Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is beter om Sneijder in de punt naar achter te laten spelen'

Laatste update:

Wesley Sneijder was vier jaar geleden de grote man tijdens het WK in Zuid-Afrika, maar weet nog niet zeker of hij er aankomende zomer in Brazilië weer bij zal zijn. Louis van Gaal laat regelmatig weten dat hij niet tevreden is over de middenvelder en sprak voor de oefenwedstrijd tegen Frankrijk van een 'testcase'. Sneijder was echter onzichtbaar en werd vroegtijdig naar de kant gehaald.

/

De Utrechter wist dus geen indruk te maken, maar Willem van Hanegem vindt dat Sneijder gewoon mee moet naar het WK. Volgens de Kromme is er momenteel geen geschikte concurrent voor de middenvelder en hoort Sneijder dus gewoon bij Oranje. "Maar je moet Sneijder op zijn kwaliteiten benutten. Daarom vind ik het beter om hem in de punt naar achter te laten spelen, met Kevin Strootman en Jordy Clasie als controleurs iets naar voren."

"Dicht bij Van Persie zitten fysiek sterkere en snellere spelers Sneijder te vroeg op zijn huid", legt Van Hanegem uit in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Iets meer naar achteren kan hij de bal beter controleren en het spel verdelen en verplaatsen. Tegen Frankrijk kon hij gewoon niet laten zien hoe goed hij nog is." Afgelopen weekend was Sneijder met een voorassist, twee directe assists en zijn negende treffer van het seizoen nog belangrijk voor Galatasaray tegen Akhisar (6-1).

Wesley Sneijder in de punt naar achteren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneijder in een pirlo achtige rol zou misschien kunnen werken maar dan moet je wel een breker als de jong of strootman ernaast zetten

10 maart 2014 om 10:06

Strootman is geen breker, maar een loper. Een box-to-box speler. Hij heeft teveel diepte in zijn spel om een breker te zijn, maar kan in de toekomst net als Van Bommel omtrainen tot een breker.

10 maart 2014 om 10:51

Ik bedoel iemand die goed kan verdedigen en dat kan strootman wel al zou ik zelf voor nigel de jong kiezen

Ja, als Cvm, doen we!

Nee, Willem hij is aanvallende middenvelder. Praat niet over dingen waar je geen verstand van hebt.

10 maart 2014 om 09:36

Haha die Willem he. Dat hij gewoon durft te zeggen met Clasie en Strootman. Doe toch normaal die Clasie moet niet een op de bank zitten. N de Jong is 10 x beter dan Clasie en we hebben gezien tegen Frankrijk dat Clasie verschrikkelijk voetbalde hij gaat dat niveau nooit halen. Ik zou zo gaan spelen maar ik weet dat van Gaal dit niet gaat doen. En dan zou ik een paar jonge spelers mee nemen voor op de bank.

Krul/Vorm
Van der Wiel
Vlaar
van dijk
Pieters
N de jong
sneijder
strootman
robben
van persie
Lens
10 maart 2014 om 09:57

Haha die willem.
Ziet er naar uit dat jij ook de ballen verstand er niet van heb
4-3-3 is geen optie.
Nigel rechts op het middenveld nou nou.

10 maart 2014 om 10:02

Volgens mij spelen we altijd 4-3-3 Je wil reageren onderbouw je reactie dan ook. Je weet best wat ik bedoel. Volgens mij heb jij er nog minder verstand van dan mij

10 maart 2014 om 10:08

Precies we spelen altijd 433.
Gaat dat werken tegen de grootte jongens?
Begrijp je het nu
JE moet mee met de tijd gaan 433 word overlopen
daarom speel 4231?

10 maart 2014 om 10:15

Je gooit weer wat uitspraken op tafel zonder te onderbouwen waarop baseer je dat 4-3-3 niet meer werkt. Volgens mij speelt bijna heel Europa 4-3-3 je maakt jezelf compleet belachelijk. Volgens mij speelde Frankrijk ook 4-3-3 ik wil je 1 vraag stellen en ga nu niet onnozel reageren. Hoe wil jij gaan spelen en waarom denk je dat dat werkt. Ik wil ook graag horen hoe je het positie spel dan voor je ziet?

10 maart 2014 om 10:22

Meneerbaard, 4231 is hetzelfde als 433 alleen staan, in dit geval, robben en lens dan iets meer naar achter. Daarnaast heeft niels een prima, vrij normale, opstelling waarvan ik ook denk dat van Gaal zo gaat spelen. Ik hoop nog op wat anders, maar die mag ik niet posten van voetbalzone want dan wordt blijkbaar mijn reactie verwijderd zoals gister gebeurde.

On:
Ik denk dat Sneijder het opzich wel zou kunnen, de Pirlo rol, alleen loopt hij er op dit moment veel te weinig voor. Daarnaast is het er bij Pirlo na jaren en jaren ingeslepen om altijd op de goede plek te staan om de bal af te pakken. Ik denk niet dat dat er bij Sneijder nu nog in gaat komen helaas. Jammer want qua lange passes is hij eigenlijk veel geschikter voor die rol dan die van nummer 10.

10 maart 2014 om 10:22

@meneerbaard88
4-3-3 met de punt naar voren is t zelfde als 4-2-3-1
ligt er net aan hoever bepaalde spelers naar voren of achteren kunnen staan.
Dus hoe je het doet in balbezit en zonder bal.

10 maart 2014 om 11:06

Wat een statisch elftal is dit zeg. Je hebt veel meer een mix nodig van gearriveerde en entalentvolle spelers. Snap ook niet waarom iedereen zo lovend is over de jong. Aanvallend draagt hij niks bij en speelt nog meer op safe dan Strootman = 0 creativiteit. Heb dan veel liever clasie die is veel beweeglijker en passt veel beter en meer gedurfd. Tegen Frankrijk stond er gewoon een flutelftal met mislukte buitenspelers dan loopt het hele team gewoon niet.

10 maart 2014 om 15:02

@pieterpost

Jij kijkt overduidelijk geen Eredivisie, AS Roma en het Nederlands Elftal! Waarom staat Strootman dan al op 6 assist en 6 goal's in de Serie A? Strootman heeft een geweldige pass in de bennen en heeft bij zowel Sparta, FC Utrecht, Psv, AS Roma en het Nederlands elftal dat al vaker laten zien. Ja laten we Clasie maar opstellen waarbij de passes naar achteren zelfs mislukken:!

10 maart 2014 om 09:44

Normaal sta ik vooraan om van Hanegem zijn columns af te branden, echter hier heeft hij wel een punt. Ik denk dat jij of niet goed gelezen hebt of hem gewoon niet begrijpt. Hij wil Sneijder positioneren op Cvm maar natuurlijk niet in de rol van verdedigende middenvelder. Het verdedigen wordt namelijk door de controleurs om hem heen gedaan. Sneijder kan zich zodoende bemoeien met de opbouw en komt minder snel in de drukte. Ik vraag wel af of Sneijder dit op dit moment aankan, het idee is wel goed.

10 maart 2014 om 09:56

Precies dus zoals Van Basten speelde op het WK 2006.

10 maart 2014 om 10:07

Eerlijk gezegd weet ik dat niet meer, maar zou kunnen.

10 maart 2014 om 11:01

@jachtmeester
idd zoals van Basten al had bedacht,zodat de man met de beste pass de bal sneller kon verdelen. Nu zie Pirlo in die rol,maar van Basten had dat 8 jaar geleden al bedacht. Verder denk ik dat Van Gaal bang is voor Sneijder,van Gaal wil namelijk zelf de ster worden.

10 maart 2014 om 11:24

Uhh ik weet niet of je het weet hoor, maar figuren als Pirlo en Xabi Alonso waren "vroeger" ook nummers 10. Sterker nog, Pirlo brak pas echt goed door toen hij als controleur ging spelen, als nummer 10 wist hij bij de clubs voor AC Milan geen potten te breken.

Cabaye speelde bij Newcastle ook altijd in de buurt van de spits, maar speelt bij Frankrijk pal voor de verdediging.

Natuurlijk moet Sneijder mee naar het WK! Ik begrijp ook niet dat mensen twijfelen of hij wel mee moet of niet. Het is toch niet lastig kiezen tussen een Clasie/schaars of Sneijder lijkt me. Ook al speelt hij geen basis, dan voor de ervaring meenemen natuurlijk. Sneijder is een grote persoonlijkheid en is in de kleedkamer heel belangrijk. Voor mij geen discussie of hij wel of niet mee moet gaan.

10 maart 2014 om 09:35

Ik begrijp nooit waarom mensen zeggen, hij is belangrijk voor de kleedkamer. Wat doet hij dan precies volgens jou? De limo inschenken tijdens de rust en zakdoekjes uitdelen als spanje ons afdroogt? Nee als je sneijder meeneemt doe je dat niet voor de kleedkamer maar voor op het veld waar hij iets extra's kan brengen

10 maart 2014 om 11:13

Nou als de jonge en onervaren jochies het kwijt zijn en oranje wordt de gehele wedstrijd overlopen in de rust kan hij echt wel een paar rake woorden spreken. Voetbal is echt heel veel mentaals. Robben en Van Persie kunnen dat met hun staat van dienst ook maar Sneijder is een natuurlijke leider. Die kan die jongens weer vertrouwen geven in de rust.

Ot:
Van Hanegem zegt niets geks hier. Sneijder is geen 10, is hij ook nooit echt geweest. Hij heeft altijd al de spel verdeeld vanuit de middellijn, altijd komt hij de bal ophalen. Sneijder is niet iemand die tussen de linies loopt. En over de spits komt of een steekpass op de rand van de 16 geeft. Van Persie zal dan ook weer een rampzalige toernooi spelen met Sneijder achter zich. Persie heeft aansluiting en bewegelijkheid nodig. Oranje kan 4-3-3 proberen met de punt naar achter Sneijder of de guzman daar. Strootman en dan fer/Wijnaldum/afellay aan de andere kant. Jongens met diepgang, energie en loopvermogen. Afellay en Gini zijn een grote gok. Maar wel echte de type jongens die Strootman en Sneijder kunnen aanvullen. De jong en van dijk eens centraal uitproberen en op links Emanuelson of van aanholt. Vorm of krul in de goal en voorin Robben persie lens.

Het is beter om Sneijder gewoon helemaal niet op te stellen.

10 maart 2014 om 10:14

Wie wil je dan wel opstellen op zijn plek? Zoals Ritchie ook al aangeeft zijn Clasie of Schaars nog niet klaar voor een wk.

Sneijder kan bij bal verlies geen druk zetten. Dit heeft Van Basten bij zijn tijd bij Oranje al aangetoond, toen heeft hij Sneijder ook op die plek neergezet. Sneijder is gewoon niet goed genoeg meer om zich in de kleine ruimte te laten gelden.

Misschien dit basiselftal? Sneijder mag je niet missen op het WK.

Cillessen
vd Wiel
Vlaar
Heitinga
Martins Indi
N. de Jong
Sneijder
Strootman
Robben
v. Persie
Lens
10 maart 2014 om 09:34

Ik denk dat je Sneijder kunt missen als kiespijn. Je hebt in dit Nederlands elftal spelers nodig die ook verdedigend hun rol willen spelen. Robben is dat gelukkig ook aangeleerd bij Bayern. Ik poste dit gisteren, maar dat was al zo laat dat mensen het niet meer hebben gelezen. Wat denken jullie ervan?

Als Strootman het niet haalt zie ik graag de Guzman of misschien Blind daar. Als je naar onze spelers kijkt, vind ik de formatie van Man city eigenlijk logischer. 4-2-2-2.

Krul
vdWiel-Vlaar-Rekik-Urby
n.deJong-Guzman\Blind
Robben----------------Lens
----------RVP-Hunt-----------

Eventueel Huntelaar eruit voor van der vaart die er dan iets achter speelt. Die werkt zich kapot en heeft scorend vermogen. Ook de middenvelder met de best klik met Rvp.

Maarjah, keep dreaming. Urby zal niet worden geselecteerd en van formatie veranderen is helemaal een no-go.

Voor LCV is geen duidelijke optie. Of ja, Douglas maar dat gaat niet gebeuren.

10 maart 2014 om 09:50

Heb liever Vorm op doel i.p.v Cillessen.
ik kies nog altijd een BPL keeper boven een eredivisie keeper :P

Je kan hem ook op doel zetten...lol

Is die ouwe nu echt aan het dementeren??! Tegen een middenvelder met loopvermogen word hij helemaal gek gespeeld. Verdedigen is al niet zijn favoriete bezigheid, laat die jongen lekker aanvallende middenvelder spelen, kan hij mooi de aanvallers lanceren, die extra kwaliteit heeft hij wel. Daarachter Nigel de Jong en Strootman, prima middenveld. Die Willem wil Clasie er ook nog bij zetten ook.. Man man man.. Maar misschien is van Persie op 10 nog wel het beste idee, kan Huntelaar of een andere spits lekker het gevecht aangaan met de centrale verdedigers en van Persie daarachter wat meer vrijheid.

Laat mij ook eens even de bondscoach uithangen, dit is naar mijn mening gewoon de ideale 11, en daar hoort Sneijder ook bij.

Steek
Vd Wiel
Heitinga
Van Dijk
Urby
Strootman
de Jong
Robben
Sneijder
Lens
v Persie
10 maart 2014 om 09:58

precies. Ik zou voor Vorm kiezen, maar ik heb stekelenburg nog niet zien spelen dus daar kan ik niks over zeggen (kijk niet veel bpl)

10 maart 2014 om 11:28

Steek maakt bij Fulham elke week wel een fout of drie. Vorige week nog twee belabberde uittrappen tegen Chelsea recht in de voeten van de tegenstander en afgelopen weekend tegen Cardiff ging hij bij de tegendoelpunten ook niet vrijuit. Vooral de tweede niet die tussen zijn handen door glipte. Het is helaas niet meer de grote keeper van 2010. Dat was hij in 2012 al overduidelijk niet meer.

10 maart 2014 om 11:57

Ach, dan wordt het een Tim Krul, Vorm of Cillessen, die misstaan ook niet in deze 11.

Dit zei Willem jaren geleden ook al..
In theorie geen slecht idee, maar Sneijder staat erom bekent dat hij niet mee verdedigt. Lijkt me dan niet handig hem zo dicht bij de verdediging te zetten.

Sneijder op CVM kan alleen als oranje continue de bal heeft, maar dat zie ik niet gebeuren tegen Spanje en Chili.

Nee, we zullen moeten hopen op een godswonder. Tactische trucjes werken niet ben ik bang

Voor de 433 mensjes
4 1 1 3 1

van der Wiel....vlaar....van Dijk.....blind/indie

..............................n.de jong

.............................strootman

Robben.................sneijder.................de...
..................................rvp

Stekelenburg
vd Wiel
Vlaar
van Dijk
Blind
De jong, N
Strootman
Robben
Sneijder
Depay
van Persie
10 maart 2014 om 10:25

Gaat het niet worden. Flanken leeg. Lijkt me niet. Met jouw opstelling wordt het "lange halen, gauw thuis", vrees ik :-)

Sneijder kan het gewoon niet meer opbrengen, is niet erg maar het is niet anders. Ben van mening dan we met rvp en huntelaar moeten spelen en daarnaast met zo min mogelijk eredivisie spelers.
---------------------vorm------------------------

Vdw-vlaar/vdijk-Douglas/indi-urby

------------de jong-----strootman-------

---robben--------rvp---------lens/depay

-----------------huntelaar----------------------
Indien strootman niet meegaat dan leroy fer op zijn positie of de guzman. Voor de Jong als back up Anita/blind. Achter vdw hebben we janmaat en achter urby, blind/pieters.

10 maart 2014 om 10:44

Ik zie dat het versprongen is, bedoel meer zoiets

Vorm
Vdw
vlaar/vdijk
Douglas/indi
Urby
De Jong
Strootman
Robben
Rvp
Lens/depay
Huntelaar

Ik vind dat V Hanegem een punt heeft en heb hier zelf ook al vaak aan gedacht. Op het WK 2006 heeft Sneijder nog het hele toenooi op die plek gespeeld.

Alleen word ik er weer strontziek dat Van Hanegem met Clasie aan komt zetten als middenvelder naast (hopelijk) Strootman en Sneijder.

De onbetwiste speler voor die positie is Nigel de Jong.

Bij voorkeur zo min mogelijk spelers uit de Mickey Mouse competitie, en ik zeg dit dus niet omdat Clasie F'noorder is maar ik heb bij V Hanegem sterk het idee dat hij zelf wel Clasie naar voren schuift omdat hij F'noorder is en dat is irritant, dat goedkope scoren om je lezerspubliek te behagen. Hij doet dat constant.

Sneijder als spelverdeler met de punt naar achteren kan alleen als je er 2 lopers naast zet. Die hebben we op dit moment alleen met Strootman. Clasie is wel het type voetballer, maar heeft absoluut niet het benodigde niveau. Dan eerder Fer of eigenlijk het liefste van Ginkel. Echter vrees ik dat hij niet op tijd fit gaat zijn.

Ik zal lekker opportunistisch ook mijn opstelling plaatsen. Aangezien ik denk dat wij met elk middenveld dan ook ook voetballend afgetroefd gaan worden door de toplanden zou ik het over een andere boeg gooien. Een middenveld met veel loopvermogen en duelkracht. Onze aanvallers zijn meer moment voetballers dan combinatiespelers. Zij zijn niet afhankelijk van een combinerend middenveld.

Reserves Cillissen, Stekelenburg, Janmaat, Veltman, de Vrij, Martins Indi, Fer, Wijnaldum, van der Vaart, Sneijder, Depay, Huntelaar, Narsingh.

Totaal niet mee eens dat hij nog verder naar achteren moet terwijl onze verdediging zo slap is.
Je moet juist druk naar voren zetten. Je kan vijftien verdedigers vinden in NL die allemaal even slecht zijn, dus dan maar beter extra kwaliteit inzetten waar we het wel hebben. Als we dan toch all verliezen dan maar met de borst vooruit en all out orange attack!

Cilissen
vd Wiel
Vlaar
Emanuelson
Robben
de Jong
Sneijder
Strootman
Lens
Huntelaar
van Persie
10 maart 2014 om 13:21

Hoe komt het dat je de eerste bent die deze opstelling bedenkt waarom ziet niemand het zo? Zou iedereen gestoord zijn of jij?

10 maart 2014 om 15:02

Gestoord wil ik het niet noemen, bang wel.

Ik zou proberen om Nigel de Jong op een of andere manier CV te maken. Of a.k.a. Pirlo een soort libero te spelen. Sneijder moet de vrije man zijn en anders Strootman

Dit idee heeft Inter met Sneijder geprobeerd in zijn laatste jaar daar, en het mislukte helemaal

Sneijder in een Pirlo rol zie ik wel zitten. Het Juve systeem zou wel passen bij het NL elftal, 3 verdedigers. Sneijder ervoor als 'pirlo', daarnaast een sloper, N. de Jong. Aan de buitenkant Van de Wiel, laat bij PSG zien aanvallend goed mee te kunnen doen, hoewel hij tegen Frankrijk nogal onrustig was en een slechte balaanname had, vind ik hem hier perfect voor. Verder zou ik alle kwaliteit inzetten die je hebt en dus met V. Persie en Huntelaar spelen, V. Persie op 10, achter Huntelaar, met een vrije linksbuiten plek waar hij in kan duiken. Verder Robben zo diep mogelijk, om op de counter gevaarlijk te worden.

Krul
Van Dijk
Vlaar
BMI
Van de Wiel
N. De Jong
Sneijder
Strootman
Van Persie
Robben
Huntelaar

Sneijder met de punt naar achter? Het moet niet gekker worden.

Oke Willem, Strootman en Clasie iets naar voren zeg je he? Strootman is nu geblesseerd! Nu zul je je woorden wel moeten corrigeren. Hopelijk zeg je nu niet iets wat nog dommer is dan je huidige uitspraken.

^^^ maar drie verdedigers?? Dan lig je na 2 wedstrijden er al uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren