Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Het beste team dat ik ooit zag is het Barcelona van Guardiola’

Laatste update:

Als Hans Krankl, volgens velen de beste Oostenrijkse speler aller tijden, gevraagd wordt wat het beste team aller tijden is hoeft hij niet lang na te denken. Krankl, die als speler actief was bij onder meer Barcelona, wijst op het Barcelona onder Josep Guardiola. “Ik heb altijd gezegd dat dat team van een andere planeet was.”

“Het beste team dat ik ooit zag is het Barcelona van Guardiola, gevolgd door het team van Johan Cruijf”, aldus de 61-jarige Oostenrijker in gesprek met El Mundo Deportivo. Krankl is met name lyrisch over Lionel Messi. “Ik heb hem de laatste vijf jaren vaak kleine God genoemd. Hij is misschien niet meer zo goed als vroeger, maar dat kan ook niet.”

Krankl is ook zeer te spreken over Luis Suárez. “Hij is temperamentvol, maar hij is een echte nummer 9. Een moderne speler, die kan scoren en assists kan geven. Hij is nog niet honderd procent fit, ga maar na hoe hij speelt als hij wel helemaal top is. Hij heeft tijd nodig. Hij past goed bij Barcelona, met al die wisselingen in de aanval”, vindt Krankl.

Het Barcelona van Josep Guardiola is het beste team ooit

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De draai moet komen in t huidige elftal. Zodra dat gebeurt wordt het een team waar je van gaat kwijlen. Voorlopig vermaakt het mooie gladiatorenteam van Real ons wel. Voorlopig !

29 november 2014 om 12:39

Mooi gezegd. Sluit ik me volledig bij aan!

29 november 2014 om 14:16

Ik ook

29 november 2014 om 15:13

Real in vorm is sowieso een klasse beter dit seizoen.

29 november 2014 om 19:15

Met een verdediging met matthieu? Dacht het niet!!

29 november 2014 om 20:59

Mathieu doet het meer dan prima hoor? Zou eerder pique aanwijzen..

Dat was het beste Barca ooit met mooi voetbal. Betere Barca bestaat haast niet meer

29 november 2014 om 12:40

Je ziet ook dat Barca steeds minder word ze zullen nooit meer zo goed worden als toen.

29 november 2014 om 13:26

Precies en dan durf jij te zeggen dat je dit Real beter vind? Ga slapen man. Je hebt er echt totaal geen kijk op. Laat Real even de clasico's de komende periodes compleet domineren, Barca een zware pak rammel geven, La Liga 4x op rij winnen, 2x de CL in 3 jaar winnen en talloze records verbreken.. Dan praten we verder.

29 november 2014 om 15:14

Real met hun egotjes dan.

Vooral de wedstrijd van november 2010, de 5-0 tegen Real Madrid, was de meest perfecte wedstrijd die ik ooit heb gezien. Tiki taka in zijn hoogtijdagen. Man man man wat waren ze toen goed zeg.

29 november 2014 om 13:08

De 10-0 van Psv was ook vrijwel perfect

29 november 2014 om 13:23

Haha, de uitslag was misschien perfect maar het voetbal was bij lange na niet zo perfect natuurlijk. Bovendien werd het door de rode kaart van Fer ook een oneerlijke strijd.

Ik vond het Barcelona van Guardiola altijd saai om naar te kijken. Het team van Rijkaard was misschien minder goed maar dat was wel spectaculair om naar te kijken.

29 november 2014 om 12:44

Juist, niet toen probeerden ze zo snel mogelijk vooruit te spelen .

29 november 2014 om 13:12

Er werd altijd geprobeerd direct naar voren te spelen. Verschil is dat ploegen zich meer lieten inzakken, waardoor barca de bal vaker naar elkaar moet toespelen. Lange ballen, en halen naar voren daar hebben ze de spelera niet voor en past niet in de filosofie.

29 november 2014 om 13:05

Vind ik ook. Dat was puur spectacel ket Ronaldinho in de hoofdrol.

Ook heeft Rijkaard Barcelona terug naar de top gebracht wamt voor zikn komst zaten ze toch in een moeilijke periode.

29 november 2014 om 13:09

Mja voor jou saai, maar voor een voetbalkenner enorm interessant.. probeer maar eens
in balbezit teblijven, uitvoetballen in driehoekjes (technische perfectie) en andere topploegen te domineren... dit voor 5 jaar lang!

Ben zelf geen fan van Barcelona maar hun manier van spelen was gewoon geniaal.. mss saai dat balletje rondspelen, maar daar zit altijd een reden achter..

29 november 2014 om 13:18

Hier sluit ik mij volledig bij aan.. Het voetbal dat het team van Guardiola liet zien was echt van het bovenste plankje, ze konden ploegen helemaal naar de **** spelen met hun perfecte teamplay.. Met als (pijnlijke) hoogtepunt de 5-0 tegen Real. Maar het Barca van Rijkaard, sowieso dat team, vond ik veel leuker om naar te kijken. Met als wederom een pijnlijk hoogtepunt de winst in Bernabeu, waar Ronaldinho een staande ovatie kreeg van het Madrileens publiek... Kun je alleen maar respect voor hebben pfff

Jammer dat er nu al gesproken wordt dat Messi niet meer zo goed is als 'vroeger'.

Hij behoort samen met Ronaldo nog altijd bij de elite maar zo goed als 3 jaar geleden is hij inderdaad niet meer.

29 november 2014 om 12:51

Messi behoort idd tot de elite. Kan me best wel storen aan dat soort uitspraken. Messi is nog altijd de beste samen met Ronaldo. Ik ken geen twee spelers die zo constant zijn in hun spel.

Barcelona onder Guardiola was ook te gek voor woorden. Maakten top teams als Real en Chelsea compleet kapot.

29 november 2014 om 13:03

Volgensmij won Chelsea van Guardiolaas Barcelona hahahahah.

29 november 2014 om 13:07

Je bedoel Real, Chelsea is nooit kapot gespeeld maar goed ik begrijp wat je bedoelt. Teams hadden niet veel te zeggen.

29 november 2014 om 13:07

Je bedoel Real, Chelsea is nooit kapot gespeeld maar goed ik begrijp wat je bedoelt. Teams hadden niet veel te zeggen.

29 november 2014 om 13:11

Chelsea is onder Di Matteo volstrekt kapot gespeeld. Dat ze die halve finale doorgingen is één van de grootste wonderen in voetbal van de 21e eeuw.

29 november 2014 om 14:15

@paci

Kom op man, Chelsea is echt wel weggespeeld door Barca en niet 1 keer ook. Dat jullie soms met het nodige geluk en vooral hardnekkig verdedigen als gekken resultaten wisten te boeken doet daar niets aan af.

En heb een ploeg die met 11 man letterlijk staat te verdedigen nog nooit zoveel kansen zien weggeven als tegen Barca in de halve finale van de CL zoals Gtootod hier zegt.

Dat Barca toen niet doorging was volledig aan barca te wijten dat ze de zovele uitgespeelde kansen tegen een bus niet wisten te verzilveren. Jullie stonden echt te sputteren achterin en dat met zoveel man.

Maar goed, uiteindelijk hebben jullie het gewenste resultaat gehaald en niet Barca. Chelsea is/was vaak niet om aan te gluren, maar resultaten behaalden ze wel op de manier.

30 november 2014 om 13:53

Sinds 2000 heeft Chelsea 12 keer tegen Barcelona gespeeld en daarvan 4 gewonnen, 3 verloren en de rest gelijk. Dat nog in de periode van 2 enorm sterke teams van Barca.

Noem het geluk. Ik doe dat in ieder geval niet.

Iemand die Messi kleine god noemt neem ik niet serieus.
Maar Barcelona onder Pep behoort zeker tot de top 3 beste teams allertijden.

29 november 2014 om 13:21

Mensen die mensen met Goden gaan associëren zijn sowieso niet serieus te nemen.. Neemt niet weg dat Messi een speciale gave heeft die uniek is, maar om dan meteen zeggen dat hij een kleine god is... Naja..

Ik denk niet dat het Barcelona van Guardiola beter was als het Real Madrid van dit moment, Wet een fenomenen hebben die in huis met Ronaldo, Bale, Rodriguez, Modric, Ramos etc.

29 november 2014 om 12:50

Dit real is niet eens de onbetwiste topfavoriet voor de CL en bij lange na niet zo dominant als het Barcelona van Guardiola

29 november 2014 om 12:57

Real is zeker de onbetwiste favoriet voor de Cl.
Diegene die Real nog kan achtervolgen is Bayern München.
Maar die hebben vorige jaar een bloedbad meegemaakt in eigen huis tegen Real.
Ik zeg trouwens niet dat deze Real beter is maar als Real de championsleage voor de 11de keer pakt.
En ook nog eens achterelkaar wat nog niemand gelukts is.
Dat kun je niet meer om die Real heen.
We zijn ook de meest scorende ploeg uit Europa kweet niet hoeveel Guardiola zijn Barca scoorde?
maar ik denk dat het niet zo heel veel meer was.

29 november 2014 om 12:52

Natuurlijk wel. Dit Real heeft het tot nu 1 seizoen goed gedaan. Barcelona was 4 seizoenen lang het beste team van de wereld en had ook heel veel grote namen. Dan heb je ook nog Sacchi's Milan en de Galacticos van rond 2000, die beiden ook hele grote namen hadden. Grote namen zeggen niks.

29 november 2014 om 14:08

nee..dit real heeft 1 goed cl seizoen gehad.
In de competitie slechts derde.
Real moet eerst veel prijzen winnen.

Dat er veel potentie in het elftal zit is duidelijk, maar om het er net zo uit te laten komen als tijdens de prijzenregen onder guardiola is gewoon heel moeilijk.
De tijd zal het leren, maar ze moeten het eerst bewijzen voordat je ze er het krediet voor kunt geven.

29 november 2014 om 14:18

Babymongo.
En als Real de championsleage weer wint dit jaar?
Iets wat de Barca van Guardiola nooit gelukt is.
Is deze Real dan beter of meschien gelijkwaardig?

29 november 2014 om 15:37

Straight2thepo, het antwoord is nee! Pas als Real de Champions League, Europse supercup, Spaanse beker, wereldbeker, Copa Del Rey, kampioenschap, met zulk oogstrelend voetbal (En Ronaldo volgend seizoen weer de Gouden bal pakt) en ze houden dit 3/4 seizoenen vol, dan zijn ze gelijkwaardig.

Betere zie ik niemand worden. Kom op zeg, ik zeg dit niet als Barca-fan. Maar dat was misschien wel het beste team allertijden! Dit is als het Ajax en Milan van vroeger. Dat wordt niet na 2 leuke seizoenetjes overtroffen!

Als Hazard er dit seizoen 25 inknalt is hij toch ook niet beter dan Ronaldo, of wel? Ik weet zeker dat je dan moord en brand schreeuwt.
Wees consequent a.u.b

29 november 2014 om 15:56

En jij wil zeggen dat Real niet al die prijzen heeft gewonnen met oogstrelend voetbal?
Ik heb het over de Championsleage ,super cup, Copa del rey?

29 november 2014 om 18:48

Real speelde heel goed,(vooral toen ze Bayern vermorzelden) dat zal ik niet ontkennen, maar zo extreem en karakteristiek als het team van Guardiola?
Ik denk het niet.
Een ander verschil is dat het Barca van Guardiola dat met bijna elk team deed: Real Madrid, Bayern. Lyon, Manchester United, Arsenal, Chelsea(ongelofelijk dat die naar de finale gegaan zijn),iinter (de tweede wedstrijd was een richtingsverkeer) en zo'n beetje heel La Liga.

Barca speelde constant goed (bijna elke wedstrijd) waar de vorm van Real niet altijd even constant is. 65% van het team was zelf-opgeleid, iets wat bij Real niet het geval is Real Madrid werd 4/5x achter elkaar verslagen, en kon in die periode gewoon Niet winnen van Barcelona. Barca heeft dit vorig seizoen nog gedaan.

Nog een verschil is het feit dat het team van Guardiola het 4/5 seizoenen volhield,waar Real Madrid nu 1/2 seizoenen goed speelt. Ook pakten ze zo'n beetje alle prijzen die er te winnen vielen, wat Real Madrid nog niet gedaan heeft.

Messi (in de vorm van zijn leven) was van een andere planeet. Ja, ook beter dan Ronaldo op dit moment. Hij scoorde de ene goal na de andere, gaf de ene assist na de andere, was beslissend in finales maar vooral zijn acties, dribbels solo's en de manier waarop hij scoorde was subliem.

Ook valt mij op dat het Barcelona van toen op eenzame hoogte stond, terwijl Real (hoewel ze momenteel he beste zijn) toch enigzins wordt benaderd door Chelsea, Barca, en Bayern.

Maar rspect hoor, voor dit Real (ook al hoop ik als Barca-fan dat Real deze vorm niet vasthoudt). Op dit moment zijn ze een bloedvorm, en iedereen die dat ontkent heeft niet veel verstand van voetbal.

30 november 2014 om 01:20

@straight2thepo als real 2x achter elkaar de CL wint is dat een uitzonderlijk knappe prestatie. Dat is niet voor niets nog geen enkel team gelukt.

Dat maakt ze qua prijzen nog niet beter dan t barca van guariola, Die won dan niet 2x op rij de cl, maar wel 6 prijzen in 1 seizoen, en 2x de cl in 3 jaar en extreem veel prijzen in een korte periode.

Maar 2x op rij de cl is absoluut iets waarvoor ze heel veel credits zouden moeten krijgen.

Het is nog steeds jammer dat ajax dat in 96 niet gelukt is omdat de dopingregels in het voetbal zo slecht waren. Anders hadden ze nu nog steeds die unieke prestatie achter hun naam

30 november 2014 om 11:25

Wordt een beetje moe van iedereen die zegt dat geen enkele club ooit de CL 2 keer achter elkaar heeft gewonnen. Volgens mij heeft milan dat gedaan eind jaren tachtig, of bedoelen jullie dan ook echt sonds het de CL heet? Beetje raar dan want de europacup winnen was niet makkelijker ofzo alleen omdat het een andere naam heeft.

30 november 2014 om 12:22

duhhuh..natuurlijk de cl..
anders heb je real, bayern, ac mlaan.

De oude europa cup 1 was makkelijker te winnen omdat er toen alleen kampioenen mee deden.
Dus dad je uit engeland, duitsland, italie en spanje maar 1 ploeg.

Nu moet je niet alleen van real, munchen en chelsea winnen, maar ook nog van atletico, barca, arsenal, city, dortmund enz enz

29 november 2014 om 13:00

@basje1: Real Madrid van nu is inderdaad heel goed, maar het Barcelona onder Guardiola was naar mijn mening nog wel een stuk beter. Het leuke aan dat Barcelona is ook dat de meeste (ster) spelers zelf opgeleid waren: Messi, Xavi, Iniesta. Jij noemt nu 5 spelers waarvan Geen 1 zelf is opgeleid door Real Madrid. Doet wat mij betreft ook wat af aan de prestatie.

29 november 2014 om 13:25

Laten we maar na dit seizoen pas oordelen over de verdiensten van Real.. Het is nog veels te vroeg om te zeggen dat dit Real in dezelfde categorie kan worden geschaard als het Barca van Guardiola.. En dat zeg ik als Real(ist)fan. Denk pas als alle prijzen zijn gepakt die te pakken vallen het enigzins te vergelijken valt.. Dus nu maar hopen dat dat gaat gebeuren

Als je kijkt naar de tijd waarin Guardiola's Barça speelde vind ik dit geen onlogische uitspraak. Tegenwoordig zijn de ruimtes zoveel kleiner, gaat het spel zoveel sneller en is het voetbal zoveel fysieker ingesteld dan in de tijd van Cruijff en Beckenbauer. Als je dat in je achterhoofd houdt is het waanzinnig te noemen wat Guardiola met Barcelona flikte en vooral de manier waarop het gebeurde.

Barcelona onder Guardiola was naar mijn mening inderdaad ook het beste team ooit. Naar mijn mening gevolgd door het Ajax van 71-73 en het Barcelona onder Cruyff.

29 november 2014 om 13:04

Waar zou jij Milan met van Basten enz zetten? Ik heb dat niet meegemaakt maar ik hoor veel ouderen zeggen dat het een van de beste was in de voetbalgeschiedenis.

29 november 2014 om 16:37

Ik moet bekennen dat ik daar niet veel wedstrijden van heb gezien. De wedstrijden die ik van hun heb gezien vond ik ze net iets minder dan de bovengenoemde 3. Vooral het Barcelona van guardiola stijgt er naar mijn mening ver bovenuit, dat speltempo heb ik nergens anders gezien en met Messi (beste ooit naar mijn mening) heb je natuurlijk de kers op de taart. Ajax 71-73 en Barcelona van Cruijff durf ik wel over te oordelen aangezien ik veel wedstrijden samen met mijn vader en opa heb teruggezien. Cruyff fans natuurlijk. Ik kan mij een simulatie herinneren waarbij Barcelona 2009-2011 en Ajax 1971-1973 de finale haalden. Blijft een simulatie natuurlijk, maar enige logica zal er vast achterzitten.

Hier ben ik het zeker mee eens. Er is geen team dat beter voetbalde dan barca onder pep. Mooi voetbal, niemand was tegen ze opgewassen. Alles klopte precies. Messi, Iniesta en Xavi haalden een ongelofelijk niveau. Natuurlijk ook credits naar de anderen. Dat team was op elke veld gevreesd, thuis, uit etc.

Het beste team wat ik ooit zag was het chelsea onder di matteo 😜. Het barca van pep speelde idd heerlijk destijds. Beste team ooit, vind ik niet maar zoiets blijft gwn een kwestie van smaak.

Ik zie liever ook Real Madrid. Maar dat Barca van toen was echt niet te stoppen. Gelukkig zijn die tijden voorbij..

29 november 2014 om 14:10

jeej...een real fan die objectief is. Een zeldzaamheid op deze site.

Dit real heeft veel potentie, dus wie weet hoeveel prijzen zijn de komende jaren binnen kunnen harken.

Geef mij maar het Barca van Rijkaard en het Bayern van Heyncks. Beiden ook toevallig de voorgangers vam Guardiola.

29 november 2014 om 14:20

dat ligt meer aan jou want jij mag guardiola gwn niet

29 november 2014 om 14:37

Ik zeg zo'n dingen niet vaak, maar jouw reactie trekt op niets. Zelfs voor een persoonlijke aanval. Ik zie echt geen enkele inhoud in jouw reactie.

29 november 2014 om 17:09

Aan jou reactie zie ik anders ook geen inhoud. Geen.onderbouwing niks. Afgunst richting guardiola

29 november 2014 om 17:12

Ik heb helemaal geen afgunst. Ik geef aan dat ik die 2 andere ploegen leuker vind. Dat is mijn mening.

Ik merk op dat die 2 toevallig de voorgangers waren van Guardiola. Mag het ? Hoeft toch niet meteen afgunst te zijn.

Als ik zeg dat ik liever Ronaldinho heb dan Messi, is dat dan ook afgunst jegens Messi ? Man, veel Barca- en Realsupporters zijn zo snel op hun tenen getrapt.

Het beste team ooit wil ik niet zeggen maar het beste voetbal wat ik tot nu toe heb gezien wel! Maar als we over het heden gaan beginnen domineert Real Madrid tot nog toe en steken ze met kop en schouders uit boven elk team in europa. Barcelona laat nu ook geen slecht voetbal zien maar het is niet effectief dus schiet je er weinig mee op misschien dat dit de komende jaren of dit jaar zelfs gaat veranderen, We zullen zien!

Helemaal mee eens.

Barcelona was niet te houden. Elke club, zelfs grootmachten als Real Madrid en Man Utd hadden over het algemeen geen schijn van kans. Het beste is er nu echter wel af.

Mee eens, al ben ik natuurlijk een Barça-fan en kan ik nooit objectief zijn.

Ik vind dit Barça het beste team ooit, omdat ze alle prijzen wonnen met de mooiste speelwijze in mijn opinie (tiki-taka, toen het nog effectief was). Ook heeft Barcelona deze regeerperiode, waarin ze als beste club ter wereld werden gezien, zeker 3 jaar volgehouden. Als ik bijv. kijk naar het huidige Real, waarin ze de landstitel niet eens wonnen, vind ik het Barça onder Pep beter dan het huidige Real. Dit Real presteert pas 1 jaar zo goed (waarin ze 2009 onder Pep niet eens evenaren), dus vandaar dat ik de regeerperiode onder Pep het beste team ooit vond.

Ik kan niet beoordelen over de tijd van Cruijff en al die andere regeerperiodes van bijv AC Milan, aangezien in van 1996 ben en dat dus niet heb meegemaakt.

Er is inderdaad geen beter team geweest dan het Barcelona van Guardiola.
Wie het huidige Madrid vergelijkt met Barcelona die is echt niet goed bij zijn hoofd.
Barcelona in zijn huidige slechte vorm tikte Real Madrid in de eerste helft een half uur weg in de laatste ontmoeting en verzuimden 2-0 te maken en de wedstrijd op slot te gooien laat staan wat het toenmalige barcelona van Guardiola met het huidige Real Madrid gedaan had.
Madrid van nu komt niet eens in de buurt omdat ze:
1) Niet zo goed de bal laten rondgaan als Barcelona en vaker scoren in de omschakeling door de snelheid van de spitsen in plaats van zelf uitgespeelde kansen te creëren.
2) Real Madrid verdedigt niet hoog zoals Barcelona dat deed. Ik heb geen enkel team gezien die zo goed kon pressen als Barcelona op de helft van de tegenstander. Dat doet Real niet die lopen achteruit om pas bij de middenlijn druk te gaan zetten en zo ruimte te maken voor de snelheid van Ronaldo en Bale.
3)real Madrid heeft geen Xavi, Iniesta en Messi. Mensen die de bal zo kort bij zich houden en bovendien alledrie het spel lezen. Niemand van Real is zo goed als deze drie spelers in de korte ruimte.

Real Madrid speelt heel ander soort voetbal. Is makkelijker uit te voeren.
Laat Ramos en Pepe vooruit verdedigen tot aan de middenlijn. Dan gaan we eens kijken wat er nog over blijft van die verdediging. We hebben Ramos en Pepe gezien op het WK voor Spanje en Portugal en ze vooruit moesten verdedigen. Aan flarden gescheurd.

Op gegeven moment keek ik voor niks naar clasico's omdat barca real elke keer weer vermederde in die tijdperk

Voor zijn de beste elftallen ooit het barca van guardiola en het real van, ik dacht te menen de bosque met oa Zidane Raul redondo Hierro etc. Deze elftallen konden elke tegenstander hun wil opleggen. Fantastisch voetbal.

Ook verreweg het beste team dat ik ooit heb gezien. Het Bayern van het laatste jaar onder Heynckes komt voor mij op plek twee. Dat was ook het team dat het officiële einde maakte aan de onaantastbaarheid van Barcelona.

Er zijn een aantal teams die de historie gedomineerd hebben. In chronologische volgorde : het Real Madrid met o.a. Di Stefano en Puskas, het Braziliaanze WK-team van 1970 met Pele, Gerson, Revelinho, het Ajax van Cruijff (en daaraan gekoppeld Oranje 74), Brazilie 1982 met Zico en Socrates, het "nederlandse" Milan, het dreamteam van Cruijff en tot slot het Barcelona van Guardiola.

Dat is het zo wat voor mij en dat is dus natuurlijk subjectief, er waren best nog andere teams die ook leuk voetbalden.

En wat nu het beste was ? Laat me zeggen dat het podium zou bestaan uit Real met Di Stefano, Brazilie met Pele en het Barcelona van Guardiola (wat natuurlijk ook weer subjectief is).

Als Madridista zijnde natuurlijk een periode waar je liever niet op terugkijkt, we hebben lang in de schaduw moeten staan. Maar als je heel eerlijk bent is het gewoon een van de beste teams aller tijden. Alles klopte, gewoon aan het elftal. Maar je wist gewoon dat dit ook niet voor altijd aan kon blijven.

Je hebt verschillende soorten van mooi voetbal, maar het tiki-taka dat toentertijd gespeeld werd is waarschijnlijk wel het mooiste voetbal dat ik ooit heb gezien. En dan bedoel ik niet net voor de verdediging balletjes heen en weer spelen, maar constante driehoekjes, loopacties, splijtende steekpasses en dat aangevuld met individuele kwaliteit. Teams hadden niets in te brengen tegen dat Barcelona.

Met je eens Isco ben wel een groot Real Madrid fan en als het zo is is het zo ik ga er niet om heen praten zoals barca fans zeggen dat ronaldo slecht is en dat madrid fans zeggen dat messi slecht is dat heeft geen nut je kan er niet omheen, Op dit moment vind ik Ronaldo wat beter puur omdat hij een strijder is en nooit op geeft en Messi in de voorgaande jaren toch wat beter en terecht 4 keer de gouden bal. Hoop alleen op mooi voetbal de komende jaren van beide grootmachten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren