Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst: ‘Advocaat past niet zo bij Feyenoord’

Laatste update:

De nederlaag van Feyenoord tegen Excelsior houdt de mannen bezig: "Alle glans van de overwinning op Ajax is verdwenen", vindt Hugo Borst. Ook de keuze om Dick Advocaat te benaderen als nieuwe trainer trekken ze in twijfel: "Een gebrek aan visie", aldus Koert. Verder: Hugo Borst is boos op Bazoer en 'Lang leve de VAR'.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook de keuze om Dick Advocaat te benaderen als nieuwe trainer trekken ze in twijfel: "een gebrek aan visie", aldus Koert.

dat is toch al jaren zo. vraag Van Geel om te saneren en je gaat geen beter TD vinden. vraag Van Geel om een lange termijn plan om een club weer structureel in de top te laten meedraaien en je hebt zo ongeveer de slechts mogelijke TD die je je kan wensen. deze man heeft een volledig gebrek aan creativiteit en ook geen netwerk

4 februari 2019 om 18:07

Het is niet Van Geel die bepaalt hoe er gesaneerd moet worden. Van Geel krijgt waarschijnlijk gewoon een budget waar hij de markt mee op mag, meer niet. Het is vervolgens aan hem om dat wijs te besteden en de selectie zo sterk mogelijk te maken. Van Geel als iemand neerzetten die goed kan saneren snap ik niet. Daarvoor moet je bij de algemeen of financieel directeur zijn. Net als dat Van Geel vaak de kredits krijgt voor de generatie Martins Indi en dat die jongens zo goed verkocht zijn. Dat is puur mazzel dat er zulke talenten doorkomen zo kort achter elkaar. Een Van Geel met een flink budget had daar net zo makkelijk een aankoop voor in de plaats gezet. Nee, ik zie het niet bij Van Geel. Zonder budget heeft hij geluk gehad en met budget heeft hij gefaald.

Hugo heeft gelijk, ik vind van de Brom de beste trainer wat hij met AZ heeft bereikt. TOP

5 februari 2019 om 16:28

van de Brom heeft het keurig gedaan met twee 3e en twee 4e plaatsen,
maar je moet niet vergeten dat men bij AZ echt wel over een topselectie beschikt.
Eerlijk gezegd denk ik zelfs dat AZ een betere selectie heeft dan Feyenoord en dat moet je de prestaties van van de Brom toch weer in een ander perspectief gaan zien.

Niet beginnen aan Advocaat. Die man is 71, ik gok dat er Feyenoorders zijn die opa's hebben die jonger zijn dan hij. Dat kan eigenlijk niet meer. Bovendien: Dick is overal na hooguit een jaar weer weg en het lijkt me toch wenselijker dat je een trainer haalt die in principe best 4-5 jaar wil blijven zitten.

Naar mijn mening zijn Feyenoord, Ajax en PSV mooie clubs. Maar als het even slecht gaat bij die clubs is het snel crisis. Een trainer uit de eigen clubcultuur krijgt dan vaak krediet. Dat hebben de Boer, van Bronckhorst en Cocu allen ondervonden. Een trainer van "buitenaf" wordt onmiddellijk gefileerd. Mijn advies is dus: Feyenoord, haal een trainer met een verleden bij je club.

Als Feyenoord Dick Advocaat neemt, mogen ze Martin van Geel met pek en veren de stad uitjagen. Het zou het zoveelste brevet van onvermogen zijn dat de man zichzelf zou opspelden, na jaren van opportunistisch wanbeleid. Wat zou het mooi zijn als Feyenoord de frisse wind krijgt die komend zomer schoon schip zou maken zeg. Ik wist het wel: zwaai Van Bronckhorst uit en schop Van Geel via de achterdeur eruit. Stel Ted van Leeuwen als TD aan en kies voor een jonge trainer en clubicoon John Dahl Tomasson als nieuwe trainer aan het roer. Heeft al trainerservaring in de Eredivisie, speelde in de top en kijkt nu als assisent in de keuken van de nationale ploeg van Denemarken. Zet hem bij Feyenoord, desnoods met een ervaren coach als Morten Olsen erachter - zoals Van Marwijk bij Van Bommel - en je hebt de basis voor een prachtige staf. Nu nog doorselecteren in het eerste, wat kortweg inhoudt om van zoveel mogelijk spelers afscheid te nemen. Haal voor Berghuis, Vilhena en Jorgensen zoveel mogelijk miljoenen binnen, geef op Haps en Malacia na de hele verdediging de ruimte om een eventueel vertrek te zoeken en zet in op je jeugd. Kampioen wordt Feyenoord volgend jaar toch niet, benut het jaar dan voor waardevermeerdering op het veld.

5 februari 2019 om 09:28

Heel niet aan Tomasson gedacht. Leuke beredenering, zou het graag zien gebeuren.

5 februari 2019 om 11:07

Ik snap die hetze tegen van Geel niet zo. Heeft Feyenoord financieel uit het graf getrokken en de laatste jaren de nodige prijzen gepakt waaronder de landstitel. Iets meer respect is dan i.m.o. op zijn plaats!

5 februari 2019 om 11:55

Hij heeft de heuvel beklommen, met Vrienden van Feyenoord als motor. Inmiddels is de vrije val ingezet.

Samenwerking met de minst stabiele club van de Keuken Kampioen Divisie, in plaats van het betreden van de voetbalpiramide. Een corrupte clubcultuur vol vriendjespolitiek, waar binnen van Geel (contract voor onbepaalde tijd) onbehoorlijk veel macht heeft. Een aankoopbeleid met een korte termijn visie: Dubbele bezetting van posities, zonder focus op kwaliteit. Geen visie op waardevermeerdering, te oude aankopen. Geen durf om op talent te vertrouwen; matige spelers op leeftijd krijgen vertrouwen, ondanks herhaaldelijk puntverlies tegen laagvliegers.

Er wordt geschermd met troostprijzen en een kampioenschap dat mede behaald is dankzij het beleid van vroeger. Spelers als Kongolo en Karsdorp waren fantastische talenten met zeer veel snelheid en diepgang, voorin speelde Elia een sleutelrol. In combinatie met zoveel diepgang ontstond er ruimte voor Berghuis. Momenteel speelt Larsson op linksvoor, een beduidend mindere versie van Berghuis, gevolg: geen diepgang.

Tot slot is het bedroevend dat je niemand ziet opstaan, geen enkel staflid stuurt aan op verandering.

5 februari 2019 om 12:16

Ik haal er even twee zaken uit:
"geen durf om op talent te vertrouwen; matige spelers op leeftijd krijgen vertrouwen, ondanks herhaaldelijk puntverlies tegen laagvliegers."
Dit lijkt mij een taak van de coach, dus Gio.
"er wordt geschermd met troostprijzen en een kampioenschap dat mede behaald is dankzij het beleid van vroeger."
Dit verwijst naar de succesvolle pakweg 10 jaar ervoor (van Geel)? Was het toen allemaal rozengeur en manenschijn? En de beker een troostprijs noemen, daar verschillen de meningen over (ik zeg vroeger ja, maar nu "helaas" niet meer, ook al hebben Ajax en PSV er vaak met de pet naar gesmeten en is het financieel niet aantrekkelijk). De JC schaal is inderdaad een niet veelzeggende prijs.

5 februari 2019 om 12:34

Ik ben het volledig met je eens. Dit Feyenoord mist op zoveel vlakken beleidsmatige creativiteit, en het wordt naarmate de aanstellingsperiode van Van Geel duurt alleen maar treuriger.

5 februari 2019 om 16:25

Het beleid als opportunistisch kwalificeren en dan Tomasson naar voren schuiven... tsja

Ik hoop echt op Steijn. Heeft veel bereikt met wat kleinere clubs, nu moet tie het laten zien bij een topper. Veel strengere trainer dan ‘Gio’ dus kan de jeugd nog veel leren,
komop Feyenoord haal STEIJN

5 februari 2019 om 16:27

Waarom is Steijn strenger? Zou hij ook Kuyt durven banken? Als je de zweep erover wil moet je Fraser halen... zit je wel klotevoetbal te kijken trouwens

Als ze aan Advocaat beginnen is het demasqué van Van Geel wel compleet. De man doet maar wat qua technisch beleid. Hoe kun je nou oprecht beweren dat de jeugdopleiding je levensader is, dat je hoog opgeeft over een 'viersporenbeleid' voor de jeugd als je vervolgens zonder enige vorm van afwegen van alternatieven voor een coach als Advocaat gaan. Die in zijn carrière nog nooit de jeugdopleidingen een blik waardig heeft gekeurd.

5 februari 2019 om 16:28

Hoe weet je dat anderen niet zijn benaderd of uberhaupt afgewogen?

5 februari 2019 om 17:58

Dat stond in het artikel van de VI vandaag.

5 februari 2019 om 21:25

Ik gok zomaar dat dat uit de koker van Martijn Krabbendam kwam. De man die al jaren geen ingangen meer heeft bij Feyenoord. Ben benieuwd of hij nu wel met vGeel mee mocht luisteren tijdens de telefoongesprekken

Ik ben niet echt fan van Advocaat. Hij is bij mij vooral het laatste jaar bij PSV heel erg tegen gevallen. Hij had geen onaardige selectie (dat jaar misschien wel de beste selectie van Nederland) maar presteerde niet. Het elftal werd tijdens het seizoen er niet beter op. En wat mij tegenviel is het feit dat hij dat seizoen te vaak zijn spelers afviel. Als je merkt dat ze vaak dezelfde fouten blijven maken moet je hier op trainen of ze niet meer opstellen. Het enige dat Advocaat deed was openbaar commentaar leveren.

Wat Feyenoord nu aan het doen is is het volgen van de plat bereden paden waar de uitkomst al bekend is. Ik vind het geen goed idee om met Dick in zee te gaan maar ga eens verder kijken dan je neus lang is. Is er dan niemand binnen Feyenoord die het aandurft om eens flink stennis te maken waardoor iedereen wakker wordt? Wat Feyenoord nodig heeft is iemand als Cruyff die de bezem door de Arena haalde en met nieuwe verfrissende gezichten (marc/edwin) aan kwam zetten. Feyenoord verdiend het om de 3e club van NL te zijn maar dan moet er wel iets structureel gebeuren en niet dat hapsnapbeleid van v. Geel.

Al die vriendjes van Dick op tv die hem naar Feyenoord willen praten sporen niet. Dick is allang al over zijn ''houdbaarheidsdatum'' heen. Dick gaat niets opbouwen want hij is allergisch voor jonge spelers en ik vind hem als trainer sowieso al enorm overschat. In Nederland wordt gedaan alsof het een Europese toptrainer is. Het valt allemaal wel mee.

Het is ook een enorm ouderwetse trainer. Doet alsof het moderne voetbal achterlijk is. Zoiets moet je niet willen bij een club die bij de top van Nederland wil behoren. Dat moet innoveren en eigentijdse trainers aantrekken. Ik schiet ook altijd in de lach wanneer figuren zoals Derksen op tv het over ''laptoptrainers'' hebben. Zulke ouwe lullen hebben echt geen idee hoe het voetbal tegenwoordig in elkaar steekt. Hoop zelf open te blijven voor nieuwe ideeën als ik zo oud ben.

5 februari 2019 om 14:18

Nou nu doe je Derksen en Advocaat toch echt te kort. Beide staan nog vol op in de voetbalwereld en hebben korte lijntjes naar spelers en trainers. Ze hebben een andere kijk op voetbal maar jij doet net voorkomen als of ze vanuit de korfbalwereld even de voetbalwereld komen bekritiseren.

Derksen is zeer uitgesproken en gaat daarom ook regelmatig hard op z'n bek.

Ik ben ook geen voorstander van Advocaat bij Feyenoord maar wie zou Feyenoord moeten aantrekken als het palmares van Advocaat niet goed genoeg zou zijn?

Fraser? Aardige man echte Feyenoorder maar heeft als trainer een stuk minder laten zien dan Advocaat.

Cocu? Als hij al zou willen, staat ook niet echt bekent om zijn aanvallende voetbal en zijn voorliefde voor jeugdig talent.

Van Gaal zou prachtig zijn maar ik geloof niet dat hij daar trek in heeft, hij is al zo vaak tot op het bod beledigd in de Kuip dat ik me kan voorstellen dat hij daar geen zin in heeft.

Ik zou Vanhaezebrouck wel een gewaagde keus vinden. Wil graag met jeugd spelen en is behoorlijk aanvallend ingesteld.

Zoveel keus is er niet Kuijt e.d. kan ik niet serieus nemen laat hij eerst maar een jaar of 5 ervaring opdoen voordat hij trainer wordt van Feyenoord 1.

Ik vraag me echt af op basis waarvan Advocaat trainer zou moeten worden. Wat heeft deze man in zijn loopbaan nu echt gepresteerd? De balans is negatief. Ja, hij is bekend en populair in het analistenwereldje. Maar hij is zwaar, zwaar overschat.

5 februari 2019 om 14:06

Daar doe je advocaat toch echt te kort mee, Advocaat heeft prima dingen laten zien als trainer. Niet zijn manier van voetballen die is vrij negatief over het algemeen, eerst alles dichttimmeren van achter en daarna voorzichtigjes aan wat aanvallen denken. Advocaat heeft het best een mooie carriã¨re als trainer maar hij lijkt me niet geschikt om volgend seizoen de trainer van Feyenoord te zijn.
Advocaat moet eens rustig achterover gaan leunen en van z'n bij elkaar verdiende centen gaan genieten, tijd voor een wel verdiend pensioen.

Voor veel supporters is het seizoen al geslaagd met de 6-2 zege op Ajax. Die monsterzege maakt de kans op succes in de beker meteen een stuk kleiner ! Ajax wil revanche, en zal die krijgen ! Zo betrekkelijk is korte-termijn-denken. Daarin past ook het binnen halen van Advocaat.

Het ziet er gewoon slecht uit voor Feijenoord. Het gat met de top-twee wordt pijlsnel groter. En ik kan niet bedenken waarom ze achtervolgers als AZ en Vitesse voor kunnen blijven.
Geen geld, nauwelijks nog kapitaal binnen de lijnen, geen perspectief voor beloftevolle jeugdspelers, geen plan voor de toekomst. Maar wèl dromen van een peperduur nieuw stadion.

Ze zijn steeds meer de weg kwijt.

Ik hoor de naam van mario been nog niet , maar ik denk dat ron jans een goede keus is.
Jaja gvb paste eigelijk wel goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren