Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Haags kwartiertje’ levert ADO met dank aan Kramer weer volle pond op

Laatste update:

De belangen waren zondagmiddag groot op Woudestein: de winnaar van het duel tussen het als dertiende geklasseerde Excelsior en ADO Den Haag, de nummer veertien van de Eredivisie, zou een grote stap zetten in de richting van lijfsbehoud op het hoogste niveau. Een winnaar leek er niet te komen, tot in blessuretijd. Het team van coach Henk Fraser kwam met dank aan een kopbal van goalgetter Michiel Kramer op 0-1, maar in de tweede helft maakte Excelsior er via Adil Auassar en de van ADO gehuurde Ninos Gouriye binnen luttele minuten 2-1 van. Roland Alberg dacht de eindstand daarna op 2-2 te bepalen, maar Kramer tekende daarna nog voor de 2-3.

/

In de openingsfase leek het erop dat zowel de thuisploeg als de gasten in Rotterdam last hadden van de spanning, want het niveau was niet om over naar huis te schrijven. Een schot van Excelsior-middenvelder Auassar mislukte volledig en een vrije trap van ADO’s Oleksandr Iakovenko was al niet veel beter. Timothy Derijck had op dat moment al wel gescoord, maar zijn kopgoal uit een corner werd afgekeurd door Kevin Blom; de arbiter had geconstateerd dat de verdediger van de bezoekers uit Den Haag zijn opponent Daan Bovenberg in de rug had geduwd. Het was niettemin duidelijk dat ADO gevaarlijker was en dat leidde tien minuten voor de pauze tot de 0-1.

Een spelhervatting van Iakovenko was ditmaal een stuk beter en zijn vrije trap werd scherp voor het doel van keeper Gino Coutinho gebracht. Vito Wormgoor ging nog onder de bal door, maar daarachter stond Kramer klaar om raak te knikken en dat deed de topscorer keurig. Excelsior kwam aan de andere kant niet verder dan een schot van spits Tom van Weert, dat gepakt werd door ADO-doelman Martin Hansen. Na de hervatting moest het elftal van trainer Marinus Dijkhuizen, dat het woensdag in de halve finale van de KNVB Beker opneemt tegen FC Groningen, dus op zoek naar de gelijkmaker.

/

Van de laatste acht thuiswedstrijden in de Eredivisie leverde alleen het bezoek van sc Heerenveen een overwinning op voor Excelsior, maar in de tweede helft kwamen de Rotterdammers goed uit de startblokken. Na een klein uur leverde dat de verdiende gelijkmaker op van Auassar, die uitstekend combineerde met Jeff Stans, en vier minuten later stond er zelfs een 2-1 tussenstand op het scorebord. Een geweldige steekpass van Van Weert werd op waarde geschat door Gouriye en uitgerekend de ADO-huurling, eerder dit seizoen ook in Den Haag (2-2) al doeltreffend, zette Excelsior met zijn tweede competitiedoelpunt van dit seizoen op voorsprong.

Tijdens het Haags kwartiertje viel echter de gelijkmaker: Alberg had al een vrije trap net over de kruising geschoten en krulde de bal kort daarop fantastisch in de verre hoek, 2-2. Zowel Excelsior als ADO ging daarna vol voor de overwinning en Van Weert kreeg een grote kans op de winnende treffer, maar hij stuitte op Hansen en dus bleef het bij 2-2. Dat leek ook de uitslag te worden, maar in blessuretijd was het weer Kramer die zijn team de overwinning bezorgde en er daarmee voor zorgde dat ADO op de ranglijst over Excelsior heen gaat: 2-3.

Denk je dat ADO Den Haag boven Excelsior eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie overwinning maar daar is ook alles mee gezegd want we speelden echt heel slecht de 2e helft

Wwhaaaaaaa Kramer held! Ik gaf na de2-1 geen stuiver meer aan ons. Ongelooflijk!

Kramer held! Ik ben echt heel blij en ga dit ook vieren.

Volgende week kunnen we Utrecht hebben!

5 april 2015 om 16:39

Dit kan weleens het belangrijkste doelpunt van het seizoen zijn. Geef die Kramer een levenslang contract!
Gefeliciteerd mede supporters!

5 april 2015 om 16:44

Hij scoort wel is vaker last minute goals!

Belangrijkste zijn de 3 punten. Volgende week kunnen we winnen van Utrecht en dat zit er zeker wel in!

Als we die winnen dan zie ik ons absoluut niet meer degraderen.

Maar eerst deze overwinning vieren en het voelt heerlijk!

Excelsior gaat het nog heel lastig krijgen

5 april 2015 om 16:40

Hoop je

5 april 2015 om 16:43

Als je kijkt naar het programma:
Vitesse thuis
Cambuur uit
PSV thuis
Utrecht uit
Az thuis

Dan gaan ze het nog lastig krijgen

Prachtig mooi maar wat heeft Fräser gefaald door van Duinen er zo lang in te houden. Iakovenko en Wilson zijn echt veel beter.

5 april 2015 om 16:43

Helemaal mee eens. Aardige gozah, maar hij faalt keer op keer.

5 april 2015 om 17:15

ben ik met je eens maat.

5 april 2015 om 17:16

Van Duinens vechtlust wordt hier niet gewaardeerd?

5 april 2015 om 17:29

Heb hem weer totaal niets goeds zien doen. En dat doet hij al het hele seizoen niet! Evenals Meijers is het een harde werker maar daar houd het dan ook bij op!

Heerlijk die Rottje knorrer (been) en die zelfverheerlijker die ernaast staat barsten bijna in huilen uit en lullen FC Den Haag nog effe lekker de grond in dat het onverdiend is. Deze reactie zal wel weer verwijderd worden maar ik zie het toch echt op Fox ha ha ha ha Haags kwartiertje lol

5 april 2015 om 17:21

Ik ben het helemaal met je eens spurs

Die analisten vinden het niet leuk dat wij hebben gewonnen. Wat boeit het ons dat wij slecht spelen maar toch winnen. Brand maar lekker. Tjonge jonge.

3 puntjes!!

Ado flikt het toch weer in de laatste minuten! Laatste weken gebeurt dit wel vaker en dat toont maar weer eens de vechtlust en het doorzettingsvermogen van de club en het team aan! Klasse!

5 april 2015 om 17:31

Laatste weken gebeurt het juist niet!

5 april 2015 om 17:44

Je hebt gelijk.. Is inmiddels ruim een maand geleden dat ze dat paar keer op rij flikten ;-)

Leuk voor Ado. Alleen onbegrijpelijk dat ze het elke keer eerst weg lijken te geven. Dat kan gewoon echt niet. Zo goed speelde excelsior niet. Ik vind dat er weinig voetbal in ADO zit en vraag mij ook af wat het plan van Fraser is. Alle ballen op Kramer? Hij moet moet dit materiaal betere resultaten kunnen halen.

5 april 2015 om 17:04

Fraser is gewoon een verdedigend ingestelde trainer.
Nu heb je mazzel en een paar weken terug ook.
En telkens zet hij het verdedigend neer na een voorsprong om het weer om te zetten als je achter komt.hij past gewoon niet bij dit ADO Den Haag.

5 april 2015 om 17:17

met onze verdediging is dat ook wel te begrijpen. Maurice speelde aanvallend en werd ook afgeslacht.

5 april 2015 om 17:32

De verdediging is inderdaad om te huilen. Meijers, Derijck, Wormgoor en Zuiverloon is om te huilen en mogen van mij allen vertrekken!

Kramer lekker! Hij kan echt het niets scoren. Utrecht moet ook wel te doen zijn. Volgend seizoen is hopelijk beter met het Chinese geld.

5 april 2015 om 17:05

Scoort inderdaad uit het niets en dat is ook een kwaliteit.

5 april 2015 om 17:28

Zeker, maar ik denk dat hij volgend seizoen weggaat, denk dat hij en Fraser elkaar niet liggen.

5 april 2015 om 17:33

Laat Fraser dan maar vertrekken! Wat een slechte trainer is dat zeg!

5 april 2015 om 17:40

Ik persoonlijk zou het niet erg vinden als Fraser zou vertrekken. Hij haalt te weinig rendement uit dit elftal, terwijl je best een aardig team heb staan.

5 april 2015 om 17:47

Ja we spelen veel te verdedigend. Zeker met de spelers die we hebben, kunnen we aanvallend voetbal op de mat leggen. Wang heeft wel aangegeven vertrouwen te hebben in Fraser.

6 april 2015 om 11:06

We spelen, hoeveel clubs support jij wel niet als ik vragen mag? Ik zie jou in bijna elke topic van een ander club wel we zeggen?

Overigens laten we het uitvak niet vergeten wat waren die geweldig aanwezig, respect!!!

7 april 2015 om 13:27

Beste vakkie-l,
Ik heb je bericht gelezen, en beantwoordt op uw persoonlijke pagina.

De uitfans waren inderdaad geweldig, en verwacht dat ADO wint van Utrecht.

7 april 2015 om 14:44

Bedankt voor de kleine moeite.
Ik verwacht ook dat we gaan winnen van Utrecht. 3-1!

6 april 2015 om 00:08

Uit het niets? was een fantastische asist van Wilson, die in de basis hoorde, maar ja vriendje Mike zal en moet spelen

ADO Den Haag heeft het zichzelf weer eens moeilijk gemaakt, maar de eerste uit overwinning is mooi en vooral belangrijk! Directe handhaving kan bijna niet meer mis gaan, volgend jaar weer fris beginnen met een nieuwe trainer en vernieuwde selectie.

Was weer een draak van een wedstrijd. Gelukkig hebben we Kramer! Hopelijk volgende week van Duinen op de bank en een voorhoede met Iakovenko - Kramer - Wilson Eduardo. Achterin graag Zuiverloon centraal en dan Derijck of Wormgoor op t bankie.

Hansen;
Malone, zuiverloon, wormgoor meijers;
Alberg, bakker;
Iakovenko, Duinen, kramer, Wilson

Blij met 3 punten maar het was weer een dramatische vertoning. Fraser faalt keer op keer. Hoe is het toch mogelijk dat hij in 1 1/2 seizoen nog steeds geen normaal voetballend elftal neer kan zetten. Als ploeg speelde Exc. gewoon veel beter. Heel compact en veel beter positiespel. De spel hervattingen waren ingestudeerd en gevaarlijk, bij ADO natuurlijk niet. De 2 tegendoelpunten waren exact hetzelfde. daar stond het gewoon verkeerd bij Ado. iets waar Dijkhuizen ongetwijfeld op gewezen heeft. Iets wat Fraser had moeten voorkomen door anders te wisselen, of beter gezegd had hij al anders moeten beginnen. Het is zo duidelijk. Dijkhuizen is een echte trainer, zo een die het spel leest. Hij presteert uitstekend met een begroting van 2,7 miljoen. Tegenover Fraser met een begroting van 14.1/2 miljoen nog excl. de 2 huurlingen, want die kosten samen ook 1 1/2 miljoen. Fraser is geen echte trainer. Hij kan een wedstrijd echt niet lezen. Komt nooit verder als de spelers maken fouten of het moet harder of beter. Opvallend is ook dat spelers onder Fraser slechter gaan spelen. Die spelers mankeert niet zoveel aan dat is onderhand toch wel duidelijk. Met Advocaat of Dijkhuizen of Jol of bijvoorbeeld Jans of v/d Brom voor de groep hadden we gewoon om plaats 7-8 gestreden.

6 april 2015 om 13:26

2 gehuurde spelers van 1,5 miljoen ??
Hoe kom je aan die info ??

Nadat het huurcontract rond was is dit bedrag uitgelekt en in de regionale pers terechtgekomen. De Haagsche/chinese vriend van Wang heeft geregeld dat deze 2 spelers tot het eind van het seizoen bij ADO spelen. Kosten daarvan 1,4 nog wat. Dus zeg maar 1.5 miljoen. Is ook een heel normaal bedrag voor dit soort spelers. Deze 2 zullen samen een jaarsalaris van om en nabij de 3-3,5 miljoen verdienen. Als je deze 2 spelers niet mee zou rekenen. Dan heb je een begroting van 14 1/2 miljoen en zouden we op z'n minst fatsoenlijk en herkenbaar voetbal moeten spelen met goed positiespel en ingestudeerde spelhervattingen. Ga maar na. Alles wat te trainen is is zijn wij slecht in. De enige keer dat het ergens op lijkt is als Jakovenko of Wilson of Kramer aan de bal zijn. Gewoon omdat dat hele goede voetballers zijn en ook zonder goed tactisch plan kunnen laten zen dat het goede voetballers zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren