04

Je kunt wel lekker denigrerend doen tegen eazy-e,maar jouw uitspraak dat Donnarumma 'niets' om Milan geeft is een aanname van jou. Je denkt iets zonder het zeker te weten. Dus ga niet de wijsneus uithangen. Verder kijken is nu voor Milan het beste. Wellicht Oblak proberen te kopen of Leno!

16 juni 2017 om 08:41

Oblak? Die bij een top 5 club keept en in alles beter is dan Milan. Droom gerust verder maat maar dat is echt een onmogelijke transfer.

16 juni 2017 om 09:37

Ik heb er niks van gehoord of meegekregen, maar als die verhalen idd kloppen dan heb ik iets te snel gereageerd. Hoewel het dan evengoed klote blijft. kan ik hem wel iets beter begrijpen.

Zie hem zeker naar Juve gaan als opvolger van Buffon. Wel echt een klote streek die deze jongen flikt. Denk dat heel de voetbalwereld nu ook een aardige hekel aan hem heeft, ik iig wel. Bah, wat een gedrag van zo'n broekie. Weet ook zeker dat Raiola weer een belangrijke rol heeft gespeeld, maar dan nog.

16 juni 2017 om 00:57

Ik zie hem niet naar Juventus gaan. Juventus heeft sczesney gekocht die buffon na zijn stop gaat opvolgen. Na de dienst die buffon heeft verwezen zal er een buitenlandse keeper moeten komen. De druk op een jonge Italiaanse keeper is daarvoor veel te groot. Sczesney heeft veel Europese ervaring en heeft het bijzonder goed gedaan dit seizoen heeft geloof k meer safes dan buffon. En zo een keeper voor maar 6miljoen is weer een topaankoop van Marotta. Het zou mij niet verbazen dat als hij niet verkocht geraakt dat hij op de bank bij Milan gaat belanden komend seizoen.

16 juni 2017 om 03:03

Nee, die heeft Juve absoluut niet gekocht! En die deal gaat ook niet door. Allegri heeft nadrukkelijk gezegd dat het niet rond is. Donnarumma heeft zeker contact met Juventus. En daar maakt Marotta nu gebruik van. Raiola en Juve hebben goed contact. Maar alles wat ik daarover heb gezegd, wordt verwijderd door een hatelijke moderator. Misselijk!

Klote Raiola, is net mooi dat zo'n jonge jongen zijn kans krijgt bij Milan en dan flikt hij zoiets. Gaat puur om geld. Natuurlijk is er de mogelijkheid om Buffon op te volgen maar dan moet je wel een akkoord vinden met Juve en Milan. Bv dat Donnarumma blijft bij Milan tot Buffon stopt en dat Juve de hoofdprijs betaald.

16 juni 2017 om 02:48

En dat akkoord kwam er niet, Donnarumma wou een aantal clausules gebaseerd op sportieve prestaties. Blijkbaar wou Milan daar niet in mee gaan, tjah dan krijg je een scenario als deze.

Verder vrij makkelijk om zoiets bij een zaakwaarnemer te leggen, de speler beslist.

16 juni 2017 om 04:33

Dat gaat geen enkele club doen. Helemaal niet als je weet dat die niet verlengt en over een jaar gratis is.
Milan moet beter weten. Als die een nieuw contract tekent dan levert diedus volgend jaar een flinke zak met geld op. Raiola is een harde onderhandelaar, maar kijk bijv Pogba. Verlengde zijn contract en meen jaar later voor 100mil verkocht.

Dat zal me dan wel heel erg verbazen. Vind het heel jammer dat die niet bij AC Milan wil blijven, Maar weet gewoon vrijwel zeker dat Raiola dit helemaal kapot heeft gemaakt met zijn beïnvloedbare praatjes. Hij komt er vandaan, Heeft heel jong gedebuteerd, Heeft meerdere malen zijn liefde uitgesproken, En kon ook nog is 4 miljoen gaan verdienen. Je kan mij niet zeggen dat Raiola deze jongen andere dingen heeft wijsgemaakt want al die punten zeggen genoeg dat hij totaal geen reden heeft om weg te gaan.

16 juni 2017 om 03:06

Kerel, Donnarumma moet lekker voor prijzen spelen. Bij Juve en Madrid kan dat. Het is nog maar afzien of Milan in de top 3 eindigt met de nieuwe aankopen.

16 juni 2017 om 04:27

Het is een topsporter. Het hoogst mogelijke bereiken. En Milan is nou niet het hoogste de laatste jaren. Mede door dat financieel niet veel mogelijk was en is. Veel trainerswissel.

16 juni 2017 om 07:39

Die jongen is 18....

16 juni 2017 om 09:57

Staat wekelijk onderdelat bij Milan. En doet het echt goed. En om nog beter te worden moet of het niveau van Milan omhoog, of hij moet zelf een stap zetten.
Ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan betreft de keuze. Blijven bij je jeugdliefde en een legende worden a la Totti/Gerard. Zoals het er nu voorstaat niet mee kunnen met de top als team. Of een stap naar een andere club maken.

16 juni 2017 om 11:51

Zo een persoonlijkheid hoef ik niet eens bij Juventus hoor, Echt niet. Als jij in staat bent je op je 18 de al zo te gedragen terwijl je nog niks bewezen hebt en allemaal mooie dingen heb beloofd en vervolgens keihard niet nakomt? Zo een speler hoef ik eigenlijk niet eens bij Juve. Zijn ook andere goede Italiaanse keepers talenten. Want vind dit echt een hele ondankbare en rare actie van Donnarruma.

Aangezien hier andere leden zeggen dat hij niemand iets verschuldigd is. Dan zou niemand iets moeten zeggen als milan donuramma gewoon laat rotten in de reserves. Want dat is wat ik zou doen als ik milan was. Milan is niks verschuldigd aan donuramma. Ze hebben toch nog 1 talentvolle keeper die laatst nog voor Italië speelde op de WK voor u20 als ik me niet vergis. Donuramma moet eerst eens kijken naar welke club hem de kans heeft gegeven om te excelleren en welke club hij zogezegd supportert. Milan is bezig met een renaissance. Ze hebben al 3-4 goede spelers ingebracht en willen zich verbeteren. Dit is als ik me niet vergis zijn eerste volledige seizoen als keeper en dan onmiddellijk denken dat hij een topkeeper is? Als ac milan jouw niet de kans had gegeven om te spelen, dan was je nu niet de speler die je nu bent. Hij is 1-2 maanden lang aan het zeggen dat die van milan houdt, enz. dus heb ik geen sympathie voor deze kerel. Dat mino raiolo zijn agent is waarschijnlijk ook geen toeval.

16 juni 2017 om 04:10

In Italië komt het vaker voor dat spelers hun club verlaten om welke reden dan ook.
Je kan veel van een club houden zoals Totti bijv. Bij Roma. Een zeer goed bedrag per maand gestort krijgen, Maar 1x kampioen paar bekers en Europees niet noemenswaardig.

Donuramma is een zeer groot talent. Is ook al gedebuteerd voor nationale elftal. Als Milan slimmer was geweest hadden ze onderhandeld over die clausules. Over het algemeen gaan spelers van Raiiola niet gratis de deur uit. En hij verkoopt zijn spelers vaak goed.
Milan heeft zich wel lastig gemaakt door direct met de familie te contacten. Hierdoor zullen ze zelf geen zaak maken dat potentiële toekomstige clubs via raiola contact hebben gezocht

16 juni 2017 om 05:47

Sorry maar wat heb jij allemaal gezeverd? In elke competitie komt het voor dat spelers hun club verlaten voor verschillende redenen. Ik heb een zeer simple vraag. Hoeveel wedstrijden heeft donuramma gespeeld? Ik gok iets rond de 50 misschien. Zoals ik eerder heb vermeld is dit zijn 1ste fatsoenlijke seizoen, waar hij bijna elke wedstrijd heeft gespeeld. En in die seizoen heeft hij al 1 beker gewonnen met een "slechte ac milan". Ik heb geen probleem dat donuramma weg wilt, maar je gaat dan niet 1 jaar lang liegen tegenover supporters en de club. Iedereen geloofde in deze jongen toen hij zei dat hij kapitein wilde worden van ac milan en nog lang bij ze wilde blijven. Dan ga je niet 1-2 maanden geleden zeggen dat je van ac milan houdt en dan tegen de club dreigen om hem in feite te verkopen of hij gaat transfervrij vertrekken. Aangezien zijn contract gaat eindigen in 2018 heeft milan dus 2 keuzes. Waarom zou ac milan akkoord gaan met clausules die niet voordelig zijn voor hun? Donurumma zou niks geweest zijn zonder ac milan. Als ac milan de laatste 2 jaar niet de kans gaf aan de jeugd en gewoon met geld zou smijten. Denk je dat dan spelers zoals donuramma de kans zouden krijgen? Dat hij opgeroepen is bij het nationale elftal op een jong leeftijd is allemaal door ac milan die hem een basisplaats hebben gegeven. Nog even iets over Totti. Totti heeft een wereldbeker gewonnen, meer moet er niet bij gezegd worden. Dat is inderdaad niet europees noemenswaardig, maar wel een trofee die wereldwijd iets betekent.

16 juni 2017 om 07:45

Hij is zeker een zeker wel een topkeeper, en hij speelt vanaf z'n 16de nagenoeg elke wedstrijd voor Milan. Zo'n 2 seizoenen, dus het is niet zo dat hij net komt kijken.

Plizzari heeft trouwens maar 1 match gespeeld op het wk onder 20, die om de derde plaats, zodat iedereen toch speeltijd kreeg. Hij is zeker een groot talent, dat zag je ook in die wedstrijd. Maar Zaccagno is eerste keeper bij de u20, laten we nu niet doen alsof Plizzari ineens Milan's reddende engel is. Niet nodig om die druk al op z'n schouders te leggen haha.

16 juni 2017 om 09:50

Hij debuteerde op 16jarige leeftijd, was volgens mij nog 15 toen die bij de selectie zat. Dan moet je echt uitzonderlijk zijn wil dat in Italië gebeuren, helemaal als je keeper bent.
Als was er weinig te besteden, als er geen vertrouwen was hadden ze echt wel een vervanger gehaald.
En jij ziet de clausules als nadeel voor de club? Die clausules zorgt er weer voor dat hij niet voor absolute top salaris wilt blijven, wat die wel geboden krijgt bij andere clubs.
De clausule zou meer dan 100miljoen zijn, bij niet plaatsen Europees voetbal zou het bedrag omlaag gaan. Waaruit hij laat blijken dat hij bovenin mee wilt doen met Milan, Europees wilt spelen.
Als club kan je dan heel star doen en niet akkoord gaan, of je doet een tegenvoorstel dat bij behalen van bepaalde doelen de clausule omhoog gaat.
Naar verluid zou hij gaan bijtekenen en moesten de laatste puntjes nog afgerond worden. Als je al zover bent als club, investeer er in. Daarmee zorg je direct dat zijn marktwaarde weer stijgt.
Hij zegt dat hij niks zou zijn zonder Milan en dat ie blij moet zijn dat ie een nieuw contract mag tekenen. Hij vertegenwoordigd een aanzienlijke waarde, clubs zouden rond de 50m voor hem over hebben. Als hij niet bijtekent verliest Milan fictief 50m. Net zoals hij blij moet zijn voor zijn kansen bij Milan, moet Milan blij zijn met het talent dat hij heeft.

Over Totti begrijp je mij denk ik verkeerd. In zijn loopbaan heeft hij meerdere aanbiedingen van Europese topclubs afgewezen voor AS Roma. Roma dat niet structureel mee deed voor de titel of Europees structureel hoge ogen gooiden. Hij vond het prima om voor Roma te spelen, zal ook mede komen door het forstelijke salaris dat die in zijn hoogtij dagen ontving. Maar die heeft bewust gekozen voor Roma en had er vrede mee dat die niet structureel met zijn club voor de prijzen zou spelen.

Volgens Sky Italia (meestal wel betrouwbaar), wil hij alleen maar naar Real Madrid. Juventus zou wel het toppunt zijn, dan zal die echt voor eeuwig uitgekotst worden door de Milan fans, maar goed, interesseert hem waarschijnlijk toch niet.

16 juni 2017 om 09:12

Zou het ook nogal wat vinden moest hij naar Juve gaan, hij is van mijn part meer dan welkom natuurlijk, maar gaat hij zo gek zijn? Er zijn veel berichten die melding maken van Juve en Donnarumma, er zou zelfs al een akkoord zijn, maar als ik hem was zou ik ook voor Real kiezen, dat is voor hem nu het beste.

16 juni 2017 om 10:06

Ik kan dat haast niet geloven. Maar goed, tot gister was ik er ook 100% van overtuigd dat hij zou verlengen. Alles wees er gewoon op, clublogo kussen, al die uitspraken.. De transferperiode tot nu toe was fantastisch maar dit is echt wel eej domper.

Hij speelt toch gewoon omdat hij goed is? Snap dat hele je bent ons wat schuldig niet. Als Milan hem de kans niet had gegeven was dat iemand anders wel geweest. Het is niet zo dat hij in moeilijke tijden alle steun heeft gekregen zoals bv Messi.

Als dit allemaal echt waar is en hij naar juventus gaat dan zal ik het hem echt nooit vergeven!! En die zaakwaarnemwr van hem is al helemaal een dokus en de grootste geldwolf

Denk alleen niet dat Donnarumma zal banken zolang Buffon nog speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren