Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vink: ‘Hij is de enige bij Ajax die aan én zonder de bal de juiste dingen doet'

Laatste update:

Marciano Vink is geenszins onder de indruk van wat Ajax zondag in de eerste helft tegen FC Twente liet zien. De Amsterdammers creëerden vrijwel niks in aanvallend opzicht, en kwamen uit de enige grote kans tegen op 0-1 achterstand. Slechts één Ajacied kan Vink bekoren: Jorrel Hato, zo zegt de analist tijdens de rust op ESPN.

Het waren redelijk bloedeloze minuten, het eerste bedrijf in de Johan Cruijff ArenA. Op een mogelijkheid voor Steven Bergwijn na viel er weinig te noteren qua Amsterdamse kansen. Voor Twente gold echter hetzelfde: uit de enige grote kans kopte Ricky van Wolfswinkel direct de 0-1 binnen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Vink zag het allemaal met lede ogen aan. De analist vond alleen Hato zijn niveau halen bij Ajax.

"Hato is de enige die aan de bal, zonder bal de juiste dingen doet. Taylor begon goed, maar hij krijgt aan de linkerkant wel een overload met Rots en Regeer. De keuzes die daar gemaakt worden, moeten beter, aan die kant", vindt Vink.

Karim El Ahmadi, tevens aanwezig als analist, heeft met name advies voor Gerónimo Rulli. "Wat ze veel willen, is Taylor aanspelen, maar Regeer zit daar alleen maar op te wachten. Kies dan even een station verder, misschien op Brobbey."

"Maar je zit niet goed in de wedstrijd, die jongens hebben geen zelfvertrouwen en dan ga je de hele tijd van achteruit opbouwen. Ik denk dat je nu ook een ander plan moet hebben", aldus de oud-middenvelder.

Bij een zege komt FC Twente op 63 punten, waarmee het de derde plaats zo goed als binnen heeft. Ajax moet nog alle zeilen bij zetten om zich te kwalificeren voor de Europese play-offs. Inmiddels is Ajax wel op 1-1 gekomen via Brian Brobbey.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En die valt dan net geblesseerd uit. Duurde wel lang voordat de var bedacht om de scheids naar het scherm te roepen voor de penalty… was vrij duidelijk lijkt me! (Niet perse voor de scheids)

De blijdschap om Gods kan ook weer de ijskast in want heeft in 90 minuten bijna niets laten zien.

14 april 2024 om 19:00

Ja, ik verbaasde me eigenlijk toen hij in de 77e minuut ineens weer in beeld kwam. Dacht dat hij in de rust gewisseld was.

Mooie pot tussen Ajax 1 tegen Ajax 2.
Huurlingen die zichzelf van hun beste kant laten zien!

Durft Vink ook een kritisch te zijn op Hato? Hato speelt in de 1e helft 2 of 3 man van Twente uit om de bal vervolgens knullig in te leveren bij een Twente speler. Dus nee Hato doet niet alles goed aan de bal.

14 april 2024 om 22:15

Zeker de vorige comments van Vink gemist van de afgelopen wedstrijden over Hato??

Taylor was de beste vandaag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren