Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Go Ahead scoort achttien keer in eerste oefenduel; Ten Den maakt er vijf

Laatste update:

Go Ahead Eagles is de voorbereiding goed begonnen. De degradant sloot woensdag de eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen af met een 18-0 overwinning op amateurvereniging SV Terwolde, dat uitkomt in de vijfde klasse. Teije ten Den maakte vijf doelpunten op Sportpark Woldermarck.

/

De van De Graafschap overgenomen Jerry van Ewijk, Alex Schalk, Elvio van Overbeek en Deniz Türüc scoorden allen twee keer, terwijl Randy Wolters, Kenny Teijsse, Orhan Dzepar, Dario Tanda en Nick de Bondt één keer de weg naar het doel wisten te vinden. Trainer Dennis Demmers had zijn spelers drie opdrachten meegegeven, zo bericht De Stentor.

In iedere helft moest er acht keer worden gescoord, Terwolde mocht de bal hooguit drie keer achter elkaar raken en er moest minstens één goal worden gemaakt uit een hoekschop. Go Ahead begint op 2 juli aan het seizoen met een Europa League-wedstrijd tegen Ferencváros. Een week later is de return in Hongarije.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Pfff waarom oefen je in godsnaam tegen een club die 5e klasse speeld.. dan begrijp ik dat je 18-0 wint

24 juni 2015 om 22:20

Hahaha ik snap het ook niet! Wat leer je nou als je met 18-0 wint? Conditioneel is het ook niet zo zwaar want in vergelijking met GAE kunnen die gasten er helemaal niks van

25 juni 2015 om 07:58

Go Ahead houdt ieder jaar tijdens de eerste weken van de voorbereiding trainingskamp bij SV Terwolde. De wedstrijd tegen die club is traditioneel de eerste wedstrijd van het jaar. Ik zou er niet te zwaar aan tillen - Go Ahead heeft op dit moment nog geen week getraind. Deze wedstrijd was gewoon om weer om even op het veld te staan tegen 11 "tegenspelers", balletje rondtikken, op goal schieten... Gewoon zoals dat traditioneel bij de seizoensopening gebeurt: in Terwolde, tegen Terwolde.

25 juni 2015 om 08:42

Heeft cambuur ook elk jaar, die opent altijd tegen het altijd sterke DTD (de trije doarpen). Is gewoon leuk voor zo'n club.

24 juni 2015 om 22:23

Ik denk gewoon voor zelfvertrouwen en misschien een soort "gunst" voor die amateurclub.

24 juni 2015 om 22:25

Gunst en om 18-0 onderuit te gaan?

24 juni 2015 om 22:45

Recettes van de wedstrijd, omzet in de kantine, handtekeningen van lokale helden voor jonge spelers, enzovoorts.

24 juni 2015 om 22:46

Kaartverkoop? En het is toch schitterend om tegen een profclub te spelen. Tjonge...

24 juni 2015 om 23:48

Haha het was een grap... Tuurlijk is het leuk om tegen een (voormalig) eredivisionist te spelen. En andere factoren spelen natuurlijk mee zoals jullie die opnoemen.

24 juni 2015 om 22:23

Op zich wel lekker om mee te beginnen hoor. Bovendien voor het moraal van de spelers ook goed om even een tegenstander helemaal van de mat te spelen, ongeacht het niveau. Voor Go Ahead, dat vorig seizoen zo moeizaam scoorde, is een 18-0 overwinning echt wel een mooi begin van het nieuwe seizoen, ook al speelt de tegenstander op het laagste amateurniveau.

24 juni 2015 om 22:26

Vorig jaar was het ook 0-18, dus dat zegt nog helemaal niks

25 juni 2015 om 07:26

Dat zeg ik toch ook niet? Het is gewoon goed voor de spelvreugde.

24 juni 2015 om 22:25

Kan je afleiden uit de text:
In iedere helft moest er acht keer worden gescoord, Terwolde mocht de bal hooguit drie keer achter elkaar raken en er moest minstens één goal worden gemaakt uit een hoekschop.

Hooguit 3 keer raken moet je heel veel druk zetten, zelfs voor een 5e klasser. Waarschijnlijk een goede oefening om om te schakelen van degradatie-voetbal (laat maar komen) van in de Eredivisie, naar het afjagen wat ze waarschijnlijk in de Jupiler League willen gaan doen.

24 juni 2015 om 22:29

Go Ahead opent al sinds jaar en dag de voorbereiding tegen Terwolde. Is een soort traditie geworden.

25 juni 2015 om 09:00

Ook dit jaar zullen de profs uit de Deventer koekstad weer hun trainingskamp beleggen in Terwolde. De start zal vanaf 22 juni zijn en dit jaar vieren we het 25e jaar dat de Eagles bij ons te gast zijn. (bron: www.svterwolde.nl)

Ik heb met mijn 5e klasse club vorig jaar in mei ook een wedstrijd tegen NAC Breda gespeeld.. Dit ter ere van het 50 jarig bestaan van de club. Ook wij gingen met 18-0 ten onder. Dus dit is niet ongewoon dat Eredivisie/eerste divisie clubs tegen 5e klassers spelen..

25 juni 2015 om 13:25

Traditioneel

Snap niet dat van Ewijk de Graafschap heeft ingeruild voor GAE..

24 juni 2015 om 22:23

Zijn contract werd volgens mij niet verlengd.

24 juni 2015 om 22:24

Volgend seizoen zal je het snappen ;-)

24 juni 2015 om 22:44

Go Ahead Eagles speelt Europees hè? De Graafschap niet!

24 juni 2015 om 22:48

De graafschap eredivisie , go ahead niet!!

24 juni 2015 om 23:14

I know! Was ook maar gein hoor, ik snap er ook niet veel van.

25 juni 2015 om 05:35

Eerlijk gezegd, denk ik niet dat hij klaar is voor de eredivisie aangezien hij fysiek niet sterk is

24 juni 2015 om 22:55

Ik heb wel hoge verwachtingen van the eagles volgend seizoen, van ewijk, van overbeek, teijsse en Wolters zijn goede versterkingen

24 juni 2015 om 23:23

Van Ewijk gaf na de winterstop aan dat hij de club wou verlaten om Eredivisie te spelen. De club heeft hem daarna geen aanbieding gedaan. Ik was niet echt weg van hem. Hij wisselde goede wedstrijden met dramatische af. Wel heb ik het idee dat hij beter tot zijn recht komt bij een ploeg die vol op de aanval speelt met druk naar voren.

25 juni 2015 om 13:27

Je snapt hopelijk wel dat De Graafschap volgend jaar weer in de JL uitkomt en GAE in de Eredivisie. Daarnaast spelen we ook nog Europees.

Ja logisch als je tegen amateurs gaat oefenen.
Dan moet je ook wel van die uitdagingen mee geven om het leuk te houden.

Ten Den viel mij volgens mij tegen Feyenoord (in de bekerwedstrijd?) ook al positief op. Is Ten Den een groot talent?

24 juni 2015 om 22:28

Ben nog niet zo overtuigd. Was tweede seizoenshelft ook uitgeleend en mag zich nu weer bewijzen..

24 juni 2015 om 22:32

Het is niet echt een groot talent. Hij heeft een beetje dezelfde motoriek en techniek als Kolder alleen is Kolder veel balvaster en staat vaker op de goede plek.

24 juni 2015 om 22:57

Nee, heeft vorig jaar een half jaar bij Oss gespeeld maar geen potten kunnen breken ook al had hij het wel lastig omdat hij van veen moest zien te vervangen. Misschien kan hij het dit jaar wel laten zien bij the eagles.

Begint niet zo'n beetje elke club hun voorbereidingen met oefenwedstrijden tegen amateur clubs uit de regio. Een mooie manier van reclame maken en binding met de regio.

25 juni 2015 om 00:23

GAE traint op de velden van Terwolde, hier in de buurt ook wel klein Milanello genoemd . En werkt hier ook de meeste van de oefenwedstrijden af. De voorbereiding word dan ook altkjd begonnen met een wedstrijd tegen Terwolde.

25 juni 2015 om 16:54

Is toch alleen maar mooi voor zon club. Willem II begint ook elk jaar traditioneel tegen Rkdsv een lokale 4e klasser. Niks mis mee om die clubs zon wedstrijd te gunnen. Leuk voor de supporters om de nieuwe mannen aan het werk te zien die dan misschien net 2 x hebben meegetraind.

Nu scoren ze in 1 wedstrijd bijna net zoveel als 1 seizoen eredivisie!

Voor al die zeurderds, het is traditiegetrouw om het seizoen te openen tegen Terwolde aangezien (normaal gesproken) GAE daar traint... Omzet is voor Terwolde zelf, zelfde geldt voor alle consumptie inkomsten

25 juni 2015 om 11:11

Juist

Zal vast een geweldige wedstrijd zijn geweest om te zien. Ben toch wel blij dat mijn club niet tegen amateurs oefent, maar tegen betere tegenstanders op de velden van amateurclubs. Dat is leuk voor de club in kwestie, maar als profclub heb je er weinig aan

25 juni 2015 om 13:30

GAE oefent ook op amateurverenigingen tegen middenmoters uit de hoogste divisies. Vorig seizoen nog de club van Roberto Carlos. Dat was echt supertof!

26 juni 2015 om 11:26

Dit is puur en alleen omdat Eagles ook de 'serieuzere' oefenwedstrijden op het complex van Terwolde speelt. Als dank voor deze gunst speelt Eagles de eerste oefenwedstrijd van het jaar tegen het eerste van deze club, en de omzet die deze wedstrijd oplevert is voor Terwolde zelf. Daar komt dan nog bij dat het als vijfdeklasse speler natuurlijk mooi is om tegen profs te spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren