Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hoopvolle Labyad moet enorme tik incasseren bij Sporting’

Laatste update:
/

Het lijkt erop dat Zakaria Labyad nu al zijn kruit verschoten heeft bij Sporting Portugal. In de laatste fase van het vorige seizoen werd al duidelijk dat het verblijf van Labyad bij Vitesse zou eindigen en dat men hem in Lissabon graag terug wilde zien. Daarna werd Jorge Jesus aangesteld als nieuwe trainer en hij besloot Labyad inderdaad terug te roepen uit Nederland. Inmiddels heeft Jesus echter alweer genoeg gezien van hem.

De Telegraaf bericht dat Labyad niet met Sporting mee hoeft op trainingskamp naar Zuid-Afrika. Hij maakt geen deel uit van de selectie voor die trip in de voorbereiding. Labyad kan voor zichzelf blijven werken in Portugal, maar zal ongetwijfeld flink teleurgesteld zijn door het besluit van trainer Jesus. In mei en ook nog deze maand gaf hij nog enthousiast aan dat hij uit zag naar zijn comeback in Portugal.

“Die voorronde Champions League wil ik meemaken. Ik heb altijd alleen maar in de Europa League gespeeld. De voorzitter van Sporting wil me een nieuwe kans geven en daar wil ik vol voor gaan. Ik hoop dat de mensen het beste van mij gaan zien. Ik ga alles geven om mijn doelen te bereiken”, zei Labyad eerder. Het lijkt er nu echter op dat os Leões weer niet zitten te wachten op de 22-jarige Labyad.

Zakaria Labyad is niet goed genoeg voor Sporting

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Tja jongen, hoe één verkeerde beslissing je hele carrière meteen 4 jaar naar de klote kan helpen. En nu? Komend seizoen maar weer verhuurd worden aan een subtoppertje in een kleinere competitie?

En dan maar hopen dat die club EL speelt, want er is niet één CL-club die op jou zit te wachten. Nou ja, die was er natuurlijk één geweest als je lekker bij PSV was gebleven. Dan had je nu lekker de CL in gekund.

20 juli 2015 om 14:24

Als Jody Lukoki de Champions League in kan.....

20 juli 2015 om 14:51

Precies, er zijn nog genoeg clubs over waar hij in de CL mee kan spelen.

20 juli 2015 om 15:50

Voorronde CL is geen CL, net als dat kwalificatierondes voor een WK ook geen WK zijn.

20 juli 2015 om 14:25

Helemaal gelijk, Hoppa! Karma is a bitch, haha... Hij ging met veel poeha weg bij PSV en dit is zijn 'verdiende' loon, lijkt wel. Zo zonde, want hij heeft wel degelijk talent. Wie weet komt het nog goed, maar hij moet een goede beslissing nemen, anders zien we hem straks terug in Kazachstan, Bulgarije of een ander nietszeggende voetbalcompetitie.

20 juli 2015 om 14:26

Toch wel tragisch ja. Hij speelde destijds, ondanks alle kritiek, zo goed bij Psv. Hij had het daar (zo goed als zeker) gemaakt. Hoe één verkeerde keuze op jonge leeftijd je carrière kan verknallen.

20 juli 2015 om 14:27

Denk niet dat hij bij PSV wel in de basis had gestaan, zo goed is hij namelijk niet, denk dat PSV hem anders ook wel verkocht zou hebben.

20 juli 2015 om 14:30

Als hij was blijven werken en zich nog twee jaar door had ontwikkeld in de richting die hij opging, dan was hij een sensatie geworden in Eindhoven. Helaas vond hij zelf dat hij al klaar was voor het grote werk en is zijn ontwikkeling toen gestopt.

20 juli 2015 om 14:59

Als, als, als. Hij heeft in 2 seizoenen bij Vitesse ook zeer weinig laten zien.
In dat opzicht ben ik toch geneigd om het met Wandering eens te zijn.

20 juli 2015 om 15:10

wat een onzin en op haat gebaseerde reactie.wandering. Labyad was op zn 17e al basisspeler bij Psv. Dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt met sporting kan, en dat ie dardoor stil heeft gestaan in zn ontwikkeling prima, maar dat is geen reden om gewoon de geschiendenis te gaan verdraaien. Hij wass bij PSV gewoon een bepalende speler geworden.

20 juli 2015 om 19:20

@hoppa

Dat is niet de reden en dat weet je volgens mij ook wel. Hij ging voor financieel onfhankelijk worden omdat zoals hij zelf zegt voor het zelfde geld morgen zijn benen breekt en nooit meer kan voetballen.

20 juli 2015 om 14:42

Financieel is het geen verkeerde beslissing geweest. Maar de geleidelijke weg via Psv had 'm sportief gezien waarschijnlijk verder gebracht.

20 juli 2015 om 17:36

Hoe diep kan de frustratie nog steeds zitten😉?

Wat zal hij zich voor zijn kop slaan dat hij toen weg is gegaan bij psv. Zoveel talent.

20 juli 2015 om 15:00

Lekker makkelijk geroepen, wat verdien jij.
Misschien haalt Myloki wel het maximale uit zijn leven. Misschien heeft Myloki wel gewoon een prima salaris waar hij blij mee is en een baan waar hij met plezier naar toe gaat. Geld is niet alles in het leven. Als Labyad dat wel had gevonden, dan had je dit artikel niet gelezen.

Deze jongen had veel meer potentie en had een stuk meer kunnen bereiken, zowel sportief als financieel gezien, als hij meer uit zichzelf had gehaald.

Labyad stopt dadelijk op zijn 33ste, heeft geen enkele andere kennis buiten het voetbal om, heeft geld genoeg, maar zal nooit kunnen terugkijken op grote momenten en hoogtepunten om van te genieten, en naar je bankrekening kijken wordt op een gegeven moment vervelend. Een dure auto wen je aan en de restaurants heb je wel een keer gezien. Die CL tune horen of een prijs in je handen hebben, dat zijn dingen waar je aan terug denkt.

20 juli 2015 om 15:02

@neverbackdown. Jij bent wel een fan van een bepaald slag voetballers op de Nederlandse velden he. Kishna Labyad je hebt het er maar druk mee om ze te verdedigen. El Hamdaoui vond jij zeker ook een "prima kerel"? Labyad heeft gewoon de verkeerde keuze gemaakt. Financieel gezien ook, want op de lange termijn had hij waarschijnlijk meer kunnen verdienen als hij zichzelf zou kunnen ontwikkelen. Maar goed, zijn kansen zijn nog niet verkeken.

Tja, uiteindelijk krijgt hij gewoon zijn verdiende loon. Een fors loon, dat wel. Baniyas betaalt erg goed.

Heeft genoeg talent en is nog ongelofelijk jong. Als hij slim is doet hij een stapje terug om in zichzelf te investeren bij een club en trainer die echt in hem geloven. Ik kan niet echt voor mezelf bepalen of hij geslaagd is bij Vitesse.

20 juli 2015 om 14:28

Dat stapje terug heeft hij natuurlijk bij Vitesse al gedaan. Speelde daar prima, maar stak er niet echt bovenuit. Helaas vond hij zelf van wel, want elke vorm van zelfreflectie is hem vreemd.

De tweede keer nu dat hij vindt dat hij goed genoeg is voor een kans in de subtop van Europa en de tweede keer dat hij die deksel vol in zijn bakkus krijgt. Zou hij dan nu accepteren dat hij misschien niet de held is die hij denkt te zijn (en had kunnen worden met een andere instelling)?

De jongen heeft gewoon nog steeds dezelfde verkeerde mentaliteit als toen hij wegging bij Psv, ook al doet hij nog zo huiliehuilie in de media over hoeveel spijt hij heeft van zijn gedrag toen. Hij blijft zijn eigen kwaliteiten gewoon totaal verkeerd inschatten, waardoor hij er niet meer hard genoeg voor werkt en denkt dat alle deuren naar de top voor hem openstaan.

20 juli 2015 om 18:27

Af en toe was Labyad beslissend, maar was in veel gevallen afwezig, vooral verdedigend gezien. Het 2e deel van de competitie (winstreak van 10) zag je dat Labyad veel naar achter mee kwam en minder voor zijn eigen kansen ging. Hij heeft wat stappen gemaakt, maar lijkt die nu al te verkloten

O N V O O R S T E L B A A R, die gast had een basisplaats bij PSV !!!

Was ook bij Vitesse niet van hem gecharmeerd. Is trouwens ook 4 wedstrijden geschorst vanwege zijn karatetrap in de wedstrijd tegen Heerenveen.
Daarnaast vond hij zichzelf tegoed voor Vitesse. Blij dat hij vertrokken is

20 juli 2015 om 14:39

Tja, bij Vitesse vond ik hem niet bijzonder. Zat in de tas bij Marzo. Dan ben je niet al te best.

20 juli 2015 om 14:51

Wat denk je dat Vitesse Real Madrid is met allemaal top spelers?
Labyad was zeker de beste speler van Vitesse die goal tegen Ajax ga je niet vaak meer zien.
Zul je nu zien dat met het vertrek van Labyad Vitesse geen Europees voetbal gaat halen.

20 juli 2015 om 15:00

Haha, volgens mij bekijkt iemand het hier met een stevige (nationalistische?) bril. Labyad is voor Eredivisiebegrippen een prima speler hoor maar bij Vitesse waren er toch wel een paar die beter speelden.

20 juli 2015 om 15:02

De beste speler? Na Traore, Propper en Vejinovic mss. Labyad heeft belangrijke doelpunten gemaakt, maar het was voor de meeste supporters een doorn in het oog dat hij vaak van kansloze afstand schoot, terwijl een medespeler er beter voor stond. Hij ging liever eerst voor eigen succes en als dat niet kon dan besloot hij eens af te spelen. Nee, ik mis hem niks.

20 juli 2015 om 15:04

Wat heeft Real Madrid hier nou weer mee te maken?

Er zullen nauwelijks Vitesse supporters zijn die Labyad de beste speler van Vitesse vonden hoor. Hij heeft ontegenzeggelijk talent maar ook bij Vitesse liet hij daar veel te weinig van zien.

Tel daarbij op dat hij, zoals Vitessefan3 al zegt, zichzelf veel te goed vond en bijvoorbeeld ook menigmaal vanuit kansloze positie voor eigen succes ging met kansloze afstandschoten.

Nee, Labyad heeft absoluut niet het verschil tussen wel/geen Europees voetbal gemaakt. Dat waren vooral spelers als Propper, Veijnovic en Traore.

20 juli 2015 om 15:06

El Casa. Waarom verdedig je Labyad zo? Die heeft het na zijn paar topwedstrijden in het begin voor PSV toch nooit meer echt laten zien?

20 juli 2015 om 15:12

Oh grapje dat is bakkali die ik bedoel.. Haal die twee door elkaar

20 juli 2015 om 18:30

El Casa,

Die goal was inderdaad erg mooi en ik heb er ook keihard bij gejuicht toen de die bal er in vloog. Enige probleem is dat ik dat soort goals ook elke week in de 3e en 4e divisie van Engeland tegenkom als ik The Football League show kijk (ja er zijn wel degelijk mensen geïnteresseerd in die competities. Één goal maakt niet het verschil, zijn afstandsschoten waren nu eenmaal verder niet heel geweldig

Ach hij vond geld belangrijker dan zijn carriere dus zo heel erg zal hij er niet mee zitten.
Lekkere verpieteren op de bank en cashen kerel.
Bij Vitesse was het nou ook niet wekelijks de uitblinker.

Lees nou al een paar keer het woord talent in reacties. Je kan nog zoveel talent hebben maar als je mentaliteit slecht is ga je het niet redden. Dit is weer een schoolvoorbeeld van wat er nu ook met kishna gebeurd. Te groot voor het servet maar te klein voor het tafellaken

Weet bijna wel zeker dat de mensen die hier allemaal reageren precies hetzelfde hadden gedaan. Als je zoveel kan verdienen en nooit meer hoeft te werken dan is de keuze gauw gemaakt !!!

20 juli 2015 om 14:39

Niet als je nog zo jong bent. Als die nou 30 was geweest had ik hem 100% gelijk gegeven

20 juli 2015 om 14:41

Voor wat betreft de stap naar een andere club met veel salaris ben ik dat helemaal met je eens. Dat had ik ook gedaan.

Grote verschil is alleen dat ik (als ik Labyad was geweest) dat had gedaan met in mijn achterhoofd de wetenschap dat ik er eigenlijk nog niet klaar voor was. Labyad ging er heen in de volste overtuiging dat hij daar de ster zou gaan worden. Daar is het fout gegaan.

20 juli 2015 om 14:48

Voor talentvolle voetballers als hij moet geld toch niet de belangrijkste drijfveer zijn, lijkt mij? Je wilt als voetballer het hoogst haalbare en de boeken ingaan als iemand die iets heeft kunnen betekenen in de voetbalwereld. Mooie clubs achter je naam hebben staan.
Daarnaast was hij 19, dan moet geld al helemaal geen rol spelen. Je moet juist trots zijn dat je bij PSV kan en mag spelen op deze leeftijd ( ik ben zelf geen PSV fan), maar wederom is de invloed van buitenaf weer groot gebleken.

20 juli 2015 om 14:57

@anlista
Dat is wel wat ideologisch. Niks mis mee als je je kwaliteiten inzet om snel veel geld te verdienen. Zouden we waarschijnlijk allemaal doen.

Het wordt alleen wat vervelend als iemand tegelijkertijd zielig gaat lopen doen dat hij er sportief niet uit weet te halen wat er in zou moeten zitten.

20 juli 2015 om 15:13

Ik ben het met jou eens, Hoppa. En het is ook erg ideologisch wat ik bedoel, maar helaas werkt het niet zo. In ieder geval nauwelijks in de voetbalwereld. Jonge talenten worden gek gemaakt met veel geld en andere verleidingen, dat het haast een uitzondering als iemand met beide beentjes op de grond blijven staan.
Maar je hebt gelijk, Labyad moet het bij zichzelf zoeken...

20 juli 2015 om 15:15

en laten verhuren dat je toch nog kan voetballen.

20 juli 2015 om 15:46

Als hij bij PSV was gebleven had hij ook nooit hoeven werken.

Ja het is een lastig menneke die Labyad, maar voetballen kan die zeker en ook voor Sporting dus. Als Teofil het niveau aan kan kan Labyad dat daar vast en zeker ook!

20 juli 2015 om 14:51

Dat is een rare vergelijking. Jouw Teofieleke kreeg in de kwartfinale van het WK de voorkeur in de spits boven Carlos Bacca van 30 miljoen en Jackson Martinez van 35 miljoen. Labyad heeft wel eens een leuke assist geven bij een Eredivisie-suptopper maar dat is het dan ook.

20 juli 2015 om 15:00

Klopt ook wel. Maar dat is ook alleen doordat ie overhyped is bij Pekerman. Elk persoon met verstand snapt dat het onzin is dat hij de voorkeur kreeg. Sommige spelers zijn ook zoiets als een 'oogappeltje'. Al zou Labyad dat nooit worden bij een coach haha.

20 juli 2015 om 15:10

Labyad is het oogappeltje van de gemiddelde getto bewoner en schoolverlater. Lastige, stoere jongen die voor de simpele weg naar het snelle geld heeft gekozen maar nog niet de helft van zijn potentie benut doordat zijn eigen karakter in de weg staat. Beetje een oppervlakkige analyse, maar dat is wat ik eruit haal. Sporting was ook een verkeerde keuze, alhoewel ik vind dat hij (zeker op termijn) genoeg kwaliteiten zou moeten hebben om er te spelen. Voor nu zou hij beter af zijn bij een club als Heerenveen ofzo.

voor mensen die zeggen karma is een bitch en hoe 1 verkeerde keuze etc etc

labyad heeft inmiddels al meer dan anderhalf jaar lang een stap terug gezet bij vitesse. dus om het nu weer te proberen bij sporting is helemaal niet verkeerd.

sporting is ook maar maximaal nivo psv of ajax meer niet. laten we daar niet te moeilijk over doen.

hij heeft dus gewoon pech met de trainer gehad want als er een trainer zat die het wel zag zitten in hem was karma helemaal geen bitch en had die ene keuze in zn carriere helemaal niet fataal geweest.

Uiteindelijk vind ik het ergens niet zo erg dat dit er zo uit komt. Ik hoop dat bij Bakkali exact hetzelfde gebeurt. Dit soort gasten met hun flutmentaliteit geven alleen maar een slecht voorbeeld.

20 juli 2015 om 15:14

Ik heb hetzelfde. Ik heb helemaal niks met dit soort spelers die zo weinig karakter tonen en hun eigen talent vergooien. Kishna heeft hier ook wat van. Je mag best een lastige jongen zijn, maar doe wel gewoon je best om het maximale uit je carrière te halen.

20 juli 2015 om 15:46

Bakkali had nooit naar PSV moeten gaan en gewoon bij Standard zijn gebleven.

labyad heb gewoon niet de juiste mentaliteit en kwaliteit.

jesus zag hem graag terug komen maar zoals je ken lezen na een paar trainingen en oefenpotjes is het snel duidelijk.

sporting is nog een stapje te hoog zoals vitesse dat ook gewoon is. hij zou eronder moeten kijken om ooit weer terug te komen want op dit moment is het niet goed genoeg voor de CL of Europa league (clubs van dat niveau)

Zou hem ondanks het opstootje van vorig jaar graag bij Feyenoord verwelkomen. Als vervanger van Immers kan hij van grote waarde zijn. Goede trap en een uitstekende techniek. Heb hem er liever bij dan Kazim.

20 juli 2015 om 17:59

zelfs demouge is beter dan kazim.

alsnog een terechte straf voor die doodschop tegen Mark Uth in de play offs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren