Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben totaal geen agressief en irritant ventje, dat weet ik zeker’

Laatste update:

Voor Doorzagen is Justus dit keer op bezoek op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Tijdens het vragenvuur vertelt Justin Kluivert onder meer van wie het meest geleerd heeft, over zijn band met Hakim Ziyech, wat hij doet in zijn vrije tijd en over de grootste misvatting die over hem bestaat.


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Wie denk je dat het verder gaat schoppen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik stel een kennelijk gebrek aan zelfkennis en zelfkritiek vast. Justin niet agressief? Hoe wil hij die opstootjes en relletjes op het veld rond om hem dan noemen precies? Gezonde wedstrijdspanning of zoiets?

11 april 2018 om 14:32

Ik ben zelf totaal geen agressief persoon. Ook ik heb wel eens irritaties of opstootjes in het veld. Als je eenmaal erg fanatiek ergens in bent kan dat gebeuren, kan mij niet voorstellen dat als je voetbalt je dat nog nooit hebt meegemaakt..

11 april 2018 om 14:57

patrick van Sin

Prima, dat onderscheid dat jij wilt maken maar ik ken Justin Kluivert privé niet. En dat doet er ook niet toe, ik oordeel over hem als speler, want dat kan ik waarnemen en beoordelen. En op basis daarvan vind ik dat jij behoorlijk agressief overkomt en zich gedraagt. Ik zie hem echt veelvuldig bij opstootjes betrokken zijn, al dan niet zelf veroorzaakt en uitgelokt.

11 april 2018 om 19:07

Irritant is hij sowieso wél, met zijn kinderlijke denigrerende uitspraken. Maar jong is hij ook, dus het zij hem vergeven...

12 april 2018 om 10:41

Constant kante,

Veel mensen vinden Wout Weghorst ook een vreselijk irritant mannetje en als je hem buiten het veld niet zou kennen zou je denken dat hij ook echt een arrogante gast is. Het tegendeel is echter waar; Weghorst doet veel vrijwilligerswerk bijvoorbeeld. Dat zou je niet zeggen als je hem in het veld bezig ziet en hem tekeer ziet gaan.

Ik heb een aantal interviews gelezen met Justin Kluivert en hij komt daarin echt helemaal niet arrogant over. Terwijl hij dat in het veld wel is. Sommige spelers hebben nou eenmaal gewoon zo'n knop die omgaat in het veld. Ik ben in het veld ook een stuk sneller opgefokt, terwijl ik buiten het veld eigenlijk super sociaal ben.

12 april 2018 om 12:43

Azrsenal

In mijn beleving gaat het niet over de vraag of Kluivert Jr. arrogant is of niet. Het ging om zijn agressie/irritante gedrag. En dan in het veld natuurlijk.

Want wat je zegt is op zichzelf een interessant gegeven. Uiteraard zie ik dat zelf ook wel. Mensen die in de normale menselijke gewoon normofoor gedrag vertonen blijken bij het spelen van sport en spel ineens minder remmingen te hebben op hun emotieregulatie en blijken zichzelf opeens een stuk minder te kunnen beheersen dan in de normale sociale contexten. Daar zit ook een pathalogische component in, maar laten we die voor deze discussie maar even parkeren.

Maar miijn punt is vooral dat ik natuurljik niet ga oordelen over de speler als privé persoon. Ik ken Justin Kluivert niet. Althans niet persoonlijk. Ik vind hem ook niet agressief en irritant in interviews. Maar als hij speelt zie ik hem veel meer dan gemiddeld betrokken zijn bij opstootjes en relletjes. Sterker, hij lijkt wel overal als eerste bij te zijn, zelfs als hij een keer niet de aanstichter is van die opstootjes. En dat incident een jaar geleden met Locadia...??? Toen nam hij achteraf in he tinterview ook niks terug, wat ik dus wel weer apart vond. Had hij toen gezegd 'ja dat was dom van me, moet ik niet meer doen, etc. etc. ' ging hij het toen vergoelijken dat het erbij hoorde en dat hij dat wel een mooie actie vond. Dát is dus exact verkeerd. En exact waarom ik vind dat hij zijn agressie eens wat meer moet leren beheersen. Tenminste, van mij hoeft hij natuurljik helemaal niks maar als hij ooit een topspeler wil worden, zal hij meten weten dat dit zich een keer tegen je gaat keren. Het is namelijk deels ook een vorkm van het tonen van je mentale zwakte, Gebrek aan beheersing is dus ook uit te lokken. Zeker in het buitenland zijn spelers daar meester in. Dus hij zal daar echt stappen in moeten maken. Vergeet niet dat zijn vader oranje ook al eens een keer benadeelde door de beroepsprovocateur Lorenzo Staelens (die wat vervelends tegen Kluivert Sr. had gezegd) eenstomp te geven met zijn onderarm. Dat leverde een rode kaart op! Dat moet Justin echt zien te voorkomen. En beter dus om daar nu aan te werken.

12 april 2018 om 19:20

Deels heb je gelijk Constante, maar om nou te stellen dat het je wat gaat kosten als je een topspeler wil worden is echt niet op feiten te bepalen. Ik kan een hoop scenarios van spelers opnoemen, maar ik zal er een uithalen en dat behoeft geloof/hoop ik geen verdere uitleg: Zlatan.

Verder haal je dat incident met Locadia erbij en juist dat is een van de incidenten waar Justin zelf een confirmatie geeft dat hij dat in die tijd verkeerd aanpakte. Dat hij bij zichzelf ten rade is gegaan (met hoogstwaarschijnlijk inbreng van andere) en om zich wat meer in te tomen. Iets waar hij al verbetering heeft getoond, al is hij nog altijd niet snel op het mondje gevallen. Hoeft en moet ook niet. Dit is gewoon het gedrag van een gros van spelers in het voetbal. En ook grote spelers (technisch en snel) doen dat over en over. Gedeeltelijk ook omdat ze vaak flink aangepakt worden omdat ze vaak ongrijpbaar zijn. Vraag maar aan Arjen Robben zijn kuiten bv.

11 april 2018 om 14:33

Nee niet mee eens, denk dat spelers binnen het veld soms in de hitte van de strijd vanwege een opstootje hun emoties laten gaan. Maar buiten het veld lijkt hij mij niet echt een agressief persoon. Een voorbeeld is bijv Gatusso, die was altijd wel een heethoofd binnen het veld maar zelfs in het hedendaagse trainerschap is het nog steeds zo met hem. Dit zie ik niet terug in de acties van Justin....

12 april 2018 om 02:23

Of Lozano. Die is heel rustig en ''reserved'' buitend het veld, ook altijd heel netjes en oprecht in interviews, maar in het veld weten we dat hij nog wel eens opgewonden kan raken.

11 april 2018 om 15:29

ff proberen te laten zien wie het mannetje is hè, maarja zou me stuk lachen als een gastje als hij me ff de les komt lezen, verder een prima ventje maar dat geforceerde gedrag qua opstootjes opzoeken walg ik van, als het echt uit emotie is oké maarja vind het er allemaal geforceerd uit zien bij hem

Meningen verschillen. Dat mag, maar ik vind Justin WEL een heel irritante en arrogant mannetje. Lees maar al zijn opmerkingen en ego.

11 april 2018 om 18:15

Prima op zijn plek bij ajax dus

En dan heeeeeel toevallig een foto van Kluivert met Ziyech, om toch de lezer te laten raden over wie het gaat. I see what you did there, Vz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren