Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hato niet blij met keuze Van 't Schip bij Ajax: 'Dat moet ik toegeven'

Laatste update:

Jorrel Hato speelt liever centraal achterin dan op de linksbackpositie. Dat zei de zeventienjarige Ajacied na afloop van de remise met FK Bodø/Glimt (2-2) voor de camera’s van Veronica. Hato wil verder niets kwijt over zijn mogelijke contractverlenging in de Johan Cruijff ArenA.

Hato speelde dit seizoen al 31 officiële wedstrijden voor Ajax. De piepjonge Rotterdammer startte in 25 duels als centrumverdediger en werd zesmaal als linksback geposteerd. Tegen de kampioen van Noorwegen moest Hato naar eigen zeggen wennen aan de laatstgenoemde positie.

“Dat moet ik toegeven”, begon Hato. “Het is anders dan centraal achterin. Die omschakeling was er wel even.” De linkspoot concludeert dat hij de keuze van trainer John van ’t Schip moet accepteren. “Het is de keuze van de trainer. Als hij die keuze maakt, ga ik ermee akkoord.”

Wel heeft Hato een duidelijke voorkeur. “Als ik daar moet staan, dan sta ik er. Maar ik sta liever centraal, ja. Daar vind ik dat ik comfortabeler speel. Maar als ik linksback sta, sta ik linksback.”

Afgelopen week onthulde journalist Johan Inan van het Algemeen Dagblad dat Ajax en Hato een akkoord naderen over een contract tot medio 2028. De Oranje-international wil daar echter niets over kwijt. “Daar zeg ik niks over. Dat is iets tussen Ajax en mijn zaakwaarnemer. Daar praat ik niet over.”

Tegen Bodø startte Van ’t Schip met Josip Sutalo en Devyne Rensch als centrale verdedigers. Laatstgenoemde speelde in de hoofdmacht van Ajax ook meerdere keren als linksback. De trainer verklaarde zijn keuze al voor de wedstrijd bij ESPN. “We willen het iets anders neerzetten.”

Komende zondag speelt Ajax in eigen huis tegen NEC Nijmegen. De Amsterdammers moeten winnen om in het spoor te blijven van FC Twente, dat het in eigen huis opneemt tegen FC Utrecht. Het gat tussen de huidige nummer vijf en drie van de Eredivisie bedraagt momenteel negen punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is allemaal nog niet overtuigend wat hij laat zien maar hij is nog heel jong en speelt in een zeer zwak draaiend team, dat helpt allemaal niet mee.

16 februari 2024 om 10:35

Vind je? Ik vind hem erg stabiel voor een jongen van 17, ja hij maakt zijn fouten, maar wie niet? Ik vind hem de meest stabiele verdediger van Ajax op het moment.

Als ik naar dit Ajax kijk, halen zijn fouten bij mij niet eens de top10 van prioriteiten als het gaat om oplossen van problemen. Ik zou eens beginnen met middenveld normaal neer te zetten, Taylor is op papier een 8, maar in de praktijk speelt hij met nog 2 anderen valse spits.

Terug naar Hato; ik snap dat LCV hem beter bevalt, maar toch zou ik als ik hem was daar nog eens over nadenken. Hij mist de sprongkracht en lengte om als CV voldoende kopkracht te brengen op een hoger niveau; als linksback heeft hij imo met zijn passing, slimheid in de duels, snelheid en gogme de potentie om de top te halen als hij zich doorontwikkeld. Als CV zie ik hem de top PL absoluut niet halen, als linksback wel.

16 februari 2024 om 11:34

Ik snap wat je bedoelt, maar zelf vind ik dat lengte niet belangrijk is om centraal te spelen. Wanneer je puur wil verdedigen zoals bv de ploegen van Mourinho ok, maar als je in een ploeg speelt die gewoon wil voetballen dan kan het prima.
Belangrijker is het inzicht, rust en techniek en daarnaast vooral wilskracht, maar dat is een vereiste voor iedere positie. Kijk maar naar Martinez, de balans die hij brengt is veel belangrijker en hij verliest zelden een kopduel, niet door zijn sprongkracht, maar door zijn inzicht. Timber bijvoorbeeld is wel te klein voor centraal, omdat hij meer middenvelder is, of een back.
Sowieso zijn verdedigers over het algemeen afgekeurde aanvallers, omdat verdedigen gewoon niet heel moeilijk is.

16 februari 2024 om 13:21

Hij maakt wel genoeg fouten, ook echt kinderlijke fouten zoals instapfouten, verkeerde kant dekken etc.
Persoonlijk vind ik dat sommige van dit soort fouten niet aan zijn leeftijd liggen..
Hij heeft veel potentie dat ziet iedereen wel en hopelijk kan hij volgend seizoen grote stappen in zijn ontwikkeling maken als er hopelijk meer ervaring in de verdedigend linie zou bijkomen.

16 februari 2024 om 13:27

Natuurlijk ligt dat wel aan zijn leeftijd. Dat komt omdat het allemaal net wat sneller gaat. Dat is de transitie van jeugd- naar selectiespeler.

16 februari 2024 om 17:57

Hij is 17... hij heeft nog 20 jaar om te leren. Dat hij nu al op dit niveau zit is gewoon erg knap. Je kan niet verwachten dat ie op zijn 17de al op het niveau Martinez zit.

Hato moet ook gewoon vertrouwen blijven krijgen in het centrum. Er moet alleen een fatsoenlijke CV naast komen te staan. Ik zou misschien er voor kiezen om Van den Boomen er naast te zetten voor de voortzetting en Hato moet zich dan puur focussen op de man uitschakelen. Sutalo kan namelijk niet onder druk opbouwen en ook het verdedigen laat te wensen over, al gaat dat bij vlagen beter.

16 februari 2024 om 08:52

Ik denk dat Sutalo ook een beetje wordt verzopen, zelfde als wat Timber had vorig seizoen. Geen enkele fatsoenlijke afspeelmogelijkheid.

16 februari 2024 om 08:58

Edit: eigenlijk verzuipt iedere speler in dit chaotische elftal voor al 2 seizoen. Vind dat toch altijd bijzonder voor een professioneel
beroep en spelers die dit spel al hun hele leven spelen.

16 februari 2024 om 09:48

Volgens mij kan Sutalo vrijwel iedere bal altijd kwijt aan Henderson, die daarvoor is aangekocht. Het ontbreekt Sutalo alleen aan zoveel zelfvertrouwen en blijkbaar inzicht dat hij de makkelijke opties nooit ziet. Iedere wedstrijd heeft hij zo'n levensgevaarlijke inspeelpass die vaak een tegengoal oplevert.

16 februari 2024 om 12:43

Sutalo kan moeilijk de bal kwijt aan Henderson als Henderson in zijn eentje op het middenveld rent terwijl Taylor, Akpom en Hlynsson naast Brobbey hangen.

Myvision zag je hoe vaak Hato de bal inleverde gisteren? Vaker dan Sutalo. Dat heeft meer te maken met het middenveld en gebrek aan afspeelmogelijkheden dan aan die jongens. Zelfs Henderson gaf twee keer een ziekenhuisbal omdat letterlijk iedereen in de dekking stond voor hem.

16 februari 2024 om 09:04

Dan ga je een speler neerzetten op een voor hem vreemde plaats. Ik denk dat je vd Boomen veel harder op het middenveld nodig hebt, hoewel er voor zijn blessure ook voldoende op hem aan te merken viel.

16 februari 2024 om 10:28

Ik denk dat niemand zal beweren dat vd Boomen de nieuwe Modric is, maar slechter dan Taylor is onmogelijk. Die man sabotteert al 2 jaar lang het complete team. Het belangrijkste vind ik nog: van den Boomen liet gister in een halve minuut meer passie en inzet zien dan Taylor in het afgelopen jaar.

16 februari 2024 om 09:11

Je afkeer voor Sutalo is zo groot dat je de zwakste verdediger van de twee laat staan om er een 8 of 10 naast te zetten.

16 februari 2024 om 09:19

Tsja, jij vindt de 17-jarige Hato misschien de zwakste, maar ik vind de ervaren miljoenen aankoop van 23 die defensieleider zou moeten zijn de zwakste die onrust creëert bij de talenten om zich heen. Aan Hato zie je aan alles dat hij er wel gaat komen en dus moet hij zoveel mogelijk spelen. Aan Sutalo zie je dat hij in niets een Ajacied is en dus moet hij niet spelen. Ik acht de kans ook niet meer groot dat Sutalo alsnog zich gaat laten zien en zal de eerste zijn die dat toegeeft als het hem wel lukt.

16 februari 2024 om 09:25

Als je dat vindt, dan moet Van de Boomen Hato vervangen. Dan kan Sutalo een man uitschakelen en heeft hij een afspeelmogelijkheid, bij Zagreb en Kroatie is
hij ook sterk geweest met ruimte in zijn rug.

16 februari 2024 om 09:39

Dat laatste betwijfel ik. Gisteravond was je comment ook 90% over Sutalo terwijl hij voor zijn doen een prima pot speelde. In ieder geval een van de minst slechte van het veld. Je hebt duidelijk een enorme afkeer tegen Sutalo. Ik denk dat we allemaal meer van hem verwacht hadden, maar om hem juist gisteren nog even persoonlijk af te maken vond ik zeer opmerkelijk.

16 februari 2024 om 09:44

@diego_forlan: het is algemeen bekend dat ik mijn gelijk kom halen als ik gelijk heb gehad (bijvoorbeeld het waardeloze omgaan met Tadic, Blind en Tagliafico) - maar ik kom ook bekennen als ik het verkeerd heb gezien (xavi Simons als aardig recent voorbeeld).

16 februari 2024 om 09:58

Hato is een jongen van 17 die ook weleens in bescherming genomen mag worden. Het zal ook niet erg zijn om hem een paar minuten te banken. Die jongen heeft nog geen prof ervaring en heeft iedere minuut gespeeld dit seizoen. Iets rust mag ook wel een keer.

16 februari 2024 om 10:02

Daar ben ik het zeker mee eens afcajr.

16 februari 2024 om 09:24

Sutalo speelde gisteren gewoon een hele stabiele wedstrijd. Hato daarentegen speelde super slecht en maakt meerdere keren heel veel fouten.

16 februari 2024 om 09:42

Ik heb Sutalo 50 procent van de tegengoals in zien leiden.

16 februari 2024 om 09:34

Misschien wordt het is tijd om een fatsoenlijke verdediger naast Sutalo op te stellen. Ik zou die Kaplan gewoon is de kans geven.

16 februari 2024 om 09:42

Hato heeft al wel aangetoond een fatsoenlijke verdediger te zijn, maar inderdaad met grilligheden van een jonkie. Daarbij zou ik Kaplan zeker ook wel willen zien. Het is jammer dat Hato en Kaplan beide linkspoten zijn.

16 februari 2024 om 09:56

Het enige dat Hato heeft aangetoond is dat die potentie heeft maar nog lang niet klaar is voor het grote werk. Sutalo heeft laten zien een hoog niveau te kunnen halen. Die moet je gewoon laten staan en er een fatsoenlijke verdediger naast te zetten. Dat kan Kaplan zijn.

16 februari 2024 om 09:58

Wanneer heeft Sutalo bij Ajax laten zien een hoog niveau te halen arsenal890? Geef me 1 wedstrijd.

16 februari 2024 om 10:31

Het niveau dat hij bij zijn vorige club en Kroatië heeft gehaald heeft die nog niet bij Ajax gehaald. Maar afgelopen maanden, en gister ook nog speelde die toch echt prima. Vergelijk dat eens met hato die toch wel erg veel fouten maakt.

16 februari 2024 om 09:48

Van den Boomen in de verdediging, dat is echt een grap. Tactiek moet gwn aangepast worden naar 442 met Rensch, sutalo, caplan, Hato, hlynsson, van den boomen, Henderson en Berghuis, voorin akpom en brobbey. Er moet compacter gespeeld worden en daar is iedereen verantwoordelijk voor. Ajax geeft teveel ruimte weg en niet iedereen zet druk, daar is van het Schip verantwoordelijk voor.

16 februari 2024 om 09:53

Nee, die tactiek werkte gisteren fantastisch.

16 februari 2024 om 09:52

niet alleen een goede cv, de backs links van hem en de middenvelder vanuit links taylor zijn ook erg matig hato houd zich aardig staande terwijl hij omsingelt is door drama spelers in verdedigend opzicht.

16 februari 2024 om 10:28

Nee joh, Branco heb je gewoon nodig op het middenveld. Waarom zou je hem op zo'n onbekende positie zetten. Op het middenveld krijgt Sutalo er met hem juist een afspeelmogelijkheid bij. Vaak erg kritisch op Sutalo, maar gisteren was hij echt niet zo slecht. Je moet die bril van je ook af en toe kunnen afzetten

16 februari 2024 om 11:43

Ik kijk eigenlijk al heel erg uit naar komende transferperiode 😂😂

Ook dit is een teken aan de wand voor het huidige beleid.

Los van het feit of een 17 jarige knul mag zeuren over waar hij speelt, ziet iedereen dat hij een cv is.

Dat Ajax een dure pinchhitter die er geen hout van kan en die voor miljoenen verkocht kan worden verkiest voor het halen van een linksback zegt helaas ook wel weer genoeg.

Tuurlijk heb ik gezien dat Akpom in fases belangrijk kan zijn, maar nooit zo belangrijk als een fatsoenlijke basisspeler als linksback!

16 februari 2024 om 08:56

Arme Hato. Die jongen wou helemaal niets zeggen over de linksback positie (ik speel waar de trainer me neerzet) maar die interviewer bleef zo doorgaan dat Hato uiteindelijk toch een beetje toegaf. Dus hij ‘zeurde’ helemaal niet over zijn positie.

Maar waarom dan geen Kaplan links centraal ? Die schijnt het bij Jong Ajax (weliswaar in de KKD) goed te doen. Dat Hato centraal momenteel niet voldoet is voor iedereen duidelijk. Of het gisteren echt beter was is wel de vraag.

16 februari 2024 om 11:57

Ik vind dat van "kkd" geen goed argument om Kaplan geen kansen te geven eerlijk gezegd. Hij speelt bij Jong Ajax omdat hij flinke blessures heeft gehad. Vergeet niet dat die jongen in Turkije kampioen is geworden met Trabzonspor in zijn debuutseizoen. Heeft toen in het tweede helft van het seizoen aardig wat gespeeld en was van een zeer hoog niveau. Ook bijvoorbeeld tegen Galatasaray en Fenerbahce was hij zeer goed.

Dus hij heeft op een stuk hoger niveau dan de KKD gespeeld en goed gepresteerd. Ik kan je vertellen dat het qua druk bij Trabzonspor ook vele malen hoger is dan bij Jong Ajax, maar ook bij Ajax zelf. Die jongen moet gewoon een paar wedstrijden achter elkaar de kans krijgen.

16 februari 2024 om 12:31

De wedstrijden in Turkije is al een tijd geleden. Ik benoem de KKD omdat het verschil tussen KKD en ED toch behoorlijk groot behoort te zijn. Blijkbaar niet altijd, want er staan toch ook 2 KKD ploegen in de halve finale van de beker.
Er zijn veel spelers voor wie de stap van KKD naar ED best wel groot is. In hoeverre dat voor Kaplan geldt weet ik niet en komen we alleen achter als hij de kans krijgt.

Voor mij hoeft dat ook niet meer. Of je moet het systeem op meer plaatsen aanpassen. Hato is geen “Ajax” wingback. Hij heeft het in het centrum moeilijk genoeg. Zet dan Rensch maar daar neer. Niet dat die veel beter is maar dan heb je Hato iig op een plek waar hij wat beter rendeert.

16 februari 2024 om 09:51

''wing''back? Als je echt met wingbacks speelt (die zijn doorgaan aanvallender dan normale backs), dan heb je met Sosa gewoon een uitstekende wingback. Defensief kwetsbaar, aanvallend gewoon sterk met een goede voorzet.

Misschien gewoon een goed blok (branco - Henderson) voor een defensie hebben die eens meer dan 5 potten op dezelfde plek mogen spelen: Rensch - Sutalo - Hato - Sosa.

16 februari 2024 om 12:34

Ik vind Hato ook geen echte linksback, maar afhankelijk van de speler voor hem kan hij daar wel spelen. Daarbij mag je er bij hem wel van uitgaan dat hij verdedigend beter staat dan Martha of Sosa.

Maar als je met hem speelt heb je wel een type Forbs nodig. Dit omdat Forbs wel de zijlijn houdt waardoor er toch weinig ruimte is om op te komen. De combinatie Sosa - Forbs (zoals het gisteren aan het eind was) vind ik persoonlijk een slechte combinatie. Dan kan Sosa niet in zijn eigen kracht spelen.

Misschien moet Hato is gewisseld/gerouleerd worden de komende weken, hij is talentvol maar je ziet toch aan alles dat de koek wel op is nu. De fouten stapelen zich nu rap op, hij oogt niet eens uit vorm maar gewoon oververmoeid.

16 februari 2024 om 09:42

Lekker handig met een contract verlenging die nog getekend moet worden.ik denk dat Kaplan gelijk de kans krijgt wanneer Hato bijtekent

Ik denk dat wanneer je Taylor eruit haalt voor v/d Boomen dat je prima Hato het vertrouwen kunt gaan geven in het centrum naast Sutalo. De druk op de verdediging is gewoon veel te groot omdat we enkel met een verdediging en een aanval spelen. Weinig afspeelmogelijkheden omdat 1 verstoppertje speelt of enkel voorin te vinden is. Die jongen heeft vlieguren nodig, maar moet het wel gaan laten zien want Kaplan komt er ook aan.

16 februari 2024 om 09:49

Kaplan komt er aan ja. Maar denk niet dat hij snel gaat spelen, tenzij Hato dan vast naar de LB gaat...

Sutalo moet je laten staan, anders kan je hem sowieso in de winter met (flink) verlies verkopen....
Daarnaast is hij niet zo slecht als men zegt, in mijn ogen.

Taylor eruit zou een verademing zijn zeg. Idem dito voor Akpom (die moet je alleen als spits opstellen en dat wint hij momenteel niet van Brobbey).

Hlynsson heeft een veel te diepe ondergrens. Ik zou nog altijd het liefst Berghuis op 10 zien. Die is ook al jaren geen rechtsbuiten meer, in mijn ogen.

Sosa gewoon linksback. Rensch gewoon rechtsback. Centraal Sutalo met Hato. Ramaj erachter. Daarvoor een solide en ervaren blok van Branco en Henderson. Dan heb je een basis staan met Brobbey er voor en Berghuis er voor. De rest is momenteel invullen wat beschikbaar is.

16 februari 2024 om 10:18

Ja helemaal met jou eens eigenlijk, wie zou je dan naar de rechtsbuiten halen als je Berguhis op 10 zet?

Het maakt niet uit waar deze jongen speelt. Hij is overal de beste van het veld. Wat een speler hebben wij toch met Hato. Die gaat volgend seizoen minimaal voor 80 miljoen weg. Cashen!

16 februari 2024 om 09:50

Overal de beste? Mag hopen dat je sarcastisch bent. En ook m.b.t. de 80 miljoen. Die gaat geen enkele club voor Hato betalen hoor. Zeker op dit moment niet.

16 februari 2024 om 09:59

Glenn, noem mij een verdediger die op het moment beter is dan Hato. Hato staat zowat in zijn eentje te verdedigen met geen goeie spelers om zich heen. Een Hancko heeft allemaal klasbakken om zich heen waardoor hij ook beter uit de verf komt. En waarom zou geen een club 80 miljoen betalen? Een contract tot 2028, als hij die uitdient is hij nog maar 22 (!!!).

16 februari 2024 om 10:13

Er zijn genoeg verdedigers beter dan Hato. En diezelfde Hancko speelde met Beelen en Nieuwkoop gelijk tegen AS Roma. Hato maakt gewoon enorm veel fouten in de laatste 2 maanden. Dat kan je heus wel gewoon zeggen ondanks dat hij een talent is van 17. Dat hoort bij die leeftijd maar ga niet zo arrogant lopen zeggen dat Hato de beste verdediger is van de Eredivisie. Dat is hij zeker niet.

16 februari 2024 om 12:13

Beelen speelde een prima pot anders, tegen Lukaku. Zet Sutalo tegenover hem en Lukaku scoort een dubbele hattrick. Hato steekt met kop en schouders boven iedereen uit.

16 februari 2024 om 22:31

Als je zo een plaat voor je kop hebt is het logisch dat Ajax op de 5e plek staat en 2-2 speelde tegen Bodo. Bizar haha

Waar zegt hij dat hij niet blij is?

Snap oprecht niet waarom hij met Rensch als CV start en dan spelers als Gooijer en Hato op de back.

Je ziet aan alles dat zowel Gooijer als Hato meer een CV zijn dan een back. En je ziet aan alles dat Rensch veel comfortabeler is op de back positie dan deze twee spelers...

Ja, ik weet dat Rensch van origine (volgens mij) een CV is, die ook op de back posities kan...

Gebruik gewoon Kaplan of Hato als LCV. Sutalo of Gooijer als Rcv.

RB gebruik je dan gewoon Rensch of Gaaei.
LB gebruik je dan Sosa of bij hoge nood Rensch/hato. Klaar.

Rensch - Sutalo - Hato - Sosa moet je gewoon eens 5 potten naast elkaar laten spelen. Sutalo was gister gewoon sterk.

Ben oprecht niet onder de indruk van Gooijer.

Ik denk wanneer je de defensie eens vast laat staan (mits fit natuurlijk hé) en je daarvoor ook een stabiel blok kan vormen nu (henderson - Branco) dat je dan al veel meer een stabiele ''core'' hebt staan dan voorheen. Branco werd nodig gemist hoor.

Dit is gewoon een prima elftal hoor. Alleen moet je dan wel (voor nu) een vervanger van Bergwijn hebben. Weet niet hoe het met de fitheid is van de buitenspelers.

Persoonlijk zie ik graag Van Axel Dongen daar spelen op links. Jonge, jeugdspeler, die zijn man vaak opzoekt en erg doelgericht is. Nu weet ik dat hij veel met blessures sukkelt, maar ik weet niet hoe het momenteel met zijn fitheid gesteld is?

Forbs vind ik een aardige blinde voetballer, dus die zie ik liever niet (tenzij je niks anders hebt, Akpom moet je daar niet opstellen).

Idem voor Godts. Die is volgens mij sowieso geblesseerd, dus ook geen optie. Anders zag ik zelfs die liever dan Forbs...

Hlynsson op de flank zetten en dan een Branco op 10 en een Vos op de 8 zou kunnen, maar Vos is volgens mij ook nog niet fit...

Wat ik vooral probeer te zeggen: hou de defensie eens vast aan, samen met een blok van Henderson met Branco of Vos.

Voorin heb je met Brobbey en Berghuis twee zekerheidjes.
Akpom moet je als spits gebruiken of als pinchitter. Momenteel dus duidelijk pinchitter, gezien de vorm van Brobbey dit seizoen.

De 10 is ook een zorgenkindje wat mij betreft. Dit komt mede doordat de buitenspelers geblesseerd zijn en daardoor Berghuis niet op 10 kan spelen.
Hlynsson is een leuk talent, maar heeft in mijn ogen nog veel te veel een erg lage ondergrens. Dat kan en mag niet bij Ajax op 10 (in mijn ogen).

Snap dan ook niet dat een Misehouy niet eens een kans krijgt. Heel ander type speler dan Hlynsson. Veel creatiever qua passing.

Ramaj
Rensch
Sutalo
Hato
Sosa
Henderson
Boomen
Berghuis
Hlynsson
Bergwijn
Brobbey

Het is gewoon vervelend voor hemzelf dat hij momenteel als youngster in een tergend slecht en onsamenhangend Ajax 1 terecht is gekomen. Zo kan je moeilijk uitblinken. Niemand die hem ook maar een beetje fatsoenlijk begeleid. Zeker in de defensieve linie. Helemaal niemand.

Hato is er lang nog aan toe om de verdediging te leiden hij komt werkelijk alles nog te kort. Is zowat bij elk tegendoelpunt betrokken. Logisch hij moet nog gestuurd worden door een ervaren speler bijvoorbeeld Sutalo. Maar die is zelf helemaal de weg kwijt die snapt er helemaal niet van hoe je moet verdedigen. Onbegrijpelijk die speelt in Kroatië toch geen misselijk ploegje. Hato moet je op de plek van Taylor zetten. Die loopt er als een oud wijf bij. Vergeet vaak zijn verdedigende taak te doen.

Je moet niet gek opkijken van de vreemde fratsen van hoofdcoach van 't Schip. Blijkt eens te meer een tactisch bijzonder zwakke coach te zijn. Niet voor de eerste keer, helaas....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren