Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hazard en Diego Costa helpen Chelsea aan zege

Laatste update:

Chelsea heeft drie punten aan het totaal toegevoegd. Het team van Antonio Conte was zondagavond met 0-2 te sterk voor Southampton en staat nu met 22 punten op de vierde plaats in de Premier League. Het is voor Southampton de eerste thuisnederlaag in de Premier League na negen duels waarin men ongeslagen bleef.

/

Chelsea beleefde een vliegende start in het St. Mary’s Stadium, want al na vijf minuten stond de 0-1 op het scorebord. Eden Hazard kreeg veel ruimte in het strafschopgebied, kapte Steven Davis uit en mikte met zijn linkerbeen door de benen van doelman Fraser Forster. De Belg maakte zodoende zijn vijfde competitiedoelpunt van het seizoen en heeft nu al vaker gescoord dan in het vorige voetbaljaar. Southampton verstopte zich na de achterstand niet en tikte de bal rustig rond, maar Chelsea gaf achterin nauwelijks iets weg.

Chelsea kreeg in het restant van het eerste bedrijf nog twee mogelijkheden, maar een poging van Hazard werd gekeerd door Forster en een inzet van Victor Moses werd geblokt. Na de onderbreking kwam het eerste gevaar van Marcos Alonso, die na een pass van Diego Costa ver naast schoot. Na 56 minuten was het wel raak: Diego Costa ontving de bal van Hazard en krulde zijn achtste van het seizoen in de bovenhoek. Hij heeft nu veertig Premier League-doelpunten gemaakt en daar had hij 64 optredens voor nodig.

/

De stand veranderde hierna niet meer, hoewel beide partijen nog wel enkele kansen kregen. Forster hield schoten van Moses en Hazard tegen en aan de andere kant kopte Charlie Austin na zeventig minuten na een voorzet van Ryan Bertrand over. In het laatste kwartier dook Southampton nog twee keer gevaarlijk op voor het vijandelijke doel: Davis kopte op aangeven van Cuco Martina tegen de lat en een treffer van Austin werd vanwege buitenspel afgekeurd.

Een lekker begin voor Chelsea Football Club! 👌

Geplaatst door voetbalzone op zondag 30 oktober 2016

Denk jij dat Chelsea in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Costa wat een topspits, schiet ze goed erin.

Hazard is back this year pff wat een klasse

30 oktober 2016 om 19:11

Ja Costa is weer helemaal beest sinds Conte

Conte wat een man! Tactisch zo sterk en zorgt ervoor dat iedereen met 110% inzet gaat voetballen. En voor moses veel respect dacht dat hij de bank zou warm houden maar zit nu gewoon in de basis en terecht. Op 1 puntje van de bovenste 3. En 5 wedstrijden terug was het nog "crisis" het kan snel gaan

30 oktober 2016 om 19:12

Conte is een tactisch sterke coach en motivatie zorgt hi ook voor. Hele goede trainer en soms onderschat

30 oktober 2016 om 21:23

Samen met klopp toch wel de smaakmakers langs de lijn! Elke keer als ik conte ziet springen langs de zijlijn moet ik meteen lachen. Ook een paar weken geleden na een doelpunt dat hij de dug-out op sprong

30 oktober 2016 om 19:18

Achja. Arsenal werd na de eetste 2 wedstrijden gebombardeerd tot middenmoter. Je weet hoe het gaat. In de pl ga je gewoon zo nu en dan punten laten liggen. Maakt geen zak uit of je guardiola of mourinho heet.

30 oktober 2016 om 21:53

Mwah, bij Arsenal weet je vooraf dat ze altijd als 3e of 4e eindigen.

Echt blij voor Chelsea dat ze Conte hebben aangesteld. Wat een passie heeft die man en laat Chelsea veel beter voetbal spelen dan onder Mourinho. Congratz chelsea fans en Hazard is on fire zoals we die kennen.

Voetbal onder Conte is echt veel en veel beter dan onder Josã© (en Hiddink).

Goede overwinning. Op naar Everton-thuis!

Chelsea is helemaal terug. Met zou tactisch genie als Conte en hun selectie zie ik hun nog steeds 1 vd titelkanidaten!

Moses vond ik heel sterk spelen, zowel verdedigend als aanvallend was hij sterk. Dit seizoen toch onder Conte enorm gegroeid vind ik. Marcos Alonso zit nog niet helemaal op zijn plaats denk ik bij Chelsea.

Hoe kan het zijn dat Moses nu ineens erg goed speelt dit seizoen? Deze man verbaast met zo erg, respect voor Conte die vertrouwen in hem heeft en hij betaalt dat terug. Chelsea gaat sowieso in de top 4 eindigen en samen met Arsenal, Liverpool & City strijden om de titel. Tottenham & United gaan in mijn ogen buiten de boot vallen en geen CL halen

De tactiek van Conte is dan nu eindelijk echt zichtbaar binnen Chelsea. Wat wordt er de afgelopen tijd enorm goed gevoetbald zeg. Moses en Alonso spelen een enorm belangrijke rol in deze tactiek. Aanvallend zijn zij degene die de flanken moeten bestrijken en tijdens verdedigen moeten ze weer terug zijn om met 5-en te verdedigen. Vooral Moses valt in positieve zin op zeg, verhuurd aan West Ham en Liverpool en dan op deze manier jezelf terug knocken. Verder vallen Hazard, Kante en Costa dit jaar enorm op. Hazard heeft het spelplezier helemaal terug, wat resulteert in enorm mooie acties (zie goal van vandaag). Costa is de killer van zijn eerste seizoen, goed dat hij topscorer is. Kantã© is een speler die we vorig jaar enorm hadden gemist. Een bal afpakker en altijd de goede pass. Het ziet er goed uit dit jaar. Ktbffh.

30 oktober 2016 om 21:01

Wat het 3-4-3 systeem zo goed maakt met deze spelers, is dat het uithoudingsvermogen zo hoog is bij spelers als bijvootbeeld Moses, kante en alonso. Met hard werken en kwaliteit kan het bijna niet mis gaan

30 oktober 2016 om 22:25

Ze verdedigen niet met vijven. Als je goed oplet, zie je altijd drie man die alles dichtgooien op de flanken. Kantã© en Moses aan de ene kant, en Matic en Alonso aan de andere kant, telkens aangevuld met iemand van de centrale drie. Daardoor kan de tegenstander nergens naartoe wanneer ze vanop de flank een aanval proberen op te zetten, en zijn de flankaanvallers (vandaag Hazard en Pedro) amper genoodzaakt om ver terug te zakken. Dat verklaart natuurlijk ook waarom Fabregas nooit speelt, aangezien hij de rol van Matic of Kantã© moeilijk zou overnemen, al vind ik het wel spijtig om hem niet te zien spelen.
Het is in elk geval een heerlijke tactiek en werkt de laatste wedstrijden foutloos, met ondertussen vier wedstrijden op rij zonder tegendoelpunt (in de competitie dan toch)?
Er moet ook wel gezegd worden dat ze voordeel halen uit het feit dat ze geen Europese wedstrijden spelen. Hierdoor kunnen ze elke week volledig focussen op 1 wedstrijd, wat toch wel zal schelen op het einde van het seizoen, omdat Conte minder zal moeten rouleren dan andere trainers.

31 oktober 2016 om 09:26

Daarnaast verbloemt de 3-4-3 opstelling ook de zwakke plekken van Chelsea. 3-4-3 vereist geen nummer 10 die Chelsea gewoon niet heeft. Oscar is over en uit die is bij lange na niet goed genoeg voor de positie en ze miste een goede back, want ivanovic kan ook niet meer. Je kunt nu met 2 controlerende middenvelders spelen omdat je in de omschakeling bijna met 5 aanvallers speelt. Dus ook het wel of niet laten spelen van Fabregas is nu niet meer aan de orde want je hebt hem simpelweg niet nodig. De 3-4-3 opstelling is geniaal voor dit elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren