Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben realistisch, jongens als Kishna en Fischer zijn gewoon een stuk beter'

Laatste update:

Nick de Bondt speelt volgend seizoen in de Eredivisie, maar niet bij Ajax. De aanvaller maakte drie jaar geleden de overstap van Vitesse naar de recordkampioen en hoopte op een doorbraak in Amsterdam, maar zover kwam het niet. Zijn aflopende contract werd niet verlengd en Go Ahead Eagles maakte deze week bekend dat het De Bondt overneemt van Ajax.

/

De twintigjarige linksbuiten was dit seizoen goed voor zestien competitieduels voor Jong Ajax in de Jupiler League. "Tot op een bepaalde hoogte baal ik zeker dat het niet gelukt is om door te breken in Ajax 1, maar ik ben ook realistisch", vertelt De Bondt aan Ajax Showtime. "Jongens als Ricardo Kishna en Viktor Fisher zijn toptalenten en zijn op dit moment ook gewoon een stuk beter. Ik heb zelf altijd hard gewerkt en een goede instelling gehad, dus ik kan mezelf weinig verwijten. Helaas was het niet genoeg voor Ajax 1."

De Bondt is blij met een kans bij Go Ahead Eagles: hij stelt dat de ploeg uit Deventer geen 'angsthazenvoetbal' speelt en dat buitenspelers belangrijke schakels zijn in het elftal. Het is de bedoeling dat De Bondt uit zal groeien tot basisspeler, maar hij verwacht niet dat hij het team volgend seizoen al kan dragen en 34 wedstrijden zal spelen.

Nick de Bondt had het kunnen maken bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heb hem niet veel zien spelen in Jupiler League, goede speler?

Wel een goede zelfkennis en instelling, jammer voor hem dat het niet gelukt is

4 mei 2014 om 11:44

Als het een goede speler was had ajax hem niet laten gaan he

4 mei 2014 om 12:26

Er zijn zat talentvolle spelers die Ajax toch heeft laten gaan, dus dat is een kulargument. Ik hoop dat dit er geen van is.

4 mei 2014 om 12:49

14fer14,

Is weldegelijk een goede voetballer, echter door blessureleed in het huidige seizoen bij Jong Ajax kwam hij moeizaam op gang.

Desondanks speelde De Bondt menig duel in de Jupiler League,( jong Ajax) als linksbuiten of linksback. In Ajax A1 speelde hij ook wel eens rechtsbuiten.

Heeft in 2011 alle wedstrijden gespeeld op het EK onder 17 jaar, hebben destijds de finale gewonnen van Duitsland met 5 - 2.

Deed ook regelmatig mee bij Oranje onder 19.

Denk dat Go Ahead het heel slim gedaan heeft door hem transfervrij van Ajax over te nemen.

Dus nu goed, maar ( nog) niet goed genoeg voor Ajax gaan ze in Deventer nog een boel plezier aan beleven.

houtkoop en antonia speelt bondt niet zo snel uit de selectie misschien was rkc een betere keuze geweest ipv daniel de ridder

4 mei 2014 om 10:45

Houtkoop verlengt zijn contract niet en gaat dus na dit seizoen weg. Antonia is nog onduidelijk of ie blijft.

4 mei 2014 om 11:13

Over Antonia gesproken, ik heb liever hem op de bank bij Ajax ipv de Sa. Zelf is die jongen ook een Ajacied. Ik juich zijn komst toe.

4 mei 2014 om 11:58

Gebaseerd op wat? Antonia is gewoon hetzelfde als de Sa, Lukoki etc.

4 mei 2014 om 13:11

Antonia was gisteren ook dramatisch. als een.club gisteren naar hem was wezen kijken, had die sowieso die naam doorgestreept.

4 mei 2014 om 21:55

Beter aan de bal hoor. De Sa en Lukoki zijn verschrikkelijk.

5 mei 2014 om 10:07

Ik vind Antonia een aardige buitenspeler hoor, doet het goed bij GAE maar ik denk dat je de Sa best wel onderschat. Of hij ooit het Ajax niveau gaat halen weet ik niet, maar hij was vaak bij Jong Ajax de beste speler op het veld met o.a. Meleg. Ik denk dat hij een goede speler is om te behouden bij Ajax. (komt uit de jeugd, relatief goedkoop, geduldig en kan zich zomaar doorontwikkelen om waarde toe te voegen in de eredivisie).

@On topic:
De Bondt kwam echt als een nieuwe super linksbuiten binnen die het super had gedaan bij jeugd toernooien etc. Jammer dat hij nu het niveau van Ajax niet heeft. Hoop niet dat het een gevalletje Bob Schepers wordt.. Denk dat hij met GAE wel een goede keuze gemaakt heeft!

Realistische uitspraken. Zelfkennis valt te prijzen. Benieuwd of hij het bij Go Ahead kan waarmaken.

Hij zal dan gehaald zijn als opvolger voor Houtkoop, ben benieuwd of hij het red. Houtkoop vind ik niet zo heel bijzondere libksbuiten, Dus denk dat hij die wel kan overtreffen!

Als je Kishna zo ziet ballen dan vraag je je af waarom hij niet bij het Nederlands Elftal komt. Wat mij betreft gaan Van Persie, Huntelaar, Robben, Lens en Depay sowieso mee en is er nog een plek vrij. Narsingh zag ik graag mee gaan maar die speelt zo weinig bij Psv.

4 mei 2014 om 11:01

Ik denk dat Boetius meer heeft laten zien en de zal ook wel meegaan! Laat Kishna eerst maar een seizoen spelen!

4 mei 2014 om 11:45

Met Boëtius denk ik dat we net als tegen Frankrijk geen rol van betekenis gaan spelen. Kishna lijkt me een geweldige supersub, voor de basis zou ik hem ook niet meenemen hoor want ik zou met Van Persie, Huntelaar en Robben voorin spelen.

4 mei 2014 om 13:14

Kishna? die jongen heeft 2 leuke wedstrijden gespeeld! gisteren was hij ook echt niet goed aan het ballen, dat ik dacht van wat doet hij daar. laat eerst maar eens een half seizoen goed en constant presteren. daarna maar verder kijken. Boetius en Depay zijn al een stuk verder.

4 mei 2014 om 11:05

Waarom niet? Heb je hem gisteren zien spelen, leek toch nergens naar. Die jongen komt nog te kort.

4 mei 2014 om 11:16

Omdat Kishna zelf niet in de gaten heeft hoe arrogant die is. Moet zich eerst leren gedragen als hij niet in het eerste speelt. Voetballen kan hij wel nu nog leren normaal te doen. Dus zeker niet in het Nederlands team

4 mei 2014 om 11:47

Kishna arrogant? Die geluiden zijn er al voordat hij zijn debuut maakte maar hij gedraagt zich toch prima? Benoem jij dan eens wat hij verkeerd doet.

4 mei 2014 om 13:42

kishna speelde veel ballen terug op ze medespelers, jij bedoelt dat hij arrogant overkomt maar zijn spel was dat niet, anders zou hij voor zichzelf voetballen.

4 mei 2014 om 11:19

Lol, je overdrijft nog al. Kishna kan zoveel meer. Nu lijkt het alsof hij na 1 leuke actie denkt dat hij niet meer hoeft. En dat vs met alle respect, niet al te beste backs.

4 mei 2014 om 11:46

Ik heb alleen de samenvatting gezien maar daar zag je meer dan één leuke actie hoor, hij kwam zijn mannetje regelmatig voorbij op de vleugel en had met name een geweldige rush centraal op het veld.

4 mei 2014 om 12:30

Ik heb het verkeerd verwoord Excuses. Ik probeerde te zeggen dat de drang wat minder wordt na 1 leuke actie bij die jongen.

4 mei 2014 om 13:19

die jongen gaat weer gehyped worden door alle ajacieden. verder dan twee acties komt het niet. het gaat om goede voorzetten, schoten en goals. als je 2 wedstrijden leuk speelt betekent het niet dat hij gelijk zo goed is... gisteren was het ook echt geen meerwaarde.

4 mei 2014 om 14:31

Mwah in de wedstrijden die ik live van hem gezien heb straalt hij altijd de motivatie uit om iets moois te doen.

Als ik az was zou ik voor Antonia gaan als Beerens weggaat zou ideale opvolger zijn

4 mei 2014 om 13:20

die komt veel te kort. is gisteren volgens mij niet een keer een mannetje voorbij gekomen of gevaarlijk geweest.

Als je Fischer er idd niet kan uitspelen word t tijd om idd te vertrekken.

4 mei 2014 om 11:38

Fischer de beul van Rotterdam, 3 goals en een penalty veroorzaakt in 12 maanden. Fischer word wel weer fit en dan gaat hij knallen.

4 mei 2014 om 11:46

Hahahahahahaha. Dat zei hij aan het begin vant seizoen ook... Is weinig van terecht gekomen. Over het paard getild spelertje

4 mei 2014 om 12:04

Haha hier worden spelers, zeker van Ajax maar al te graag en snel afgemaakt zelfs bij Eriksen en Suarez dus tja.. Fischer is nog steeds het grootste talent haha deal with it!

4 mei 2014 om 12:08

Idd. Fischer heeft een mindere periode gehad het afgelopen seizoen en dat kan gebeuren op die leeftijd. Volgend seizoen weer een stuk wijzer, fysiek en mentaal weer wat sterker en dan is iedereen dit seizoen allang weer vergeten.

4 mei 2014 om 12:30

12fer14

Fischer heeft ook zijn aandeel gehad in dit kampioenschap. Ik begrijp werkelijk niet waarom jij Ajax spelers uitlacht. Heb je wel eens de bank van Feyenoord geanalyseerd ? Verhoek, Armenteros, Van Beek, Goossens, Bakkal

Ajax is dit jaar met 2 vingers in de neus kampioen geworden met maar 3 nederlagen op het conto.

4 mei 2014 om 12:51

Je ziet aan alles dat Fischer 12 keer beter word dan Boëtius.

4 mei 2014 om 13:03

En je ziet aan alles dat Fischer 12 keer arroganter is dan Boetius

4 mei 2014 om 18:53

Makkelijk kampioen?
Ze hebben maar 2 punten voorsprong op de nummer 2.. Arrogante kwal..

En dan nog, zo'n slechte bank en een kleine begroting en toch Ajax bedreigen.
Wie is er dan slecht??

Heerlijke reactie. Toont zich een ware realist en die instelling gaat hem helpen nog wat stapjes te maken. Zie deze jongen het redden in het betaalde voetbal omdat hij de juiste mentaliteit heeft en daar bereik je vaak net zo veel mee als met alleen toptalent

Hoe komt het toch dat zoveel jeugdspelers van Jong Ajax, die toch worden gezien als de grootste talenten van de club, anders waren ze al eerder van de opleiding gestuurd, uiteindelijk terecht komen bij kleine clubs? Kijk naar Poepon, Sarpong, Castillion, Bonevacia, Donald, etc.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren