Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij loopt nu iets achter, maar binnen twee jaar wint hij de Ballon d'Or'

Laatste update:

Gilberto is ervan overtuigd dat Barcelona-aanvaller Neymar de hegemonie van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo gaat doorbreken. De twee beste spelers op aarde verdelen de trofee van de Ballon d'Or al sinds 2008 onderling, maar volgens Gilberto zit Neymar het duo op de hielen.

/

"Neymar is onze beste speler en een van de beste spelers ter wereld", zegt de voormalig Braziliaans international en speler van onder meer Internazionale en Tottenham Hotspur in gesprek met Goal. "Hij loopt nog iets achter op Cristiano Ronaldo en Lionel Messi, omdat hij pas kort in Europa is. Maar ik weet zeker dat Neymar binnen twee jaar zijn prijs omhoog kan houden."

Eerder deze maand won Ronaldo voor de vierde keer in zijn loopbaan de Ballon d'Or. De prijs van France Football s voor het eerst sinds 2009 losgekoppeld van de verkiezing van wereldvoetbalbond FIFA, die volgende maand ‘The Best FIFA Men’s Player 2016’ bekendmaakt. Neymar maakt geen kans op die prijs: Ronaldo, Antoine Griezmann en Messi zijn de genomineerden.

Wint Neymar binnen twee jaar de Ballon d'Or?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof dat iedereen over een paar jaar die prijs wint, zovaak het zelfde verhaal...

30 december 2016 om 10:00

Las net nog dat die jongen van City binnen 3 jaar de bal wint, omdat hij weer beter zou zijn dan Neymar. Pogba, Griezmann, Martial Hazard... met al die geruchten van afgelopen jaren moeten ze meerdere ballen gaan uitreiken per jaar gok ik.

30 december 2016 om 11:48

@ Jdg84

Ach, Neymar is minder beslissend dan zijn ploeg genoot Suarez die weergaloos speelt. Griezman speelt fenomenaal bij Atletico. Maar wat dachten we van Ibrahimovic die ook bij United gewoon laat zien ongelofelijk goed te zijn. OP van Nistelrooy na de meest scorende spits van United is.

Het zou tijd worden dat een verdediger hem weer eens wint. Dit keer had Pepe hem met recht verdient naar mijn idee. Heeft een seizoen lang bij zowel Real als Portugal weergaloos gespeeld.

1 januari 2017 om 13:35

Dat denk ik niet omdat hij veel beter kan dribbelen dan Suarez. Dus dan komt hij eerder in de positie om een assist te geven. En de assist is toch iets moeilijker dan je voet tegen die bal zetten

Zolang Messi en Ronaldo op hoog niveau spelen wint niemand anders de prijs. Simpel als dat. Het is wel makkellijk om te stellen over 2 jaar over 3 jaar ja logisch tegen die tijd zullen die andere 2 gestopt zijn of over hun top

30 december 2016 om 11:10

Ik zie Messi hem nog zeker winnen over 2 a 3 jaar, aangezien Ronaldo hem nog op zijn 31st heeft gewonnen

30 december 2016 om 17:58

Ligt eraan of Messi het fysiek aankan op die leeftijd

1 januari 2017 om 13:38

Messi kan nog wel effe mee maar Ronaldo niet. Dus het zou niet zo raar zijn als het over een paar jaar tussen Messi, Neymar en Griezmann om de gouden bal gaat

Messi en Ronaldo spelen nog op het allerhoogste niveau en laten ook nog geen tekenen van verval zien. Voorlopig moet het dus wel heel raar lopen wil iemand anders die prijzen winnen. Maar ik denk wel dat zodra Messi en Ronaldo een stapje terug (moeten) doen, jongens als Neymar en Griezmann op pole position staan om die prijzen te winnen.

30 december 2016 om 12:17

Wou je echt met droge ogen beweren dat Ronaldo geen tekenen van verval vertoont? Dat is net zo goed is als 3 jaar terug? Pleasee

30 december 2016 om 12:40

Zeiden ze aan het begin van 2016 ook, "het einde van ronaldo" volgens marca. En kijk is waar hij 2016 mee geeindigt is...

30 december 2016 om 12:20

Ik zie wel degelijk verval. Bij Ronaldo meer dan bij Messi. Gelukkig weten ze zich aan te passen waardoor de statistieken niet opvallend minder zijn. Ronaldo heeft steeds meer problemen om een actie te maken en voetballers te passeren. Steeds vaker is het een eindstation. Dat weet hij meer dan aardig in te vullen.

30 december 2016 om 18:00

Dat doet hij expres.. hij weet dat hij elk jaar iets langzamer word en hij zich op de spits positie moet gaan focussen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren