Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry legt uit: ‘Hij is een van de meest onzelfzuchtige spelers ooit!’

Laatste update:

Thierry Henry verweet Javier Hernández woensdagavond ‘aanstellerig gedrag’. Chicharito maakte het winnende doelpunt in de halve finalewedstrijd van de Champions League tegen Atlético Madrid en was door het dolle heen. Dat had wel ietsje minder gekund, zo oordeelde Henry als analyticus van Sky Sports.

/

“Hij deed alsof hij het WK had gewonnen, terwijl de goal eigenlijk van Cristiano Ronaldo was”, zei Henry onder meer. Dat kwam de Fransman weer op veel kritiek te staan; op social media kreeg de oud-aanvaller er flink van langs. Henry reageert op zijn beurt weer op die kritiek. Titi legt via zijn account op Twitter donderdagavond nog een keer uit wat hij precies bedoelde.

“Voetbal is een teamsport. Ja, Hernández maakte de belangrijke goal, maar al het werk van Cristiano maakte die goal mogelijk. Dat mag niet worden gebagatelliseerd. Ik hou ervan wanneer spelers een goal samen vieren en dat de aangever wordt bedankt. De pass is vaak even belangrijk als het doelpunt.” Henry voegde een video van Michael Laudrup aan zijn tweet toe: “Een van de meest onzelfzuchtige voetballers ooit. Dat is voetbal. Dat is Michael Laudrup”, schrijft Henry.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 april 2015 om 00:13

Kom nou zeg...

Hernandez schiet Real Madrid naar de halve finale natuurlijk ben je dan super blij en vier je dat uitbundig.
En helemaal als Hernandez zijnde die toch een moeilijk seizoen kent bij Real Madrid en natuurlijk is die goal grotendeels te danken aan Ronaldo maar je moet em dan nog wel zien te maken.

Kortom Henry moet niet zo lullen want hij vierde ook ontzettend uitbundig toen hij de belangrijke assist gaf met Frankrijk tegen Ierland en het was nog overigens hands maar goed.

24 april 2015 om 00:20

Ik denk dat Benzema hem niet had gemaakt, zelfs gemist, had ook niet deze loop actie gemaakt zoals Hernandez, die eerst spelers fopte door zogenaamd naar voor de te gaan, daarna meteen 2 stappen achteruit, slimme loop actie ook.

24 april 2015 om 01:05

Als benzema speelde had cristiano wel uit een actie kunnen scoren
Benzema zn loopacties zijn goed alleen heeft hij er zelf "weinig" profijt van

24 april 2015 om 05:02

Als je kijkt naar aantal schoten en goals dan doet benzema het heel goed, staat in de top 5 van Europa. Met benzema was het al 1-0 eerste helft.

24 april 2015 om 07:39

Als Benzema had gespeeld had CR7 3 x gescoord.

24 april 2015 om 09:23

Ik denk dat Benzema buitenspel zou hebben gestaan. Dat doet hij namelijk minstens 5x per wedstrijd. Is geen echte spits zoals Hernandez

24 april 2015 om 11:51

Louismanuel,

Benzema heeft dit seizoen 29 keer buitenspel gestaan.

Ter vergelijking: Ronaldo 41 keer.

Hieruit concludeer ik dat jouw reactie ongefundeerd is.

Het feit dat Henry reageert zegt al voldoende neem ik aan.

Ja Henry, boontje komt om zijn loontje. Ben zelf fan van Real, maar juist Ronaldo viert regelmatig zijn goal alleen om later pas de aangever te bedanken. De goal die Chicarito maakte was verdiend naar al zijn harde werken, niet gek toch dat alle emotie er vervolgens uit komt?

24 april 2015 om 17:59

Eens. Was gewoon een hele ontlading.

Iniesta, de laudrup van vandaag, misschien zelfs erg letterlijk. Beiden dezelfde handelsmerk, la croqueta.

Alsnog, gezien de situatie waar Chicharito zich in bevindt/bevond is het toch 1000% terecht dat hij zo juicht. De verhitte Madrileense derby in champions league verband beslissen met een late goal... Hallo, JUICHEN!!

24 april 2015 om 07:29

Inderdaad en daarnaast was het Chicharito die regelmatig het publiek van Real wakker maakte.

Voor de liefhebber overigens een alleraardigst filmpje waar Henry naar verwijst. Wat een geniale voetballer was Michael Laudrup toch, man man man...

Was een fenomenale speler, maar z'n uitspraken waren totaal onnodig. Ik bedoel gwn, na zo'n hete topper valt zoveel na te praten en dan heb je t over hoe een speler alleen ging vieren na een belangrijk doelpunt in de slotsecondes..
Laudrup overigens legendarische speler, is iniesta's voorbeeld.

Ach of die Ronaldo zijn teamgenoten bedankt na een fraaie assist nee....

Je zou eens videos op Youtube moeten opzoeken van Michael Laudrup. Staat zelfs een passing compilatie van anderhalf uur. Wordt door velen ook beschouwd als een van de meest getalenteerde voetballers ooit. Is tevens het idool van Iniesta en spelen dus ook enorm vergelijkbaar. Magistrale voetballer.

Blijft Henry nou in beuken op de jongen, het was oprechte blijdschap en ontlading bij de Mexicaan, wat deed hij dan bij de intikkers het hele stadion rond rennen spelers wegduwen als hij een goal vierde, hypocriet ventje en arrogant vaak en een ego van hier tot en met Tokio. Oke de goal was 80 procent op de conto van Cristiano, maar die juicht toch ook uitbundig met ene oerkreet vierend met het publiek en spelers. Hernandez was erg blij van euforie.

En dat filmpje is mooi, en een fantastische voetballer dat het was.. Maar wat wilt hij nu zeggen? Dat Chicharito niet zo had moeten juichen? Wat een onzin.

Henry legendarische voetballer hoor, maar ik vind dat dit soort legendes lekker hun meningen voor hunzelf moeten houden! En al helemaal op Twitter en dergelijke niet actief moeten zijn, zoveel negatieve invloed geeft dat.

Gelukkig bedankte Henry wel altijd de assistgever...

24 april 2015 om 00:28

Hij deed dat vast wel als het vooral eeen intikker was die hij maakte en helemaal voorbereid door de aangever. Maar je hebt ook assisten waar de aangever een normale pass geeft en jij dribbelt paar man uit en scoort. Dan hoef je niet echt te bedanken lijkt me.

24 april 2015 om 01:04

Hij liep ook vaak arrogant weg na een intikker hoor.

24 april 2015 om 08:58

Geef je helemaal gelijk

Henry irriteerde zich aan Hernandez omdat hij gewend was vaak te scoren en belangrijk te zijn voor zn team en probeerde ook altijd de aangever in te betrekken tijdens het juichen. Maar Hernandez is natuurlijk dat niet gewend, bij united niet geslaag, op de bank bij real en de ene keer dat hij belangrijk is voor zn team en echt gevoel heeft dat hij iets voor zn salaris gedaan heeft komen alle emoties vrij. Als Henry iets langer de tijd nam had hij vast niet zo gereageerd woensdag. Dat krijg je met live tv.

24 april 2015 om 00:36

Henry juicht vaak genoeg alleen, ook bij zijn intikkers, liep hij naar de corner vlag naar zich te wijzen en het arrogant te vieren en spelers wegduwen. Hij is de laatste die hier iets op moet zeggen.

24 april 2015 om 00:45

Jij herinnert je alle juich momenten van Henry? Dan zijn menig mensen en ik jaloers op je man.

24 april 2015 om 01:09

Iedere speler kan dat hebben en iedereen uit zn emoties anders
Inzaghi scoorde goals en de manier hoe hij juichte zou je denken dat hij een solo had gescoord

En owhja youtube bestaat ! En ik vind het echt onnodig dat henry iemand gaat afkraken die een moeilijke tijd heeft bij zijn clubs

24 april 2015 om 01:23

Ja vaak zat, in zijn tijd . Ik vind het ongepast dat hij kritiek heeft op Hernandez, terwijl hij vaak naar zichzelf wees en naar de corner vlag sprinten..

24 april 2015 om 01:34

Youtube? Ja, heb wel van zoiets gehoord.lol Ik ga toch niet op youtube om te kijken hoe hij juicht. Het is voor mij niet allemaal zo belangrijk. Ik heb het hier over een pass die helemaal is voorbereid door de aangever en dan ingetikt is door de maker van de goal. Een perfecte voorbeeld is de wedstrijd van Dinsdag toen Iniesta 4 man uit had gedribbeld en vervolgens pass gaf aan Neymar. Weet je wat Neymar gedaan heeft? Hij bedankte Iniesta en zette hem in het zonnetje. Lijkt me ook logisch. In zo'n situatie deed Henry ook niet anders.

24 april 2015 om 01:35

Check het stukje hier boven reactie op Jaycinho.

24 april 2015 om 03:05

@ Qidas: Voor mij is het ook logisch om je teamgenoten te bedanken voor het eerdere spel wanneer je scoort. Maar ik vind ook dat een 'intikker' te vaak onderschat wordt. Je moet er namelijk wel staan, en het lijkt misschien simpel, maar als spits zijnde moet je toch het spel kunnen lezen en dus al tijdens de actie van je teamgenoot beslissingen maken hoe je gaat lopen, waar je een goede bal kan verwachten etc. Het is ook een kunst om op de goede plek te staan wanneer de bal wordt gegeven..

Maar als je naar de situatie van Hernandez kijkt kan ik het hem ook niet kwalijk nemen dat hij het zo viert. Er staat denk ik een enorme druk op hem persoonlijk om te laten zien dat hij wel degelijk een goede voetballer is.

Maar wat ik persoonlijk nog het ergste vind in deze uitspraak van Henry is dat hij lijkt te vergeten hoe Ronaldo zijn goals (ook intikkers) soms viert, of soms niet meedoet als een ander scoort. Ik vind het erg sneu dat hij er 1 moment van een speler uithaalt, terwijl je op de aangever van de goal een heel stuk meer momenten kan uithalen waarin hij niet de aangever bedankt maar alles op zijn eigen conto lijkt te schuiven. Een heel misplaatste reactie van Henry.

24 april 2015 om 03:56

Hahaha die druk die je voelt als je voor een leeg goal staat is niet lekker.
In je hoofd denk je wel: wat als ik hem mis?

Zo overdreven wat een dit. Toen dat chicharito scoorde goh amper naar zijn viering gekeken kwas gwn super blij voor hem. Hij moest score en verdiende deze doelpunt. Dan hoor je zo'n com van henry...
Vind het een smetje tov chicharito man man

Ach Henry niemand heeft gevraagd om te reageren! Een doelpunt mag, kan en moet gevierd worden. Alle spelers doen het op hun eigen manier! Als Hernandez het op een uitbuindige manier viert, hetzij zo! Henry hahaha een beetje aandacht zoeken nu na jouw cariere? Best zielig hoor!

Volgens mij kijkt bijna niemand hier echt regelmatig Real wedstrijden, anders zou je wel juist kunnen oordelen over Ronaldo en het bedanken na een assist. Ik verwijs u naar Real-Basel Ronaldo bedankte Bale gelijk, dan gaan we verder naar Villareal- Real Ronaldo bedankte benzema per direct dan om nog maar 1 voorbeeld te noemen verwijs ik u naar Almeria-Real waar hij zowel Benz als Carvajal bedankte vlak achter elkaar.
Dus niet door Ronaldo's gedrevenheid waardoor hij vaak teleurgesteld is kun je dingen gaan zeggen die niet waar zijn.
Verder ging het hier nooit over hem die iemand niet bedankte dus weet sowieso niet waarom dit überhaupt ter spraken kwam.

24 april 2015 om 00:40

Moet er dan zo ene drama overgemaakt worden. Ronaldo bedankt vaak de aangever, dat klopt. Maar dit was blijdschap en het feit dat hij een zware tijd heeft meegemaakt door vaak op de bank te zitten. Er is veel haat waardoor er vaak leugens wordt verspreid omtrent Cristiano.

24 april 2015 om 03:13

@ Pilotb: Ik zie Real inderdaad vaak in de Europese wedstrijden, of in samenvattingen van duels. Maar dan alsnog vind ik het wel raar dat bij mij vooral het beeld is dat hij (belangrijke goals) vooral op zijn eigen conto schuift, maar misschien is dat bij competitiewedstrijden wel anders.

Dat gezegd lijkt hij dus wel heel bewust te kiezen hoe hij een goal viert. In CL wedstrijden kijkt heel de wereld, dus moet iedereen zien hoe geweldig hij is. Maar de Spaanse competitie wordt veel minder naar gekeken, dus dan is het voor Ronaldo minder 'erg' om minder in de belangstelling te staan.

Ik vind hem een geweldige voetballer hoor, maar naar mijn mening heeft hij een iets te groot ego.

Volgens mij is het toch echt Ronaldo die vaak na zijn goal, zijn bekende juich actie maakt die absoluut niet daar mee zijn mede spelers bedankt. Verder, kan Ronaldo ook best begrijpen dat Hernandez na een verschrikkelijk seizoen hij zich bevrijd voelt zeker op zo'n moment.
Grappig want hij speelde ook best goed, qua positioneren vraag ik me af of er 5 spitsen zijn die dat beter kunnen dan hem op deze aardbol alleen heeft hij niet het afmaken wat een goede spits, laat staan een echte killer a la Pippo Inzaghi.

Arme Henry, weet geen raad met z'n leven na voetbal. Dan maar zoveel mogelijk over praten in de media.

Al het werk van ronaldo is het nu ook ineens. Die had een magisch 1-2tje met zichzelf.

Henry maakt zichzelf steeds vaker beetje belachelijk met zijn commentaar, geen beste beroepskeuze geweest in mijn optiek.

Henry, hou er nu gewoon over op. Je graaft je eigen kuil enkel maar dieper en maakt jezelf enkel nog belachelijker elke keer je reageert. Ik heb gisteren trouwens genoeg clipjes gezien waarbij Henry gelijkaardig arrogant de assistgever negeert na een intikkertje, inclusief een intikker na een mooie actie van Ronaldinho die hij zowat tegen de grond loopt bij het solo willen vieren.

Om nog maar te zwijgen van zijn misplaatst vieren toen hij de bal met de hand meenam en de assist gaf voor die goal van Frankrijk tegen Ierland een aantal jaren terug. Juichen na valsspelen, misschien verdient dat wel eerder een discussie dan Hernandez gisteren...

Verder weet ik ook niet wat hij hier de hele tijd Ronaldo zit op te hemelen. De mooiste actie in die aanval was toch echt dat pasje van James.

Alsof Ronaldo Altijd naar de man gaat die de assist heeft gemaakt...

Henry kan beter stoppen als analyst als die hij deze onzin gaat verkondigen. Chicarito scoort en rend van blijdschap weg. Ronaldo had precies hetzelfde gedaan.

Ik zou het ook doen, natuurlijk dat hij zo reageert. Heeft bijna heel het seizoen moeilijk gehad bij real madrid

Whaha, volgens mij lag chiqarito op de grond met het halve elftal, terwijl de aangever (Ronaldo) juist zijn eigen feestje vierde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren