Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guidetti vertrekt in de zomer, Feyenoord houdt situatie Rekik in de gaten’

Laatste update:
/

Manchester City zal de komende maanden afscheid nemen van diverse spelers. De selectie van de regerend kampioen van Engeland is zeer groot en tal van voetballers zullen niet aan de bak komen: vrijwel iedere positie in het team van Manuel Pellegrini is driedubbel bezet. De Manchester Evening News weet dat verschillende spelers hun heil elders zullen moeten zoeken, tijdens de zomerse transferperiode.

John Guidetti is er daar zeker één van. De 22-jarige Zweed staat al sinds 2008 onder contract bij Manchester City, maar speelde nog nooit een competitiewedstrijd voor de club in al die jaren. Komend seizoen heeft hij concurrentie van Sergio Agüero, Stevan Jovetic, Edin Dzeko en Álvaro Negredo, vooropgesteld dat zij alle vier blijven en dat er niet nog een vijfde centrumspits bij wordt gekocht.

/

De kans dat Guidetti speelminuten krijgt is nihil en dus lonkt een vertrek. Dat hij op huurbasis bij Stoke City niets heeft kunnen laten zien is wel in het nadeel van de spits. Eerder groeide hij bij Feyenoord juist uit tot een goalgetter. Of de Rotterdammers nu weer geïnteresseerd zijn, is niet duidelijk: Guidetti ligt in ieder geval nog tot volgend jaar zomer vast. De Manchester Evening News weet wel dat Feyenoord in de gaten houdt hoe de situatie van Karim Rekik zich ontwikkelt.

De pas negentienjarige verdediger verliet de volksclub als jeugdspeler voor City, maar keerde vorig seizoen op huurbasis terug in Nederland. In het shirt van PSV maakte hij een prima indruk, speelde hij 25 wedstrijden in de Eredivisie en debuteerde hij zelfs in het Nederlands elftal. PSV zou hem graag nogmaals huren, maar Manchester City wil Rekik voor de voorbereiding sowieso bij zich houden. Behalve PSV houdt dus ook Feyenoord goed in de gaten wat Rekiks situatie straks zal zijn. De kans bestaat dat Feyenoord zelf verdedigers verkoopt, de komende maanden.

Moet Feyenoord proberen John Guidetti én Karim Rekik te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik psv was zou ik guidetti proberen te halen. Kost toch niet veel en kan gaan uitmaken met locadia wie nr 1 is.

19 juni 2014 om 12:39

Keep on dreaming, Guidetti zal nooit voor PSV of andere Nederlandse club spelen! Gaat van der vaart zeker naar Feyenoord en Kuyt naar Ajax.

19 juni 2014 om 12:44

net zoals Fabregas voor Arsenal zeker?!

19 juni 2014 om 12:58

Ik denk dat Guidetti ook alleen maar in Rotterdam (lees: bij Feyenoord) wil spelen. Hier wordt hij als een held beschouwd.
OT: Guidetti en Rekik zouden naar mijn mening beiden versterkingen zijn voor Feyenoord, vooral met de zeker lijkende transfer van Pelle.

19 juni 2014 om 13:35

Haha situatie van guidetti vergelijken met vd vaart. Vd vaart jarenlang bij ajax gevoetbald, is hier opgegroeid en ondanks dat hij als psv fan binnenkwam is het een echte ajacied geworden.

En dan guidetti. Heeft 1 jaar heel goed gevoetbald en naast dat hij feyenoord naar de tweede plaats heeft geschoten heeft hij een hattrick gemaakt tegen ajax. Ik snap dat jullie hem een standbeeld willen geven (ik bedoel maar jullie vieren ook een 2e plaats) naar guidetti is geen echte feyenoorder....

19 juni 2014 om 14:40

Guidetti voelt zichzelf op en top Feyenoorder. BIj manchester City werden ze er gek van, Kompany riep 'stop talking about Feyenoord'. Ook heeft Guidetti al eerder geroepen nooit voor een andere club te willen spelen zie: www.ad.nl/ad/nl/1433/psv/article/detail/3422662/20...

Guidetti heeft zich ontwikkeld tot een publiekslieveling en cultheld en is onder de Feyenoord supporters een held, net als Raffie voor Ajax. De hattrick zit je nog steeds dwars

Dat je het vieren van de 2e plaats erbij plaatst heeft te maken met de wederopstanding van de club na 7 moeilijke jaren... Dat is alleen maar mooi dat het toen der tijd kon. Dit jaar en vorig jaar vierde we het toch niet, dus snap je punt niet, afgunst?... Groningen deed dit recent ook nog, eindelijk Europees voetbal! Dat is toch mooi?!

Kompany en Guidetti, zie 1e 15 seconden: https://www.youtube.com/watch?v=jdv6vmgbzbe

ON: Overigens sta ik de komst van Guidetti toe, mits hij minder dan 1 mil kost en een normaal salaris accepteert. Rekik zal moeilijk worden geaccepteerd door het legioen, maar een rechtsbenige verdediger is nodig, zeker als de Vrij vertrekt. Rekik is nog jong en kent de club, al is een andere verdediger misschien beter.

Mulder/ Hahn
AANKOOP
joris/ aanko
Indi
Kongolo
Vormer/ aank
VIlhena
Clasie
Boetius
Pelle/ aanko
Manu/ aankoo
19 juni 2014 om 17:31

droom jij maar door dit zijn voetballers die spelen bij de hoogste bieder zou jij ook doen trouwens en die gaan gewoon voor een andere club spelen in een land als die wat meer betaald het zijn geen supporters maar spelers

20 juni 2014 om 08:21

Je hebt veel broodvoetballers, dat klopt! Maar om voor mij in te vullen dat ik elders werk voor meer geld, nou nee! Waar ik nu zit verdien ik niet zo veel, maar de collega's zijn geweldig! Ik leef met een ander motto dan geld maakt gelukkig!

19 juni 2014 om 12:41

Ja man, dat gaat Guidetti ook wel echt ff doen... Bijna net zo een rare gedachte als die vent van de Telegraaf die Pelle bij ajax wou hebben.

19 juni 2014 om 12:42

Guidetti naar Psv? Geloof je het zelf?

Guidetti gaat denk ik voor het geld en zal niet naar Nederland komen. Mocht hij naar Nederland gaan dan is Feyenoord de enige optie. Met al zijn gevoel en het geweldige jaar in de kuip zou hij nooit naar PSV gaan.

Feyenoord moet zeker niet voor Rekik gaan. Eerst naar Man City om door te breken in het buitenland daarna naar PSV gaan en vervolgens weer naar de club waar hij in zijn jonge jeugd heeft gevoetbald.. Ik zie het niet snel gebeuren. Denk dat hij dan gewoon weer voor PSV kiest want daar is hij inmiddels bekend.

19 juni 2014 om 12:49

Je kunt Rekik niet terughalen als Feyenoord zijnde. Ik vind dat ook een verkeerd signaal naar andere jeugdspelers. Je mag op jonge leeftijd vertrekken en als je dan faalt in het buitenland nemen we je wel weer terug. Dan denken andere jeugdspelers ook: ik probeer het gewoon in het buitenland, ik kan toch altijd terugkeren bij mijn oude club.

19 juni 2014 om 13:51

Vorig jaar ging Rekik naar PSV, toen werd er door bijna alle Feyenoorders geroepen dat ie beter naar Feyenoord had kunnen komen als hij toch terug naar Nederland kwam (zelfde met Ebecilio die naar Twente ging). En nu willen Feyenoorders hem niet terug zien. Ik zou hem graag zien komen zeker als Bruno ook vertrekt, dan heb je een jonge CV met eredivisie ervaring erbij.

19 juni 2014 om 14:13

Ja maar dat de supporters hem terug willen doet toch niets af aan wat ik zeg? Ik vind het gewoon geen goed signaal naar je jeugdopleiding toe ongeacht zijn kwaliteiten.

Rekik naar Feyenoord? Ik smeek het u god haha, laat hem aub weer gewoon naar PSV gaan of zo. Ik zie veel liever een type Botteghin bij Feyenoord! Rekik man man man... Eng ventje

19 juni 2014 om 12:34

Botteghin? Daar kan je dus echt niet mee aankomen bij Feyenoord he!

19 juni 2014 om 13:26

botteghin is wel de verdediger met de meeste onderscheppingen en heeft de meeste ballen weggewerkt van de eredivisie. en laat dat nou de belangrijkste taken zijn van een verdediger dus hoezo zou je daarmee niet kunnen aankomen bij feyenoord?

19 juni 2014 om 12:45

Rekik is eerlijk gezegd te goed voor Feyenoord, kan zich beter laten verhuren aan een PL club. Heeft dit seizoen voor het eerst op hoog niveau gespeeld en dat met een matige Bruma naast hem helemaal niet slecht gedaan. Zelfs voor selectie gehaald van het Nederlandse elftal. Maar ik denk sowieso niet dat Man c hem laat gaan, hij zal een van de vijf homegrown players van ze worden. Aangezien ze daar ook erg gecharmeerd van hem zijn. Viera zei over hem "als hij niet door breekt kan je onze jeugdopleiding opdoeken" Guidetti daarin tegen zou voor Feyenoord heel goed zijn, hij voelt zich thuis en geliefd bij het publiek. En zal daarom veel kansen krijgen

19 juni 2014 om 13:36

Eens aub geen rekik we hebben ook Verdonk die er al aankomt

Rekik kiest dan gewoon voor PSV lijkt mij.

19 juni 2014 om 12:43

Van mij mogen jullie hem hebben. Geen goed voorbeeld voor de jeugd om dit soort figuren die je club in de steek laten een tweede kans te geven. Straks gaan alle talenten naar het buitenland omdat ze toch een tweede kans krijgen bij Feyenoord als ze mislukken.

19 juni 2014 om 13:19

Waarom zou hij voor PSV kiezen, als Rotterdam zijn thuis is?

Rekik hoeft wat mij betreft niet meer terug te komen.heeft Feyenoord toen behoorlijk in de steek gelaten.dit soort spelers moeten we niet meer willen.en Guidetti zal zijn oude niveau niet meer halen.

Dus,beide niet halen!

19 juni 2014 om 12:40

Hoezo in de steek gelaten?
Als jij als tiener de kans krijgt om in Engeland te spelen (of in ieder geval ervaring op te doen) en trainer met wereld toppers en jou salaris 4 tot 5 x zoveel wordt als in Nederland is de keuze toch niet moeilijk!
Dat hij het achteraf niet gered heeft bij Man City tja....hij maakt het ook niet waar bij Psv.

19 juni 2014 om 12:46

Onzin wat je nu zegt.als alle jeugdspelers dat zouden doen kun je wel ophouden met de jeugdopleiding.er zijn ook jeugdspelers die wel aan het club belang denken.

Pure verraad is het!

19 juni 2014 om 12:53

@lahaya070 We moeten niet vergeten dat deze jongen pas 19 jaar is.

19 juni 2014 om 13:04

Als jeugdspeler heb je geen clubbelang. Dan heb je alleen je eigen belang om te ontwikkelen en uiteindelijk later voor een mooie club te spelen. Pas dan kan je aan clubbelang gaan denken!

Zeker als 16 jarig mannetje denk je niet aan club belang. Dat snap je toch hoop ik zelf ook wel!

19 juni 2014 om 13:12

Dan ben ik wel benieuwd naar namen? Iedereen denkt in eigen belang. Wat Haya ok al zegt, als jij de kans krijgt om in een betere omgeving te vertoeven en 5 x zo veel gaat verdienen denk jij dan dat je blijft om je club trouw te blijven? Met het risico dat je een jaar later dusdanig geblesseerd raakt dat je nooit meer kan spelen?

19 juni 2014 om 13:14

@superlex en bootsjongen.

Ik snap natuurlijk wel dat dit zo gezien wordt, maar moet ik de jeugdspelers die bij Ado weg zijn gegaan en nu bij bijvoorbeeld Utrecht spelen dan ook als verraders zien.
Als jij als speler beter denkt te ontwikkelen bij een topclub en je gaat meer verdienen dan is de keuze niet moeilijk. In de meeste gevallen is de keuze niet verstandig maar dat is een ander verhaal.
In heel veel gevallen zien de ouders van zo'n speler ook direct euro of pond tekens in hun ogen zonder aan het belang van hun kind te denken!

guidetti kopen voor een prikkie. niet geschoten is altijd mis

19 juni 2014 om 12:51

Zo maar wat schieten is munitie verspillen Ben bang dat Guidetti het niveau niet meer aan kan, bij Stoke een paar invalbeurtjes met 0,0 rendement.

19 juni 2014 om 13:06

Waarom zou hij dan het niveau niet meer aankunnen?

19 juni 2014 om 13:22

Weet ik veel, zijn Psyche, zijn blessure, zijn ziekte, een samenloop van deze 3 factoren, heb hem een paar keer gezien bij Stoke, maar je kent hem niet meer terug, het was gewoon schrijnend om te zien.
Een jongen die altijd veel enthousiasme in zijn spel legde, loopt nu als een dood vogeltje op het veld, niets lukt en hij was gewoon niet goed genoeg.

19 juni 2014 om 13:38

Ik moet je daarin wel gelijk geven. Hij loopt als een wandelend lijk over het veld. Misschien als hij wat meer vertrouwen zou krijgen van zijn trainer dat ie dan weer een beetje opbeurt zoals bij Feyenoord. Vertrouwen in je eigen kunnen is alles. Dat straalde die bij Feyenoord ook uit. Nu is dat heel ver te zoeken.

19 juni 2014 om 14:10

het kan ook een typisch gevalletje zijn zoals Gervinho of Vela. niet normaal slecht bij Arsenal, hebben echt helemaal niets laten zien en spelen beide bij As Roma en Real Sociedad de sterren van de hemel

Voordat Guidetti naar Feyenoord kwam had het ook nog niet veel laten zien bij Man City (2de elftal) was ook maar een matige speler

Rekik wilde toch zonodig weg bij Feyenoord, omdat hij het wel zou gaan maken bij Man. City? Vervolgens naar een concurrent gaan, om daarna weer in de kuip te spelen? Nee doe maar niet!

Lijkt mij niet dat ze Rekik in Rotterdam nog zullen accepteren.

19 juni 2014 om 13:00

Kan snel gaan hoor. Het opportunisme rondom het Nederlands elftal is een afspiegeling van Feyenoord. Zorgt Rekik ervoor dat jullie het hele seizoen niet kunnen scoren tegen ons dan kan ik je op een briefje nageven dat ze om een standbeeld schreeuwen.

Ik denk dat dit niet zal gaan gebeuren. Rikik koos voor het geld koos voor de centen in plaats van een opleiding nu wil niemand hem meer. Ik denk dat Rekik zichzelf gemeld heeft bij Feyenoord hoeveel jongens die kozen voor centen zien nu de jongen die het geloof hadden in de Nederlandse opleiding groeien tot sterren op het WK en krabbelen zichzelf nu achter de oren.
Nee Feyenoord Rekik is geen aanwinst qua voetballende kwaliteiten nooit doen en John lijkt mij ook geen optie meer het is tijd voor vers bloed!

Ach Rekik heeft talent, maar daar moet een ervaren speler bij staan dan kan Rekik doorgroeien. Bij Psv moest hij het met leeftijdsgenoten doen en dat werkt gewoon niet.
Een jaar ervaring op kunnen doen bij Psv, nu klaar voor het echte werk zou je zeggen. Wellicht een optie voor Feyenoord dus.

De pas negentienjarige verdediger verliet de volksclub als jeugdspeler voor City, maar keerde vorig seizoen op huurbasis terug in Nederland. In het shirt van PSV maakte hij een prima indruk, speelde hij 25 wedstrijden in de Eredivisie en debuteerde hij zelfs in het Nederlands elftal.

Een prima indruk? Blijkbaar ligt de lat niet al te hoog meer...

Rekik heeft mij niet kunnen overtuigen bij Psv. Bij een vertrek van Martins Indi en de Vrij zou het misschien een oplossing zijn maar van Beek heeft het ook prima gedaan zowel als CV als RB.

Pelle en de Vrij verkopen, misschien Lex ook nog verkopen. Dan is er genoeg geld om dit team op te stellen

Edit: Vilhena op de plaats van Immers. En je zou ook nog kunnen informeren naar Labyad, die een goeie band heeft met Fred Rutten.

Mulder
Janmaat
Rekik
Kongolo
Indi
Clasie
Immers
Boetius
Ziyech
Kostic
Guidetti
19 juni 2014 om 13:15

Janmaat wordt waarschijnlijk verkocht dit seizoen.
Kostic is sowieso onhaalbaar voor Feyenoord, maar zyech zou bij een verkoop van immers en nog een speler haalbaar zijn. Rekik hoef ik niet te zien bij Feyenoord je hebt matthijssen al voor de CV positie.
Guidetti zie ik al prima opvolger, komt er ook gelijk meer voetbal

Hij had zich toen gewoon aan zn contract bij Twente moeten houden. Nu is hij helemaal niks opgeschoten in 3 jaar. Bij Twente had hij alle ruimte gehad om zich te ontwikkelen.

19 juni 2014 om 14:07

Pfffff hahaha wat een onzin zeg. Na een geweldig jaar bij Feyenoord is hij gewoon anderhalf jaar geblesseerd geweest, heeft niks met ruimte om zich te ontwikkelen te maken.

19 juni 2014 om 15:41

Als hij bij Twente was gaan spelen had hij 3 kutseizoenen gehad en was hij nooit zo opgevallen.
Dan had hij waarschijnlijk continu kritiek gehad zoals Castaignos dat nu heeft.

Mocht De Vrij of BMI bij Feyenoord vertrekken deze zomer is Rekik zeker een optie om te huren.
Guidetti zie ik graag terug komen bij Feyenoord, hij moet nu ook kiezen om ergens een vaste basisplaats te hebben. Anders wordt het wel treurig z'n loopbaan

Er van uitgaande dat Indi, de Vrij, Janmaat, Clasie, Schaken en Pelle weggaan zijn dit wel 2 spelers die voldoen aan de eisen om volgend jaar weer een kwalitatief goed elftal te hebben..

Feyenoord moet echt gaan winkelen deze zomer, maar dan zal er eerst geld moeten binnenkomen.

Voor de rb zou je eens naar van Anholt of Kappelhof kunnen kijken en dan kan v Deelen de concurrentie aan met 1 van de 2.

Rekik zou de cv problemen oplossen. Met Rekik, Mathijssen, Kongolo en v. Beek heb je genoeg opties in het centrum.

Voor lb is van Aanholt een hele goede optie die gelijk in de basis kan met Kongolo als back up als hij uitvalt.

Als vervanger van Clasie zie ik graag Toornstra komen.

Guidetti is een verbetering t.o.v. Pelle omdat het een veelzijdigere speler is.

Voor de rechtsbuiten positie moeten we denk ik in het buitenland gaan kijken. Beerens en Hupperts zijn net weg en Kostic kost te veel.

Met dit team moet je weer mee kunnen doen bovenin.

Hahn
Kappelhof
Mathijssen
Kongolo
v. Aanholt
Immers
Toornstra
Vilhena
Aankoop
Guidetti
Boetius

Misschien voor sommige een open deur. Maar ik weet uit betrouwbare bron dat Feyenoord interesse heeft in Guidetti en dat zijn vader nog niet lang geleden een gesprek heeft gehad met de directie of John zijn situatie in Engeland. Feyenoord wil hem graag aantrekken als vervanger voor Pelle en Guidetti en zijn vader willen graag naar Feyenoord. Puur om tot rust te komen en weer werken aan zijn toekomst.

Ik denk dat de titel moet zijn:
‘rekik vertrekt in de zomer, Feyenoord houdt situatie Guidetti in de gaten’.

Rekik is een goede voetballer dat zeker maar Feyenoord heeft al 3 Lcv's.
Kongolo, Mathijssen en BMI zijn alle 3 goed genoeg voor die plek, Karim gaat ze zeker niet uit de basis spelen. Ook als BMI verkocht wordt is de positie nog dubbel bezet dus dit lijkt me gewoon een fabeltje. Calvin Verdonk komt er ook nog aan en die moet in de toekomst zeker minuten gaan maken.

Feyenoord is eerder opzoek naar een rechtsback omdat Janmaat zal vertrekken en we naast Darryl alleen Lopes Cabral en eventueel van Beek hebben.

Een RCV lijkt me ook noodzakelijk, mocht de Vrij vertrekken dan hou je alleen van Beek over.

Een linksback hebben we ook nodig omdat we daar alleen Nelom en Woudenberg hebben maar die zijn gewoon niet goed genoeg. Nu misbruiken we Indi nog wel eens op linksback maar die zal vertrekken. Of we zetten Kongolo wel eens linksback maar die gaat straks gewoon centraal spelen (ik hoop dat hij tegen Chili ook mag spelen). Ik hoop dat Feyenoord van Aanholt kan halen!

Op het middenveld zal weinig veranderen tenzij Clasie en/of Immers verkocht worden. Toornstra en Ziyech zijn dan wel de logische opvolgers denk ik.

In de aanval is de kans aanwezig dat Pelle zal vertrekken, Feyenoord zal dan proberen Guidetti te halen en Te Vrede als back-up te houden.

Op de vleugels zal Feyenoord proberen Schaken, Verhoek en Goossens te slijten. Met alleen Manu en Boetius zullen er dus nog 2 aanvallers bij moeten komen. Tenzij Rutten ook 5-3-2 gaat spelen, dan heb je aan 1 extra aanvaller genoeg.

Het wordt nog een drukke zomer in ieder geval al zie ik eerlijk gezegd niet De Vrij, Bmi, Janmaat, Clasie, Immers, Pelle, Schaken, Verhoek en Goossens allemaal vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren