Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoffenheim zit Ajax dwars om Schreuder: ‘Alleen dan laten we hem gaan’

Laatste update:

Ajax stelde onlangs Erik ten Hag aan als opvolger van Marcel Keizer en wil Alfred Schreuder aantrekken als assistent. Laatstgenoemde is werkzaam bij TSG Hoffenheim, waar hij de rechterhand is van hoofdtrainer Julian Nagelsmann. De komst van Schreuder naar Amsterdam verloopt stroef, want Hoffenheim wil hem voorlopig niet laten gaan omdat de club eerst een vervanger wil halen.

In gesprek met Kicker maakt sportief directeur Alexander Rosen weten dat Schreuder voorlopig nergens heen gaat. Hoffenheim wil op zoek naar een vervanger, maar een geschikte kandidaat is vooralsnog niet beschikbaar. "We laten hem alleen gaan als we iemand hebben die het zo goed als geruisloos kan overnemen", aldus Rosen. "Dat is op dit moment niet het geval."

Schreuder, wiens contract bij Hoffenheim doorloopt tot medio 2019, meldde zich dinsdag bij Hoffenheim ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Zelf staat de 45-jarige assistent open voor een vertrek naar Amsterdam, maar zal hij geen breuk met Hoffenheim forceren. Volgens Rosen heeft Ajax Schreuder “een attractieve rol aangeboden die een rol als assistent-trainer ver overstijgt”. Nagelsmann kan wel begrijpen dat de oud-voetballer graag naar Ajax gaat. "Alfred heeft ook een familie met drie kinderen, die hun vader zelden zien.”

Erik ten Hag en Alfred Schreuder maken Ajax kampioen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop voor hem dat hij mag gaan. Schreuder lijkt mij oprecht een goede trainer. Kan die weer bij zijn gezin zijn, ook niet onbelangrijk. Bovendien is ten Hag kieskeurig wat betreft zijn assistent, en daar bedoel ik mee dat hij geen vaste assistent heeft maar iemand zoekt die past. Hoop voor Ajax dat dit lukt. Nagelsmann heeft er verstand van, en daarom weet ik eigenlijk wel zeker dat hij bij Ajax ook slaagt, omdat hij daar ook goed presteert.

2 januari 2018 om 20:29

Misschien een gekke vraag, maar waarom is zijn gezin niet met Schreuder meegegaan naar Hoffenheim? Zo'n afstand / culture shock is Duitsland toch ook niet?

2 januari 2018 om 20:51

Hij is gescheiden en denk dat zijn kinderen bij zijn ex wonen

Hoffenheim heeft alle kaarten in handen. Hopen dat ze snel een vervanger vinden en mee willen werken, maar als Schreuder echt zo goed is, dan zal het vinden van een geschikte vervanger veel langer duren.

Wat is het alternatief voor Schreuder? Assistent voor de korte termijn? Of voor optie B gaan?

Lijkt me een prima optie, maar moet nou niet zeggen dat zijn komst me van levensbelang lijkt. Even offtopic: Weet iemand hoe het nou met Tagliafico zit? Donderdag werd er gemeld dat het zo goed als rond was maar de officiele bevestiging duurt wel weer verdacht lang, hoop niet op weer een 'Richarlisontje'. Zeker aangezien de nood hoog is op linksback.

2 januari 2018 om 20:27

Hou je hart maar vast.
Betis heeft zich inmiddels ook gemeld voor hem en 3,8 miljoen geboden.
Het is dus zeker nog niet rond.
De bron is een fansite van Ajax. URL mag ik helaas niet melden.

2 januari 2018 om 21:17

Tagliafico zal een dezer dagen afreizen naar Nederland, Betis wil hem ook maar zou minder hebben geboden dan Ajax. Tagliafico wil weg en zal ook vertrekken.

Ik denk dat het dwarsliggen weleens te maken kan hebben met het feit dat Ajax flink heeft moeten betalen voor Ten Hag aan Utrecht. Ze zullen ook vast een graantje mee willen pikken uit de ruif.

2 januari 2018 om 21:22

Doe SAP maar een paar reclameborden in de Arena. Dan moeten ze alleen Freek de Jonge geen stadionspeaker maken (voor de insiders ;-))

Hup Overmars, trek die portemenee! Doet wel een beetje pijn maar geld kan wonderen doen. Geen Schreuder, dat is nog meer gezichtsverlies. Had handiger geweest als hier beter over nagedacht was.

Daar gaan we weer met dat gore vriendjes politiek, ik zal je verzekeren dat ook dit Koppel Ajax niet beter maakt, juist ja trek de knip en Ajax had een trainer van naam kunnen aantrekken.

Ajax zakt steeds verder af wat betreft het neerzetten van hooft trainers, ze hadden een brasiliaanse trainer moeten aantrekken want de Ajax school levert heel technische gasten af , ik zou dat wel willen aanraden bij Ajax.

De manier hoe Hoffenheim dit aanpakt is gewoon niet meer dan logisch. Ze kunnen niet zomaar even midden in het seizoen plots afscheid nemen van hun assistent omdat hij elders een andere uitdaging krijgt. Ajax moet verder ook niet te lang afwachten en doorschakelen als dit te lang duurt.

2 januari 2018 om 21:35

Natuurlijk kunnen ze wel zomaar even midden in het seizoen afscheid nemen van de assistant trainer..het is niet de hoofdcoach ofzo. Dan schiet de organisatie daar in hoffenheim toch wel aardig wat tekort als ze niet intern iemand (tijdelijk) de taken van de de assistant trainer kan overnemen.

2 januari 2018 om 21:46

Ja het kan. Maar waarom zouden ze? Alleen omdat Ajax ff een assistent nodig heeft? Dus als dit een nadelig effect heeft voor Hoffenheim maakt dat niet uit? In jouw beleving is het maar een assistent die je ten alle tijden moet vervangen wanneer die weg wil of kan. Voor hetzelfde geldt heeft Schreuder daar een gigantische toegevoegte waarde. Best dom om de organisatie van Hoffenheim hier raar op aan te kijken. Het is eerder professioneel van de leiding dat ze een waardige opvolging willen.

2 januari 2018 om 22:06

Het is geen kwestie van ' maar waarom zouden ze"! Ze hebben al aangegeven dat hij in principe mag vertrekken dus als je dat besluit al hebt gemaakt heeft het weinig zin om geforceerd iemand vast te houden. Wat denk je zelf, dat Schreuder nog vol 100 toewijding met zn hoofd bij Hoffenheim is of al bij ajax? Wat denk je zelf, dat de spelers niet al weten dat hij gaat vertrekken dus dat zijn invloed zowieso al minder is?

Dus je kunt wel een partij bijdehand doen hier,maar JA het is een kwalijke zaak dat ze bij Hoffenheim niet intern een tijdelijke oplossing kunnen verzinnen voor het vertrek van de assistant trainer!!!! Daar is Niks 'professioneel' aan, eerder het tegenovergestelde.

3 januari 2018 om 01:57

Als ze even midden in een seizoen afscheid moeten kunnen nemen van zomaar een assistent trainer... waarom wil Ajax hem dan zo graag? Die kunnen toch ook zomaar iemand even naar voren schuiven aangezien het toch "maar" een assistent is?

Wel grappig dat een Hoffenheim harder strijd voor hun assistent dan Utrecht voor hun hoofdtrainer

2 januari 2018 om 20:40

Omdat ten Hag in de zomer anders sowieso weg kon vanwege een afkoopsom.

2 januari 2018 om 22:47

Dat en ik vind het een aparte keuze van Schreuder. Ik zou in het kader van ontwikkeling en beter worden veel liever in de Bundesliga werken als rechterhand van Nagelsman dan in de eredivisie als rechterhand van Ten Hag. Hiermee bedoel ik niet dat Ten Hag niet goed zou zijn maar Nagelsman heeft toch al iets meer neergezet. En je wordt gewoon beter als je op een hoger niveau competitie actief bent. Kan me ook niet voorstellen dat Ajax heel veel meer betaald. Enige is dat ik me kan voorstellen dat Schreuder misschien het liefste in NL wil werken.

3 januari 2018 om 09:42

Bij zijn kinderen zijn, weegt meer dan geld vermoed ik. Wat ik heel goed kan begrijpen..

Ik hoop dat er spoedig een vervanger voor Schreuder gevonden kan worden. Het is voor Hoffenheim niet fijn om een assistent-trainer te hebben die -ondanks alle goede bedoelingen- al met zijn hoofd in Amsterdam zit, en Ajax is er ook niet bij gebaat dat Schreuder pas later aanschaft. Hoe eerder die kan beginnen, hoe sneller hij en Ten Hag op elkaar ingespeeld kunnen raken en het elftal naar hun hand kunnen zetten.

Ziet er naar uit dat Ten Hag een half jaartje zonder Schreuder moet overbruggen. Geen drama lijkt me zo. Met Winter en eventueel Reiziger heeft hij 2 uitstekende assistenten

Ik zou mijn vingers niet aan de heer Schreudert branden. Heeft veel kapot gemaakt in die paar jaar dat hij in Enschede het over mocht nemen van de gevestigde orde als zogenaamde cultuurbewaarder. Cultuurverbrander was een betere omschrijving!

Munsterman overhypte de club Twente in zijn grootwaanzin, maar daarbij ook de capiciteiten van deze gast zwaar incluis. Erik Ten Hag , een meer dan prima coach maar deze Alfred kan dat geboekte voordeel weer compleet uitwissen, want staat voor zeer behoudende saaie bijna laffe benadering van het spelletje... Volkomen Ajax onwaardig!!

3 januari 2018 om 10:09

Ik hoop dat je mans genoeg bent excuses te maken wanneer Ajax alsnog glorieus kampioen wordt, of is het dan slechts de verdienste van ten Hag die ondanks de aanwezigheid van Schreuder er wat van gemaakt heeft?

Tjaa ajax had een stuk slimmer kunnen zijn.
Gewoon hetzelfde doen ajs Nec,,, Bogers van hoofdcoach naar assistent.... kant nu al niet meer omdat ajax gewoon achter de ellebogen heeft gehandeld helaas.. Als ze gewoon al eerder met Keizer hadden gesproken van joh wij vinden dat het mischien iets te vroeg voor je komt zoals je zelf al aan gaf willen je niet ontslaan lijkt het je wat om en stapje terug te doen en toch eerst assistent te worden.. maar goed die optie is weg door de manier hoe wachten totdat de trainer een wedstrijd verliest en ontslaan.. Schreuder heb ik ook mijn twijfels bij helaas maar goed die heb ik ook bij ten Hag goede trainer hoor maar of die bij ajax past betwijfel ik.....fred Grim is vrij dus geen transfersom die is vragen voor als assistent? kent de club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren