Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Idrissi verlaat Ajax met opgeheven hoofd: ‘Ik ben daar trots op’

Laatste update:

Oussama Idrissi heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. De van Sevilla gehuurde vleugelaanvaller neemt donderdag via zijn social media-kanalen afscheid van zijn medespelers en de supporters van de landskampioen uit Amsterdam. Idrissi, die in januari tijdelijk werd overgenomen door Ajax, kwam in de tweede seizoenshelft maar een enkele keer in actie. Hij keert normaal gesproken terug bij Sevilla, waar zijn contract nog vier jaar doorloopt.

De huurovereenkomst van Idrissi in de Johan Cruijff ArenA loopt officieel tot 30 juni en Ajax heeft nog geen mededelingen gedaan over de status van de samenwerking met Idrissi. De buitenspeler geeft nu dus echter zelf aan dat hij niet meer in actie zal komen voor de kampioen en bekerwinnaar. "Ik wil mijn teamgenoten, de technische staf en de supporters van Ajax bedanken voor hun steun. Ik ben er trots op dat ik deel heb mogen uitmaken van dit succesvolle seizoen. We komen elkaar wel weer tegen", schrijft Idrissi donderdag op Instagram en Twitter.

Idrissi, gehaald als vervanger van de naar Spartak Moskou vertrokken Quincy Promes, kwam in de afgelopen maanden verdeeld over veertien wedstrijden in alle competities tot 285 speelminuten in het shirt van Ajax. Onder trainer Erik ten Hag maakte de 25-jarige huurling echter geen enkele keer de negentig minuten vol. Het laatste optreden van Idrissi namens Ajax was op 16 mei tegen Vitesse (1-3), toen de flankspeler als invaller vijf minuten meedeed. Het is afwachten wat de plannen van Sevilla zijn met de vorig jaar aangetrokken vleugelaanvaller. Idrissi liet vóór zijn tijdelijke vertrek naar Ajax tien wedstrijden noteren, grotendeels als invaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, voegt verder niks toe aan het huidige ajax en heeft ook niet enig potentie laten zien in de minuten dat die speelde.

3 juni 2021 om 12:33

Peet34. Inderdaad. Verbaasde me echt over zijn niveau. Vanuit Az periode had ik meer verwacht in de minuten die hij mocht maken, maar blijkt wellicht toch dat dat heel anders voetballen is. Uiteindelijk vond ik 'm zelfs nog minder dan Promes dit seizoen, en dat wil heel veel zeggen.

3 juni 2021 om 12:40

Het was ook niet makkelijk voor hem. Hij komt in een goed draaiend elftal terecht met een status van niks natuurlijk. Als huurspeler maakte hij nooit aanspraak op een serieuze kans, iets wat Promes natuurlijk wel heeft gehad. Ik begrijp ook niks van deze jongen wat moet hij in zijn hoofd gehaald hebben toen hij een half jaar naar Ajax ging?

3 juni 2021 om 12:43

Als je in een goed draaiend team mee mag doen lijkt mij het voetballen juist makkelijker, op het feit na dat hij het met weinig minuten moest doen..

3 juni 2021 om 12:52

Het is ook anders voetballen. Bij Ajax lopen meer goede jongens rond. Van Stengs en Boadu win je de strijd nog wel en zul je sneller aangespeeld worden. Dat betekent meer ballen en dus meer kansen er iets goeds mee te doen. Bij Ajax kunnen ze allemaal goed voetballen en dan zul je moeten laten zien dat je de kwaliteiten en de effectiviteit hebt. Idrissi is wel een speler waar iets eerst 5 keer moet mislukken voor er iets goed gaat. Overigens is Idrissi wel een goede speler hoor, maar het verklaart wel waarom hij bij Sevilla en Ajax een bijrol vertolkte. Wellicht weet hij de stap in de toekomst wel te maken, maar dat moet dan wel snel gebeuren.

3 juni 2021 om 12:54

Nou het lijkt mij dat het bij hem meer tegenwerkte. Het lijkt mij niet echt motiverend dat je weet dat er eigenlijk heel wat moet gebeuren wil je een kans in de basis krijgen met Neres, Tadic en Antony voor hem.

3 juni 2021 om 13:09

Maar dat bewijst toch ook wel een beetje mijn punt? Hij was dus gewoon niet beter dan die drie, terwijl met name Neres en Antony wel hun zwakke punten hebben. De ene heeft het gewoon niet en de ander moet nog wat leren. Over Tadic hoeven we het niet eens te hebben. Dat is sowieso een (veel) betere speler. Bovendien bepaalt zo'n jongen nog altijd zelf waar hij naartoe verkast en bovendien wist hij wat z'n concurrenten zouden zijn. Zelfvertrouwen zal ook vast wel een knauw hebben gekregen en dat zie je altijd terug in het spel overigens. Daarin geef ik je gelijk. Echter is het wel zo dat we continu weer spelers blijven overschatten omdat ze het even leuk doen in de Eredivisie.

3 juni 2021 om 13:29

Of hij niet beter is dan alle drie dat betwijfel ik toch wel hoor. Vond hem bij AZ wel gewoon erg goed! Daarnaast is hij ook een pure linksbuiten eigenlijk en dan is Tadic inderdaad een concurrent die je niet tegen wil hebben. Hij bepaalt zeker zelf waar hij heen gaat en daarom zeg ik ook dat ik het onbegrijpelijk vind dat hij naar Ajax is gegaan. Puur om het feit dat Ajax nooit een leenspeler die niet aantoonbaar beter is een half seizoen op gaat stellen. Ze zullen gedacht hebben dat is even een goedkoop wisseltje voor een half seizoen, maar denk dat je daar als speler niet beter van wordt en hij had dan ook beter moeten weten.

3 juni 2021 om 14:08

Het is toch wel de fout die Ajax vaker maakt met spelers. AZ speelt veel verder van achteruit dan Ajax doet, die veel meer opbouwen, rondspelen en hoog druk zetten. Dan moet je echt formidable in de kleine ruimte en combinatie zijn. Idrissi heeft dat niet, Boadu zeker niet, zelfs Neres heeft het er erg moeilijk mee. Antony lijkt me wel een jongen die het kan, hoop dat hij uitgerust terugkomt straks en wat meer vertrouwen weer in zijn actie gaat tonen, want als hij dat weer terugkrijgt is het een hele goede voor ons.

3 juni 2021 om 14:50

Exact dat. Als Idrissi speelde krijg hij vaak de bal in de kleine ruimte en hij heeft dan niet de actie/ versnelling om zich hier onderuit te voetballen.

3 juni 2021 om 12:34

Dan had ie toch beter lekker in de Spaanse zon op de bank kunnen zitten waar z'n trainer in ieder geval nog zicht op hem heeft. Was bij voorbaat al een vreemde stap voor hem gezien de situatie.

3 juni 2021 om 12:43

Tsja, ik denk dat 'ie verwacht had, en wellicht is dat beeld ook voor hem geschetst dat ie dezelfde kansen als Promes zou krijgen. Die heeft , helemaal gezien zijn niveau, natuurlijk behoorlijk veel minuten nog gemaakt. Als je echter, naar mijn mening, een nog lager niveau laat zien en huurspeler bent, dan zit dat natuurlijk helemaal er niet in. Heeft in ieder geval een beker en schaal op zijn cv kunnen bijschrijven, dat is dan nog z'n winst.

3 juni 2021 om 12:47

Ik vraag me echt af wat je kan toevoegen als je steeds 10 of 5 min mag invallen als het vaak niet draait of de wedstrijd al gespeeld is? Ik begrijp ten Hag hier echt totaal niet. Je hebt een Idrissi die zich allang bewezen heeft als smaakmaker in de Eredivisie. En dan heb je 2 Braziliaanse buitenspelers die het einde seizoen weken en weken niet hebben laten zien. Dan begrijp ik de logica nog wel dat je Neres voorrang geeft want die hoop je te verkopen. Maar waarom zou je Antony, die letterlijk weken niks goeds heeft gedaan, pas 19 is en een langdurend contract heeft dan altijd laten beginnen? Moet jonge Antony niet juist leren dat je bij een Europese (sub)topclub met presteren om te spelen en dat je bij een vormdip op de bank belandt? Het is nog gekker omdat ten Hag aangaf dat ie op trainingen goed meekwam en geweldig in het team paste.
Ik vind dat Idrissi totaal niet eerlijk wordt bekeken. Hij kan er nu niks van, was een mis-huur, maar hij heeft bij AZ allang bewezen dat ie een hele goede aanwinst kan zijn voor Ajax. Valt me sowieso op dat sinds het europese succes, het geduld van mij mede ajacieden echt compleet verdwenen is. Zodra iemand in 8x 5 minuten niet gelijk 8x scoort, issie niks en moet ie wegwezen. Rustig aan boys, we zijn nog geen City of Real.....

3 juni 2021 om 12:59

Maar een Ten Hag gaat natuurlijk niet zeggen dat een Idrissi tegenvalt. Dat kun je ook niet maken. Ajax is gewoon andere koek dan AZ. Idrissi is toch een speler waarbij acties een aantal keren fout gaan voordat er een keer iets goed uit komt. Dan krijg je het bij een Ajax gewoon moeilijker, want dan gaan de ballen naar andere aanvallers. Ajax is geen City of Real, maar de Eredivisie is zeker geen Premier League of Laliga. We doen altijd net alsof een speler wel erg goed moet zijn als hij er hier 13 inlegt, maar het is toch allang gebleken dat dat helemaal niet bijzonder is?! Idrissi en Linssen hebben soortgelijke cijfers. Idrissi speelt zich niet eens in de basis bij Ajax en Linssen valt zwaar tegen bij Feyenoord. Het vergt gewoon veel meer om voor dat soort clubs te voetballen. Dat willen sommigen misschien niet horen, maar zo is het wel.

3 juni 2021 om 13:40

@clarkkent2....ik ben het volkomen met je eens. Wordt alweer afgekraakt terwijl hij nooit echt vertrouwen heeft gekregen. Mensen beoordelen spelers tegenwoordig op invalbeurtjes van 5 minuten om de 2 weken. Echt te triest voor woorden. Hoe Alvarez is afgemaakt terwijl die continu heen en weer geslingerd werd van bank naar veld. Een Marin die geen enkele fatsoenlijke kans heeft gehad die helemaal de grond in is geboord. Onbegrijpelijk.

3 juni 2021 om 13:58

Nja, heb even teruggezocht, maar hij heeft vanaf wedstrijddag 23 t/m wedstrijddag 27 eigenlijk zijn wat langere kansen gehad. Waarbij hij vooral tegen de mindere goden zij langere beurten van 31 min en 2x 45 min. Toen liet hij het behoorlijk afweten, helemaal niks zien, en ik denk dat Ten Hag op dat moment (ook van wat hij ziet op de trainingen) wel aardig snel zijn conclusies heeft kunnen trekken over een huurspeler. Vergeet ook niet dat veel Az spelers moeite hebben om te slagen bij een stap naar de traditionele Nederlandse top, het is (zoals Sirius ook zegt) gewoon totaal anders.@soccerfan, ja , of soms is het gewoon dat iemand het niveau niet heeft. Marin had dat zeker niet , Alvarez had dat ook zeker niet en heeft zelf qua vorm gewoon voor de enorme ommezwaai gezorgd (want vertrouwen van Ten Hag kan je hem niet ontzeggen, hij mocht vaak beginnen terwijl hij totaal zijn toegevoegde waarde voor Ajax nog niet had) .

3 juni 2021 om 14:16

Sirius: ik zou jullie gelijk geven als hij echte kansen had gehad, en daarmee bedoel ik vanaf het begin lekker ballen. een paar x. Hij is daar ook voor gehaald, zeker in de EL league. Wat verder niet klopt is dat jullie doen alsof die Brazilianen zo gruwelijk speelden. Man man wat waren die weken onzichtbaar. Vooral bij Antony (die 19 is en nog jaaaaren vast ligt) had je dan gewoon een idrissi erin moeten zetten, ook om af te geven dat het concurrentie bij Ajax hoog is. Ook een vergelijking met hardwerkende Linssen is dikke onzin. Idrissi is in de jeugd bij feyenoord een groot talent geweest die meerdere keren zn leeftijdsgenoten van Ajax over de knie heeft gelegd. Was ook nr 1 keuze in vertegenwoordigende elftallen. Dus zomaar een spelertje van AZ is hij gewoon niet. Als je hem voor veel geld haalt van Sevilla, dan moet je m ook gebruiken.

3 juni 2021 om 17:08

@soccerfan_1 ik heb Alvarez dit seizoen vaak aan het werk gezien en ik vind het nog niet veel bijzonders

3 juni 2021 om 13:38

Kunnen we misschien ook eens kappen met spelers op basis van een paar minuten te beoordelen? Hoe kan je jezelf laten zien als je elke keer 5 minuten mag invallen en dan weer een week niet en dan weer 10 minuten. Kom op zeg. Dat helpt geen enkele speler.

3 juni 2021 om 14:22

Bij Donny doen ze dat ook maar al te graag, maar dan hoor ik niemand praten over de inconsistentie en aantal van zijn minuten. (Ik bedoel niet jou trouwens maar wat ik in het algemeen hier lees vaak)

Heeft mij echt niet kunnen bekoren, wel een prima stand-in daar niet van, maar maakt niet het verschil bij Ajax.

Dit wordt er een voor de quizvraagjes. Logisch dat hij kwam, maar uiteindelijk totaal niet nodig. Maakte in de invalbeurten op mij een waardeloze indruk. Geen speler voor het Ajax-niveau. Verbaasde me, want in Alkmaar een fenomeen.

3 juni 2021 om 12:48

Een fenomeen? Hij deed het aardig bij az met een redelijke potentie, maar fenomeen gaat ook wat ver niet? Het is niet dat hij de eredivisie kapotschoot of de beste az speler was sinds jaren...

3 juni 2021 om 12:54

Misschien dat fenomeen nogal sterk uitgedrukt is, maar ik vond hem in Alkmaar de beste aanvaller en ook een van de beste spelers van de Eredivisie. Hij heeft meer rendement dan een Calvin Stengs en is een stuk constanter en technisch vaardiger dan een Boadu. Op links vond ik hem een uitstekend tandem vormen met Wijndal. Natuurlijk heeft hij niet enorm veel speelminuten gekregen bij Ajax, maar hij heeft wel degelijk kansen gekregen. En elke keer weer viel hij tegen. Alleen tegen Zwolle op rechts speelde hij een degelijke tweede helft, elke andere wedstrijd kwam hij niks voorbij, leek hij het tempo niet aan te kunnen en oogde hij vrij traag en technisch beperkt. Dat is toch anders dan wat ik bij AZ zag.

3 juni 2021 om 13:01

Fenomeen? Hij schoot de Eredivisie niet aan flarden of iets dergelijks. Hij had gewoon soortgelijke cijfers als Linssen die het nu lastig heeft bij Feyenoord. De beste aanvaller zijn bij AZ is wel even wat makkelijker dan de beste aanvaller zijn bij Ajax natuurlijk. De criteria zijn totaal anders. Ter vergelijking: De bankzitter bij Ajax zou de beste aanvaller van AZ zijn, terwijl de aanvallers van AZ zeer waarschijnlijk allemaal op de bank zouden zitten bij Ajax. Idrissi kon het al niet bolwerken, laat staan Stengs en Boadu.

3 juni 2021 om 13:38

@suarez7

"geen speler voor het Ajax-niveau. Verbaasde me, want in Alkmaar een fenomeen."

Verbaas mij ook, aangezien hij zeker de beste aanvaller in Alkmaar was en feit dat Huiberts roept dat er geen verschil in niveau zit tussen AZ en tradionele topclub Ajax...

Zeer trots op nagenoeg nul inbreng. Het is maar waar je vrolijk van wordt. Idrissi moet zijn carrière snel weer resetten, anders wordt het helemaal niets meer.

3 juni 2021 om 12:34

Wat mij opviel is dat hij gewoon niet eens een schim liet zien van de oude Idrissi. Hij liep letterlijk constant met z’n hoofd omlaag, helemaal geen overzicht en weinig tot geen dreiging. Heel zonde wat bij AZ vond ik hem geweldig

Tja, heeft echt niets gebracht. Kreeg weinig speeltijd, maar als hij inviel was het redelijk pover allemaal.

"zeer trots". Hij zegt gewoon normaal "proud" haha. Hij was een nuttige twaalfde man bij Ajax. Goed dat Ajax hem niet heeft gekocht. Voor 12 miljoen beter een goede talent halen die de potentie heeft om een basisspeler te worden én uit te blinken.

had meer van hem verwacht. bij az de beste van de 3 voorin. mag wel terug naar feyenoord komen

Heeft toch een kampioenschap en de beker op zijn naam mogen bijschrijven zonder er iets voor te hoeven doen. Wat dat betreft een goeie zet van Idrissi om zich te laten verhuren.

Kom volgend jaar maar naar Rotterdam! Even serieus, waar gaat hij wel slagen wat ook nog een mooie stap is?

3 juni 2021 om 12:36

Heeft werkelijk niks laten zien en bij Sevilla komt hij ook niet meer aan de bak.

3 juni 2021 om 12:40

Ik zou dat niet eens zo'n hele gekke gedachte vinden. Hij kent Slot en Til en past in het spelsysteem wat Slot bij AZ speelde.

En in dat systeem is hij gewoon een prima speler gebleken. Vooral de samenwerking met Wijndal was geweldig en met Malacia heeft Feyenoord ook wel zo'n speler in huis.

In Alkmaar de grote man en genoten van het zelfvertrouwen waar hij mee speelde, daar was bij Sevilla en Ajax niets meer van over. De zoveelste flop van AZ.

Kijk, ik snap dat Ajax nog een back-up erbij wilde in de winter. En dan is Idrissi huren ideaal. Ik weet alleen niet wat het heeft gekost?

Het enige wat jammer is, is dat hij amper tot geen minuten gemaakt heeft. Als je dan zo iemand huurt, geef hem dan ook wat meer minuten.

Voor Idrissi zelf: hij mag trots zijn dat hij wat prijzen aan zijn CV kan toevoegen, maar de bijdrage hoeft hij niet trots op te zijn.

Verder hoop ik voor hem dat hij snel de draad weer op pakt. Ik zie hem bij Sevilla ook niet slagen. Zou als ik hem was een mooie transfer maken waar die wel kan spelen (trapje lager dan Ajax/sevilla).

3 juni 2021 om 12:48

Tja het jammere voor hem is dat hij op linksbuiten speelt en dat daar Tadic loopt. Tadic wordt nagenoeg nooit gewisseld, dus dan wordt het lastig. Ik snap dat Ajax hem haalde, want stel Tadic scheurt zijn enkelbanden af, Neres krijgt een terugval of iets in die richting, dan wordt de spoeling voorin dun. Maar achteraf idd toaal niet nodig geweest.

3 juni 2021 om 15:48

Helemaal mee eens. Al weet ik niet hoe duur hij was.
Tevens had je Idrissi in mijn ogen wel wat meer minuten kunnen geven in sommige wedstrijden.

Ik bedoel: Tadic had echt niet tegen VVV Venlo hoeven te spelen of een FC Emmen. Daar had je best wel eens Idrissi kunnen laten starten. Mocht het dan (onverhoopt) toch niet goed lopen, kan je Dusan nog altijd brengen.

Maar wel met je eens verder!

Deed wat hij moest doen: een goedkope reserve zijn. En dat deed hij gewoon goed. Nieta meer, niets minder. Voor Ajax niet goed genoeg, maar wat is Sevilla met hem van plan? En zou hij duur zijn? Voor Feyenoord en AZ een interessante speler lijkt me. Wel iemand die een actie en een goal kan maken.

Nou het is maar waar je trots op bent. Letterlijk niets laten zien, nul inbreng, en om eerlijk te zijn als zag hoe hij was bij AZ en nu speelt voor een grote club als Sevilla had ik er veel meer van verwacht. Dat gaat ook niets worden in Spanje verwacht ik.

Slot zal hem wel naar Feyenoord halen...

Ik neem aan dat Idrissi gratis een half jaar bij Ajax is geweest!
Of heeft Mark er nog geld bij gekregen.
Lijkt mij een gevalletje Prato.
Alleen heb ik die miskleun hier al tig keer voorbij horen komen.

3 juni 2021 om 13:27

Nouja die pratto kwam voor een flinke huursom en 2 dagen later moest de feyenoord selectie salaris inleveren. Dat was natuurlijk vrij merkwaardig. Daarnaast heeft Idrissi in Nederland gewoon een goede naam en kwam hij gewoon als back-up van Tadic, dus dit is exact wat men verwacht had. Alleen zijn rendement had wat hoger gemoeten, maarja als hij een 2de helft invalt tegen ado met 5-0 voor bij rust dan boeit het ook niet heel veel als hij zwak invalt.

Hij heeft mooi wat prijzen op zijn erelijst kunnen bijschrijven. Aan Ajax zelf niks toegevoegd en ook geen noemenswaardige inbreng gehad bij het winnen van die prijzen. Vond hem in de weinige speelminuten erg tegenvallen. In niks de speler die hij bij AZ was.

3 juni 2021 om 12:53

Bijschrijven letterlijk. Maar, zal hij er met trots op terugkijken later. Opa, heeft u wel eens wat gewonnen in het voetbal? Jazeker, kampioen met Ajax in 2021! Oh, echt, zijn daar beelden van? Ja, kijk. Hier zit opa op de bank. Hier op de tribune. Wauw opa!

Dit was een briljante zet zeg. Ik vroeg me op voorhand al af wat Ajax met hem wilde, al las ik op VZ dat het allemaal wel te begrijpen was, maar achteraf gezien was het ook gewoon zinloos. Kan me niet voorstellen dat hier goed over was nagedacht op voorhand. Maar oke, als ik naar het uitbundige bericht kijk dat idrissi heeft gedeeld, was hij zelf wel super enthousiast, dat is ook niet onbelangrijk. Wellicht is het zaadje geplant om terug te keren in de toekomst.

3 juni 2021 om 12:53

Misschien is dat ook wel de insteek van het hele verhaal geweest. Dan moet hij alleen afleren om telkens vanuit elke hoek geforceerd naar binnen te komen en naar dat schot te zoeken & mag zijn handelingssnelheid een behoorlijk pak hoger liggen.

3 juni 2021 om 13:04

Hoezo niet goed over nagedacht? Wat als Tadic, Antony of Neres eruit zouden vliegen? Misschien wel 2 v/d 3. Uiteindelijk is hij niet nodig geweest, maar het had goed andersom kunnen zijn. Dus prima gedaan door Ajax,

Nog zo'n AZ-speler die het 'eredivisie-niveau' totaal ontstegen was. Ajax was een stap zijwaarts. Proest, kuch. Die Huiberts toch. Hij heeft werkelijk nergens laten zien dat hij ook maar Iets bijdraagt aan Ajax. gewoon wéér een AZ-flopje.
En dan die Wijndal gisteren weer bij Oranje gezien. Ook wederom niets speciaals.

Voor Ajax was hij een back-up en dan bestaat de kans dat je niet of nauwelijks nodig bent. Hij heeft zijn rol ingevuld maar heeft maar weinig laten en kunnen laten zien.

Waarom trappen clubs altijd in AZ spelers? Ik herinner me oprecht niet welke AZ speler succesvol was na een transfer naar het buitenland/grotere club. Haps (bankzitter achter Malacia), Luckassen, Janssen, Jahanbaks, Til, Idrissi, Maher, Berghuis, Gudelj allemaal spelers die echt zijn geflopt. Enige speler die het goed heeft gedaan is Weghorst. Nu staan Stengs, Boadu, Koopmeijners en Wijndal allen op de nominatie om te vertrekken voor +€20 miljoen per speler, en geloof mij maar dat ze stuk voor stuk net zo hard gaan floppen.

3 juni 2021 om 13:20

@dominicsolanke,

Dat je Berghuis en Gudelj benoemt vind ik apart. Berghuis is irritant, maar gewoon een goede voetballer. Gudelj heeft het bij Ajax goed gedaan, heeft bij Sporting CP redelijk wat wedstrijden gespeeld en voetbalt nog regelmatig mee bij Sevilla. Meer dan de helft van de wedstrijden.

En waarom weet jij zo zeker dat hun gaan floppen? Ik heb in Boadu en Koopmeijners wel vertrouwen om de sub-top (lees middenmotor Bpl) te halen. Niet iedereen kan een Frenkie de Jong, Luis Suarez of Ibra worden hé.

3 juni 2021 om 17:09

Moussa Dembele bij de Spurs

Naja, hij was wel beter dan Pratto.. Al scheelt het niet heel veel.

Jammer dat hij niet heeft kunnen brengen wat men van hem had verwacht. Hij doet er goed aan om snel een andere club te zoeken, want hij was geen schim vanzelf de afgelopen periode.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren