Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hilariteit om afwezigheid Richards bij uitzending CBS: ‘Is dit serieus?’

Laatste update:

Micah Richards heeft woensdag om wel heel bijzondere reden verstek laten gaan bij de aftrap van het nieuwe Champions League-seizoen bij CBS Sports. De analist en voormalig profvoetballer vormt doorgaans een vast trio met Thierry Henry en Jamie Carragher, maar liet zijn collega's ditmaal alleen opdraven. Kate Abdo verklaarde de afwezigheid van Richards.

"Het is vandaag een stuk rustiger in deze studio", trapte de presentatrice af. "Je zou denken dat het iets belangrijks is als Micah een uitzending overslaat, een gala om geld op te halen voor een goed doel bijvoorbeeld." Niets bleek echter minder waar. Abdo liet een video zien waarop te zien was dat Richards meedeed aan de Britse spelshow A League of Their Own.

In de hilarische video is te zien hoe Richards het publiek van de spelshow ophitst om vervolgens een buikschuiver te maken. "Hij heeft dit verkozen boven Champions League-voetbal? Wat een clown. Hij doet alles voor het geld", aldus Carragher gekscherend. Ook Henry stond versteld. "Is dit serieus?" A League of Their Own is een bekende Britse spelshow en heeft met Jamie Redknapp een andere voormalig voetballer als vaste teamcaptain.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze show is zo, zo veel prettiger om naar te kijken dan alle andere Champions League programma's, zowel op Nederlandse televisie als op bijvoorbeeld de Engelse zenders. Wat een chemie hebben deze vier, waardoor ik vaak hardop aan het lachen ben, maar ondertussen hebben ze ook nog vrij sterke analyses. Echt een verademing!

21 september 2023 om 14:55

Ze hebben ooit een segment gehad waarin de 3 heren op basis van hints moesten raden welke speler het betrof.

Henry ging maar liefst 2 keer de fout in door te denken dat het hemzelf betrof. De reacties van Micha en Jamie waren prachtig.

21 september 2023 om 15:09

@acmilanpato Haha, ja. They did him dirty there though, want alles leek op Henry te wijzen. Het mooiste aan dat fragment vond ik nog dat, terwijl Micah en Carragher alleen maar grappen aan het maken zijn, bij Thierry toch wat irritatie te merken lijkt. Uiteindelijk wint hij alsnog en dan komt die frustratie eruit. Spelletje? Maakt niks uit. Hij wil nog steeds gewoon altijd winnen!

21 september 2023 om 15:15

Idd, Henry werd daar zwaar in de maling genomen. Maar op het eind won hij nog wel door de fictieve coach Ted Lasso te noemen.

Ik kijk ook erg graag naar deze show. Als ik Henry bijvoorbeeld over Ajax '95 of Cruijff hoor praten, dan maakt mij dat blij.

We worden allemaal een jaartje ouder en Nederland '88 en Ajax '95 of zelfs Nederland '98 wordt vaak snel vergeten. Maar als klein land hebben we zoveel goede voetballers voortgebracht en opgeleid, dat maakt zulke beelden mooi.

21 september 2023 om 15:21

Mooiste moment vind ik dat ze bij de Intro zegt: Ik ben Kate Abdo, met mij, CL winnaar met Barcelona:thierry Henry, CL winnaar met Liverpool : Jamie Carragher , en de man met 5 wedstrijden in de CL: Micah Richards.

En dat Henry al helemaal dubbel ligt.

21 september 2023 om 14:57

Dit inderdaad. Ook hilarisch hoe Grealish na afloop van de CL-finale vroeg of Henry het wel tegen Kyle Walker wilde opnemen.

"In my prime? Anyday of the week".

Heerlijke show dit. Met een flinke dosis onderlinge spot.

21 september 2023 om 15:19

Die analyses vallen wel mee. Dat komt uitsluitend van titi. Carragher en Richards verkopen veel onzin maar zitten er dan ook voornamelijk voor hun zwansen. Kate is een plaatje met een geweldige persoonlijkheid. Leuke show, kan me met momenten alleen ergeren aan Carragher.

21 september 2023 om 15:24

@real8madrid Meningen verschillen. Ik vind Titi ook het sterkst, maar Carragher heeft voor mijn gevoel nog best vaak goede analyses.

21 september 2023 om 15:54

Waar kan je deze live uitzendingen kijken vanuit Nederland? Ik zie alleen Paramount plus, maar dat is niet beschikbaar in NL

21 september 2023 om 15:57

@friestho Ik woon in het Verenigd Koninkrijk, maar kijk zelf via een VPN.

21 september 2023 om 17:55

Heeft echt een prettige sfeer met deze mensen. Haaland had net een Champions League gewonnen, en hij vroeg gewoon op live televisie aan Henry hoe hij een beter spits zou kunnen worden. Hoe zulke grootheden zo bescheiden kunnen blijven, en dan moeten wij het doen met ego’tjes als Perez.

21 september 2023 om 17:59

Waar kan je dit zien bij ziggo?

Hahaha had het filmpje idd gezien, het is wel altijd lache met deze mensen aan tafel

De chemie tussen Abdo, Henry, Carragher en Richards maakt het w.m.b. het beste voetbalprogramma van dit moment. Enorm veel kennis en humor tegelijk.

21 september 2023 om 14:58

Ik vind Carragher vaak irritant. Die andere 3 zijn leuk. Het enige positieve dat je over Carragher kan zeggen is dat ie Richards beter maakt.

21 september 2023 om 15:10

Die anekdotes van Richards over geldverspilling aan het begin van zijn carrière, toen city net rijk werd. Kostelijk.

21 september 2023 om 15:20

Als hij wat lol aan het trappen is is het leuk. Zodra Carragher ofwel iets serieus wil bijdragen is het een stuk minder leuk. Zeker als het over de PL gaat of al helemaal Liverpool of United specifiek.

Ik vind dit zo'n mooie combinatie van gasten. Kijk er erg graag naar. Heerlijk dynamiek en humor deze gasten.
Dat mis ik wel een beetje op de NL tv.

21 september 2023 om 14:47

We hebben het wel maar zit niet echt in onze cultuur.
Andy en Gijp qua humor maar zelfs dat is niet zo leuk.
Het is gewoon anders

21 september 2023 om 14:57

Gijp en Andy zie ik meer als gasten die er volledig op "eigen kracht" zo nu en dan een leuke anbekdote of slechte grap in gooien.
Maar de dynamiek van deze 3....ik vind het heerlijken is wat mij betreft ongeevenaard.

21 september 2023 om 15:35

@khalid3073wx Ik vind een Andy of Gijp zowel inhoudelijk als wat betreft hun humor veel minder goed. De analyses zijn vaak non-existent, met alleen wat open deuren die worden ingetrapt of persoonlijke aanvallen op spelers. De grappen zijn over het algemeen gewoon ontzettend flauw. Af en toe zit er een keer een leuke anekdote bij, maar in negen van de tien gevallen is het vrij plat. Laat staan dat er echt iets van dynamiek tussen die mannen is. Dat was er vroeger misschien nog een beetje, maar ondertussen ook al vele jaren niet meer.

Nu vind ik dit programma sowieso uniek hoor. Ik woon zelf in het Verenigd Koninkrijk en ook de shows op de zenders hier zijn doorgaans vrij matig. Voor mijn gevoel nemen de commentatoren zichzelf vaak iets te serieus, waardoor de humor ontbreekt, maar zijn ze ondertussen niet goed voorbereid of hebben gewoon weinig zinnigs te zeggen. Worst of both worlds eigenlijk, haha.

Deze show is toch zo leuk. Richards is een geweldige grappige man niet normaal.

Fantastisch viertal en hilarisch om naar te kijken en luisteren. Mooi dat vooral Kate Micha altijd aanpakt over het feit dat hij geen CL-winst heeft en, voetballend, wel de mindere broeder van de 3 is.

Overigens een aanrader om te zoeken naar de podcast ''The Rest is Football'' van Richards, Lineker en Shearer. Lijkt enigszins op de podcast van Bart Vriends, maar dan hebben die gasten verhalen van de PL en CL.

21 september 2023 om 15:12

@acmilanpato Dat fragment van 'carlos Alberto, if you're watching..', haha. Ook een heel mooi trio inderdaad!

Ben zo blij dat ze er zijn. Dankzij hun is voetbal volgen via de Amerikaanse zender voor het eerst in 20 jaar erg fijn. Altijd geweldige pure voetbal insights van Thierry, Carragher die ook echt een voetbal fan is, maar zo Scousse als maar kan. Micah die voor de lol zorgt. En Kate Abdo is echt heel goed in haar werk. Gewoon erg leuke show, maar ook hoog niveau, de spelers, oud spelers en personalities die voorbij komen zijn ook gewoon werkelijk geweldig.

21 september 2023 om 15:02

Via welk kanaal/aanbieder kijk je dat?

21 september 2023 om 15:53

Binny woont volgens mij al jaren in het buitenland? Als ik het goed heb hoor

Hoe kan je dit kijken in Nederland?

21 september 2023 om 21:27

YouTube

Lekker man, heb nu al weer zin in een nieuw seizoen van Aloto. Mis Flintoff toch wel, maar het is altijd wel leuke televisie.

Is een aanrader! Kijk op buitenlandse zenders. Prima presentatoren, uitstekende analyses en geen storend voorkeur bij de verslaggevers. Zo kun je je eigen cluppie volgen zonder je te hoeven ergeren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren