Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is pas 22 en zal misschien zelfs beter dan Hazard worden’

Laatste update:

Anthony Martial is bezig aan een sterke reeks. De aanvaller was in zijn laatste zes wedstrijden voor Manchester United goed voor vijf doelpunten en werd als beloning daarvoor deze week bij de selectie van Frankrijk gehaald voor de aankomende interlandperiode. Oud-voetballer Paul Ince is onder de indruk van de opmars van Martial.

De 22-jarige spits was de afgelopen twee seizoenen lang niet altijd zeker van zijn plek bij Manchester United, maar de laatste weken heeft hij het vertrouwen van manager José Mourinho voor zich gewonnen. "Geen enkele ploeg zal op dit moment tegenover Anthony Martial willen staan. Hij speelt zoals we allemaal al wisten dat hij kon spelen", vertelt Ince aan Paddy Power.

De oud-middenvelder van onder meer Liverpool en Manchester United is blij dat Mourinho eindelijk een manier gevonden heeft om Martial te laten renderen. Ince durft de Fransman zelfs in één adem te noemen met Chelsea-vedette Eden Hazard. "Martial is de Eden Hazard van Manchester United. Hij is de voorhoedespeler van wereldklasse, de speler die wat speciaals kan doen als het nodig is. Hij is pas 22 en zal als hij zo doorgaat even goed als worden als Hazard, of misschien zelfs beter."

Martial is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Manchester United. De spits werd in de zomer van 2015 voor ongeveer vijftig miljoen euro overgenomen van AS Monaco en speelde sindsdien 149 officiële wedstrijden voor de Engelse grootmacht. Daarin was hij goed voor 42 doelpunten en 26 assists. Landskampioen werd Martial nog niet met Manchester United, al won hij wel reeds onder meer de Europa League en de FA Cup.

Anthony Martial is de belangrijkste aanvaller van Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Spurs hem afgelopen zomer niet op heeft kunnen pikken. Hij leek op social media klaar te zijn in Manchester en met Mourinho.

9 november 2018 om 20:46

Wat heeft hij te zoeken bij de Spurs? Dat is zowiezo een stapje lager dan voetballen bij United.

9 november 2018 om 20:53

@HeskeyTheBest

Misschien moet je de tijd van Heskey even achter je laten en naar de afgelopen seizoenen kijken.

9 november 2018 om 21:07

Spurs doet echt niks onder voor dit United. Schat ze momenteel hoger in zelfs. De glory dagen van United zijn al een poosje voorbij.

9 november 2018 om 21:15

J.Vertonghen. Het spel is inderdaad beter, maar niveau hoger? Ondanks dat United het niet goed doet hebben ze wel prijzen gewonnen en zijn ze boven Spurs geëindigd. Spurs speelt erg goed voetbal, maar zal toch eens een keer prijzen moeten gaan pakken. Als ze dat niet doen zal Spurs zelfs op dit moment niet "beter" zijn dan een United, omdat het mooie spel van Spurs aan geen enkel resultaat wordt gekoppeld.

9 november 2018 om 21:28

@Jackieboy10
Ik snap je punt maar Spurs is met Pochettino bezig aan een miljard(en) project. Hij heeft doorgeselecteerd en er het hypermoderne stadion is zo goed als af. Een zekere reden waarom United en Mourinho steeds prijzen blijft winnen is door de inkomsten. Als het aan inkomsten ligt komt niemand in de buurt van Manchester United. Maar Spurs is zoals ik zei dus bezig dit gat te dichten. Natuurlijk duurt dit even en jij en ik weten beide dat de prijzen niet uit kunnen blijven als de inkomsten weer 10 treden omhoog gaan en Spurs(jammer genoeg) ook overal een zak geld tegen aan gaat gooien. Ik kan in iedergeval niet wachten!

9 november 2018 om 21:34

Spurs zal eerst prijzen moeten pakken voordat ze aan spelers als Martial mogen gaan denken. Spelers die door de Europese top begeerd worden komen niet naar Spurs. Dat verander je niet alleen maar met meer inkomsten door een hypermodern stadion of een miljardenproject (wat eigenlijk hetzelfde is), daar heb je een goed gevulde prijzenkast voor nodig. Spurs kan er komen, maar de Spurs fans moeten zich realiseren dat dat echt nog jaren gaat duren.

9 november 2018 om 21:44

@vertonghen

Hoezo dichten ze het gat? Veel spelers zijn nog altijd onderbetaald (eriksen, snap ook niet dat hij blijft of niets afdwingt).

Dele Alli had bij Chelsea, United, City en Liverpool veel meer kunnen verdienen dan zijn huidige 100k per week. Zou dan eerder al rond de 150k zitten.

9 november 2018 om 22:10

@Medellin @Samcro

Ik ben heel benieuwd bij welke club Dele Alli -meer- dan £100.000 zou verdienen. Daarnaast kijk jij alleen nog naar wat er moet gebeuren en niet wat Spurs al voor elkaar heeft. Manager Mauricio Pochettino is na Mourinho en Pep de best betaalde manager in de Premier league. Harry Kane zit nu in de top10 best betaalde spelers. Zoals je net zei heeft Dele alli zijn salaris verdriedubbeld gekregen en is Spurs achter de schermen druk bezig met het tevreden stellen van andere key players als Eriksen en Son. Dit terwijl de kosten voor het stadion niet te geloven dik over de begroting ging. Het gaat hier inmiddels over miljarden. Spurs heeft zich over een paar jaar weer terug genesteld in de engelse top en dan zal je zien dat al het geduld zich uitbetaald. #COYS

9 november 2018 om 22:15

@J. Vertonghen

Ik schrijf het toch net, bij Chelsea/united/city en Liverpool kan hij makkelijk meer dan 100k per maand verdienen. Een Britse jongen, 22 jaar en al zo goed. Daar betalen ze met plezier voor.

Shaqiri verdient blijkbaar al 90k per week bij Liverpool.

Eigenlijk erg dit, zit ik te discussieren omdat een speler onderbetaald is omdat hij maar 100k per week krijgt.

9 november 2018 om 22:20

@vertonghen

Spurs is zeker bezig aan iets mooi, maar waarom hebben ze dan deze zomer niet doorgepakt door spelers als Grealish en Tarkowski te halen? Door o.a. zo'n spelers niet te halen vind ik dat ze achter blijven bij clubs als Man Utd en Man City, wellicht dat een prijs dit seizoen iets kan helpen. Al is het maar de Carabao cup.

10 november 2018 om 08:22

J.Vertongen, een hoop tekst maar je zegt eigenlijk niks. Wat heeft het voor waarde dat Poch de derde bestbetaalde manager is? Gaan daardoor Europese topspelers naar Spurs komen? Ze binden hun belangrijkste spelers nu voor langere tijd, maar er is niets dat ervoor zorgt dat die toppers voor Spurs kiezen als ze ook voor 1 vd andere topclubs kunnen kiezen. Het uitzicht op prijzen is er nu eenmaal niet, dan kan Spurs zich wel willen nestelen in de Engelse top, maar je moet niet denken dat daar alleen geld voor nodig is en dat het met een paar jaar voor elkaar is.

Hazard en Aguero zijn sinds t vertrek van de groten (RvP, Suarez, Henry enz..) al jaaaren de beste twee aanvallers. Kane, Martial, Salah, Sterling enz komen niet in de buurt. Met name Hazard is echt een genot om naar te kijken.

9 november 2018 om 21:19

Ik ben echt benieuwd waar je op baseert dat iemand als Kane niet in de buurt komt. Als er een speler die de afgelopen jaren heel cosistent is geweest dan is dat Harry kane. Eden Hazard is een geweldenaar, maar heeft bijvoorbeeld nooit 3 seizoenen achter elkaar op top niveau gepresteerd.

9 november 2018 om 22:29

nooit 3 seizoen op topniveau gespeeld? heeft welgeteld 1 slecht seizoen gehad.
Hazard is een level verder dan Kane. Kane is een geweldige spits daar niet van, maar ze spelen op andere posities, dus ook lastig te vergelijken. Kane een geweldige spits/afmaker, Hazard een magier, met een wat mindere afmakingsrendement.

9 november 2018 om 23:04

Dat heb ik nooit geschreven, lees het nog een keer goed. Ik typte '3 seizoenen achter elkaar'. Vond jij Hazard vorig seizoen dan zo geweldig? Ik niet. Dat het een geweldige voetballer is wanneer hij in vorm is, is ook geen discussie. In Conte's kampioensseizoen was hij wel weer goed. Het jaar ervoor weer niet (het seizoen van Mourinho's ontslag). Het seizoen daarvoor (kampioen met Mourinho) weer wel.

Harry Kane heeft de afgelopen 4 seizoenen altijd boven de 20 goals gescoord in de Premier League. Ik vergelijk deze twee voetballers ook niet om hun speelstijlen, maar het feit dat warabe vind dat alleen Agã¼ero en Hazard de afgelopen jaren de beste zijn. Zoals ik al zei Harry Kane is veel cosistenter in zijn rol de afgelopen jaren dus kun je hem gerust bij de besten scharen van afgelopen jaren in de PL.

9 november 2018 om 21:29

"De groten", en dan RvP noemen, hahaha. Die man heeft 1.5 seizoen gepresteerd. Kom nou! Misschien bedoelde je Rvn, aka Van Gol.

Kane is zoals Jordan terecht al zegt gewoon 1 van de grote jongens hoor.

9 november 2018 om 22:05

Rvp was bij de gunners jaren lang een genot. Oa samen met henry. Hij won alleen geen prijs.
Salah en kane dus, komen voor mij ook zeker in de buurt van aguero en hazard

9 november 2018 om 22:08

Lol. Anderhalf seizoen maar... Je weet niet waar je over praat. Loopt in 11 seizoenen 1 op 2 en heeft nog een behoorlijk aantal assists. Wel knap als je dat in anderhalf jaar kan...

9 november 2018 om 22:16

Ik vind dat hij een echt heel hoog niveau heeft behaald in zijn laatste 1-2 jaar bij Arsenal en zijn eerste jaar bij United.

9 november 2018 om 22:58

Ja idd: wij van WC eend adviseren WC eend!! Ik zie aan je logo meteen dat je een hele onafhankelijke mening hebt over Hazard!!

Hazard is een prima speler hoor maar laten we niet overdrijven. Heeft nog nooit een team ver de Champions League in geschoten net als hij dat nog niet heeft gedaan op een WK of EK. Ook wanneer hij tegen relatieve topteams voetbalt is hij vaak afwezig. En dan vergelijken sommige hem met Robben. Ik wil nog wel eens zien of Hazard ook in de CL of op WK’s zo belangrijk gaat zijn. Als dat niet gebeurd zal ik Hazard niet meer gaan zien dan een prima speler. En ja dat hij nu beter is dan een Robben op leeftijd snapt m’n oma ook nog wel.

10 november 2018 om 01:00

Toch denk ik dat een Hazard en Martial echt de toppers zouden kunnen zijn bij een Real en de bepalende speler á la Ronaldo kunnen zijn. Daar is het spel sneller en directer met betere medespelers

10 november 2018 om 01:15

Hazard was anders wel zeer belangrijk voor België op het WK, hij was veruit hun beste speler. Ik vind Robben wel een stuk bepalender dan Hazard, die niet zo’n fenomenaal rendement heeft. Ik zou hem graag bij real willen zien, lijkt mij perfect te passen in het Spaanse voetbal.

10 november 2018 om 09:56

Wat een onzin. Hazard heeft Lille op zijn eentje kampioen gemaakt. Was super belangrijk de twee keer dat hij de titel nam met Chelsea. Een schitterende wk gespeeld en Martial ...? Heeft geen minuut gespeeld op het wk

Jammer dat hij het zo goed doet. Wat had k hem bij Juventus willen zien. Denk dat hij nooit gaat komen..

Qua talent is hij een van de beste van zijn generatie imo. Heeft echt zo veel voetbal en techniek in zijn voeten. Het is alleen jammer dat het de afgelopen 2 jaar niet echt wou lukken bij United.

Mourinho heeft hem zeker een half jaar lang gestagneerd. De komst van Alexis Sanchez was totaal onnodig. Martial was vorige seizoen voor het openen van de winter transfermarkt al bezig met een indrukwekkende serie. Het was dan ook meer dan terecht dat Martial er klaar mee was afgelopen zomer voor een nieuwe uitdaging. Nu zie je toch weer dat zijn kwaliteiten boven water komen drijven. In mijn ogen verre weg de belangrijkste speler van Man United momenteel. Scorend vermogen l, dreiging en snelheid. Iets wat momenteel ontbreekt bij Lukaku, Alexis en Rashford .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren