Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hazard ziet duidelijke winnaar: 'Ik vind dat hij de Ballon d'Or verdient'

Laatste update:

Eden Hazard is een van de dertig voetballers die dit jaar kans maken op de Ballon d'Or. De aanvaller won met zijn club Chelsea het afgelopen seizoen de Premier League en Hazard was bij dat proces een onmisbare schakel. Toch verwacht Hazard dat hij weinig kans maakt op de felbegeerde prijs en ziet Cristiano Ronaldo als de grote favoriet.

"Ik heb geen kans om de Ballon d'Or te winnen, ik denk dat heel veel spelers beter zijn dan ik", aldus Hazard in gesprek met Sky Sports. "Maar ik ben blij dat ik bij de dertig genomineerden voor die prijs zit. Ik vind dat Cristiano Ronaldo het dit jaar heeft verdiend, omdat hij met Portugal heeft gewonnen (EK, red.) en ook de Spaanse competitie en de Champions League heeft gewonnen (met Real Madrid, red.)."

"Als ik het in de toekomst wil winnen, dat moet ik ook alles winnen met mijn club en land", vervolgt de Belgisch international, die zich bescheiden opstelt: "Ik weet dat ik op de lijst sta omdat ik voor Chelsea speel en omdat ik geweldige teamgenoten heb die me helpen om die lijst te halen. Ik weet niet of ik in de toekomst echt kans maak op de prijs, maar voor nu is dat niet mijn doel. Mijn doel is spelen en blij zijn met mijn prestaties op het veld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Het EK was vorig jaar al, niet afgelopen jaar

15 oktober 2017 om 22:39

Als zelfs de genomineerden het al niet meer snappen, zullen we die prijs dan niet gewoon aan het eind van de zomer uitreiken over het afgelopen seizoen? 😂

Zal Hazard uberhaupt wel is de ballon d’or winnen. Ik denk van niet. Na Messi en Ronaldo geef ik Neymar, Mbappe en Jesus meer kans.

15 oktober 2017 om 23:08

Jesus???

15 oktober 2017 om 23:32

Check z’n stats, gozer doet het geweldig.

15 oktober 2017 om 23:41

Jesus is pas 19 en al zo goed hoor. Mbappe staat steeds in de schijnwerpers maar Jesus scoort echt veel en is zoals ik zei nog maar 19.

15 oktober 2017 om 23:54

Maar aangezien het tegenwoordig meer om het winnen van prijzen gaat (muv de Sneijder robbery in 2010) zal City daarvoor eerst prijzen van formaat binnen moeten gaan harken. En daarvoor zal afgerekend moeten worden met de Europese elite. Zijn jongens als Sane en Jesus daar klaar voor? Moeten we nog maar zien he.

Als er al een Belg m gaat winnen 1 van de komende jaren, dan zal dat Kevin de Bruyne zijn. Wat een geweldige speler. Maar sowieso zijn ze voor mij een vd grote favorieten voor t wk

15 oktober 2017 om 22:41

Wat mij betreft is Hazard sexyer, hij heeft die x-factor, en is daardoor in mijn ogen een grotere kanshebber op de Ballon d'or (hoewel ik hen qua niveau vrij gelijkwaardig inschat) als hij eens een superjaar kent, maar bij Chelsea zal hij hem zeker nooit winnen denk ik, dan moet hij vertrekken.

15 oktober 2017 om 23:56

Als Chelsea de CL pakt en hij met Belgie wat leuks neerzet is het niet ingewikkeld hoor. Als je 3 punten mee kan nemen uit het Metropolitano zouden er misschien best leuke dingen kunnen gebeuren dit jaar. Zo lang Kante en Morata dan fit zijn.

Ronaldo nu pas eerste goal gemaakt in La Liga. En EK was vorig jaar. Geef m Messi ajb. De prijs van beste voetballer moet naar de gene gaan die de beste voetballer ter wereld is. Niet naar de beste speler van het beste team.

15 oktober 2017 om 22:41

Dat zal ook gebeuren dit jaar. En dan is het gewoon 5 om 5.....

15 oktober 2017 om 23:11

Misschien omdat hij geschorst was

15 oktober 2017 om 23:17

Nee naar de speler die het best heeft gepresteerd. Met jouw logica wint messi elk jaar zelfs al speelt hij slecht.

15 oktober 2017 om 23:44

Messi speelt nooit slecht, soms een potje misschien maar nooit over een volledig jaar natuurlijk..

15 oktober 2017 om 23:23

Cristiano wint Liga en CL. En zijn bijdrage daarin was doorslaggevend. Je praat poep. Beter dan Messi dus.

16 oktober 2017 om 00:23

Als de scheids de buitenspelgoals niet telde en die belachelijke rode kaart niet gaf tegen bayern, zou real waarschijnlijk niet eens de halve finale gehaald hebben. Door die scheidsrechterlijke dwalingen zien veel mensen ronaldo nu als grote favoriet, terwijl de CL eigenlijk vrij gelukkig was. Hij heeft op belangrijke momenten goals gemaakt, maar hij is zeker niet beter dan messi.

16 oktober 2017 om 03:59

Als voetbal met de hand werd gespeeld heette het geen voetbal maar handbal.

Als als als, hebben we niks aan. Move on

17 oktober 2017 om 01:22

ceesjelok, uhmm het was meer REAL dat veel beter was dan barca... En niet ronaldo. trust me als ronaldo bij barca vorige seizoen zou hebben gespeeld, zou hij helemaal niks kunnen omdat barca een slecht seizoen had!

Waarom geven we de ballon d'or niet gewoon meteen na de champions league finale? De rest van het jaar doet er kennelijk toch niet toe...

15 oktober 2017 om 23:03

Precies dit.

15 oktober 2017 om 23:03

Haha dit is echt zo. Je hoeft alleen maar van January tot Mei te presteren, het liefst de laatste wedstrijden van het seizoen de rest van het jaar maakt dan niet veel uit...

Deze prijs is toch een individuele prijs? Zoals ik het dan zie moet die prijs gaan naar de speler die in het jaar !2017! het beste heeft gepresteert.

15 oktober 2017 om 23:19

En dat heeft ronaldo door het belangrijkst te zijn door real naar de titel en CL te schieten en barca een lesje te leren in de copa en ook nog geweldiģ presteren in de CL zoals bijv. Tegen dortmund. En nu jij wat heeft messi gedaan buiten bijna niks winnen en scoren tegen kleine teams?

15 oktober 2017 om 23:33

Dus Juventus, atletico etc. zijn tegenwoordig kleine teams?

16 oktober 2017 om 14:18

Dus Ronaldo zou bij wijze van spreken heel het jaar slecht spelen, maar als hij vanaf de kwartfinale tot de finale belangrijk is, dan is hij de beste van heel het jaar 2017? Interessant.

Bescheiden reactie van eden hazard. Belgen zijn echte gentlemans. Kunnen die jongens van oranje nog wat van leren. Als hazard volgend seizoen naar Barca vertrekt. Zal die binnen 3 jaar wel bij de top 3 genomineerde horen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren