Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het ligt niet aan Ajax, maar het ligt aan de Eredivisie’

Laatste update:

Frank de Boer liet woensdag weten dat Ajax ook deze winter geprobeerd heeft, Marco van Ginkel te verleiden naar Amsterdam te komen. Dat deed het ook anderhalf jaar geleden al, maar toen mocht de middenvelder van Vitesse niet naar Ajax aan en trok hij naar Chelsea. Vorig jaar zomer probeerde De Boer hem op huurbasis aan te trekken, maar weer tevergeefs. Nu werd het dus voor een keer geprobeerd, zonder succes.

/

Ajax besloot vervolgens vele miljoenen euro’s op tafel te leggen voor de komst van Daley Sinkgraven, die men eigenlijk in de zomer wilde halen. “Of dit de laatste keer is geweest dat we hem benaderd hebben? Marco heeft inmiddels wel heel duidelijk laten merken dat hij niet naar Ajax wil, ja”, zei De Boer woensdag. Zaakwaarnemer Karel Jansen van de middenvelder zegt dat er inderdaad vanuit Amsterdam navraag werd gedaan naar zijn cliënt.

“Dat Marco niet naar Ajax wil, ligt genuanceerder. Elke speler wordt gestreeld door de interesse van Ajax, dus ook Marco. Het heeft helemaal niets met de club te maken, maar met de competitie. Marco kent de Eredivisie inmiddels wel, hij speelde er bijna honderd wedstrijden in. Hij zoekt de uitdaging tegenwoordig ergens anders”, zegt de zaakwaarnemer tegen FOX SPorts. Hij zegt dat Chelsea, Milan en Van Ginkel zelf diverse redenen hadden om niet in zee te gaan met Ajax.

De 22-jarige Van Ginkel kwam bij Chelsea nog niet verder dan twee invalbeurten in de competitie; bij Milan begon hij vier keer in de basis van trainer Filippo Inzaghi. Volgens Jansen is in een nieuw gesprek de intentie uitgesproken om zijn cliënt meer aan spelen toe te laten komen. “Het klopt dat we eerder dit seizoen zo'n gesprek met Filippo Inzaghi hebben gehad. Nu heb ik wel het idee dat het goed komt. Althans, dat vertrouwen hebben we. Hoop doet leven, hè.”

Ik snap wel dat Marco van Ginkel niet op huurbasis naar Ajax wilde

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, of op de bank of in de basis bij Ajax met Europees voetbal. Het is maar wat je wil.

4 februari 2015 om 17:23

Precies! Deze man voelt zich te groot voor de eredivisie, maar heeft buiten de eredivisie 0.0 indruk gemaakt.
Blijf maar lekker weg vriend, met zo een instelling kom je er sowieso niet!

4 februari 2015 om 17:28

Die man was niet eens de beste speler in de Eredivisie. Dat hij zich nu al te groot voelt voor de Eredivisie zegt wat over zijn mentaliteit. Liever op de bank verpieteren met iets meer poen dan elke week spelen en jezelf weer in de kijker spelen.

4 februari 2015 om 18:30

Zou een vergelijking met De Zeeuw redelijk zijn? Bij De Zeeuw speelden natuurlijk nog een aantal factoren, maar ik kreeg de indruk dat hij zich ook een beetje te goed vond voor de Eredivisie.

4 februari 2015 om 18:37

Hij voelt zich niet te groot, hij wil wat anders. Mag die jongen daarin zelf de keuze maken aub? Ajax is qua statuur en uitstraling een grote club, naar het huidige spelersmateriaal is niet bijzonder. Bovendien wordt de eredivisie er niet beter op. Bij die grote clubs kan je ook beter worden zonder elke week in de basis te staan.

Daarnaast had ik het bij Chelsea nog wel eens willen zien als hij niet geblesseerd was geraakt. Hij kreeg namelijk redelijk veel minuten voor hij geblesseerd raakte. Tijdens zijn blessure haalden ze Fabregas en Matic en was het natuurlijk over.

4 februari 2015 om 20:00

Van Ginkel is juist een hele nuchtere en verstandige jongen. Met mentaliteit heeft dit niks te maken. Dat hij nu minder aan spelen toe komt wil niet zeggen dat hij in het buitenland al mislukt is. Naar Ajax is voor hem nu een aardige stap terug ook al zal hij wel spelen. Die jongen was toe aan een stap buiten de eredivisie maar heeft mede door blessureleed wat tegenslag gehad. Toen Bony van Vitesse naar Swansea ging riep ook de helft hier dat hij dat nooit zou redden en de tussenstap moest maken bij Ajax of PSV en zie daar...

4 februari 2015 om 20:42

@objectiv

Maar bony was de beste spits van de eredivisie en ging naar een engelse middenmoter. Van ginkel Heeft het leuk gedaan en gaat meteen naar een van de beste clubs ter wereld.

Wijnaldum is op dit moment verder dan van ginkel en je ziet hem elke wedstrijd wat bij leren. Van ginkel is te vroeg gegaan, een jaar of 2 naar ajax had hem echt goed gedaan. Maar hij is niet de enige voetballer die te veel vertrouwen in zichzelf heeft.

5 februari 2015 om 09:44

Hij mocht toch niet naar Ajax van Vitesse en daarna komt een Chelsea . Wie zegt dan nee? Je hebt het over arrogantie maar hoe is het arrogantie om niet terug te willen naar de Eredivisie kom op zeg. Hij wil daar niet meer heen heeft het daar wel gezien. Dat is toch zijn goed recht?

4 februari 2015 om 18:03

Moet ie dan terugkomen voor twee EL wedstrijden?

4 februari 2015 om 18:32

Ik doelde uiteraard ook op volgend seizoen.

4 februari 2015 om 18:03

wat een arrogantie.... tja die komt er wel hahahahah nog niets bewezen en je dan al te groot te voelen voor de competitie in NL

4 februari 2015 om 18:44

Haha het enige wat arrogant is, is die club van je..

4 februari 2015 om 19:04

Niet arrogant ,maar gewoon de beste!

5 februari 2015 om 10:04

Dit jaar niet vrees ik!

4 februari 2015 om 18:09

Hij begon op dreef te komen en zou vaker in de basis gestaan hebben bij Milan als hij niet geblesseerd was geraakt. Als Marco weer helemaal fit is zal hij wel wekelijks aan spelen toe kunnen komen.

En waarom niet, wil je het opnemen tegen spelers als Clasie, Kazim, de Jong, Castaignos of tegen Tevez, Pogba, Vidal, Higuain? Welke lijkt je uitdagender?

4 februari 2015 om 18:19

Ja door wie wil je vernederd worden

4 februari 2015 om 20:06

Wil je Europees tegen de toppers spelen en meedoen in je eigen land om de prijzen of een beetje middenmoot zijn in Italië. Zulke vergelijkingen die jij aanhaalt is natuurlijk onzin. Van ginkel wil niet in Nederland spelen nou jammer hij had best nog 2 seizoenen bij Ajax kunnen spelen en dan kunnen verhuizen naar een grote club maar als hij deze huidige weg verkiest is het zijn keuze.

5 februari 2015 om 09:48

Ajax zal geen kampioen worden en de voorrondes waarschijnlijk weer niet overleven van de CL. Dus speel je totaal niet tegen toppers in de EL. Buiten dat speelt hij nu in de competitie tegen toppers, net als bij Chelsea. Moet hij alleen wel eens fit blijven

4 februari 2015 om 18:39

Voor die twee doen hij niet veel onder. Hij wil trouwens gewoon wat anders, mag hij. Dat heeft er niks mee te maken dat hij zich te groot voelt. Hij wil zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken. Laat hem lekker.

4 februari 2015 om 19:20

De van Ginkel in vorm toen hij nog in de Eredivisie vindt ik een stuk beter kwa alle facetten van het voetbal dan Clasie/Guardado.

4 februari 2015 om 19:30

Beter dan guardado nou dat denk ik toch echt niet in zijn beste dagen kwam die nog niet in de buurt van hem

4 februari 2015 om 20:00

@robins: ben ik totaal niet met je eens. Van Ginkel was ontzettend belangrijk in zowel defensief als offensief opzicht. Getuige zijn 18 doelpunten voor Vitesse

4 februari 2015 om 18:27

Het kan toch dat hij gewoon een andere uitdaging wilt. Een andere competitie manier van spelen of cultuur. Ik snap wel dat als je je hele leven in Nederland heb gespeld dat je even iets anders wilt proberen. Na jarenlang iets anders kan hij besluiten om weer in Nederland te spelen.

On:

Ik weet dat de Super Lig waarnschijnlijk niet is wat van ginkel trekt maar ik zou deze jongen heel graag als vervanger van Selcuk Inan willen zien bij Galatasaray.

We hebben een nieuwe trainer die aanvallend/op balbezit gebaseerd voetbal speelt en niet meer dat horror voetbal onder prandelli/mancini. Vanaf volgend jaar verplicht de buitenlanders regeling ons niet meer om volgevreten turkse vedettes te blijven opstellen maar kunnen we bouwen aan een nieuw jong fris team onder leiding van King Wesley.

Kom naar Istanbul Marco. Dan kan je een nieuwe uitdaging proberen terwijl je wordt aanbeden als een god. Na 4-5 jaar verkopen we je fit en gespierd aan chelsea voor 25 miljoen

Muslera
Van Rankin
Chedjou
Semih
Telles
Van Ginkel
Melo
Amrabat
Sneijder
Bruma
Burak/Cisse
4 februari 2015 om 18:40

Voor zijn carriere alleen al moet hij niet naar Turkije gaan. In die competitie heb je als talent niks te zoeken.

4 februari 2015 om 17:24

Het is wel duidelijk dat hij niet aan kan haken bij een niveautje hoger. Bij Chelsea binnen no-time langdurig geblesseerd en bij Milan net zo. Aan zijn instelling zal het niet hebben gelegen, maar zijn lichaam kan het schijnbaar niet eens aan.

4 februari 2015 om 18:05

En Romario, Van Basten allemaal spelers die die de NL competitie links lieten liggen... haha

4 februari 2015 om 19:16

Ook 2x binnen een jaar tijd?

Kan best zo zijn maar als je geen enkele wedstrijd speelt in 1-2 jaar tijd dan boek je geen progressie.

Wat Ajax hem kan bieden is dat hij een paar maanden weer in de basis speelt, zich kan laten zien aan zowel Chelsea en andere clubs waardoor de bal (letterlijk en figuurlijk) weer gaat rollen.

Hij staat compleet stil in zijn ontwikkeling. Lekker dan.

4 februari 2015 om 18:04

Maar het is zo makkelijk oordelen over een ander. Vrijwel iedereen zou hetzelfde doen als er een PL club komt die ook nog veel beter betaald.

wat een onzin bericht van zijn zaakwaarnemer. Als speler zou je niet in dit ajax willen spelen vanwege het gebrek aan kwaliteit. Maar dit is wel de meest nette diplomatieke wijze van communiceren, alleen niet de waarheid.

4 februari 2015 om 18:10

Uhu want Milan loopt over van kwaliteit. Dats echt de meest overschatte ploeg van de laatste 10 jaar.

4 februari 2015 om 18:28

Van de laatste tien jaar slaat natuurlijk nergens op. Het gaat inderdaad niet lekker de afgelopen jaren maar afgelopen tien jaar hebben ze nog wel wat leuke prijsjes gewonnen. Champions league, wereld beker, landskampioen etc.

4 februari 2015 om 18:44

ach milan is een betere ploeg dan ajax in een betere competitie dan ajax.
Bij milan lopen spelers rond die veel beter zijn dan ajax.
Allemaal feiten en dan snap ik wel dat die bij milan blijft, dat zal iedereen wel gedaan hebben. milan staat nu eenmaal veel beter op je cv dan ajax. (en nee ik ben totaal geen milan c.q. italiaans voetbal fan)

Ik snap het wel, maar bij AC Milaan zit je niet echt beter. Het zal veel banken voor hem worden. Daarbij gaat het niet zo goed, dus dan wordt je snel geslacht. Hij had zich beter bij Ajax in de kijker kunnen spelen, dan komen de grote clubs vanzelf. Hij heeft de leeftijd er nog wel voor.

4 februari 2015 om 17:36

Als daley blind haha even paar feiten hij heeft een wk gespeeld hij heeft cl gespeeld hij is kampioen geworden? Welke kijker

4 februari 2015 om 18:06

Wat zegt CL spelen? Die gasten van Basel en Rosenborg hebben ook CL gespeeld. Zijn ze nu hartstikke goede spelers?

4 februari 2015 om 18:19

Kohaku, je pakt een onderwerp uit die zin van pienaar en daar stop je al je energie in? niet erg indrukwekkend.
Blind heeft CL gespeeld en heeft de meeste wedstrijden daarin toch een goede prestatie neergezet.
Maar als je kampioen worden, tot beste speler van de eredivisie uitgeroepen worden (vooruit dan, voor de Feyenoorders tweede beste na Immers), een WK hebt gespeeld niet wilt zijn als duidelijke verschillen met wat Blind tot nog toe heeft bewezen?
en Marco zijn twee invalbeurten bij Chelsea of Daley als basisspeler (en beoordeelt als succesvol) bij Manu?

En dan probeer je de boel te relativeren? Wow!

4 februari 2015 om 19:00

Oh ja die mannen zijn ook 3e geworden op een WK en ook nog gescoord @kohaku
Met alle respect, prima speler van Ginkel, maar een tussenstap bij een Nederlandse topclub was beter voor hem geweest, waar er gewoon meer aandacht is voor je als persoon, meer exposure, waar presteren altijd en niet mag, waar elk team altijd van wil winnen, waar 3 wedstrijden in week normaal zijn als er ook Europees gespeeld moet worden..... Wat dat betreft heeft van Ginkel natuurlijk nog niets laten zien....
En ja hij heeft pech gehad door die blessures maar ik denk dat hij ook dan de bank had warm gehouden in de dag out ipv de tribune

Heeft liever een gevulde bank rekening dan speel minuten.

4 februari 2015 om 17:27

Bij het verhuur wordt zijn bankrekening toch nog steeds gevuld.? Verdiend dan toch niet minder.

4 februari 2015 om 17:42

Waarom verkoos hij dan destijds Chelsea boven Ajax? Hij zou toch niet werkelijk hebben gedacht daar aan spelen toe te komen. Deze jongen gaat wel degelijk liever voor de poen.

4 februari 2015 om 18:25

Ik geloof dat hij toendertijd best nog wel naar Ajax zou zijn gegaan, ware het niet dat Chelsea en Vitesse daar samen een stokje tussen staken.
Het zou ook best kunnen dat alles heel anders was gelopen voor Marco als hij niet vroegtijdig dat eerste seizoen niet die zware blessure had opgelopen. Maar het blijft natuurlijk altijd een groot risico om zo jong al zo'n grote stap te nemen en dan te denken dat je kunt concurreren met de grote sterren die er bij Chelsea rondlopen.
Het kan natuurlijk zijn dat Vitesse Marco heeft bedreigd (onder druk van Chelsea) dat als hij niet naar Chelsea ging, hij geen medewerking zou krijgen voor een transfer naar Ajax.

4 februari 2015 om 18:58

Newc22 Ik geloofde zelf dat hij wel wat wedstrijden mee zou krijgen bij Chelsea. Was hij niet geblesseerd geraakt zou dat misschien ook wel gebeurd zijn.

Tsja, hij is tot nu toe overal geflopt.. net als bij fitness, ff een stapje omlaag, om er vervolgens 5 vooruit te doen, kan geen kwaad. Maar, het is zijn carrière.

Ik snap dat hij kiest voor AC milaan.
Blink je daar uit zit je toch eerder in de lift met je carrière.
Maar hij is toch nog geblesseerd? Of is hij alweer wedstrijd fit?
Mocht hij dat niet zijn lekker slim dan weer.. Spelers halen die geblesseerd zijn of nog niet klaar voor het eerste. Nou niet de kwaliteits-injectie die ik in gedachte had voor Ajax.

Ach ja, ben benieuwd wat er van hem terecht komt. Presteert niet goed bij Milan en is veel geblesseerd. De tijd zal het leren, maar ik zie het somber in voor hem.

poeh poeh...wel 100 wedstrijden in de eredivisie, nagenoeg geen 1 interland en niks gewonnen. Ja dan ben je idd te groot voor Nederland.

Als hij elke week basis staat bij een subtopper in t buitenland, oke, maar op deze manier wordt hij niet beter.

4 februari 2015 om 19:30

Waar zegt van Ginkel dat hij zich te goed voelt? Dit is een uitspraak van zijn zaakwaarnemer die zegt dat Marco liever in een andere competitie speelt, omdat hij al een hele tijd in de eredivisie heeft gespeeld. Niks mis mee.

5 februari 2015 om 09:23

speelt ja....

Achja, het ligt niet aan Ajax maar aan de andere clubs. Iedere speler wil naar Ajax, maar de eredivisie belemmerd Ajax om spelers aan te trekken. Zou het misschien kunnen zijn, dat Van Ginkel ook heeft gezien dat talentvolle spelers veranderen in grijze muizen onder het Ajax regiem? Zou hij misschien tot de conclusie zijn gekomen, dat zijn sterke punten niet tot uiting kunnen komen met het oeverloze over tikken op het middenveld en achterin? Maar nee, hoe kan iemand nou niet naar Ajax willen?

4 februari 2015 om 17:46

Wat een bullshit. Dit heeft helemaal niks met Ajax te maken maar met mentaliteit.
Ben ook geen fan van de handelswijze van Ajax maar hierin moet ik je zeggen dat je ontasting praat oftewel poep!

4 februari 2015 om 18:20

Dank je wel voor je aardige onderbouwende reactie. Als ik jou goed begrijp kijkt een speler niet of een speelwijze van een club bij hem past, maar kiest hij alleen maar voor geld en naam? Als Van Ginkel op die manier geacteerd had, had hij wel naar Ajax gegaan ipv Milan, maar deze jongen denkt dat het spel van Milan beter bij hem past als dat van Ajax.

4 februari 2015 om 18:35

Steef71
Misschien heeft het in een ander artikel gestaan, en kan ik het mis hebben, maar leg mij anders even uit waaruit blijkt (in dit artikel) dat Marco denkt dat de AC Milaan speelstijl hem beter ligt dan die van Ajax. Sterker nog, uit het artikel valt op te leiden dat Marco nou niet echt bijster gelukkig is daar. Misschien niet vanwege speelstijl, maar zeker vanwege speeltijd.
Dus jij onderbouwt jou commentaar uit een mening die je zelf hebt gevormd? Ik weet niet echt wat beter klinkt? wat jij zegt of wat Djoowey zegt (in dit geval).

4 februari 2015 om 19:33

enorme flauwekul. Noem maar eens 1 NL club die meer spelers verkoopt aan de Europese (sub)top dan Ajax. Daarnaast slagen Ajacieden doorgaans erg vaak in het buitenland. Eriksen speelt wekelijks de sterren van de hemel en is toch wel de belangrijkste speler van de Spurs te noemen. Verder spelen bijv Alderweireld, Vertonghen, Van der Wiel en Blind heel leuk mee in grote competities. Suarez (al wel 4 jaar geleden) heeft natuurlijk geen onderbouwing nodig. Ik zeg niet dat spelers van andere NL clubs geen potten breken in het buitenland (zie Feyenoord transfers afgelopen zomer), maar het is gewoon belachelijk om te zeggen dat spelers van Ajax bij de club niet zouden kunnen opbloeien.

Van Ginkel voor je niet te groot voor de Eredivisie want je hebt nog nergens goed gepresteerd op paar wedstrijden na bij een subtopper in Nederland. Als hij naar Ajax was gegaan was hij nu veel verder in zijn ontwikkeling geweest dan nu.

4 februari 2015 om 18:07

Je hebt gelijk. Als hij naar Ajax was gegaan was hij wellicht net zo ver als bv Duarte of vd Hoorn. Scheelt een boel als je daar speelt.

Dit geeft maar weer eens aan hoe goed PSV er aan heeft gedaan om Guardado binnen te halen.

Wat een sukkel joh. Wat had hij nou bewezen in Nederland? Geen ene donder.... 100 wedstrijden in Nederland en een debuut in oranje om vervolgens 2 wedstrijden bij Chelsea te spelen om daarna de bank warm te houden in de serie a.
Ik hoop dat je arrogante houding je ver brengt maar je wedstrijden spelen in tweede elftallen in landen die geen ene moer geven aan ontwikkeling boven het voetbal ontwikkelings land ter wereld lager in te schalen hoop ik dat je keihard je carrière in de prullenbak hebt gegooid.

4 februari 2015 om 18:09

En vervolgens lacht hij jou keihard uit met zijn bankrekening terwijl jij weer in de spits staat op weg naar je uitzendbaantje.

4 februari 2015 om 19:34

Wat heeft dat er nou mee te maken?misschien doet hij wel iets wat hij super leuk vindt. geld zegt niet alles maar bij jou blijkbaar wel, zielig

Over het paard getilt klere kind. Blijf dan ook maar lekker bij Milan op de bank hangen, alsof je daar beter van wordt..

Nou niets mis mee toch. Snap wel dat als je een half jaar na een keuze te hebben gemaakt je er niet gelijk op terugkomt maar voor je kans vecht. Het is goed dat Ajax probeert maar ook logisch dat hij nee zegt

Heeft de eredivisie wel gezien. Wat een verwende snotneus zeg!

Alsof hij al een hele prijzenkast vol heeft uit de eredivisie. Hij geeft een dik salaris ( ook leuk ), echter sportief heeft hij helemaal niets. Maar goed, weet best dat het allang niet meer om het voetbal gaat.

Is Van Ginkel ooit uitgeroepen tot de beste speler van de Eredivisie dan? Aardig talent bij Vitesse hoor, maar hij moet blij zijn dat Ajax interesse toont.

wat een haat jegens deze jongen die even genoeg heeft van de Eredivisie...mischien wilt ie over een paar jaar stoppen met voetballen en elke dag naar de kerk gaan en genieten van het leven?, met die miljoenen op de bankrekening moet dat makkelijk kunnen

4 februari 2015 om 18:10

De reacties hier zijn er vooral van afgunst. Als ze in zijn schoenen zouden staan zouden ze hetzelfde doen. Naar Ajax gaan geeft geen enkele garantie op een goede succesvolle carriere.

Van Ginkel had gewoon naar Ajax moeten gaan vanuit Vitesse, nu gaan we nooit meer iets van hem horen jammer.

Meneertje voelt zichzelf te groot voor de eredivisie, Ik denk dat deze jongen heel blij mag zijn dat ajax 3(!) keer bij hem aanklopt, ben benieuwd hoe ver die het gaat schoppen. maar aan zijn zelfvertrouwen zou het niet liggen denk ik zo.

Marco voe,t zich helemaal niet te. Groot voor de eredivisie. Wat een onzin. Hij wil zich in een andere competitie ontwikkelen. Dat Ajax drie keer voor hem wil gaan zegt genoeg over zijn kwaliteiten als voetballer. Ook dat Chelsea hem een contract aanbood. Die jongen heeft alleen pech met blessureleed.
Wat een onzin om hem zo te betitelen. Marco gewoon doorgaan je komt er wel

4 februari 2015 om 18:22

Waarmee komt hij er wel dan ? met bank zitten ? of kan die beter (tijdelijk) ergens gaan spelen waar die ook echt aan het spelen toe komt ?

AC Milan is nu kwalitatief gewoon minder dan Ajax. Sterker nog, AC Milan zal in de eredivisie qua niveau in de subtop zitten. Zo goed is hun selectie namelijk niet eens. Het enige wat zij mee hebben is dat de Serie A hoger staat aangeschreven, maar die competitie is ook alleen maar minder geworden de afgelopen 10 jaar. Van Ginkel heeft nu wel een foute keuze gemaakt, ik verwacht niet dat hij het ooit gaat maken op deze manier. 2 jaar heeft hij al weggegooid.

@futures.. dat is weer een beetje overdreven, dit is het slechtse Ajax in tijden. Kunnen amper een kans creeeren. Het Ajax met Eriksen en Vertonghen was beter dan het Milan van nu maar ik begrijp je punt.

Heeft inderdaad de verkeerde keuze gemaakt, voor hem hoop ik dat hij aan voetballen toe zal komen want van trainingen in het buitenland wordt niemand beter. Jammer dat hij zich te groot voelt voor de eredivisie, hij overschat zichzelf een beetje. Een Suarez of een Eriksen zouden dat kunnen zeggen, die hebben namelijk wel iets bewezen! Jammer, was een potentiele nl elftal speler, inmiddels voorbijgestreefd door Klaassen en consorten.

Die gast heeft echt hoogmoedswaanzin.

4 februari 2015 om 19:21

Hahah geweldig woord, dit moet in de vandale!!

Als de eredivisie zelfs al niet meer interessant is voor een bankzitter die nog niets heeft bewezen, dan zegt dit veel over het niveau van onze vaderlandse competitie.

Lekker laatdunkend doen over de eredivisie, maar nooit de sterspeler in de competitie geweest en bij zijn zogenaamde uitdagingen zit hij meer op de bank dan wat anders. Één ding is zeker, had hij een tintje en wat tattoo's dan was hij in de media neergezet als een arrogante kwal die het te hoog in zijn bol heeft.

Hij had ook gewoon kunnen zeggen dat hij waarschijnlijk een deel van zijn salaris zou moeten inleveren en hij daar eigenlijk geen zin in heeft. Hij verdient liever veel zonder veel te spelen dan veel spelen (wat uiteindelijk gunstiger zou zijn voor hem) en wat minder verdienen. En met ''wat'' minder zal hij nog steeds financieel onafhankelijk worden en dan heb je wel de speeltijd die je oh zo graag wilt.

Van Ginkel komt gewoon te kort voor de top en zal zich er bij neer moeten gaan leggen dat het maximaal haalbare een subtopper zou zijn en zelfs bij een subtopper zie ik hem niet per definitie slagen. Als ik soms de Sevilla's/valencia's/everton (nu ff niet dan)/tottenhams etc zie dan is dat hier en daar ook een tikkeltje te hoog voor van Ginkel. Maar hij denkt misschien dat hij dalijk fluitend in de basis komt bij Chelsea (never gonna happen btw) of misschien dan wel bij een andere topclub.

Gewoon wat geld moeten inleveren (verdien je nog steeds genoeg), lekker bij ajax je minuten pakken en kan je daarna altijd nog een stap maken. Zonde, want hijs nog jong dus nog ruim de tijd gehad om het even opnieuw te herbouwen.

Natuurlijk ligt het niet aan Ajax, het ligt altijd ergens anders aan.

Wordt wel een beetje moe van van Ginkel. Zit veel meer op de bank dan dat hij in de basis staat bij AC Milan. En krijgt ook regelmatig te horen dat wanneer hij erin staat een van de slechtst spelende spelers is. Sterker nog, schat Ajax op dit moment hoger in dan Milan, die club zit echt zwaar in verval, wat wel erg jammer is!
Als ik Ajax was had ik hem na de 2e keer al niet meer benaderd, hij vind zich te goed voor de Eredivisie... Veel te vroeg naar het buitenland gegaan, had eerst nog een stap in NL moeten maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren