Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hek van tribune stort in tijdens wedstrijd: zeker 27 gewonden

Laatste update:

Bij de finale van de Gold Cup of Nations tussen Oman en de Verenigde Arabische Emiraten zijn volgens bronnen zeker 27 gewonden gevallen. Dat gebeurde toen een hek voor de tribune het begaf; fans vielen enkele meters naar beneden.

De reden voor het instorten van het hek was naar verluidt dat het glas ervan brak en de supporters daardoor niet meer kon tegenhouden in het Jaber Al-Ahmad Internationaal Stadion in Koeweit. De gewonde supporters zijn naar het Farwaniya-ziekenhuis gebracht en het is onduidelijk hoe hun situatie op dit moment is.

De wedstrijd werd overigens na strafschoppen met 5-4 gewonnen door het door Pim Verbeek gecoachte Oman, nadat de finale na 120 minuten voetballen in een doelpuntloos gelijkspel was geëindigd. Oman verloor de finales van 2004 en 2007, maar met Verbeek mag men zich dus alsnog de beste golfstaat noemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk geen doden. Wens iedereen veel sterkte

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren