Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guidetti laat weer van zich horen: ‘Ze zullen nu echt moeten voetballen’

Laatste update:

John Guidetti heeft het vuurtje flink opgestookt in aanloop naar de return van donderdagavond tussen Celta de Vigo en Manchester United in de halve finale van de Europa League. De Engelsen hielden een 1-0 voorsprong over aan het eerste duel in Balaídos, maar volgens Guidetti zal United voor eigen publiek uit een ander vaatje moeten tappen.

"Ze zullen ditmaal echt voetbal moeten spelen, want dat is wat hun fans zullen eisen", vertelt de Zweedse spits aan diverse Engelse media. United kwam vorige week halverwege de tweede helft op voorsprong dankzij een benutte vrije trap van Marcus Rashford en haalde daarna flink het tempo uit de wedstrijd. "Ze waren niet beter dan wij. We waren er dichtbij en het is nog steeds niet onmogelijk voor ons om de finale te halen", meent Guidetti.

"Het zal moeilijk worden, maar de droom is nog niet voorbij", vervolgt de oud-Feyenoorder, die dit seizoen in 39 officiële wedstrijden voor Celta goed was voor acht goals. "Na het doelpunt hebben ze veel tijd verspeeld. Ze speelden geen voetbal. Ze zijn erg intelligent, maar het was een moeilijke wedstrijd voor beide teams. Beide teams speelden een sterke wedstrijd in defensief opzicht."

Wie bekert er door?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 mei 2017 om 22:05

Waarom? Het is toch veel bijzonderder om van een club als man u te winnen. Dan heb je qua geschiedenis een echte cl finale waardige wedstrijd ipv zo'n nep clubje als celta

9 mei 2017 om 22:45

Celta is geen nep clubje kom op man

10 mei 2017 om 00:17

Als je Celta een nepclubje noemt snap je er weinig van. Gewoon een prachtige club. Daarnaast is het veel knapper, maar ook veel lastiger om van United in de finale te winnen. Doe mij maar een grotere kans op de titel. Tenslotte; Guidetti zien huilen als wij die beker omhoog tillen zou toch een droom zijn?

10 mei 2017 om 08:00

Maar aan de andere kant Guidetti de winnende tegen Ajax zien maken vind ik erger dan in de finale verliezen van Man U..

10 mei 2017 om 11:43

Haha, ik zou dat ook nooit kunnen verwerken.

Meest misselijkmakende wedstrijd ik de europa league. Zo schandalig hoe Man Utd na de goal opstelde. Mijn sympathie voor de club is echt weg, met dank aan de grote vriend Mourinho.

10 mei 2017 om 00:54

Yeah right. Liever aanvallen, 9e eindigen en vroeg eruit liggen in de EL. Mourinho doet wat hij moet doen.

10 mei 2017 om 07:59

@SuperBuLi, precies! Ik snap sowieso niet waarom de comment van abdellahabouassamoual 65 duimpjes heeft gekregen. Mourinho speelt dit seizoen gewoon leuk voetbal, behalve Man City en Celta uit, maar Celta was logisch, omdat in de EL om resultaat draait en alleen dan kun je de cup winnen. Man U moet die EL winnen, willen ze CL spelen volgend jaar.

10 mei 2017 om 09:19

Want Ajax is met resultaat voetbal zo ver gekomen?
Logisch mijn neus, het is een schande om met zo'n selectie zulk laf voetbal te spelen, en het waren wel wat meer dan alleen die 2 wedstrijden die jij noemt.
En alleen MU moet die EL winnen om volgend jaar cl te spelen.. Is dat een excuus om laf te spelen? Volgens mij geldt dat ook gewoon voor de overige 3 clubs maargord

10 mei 2017 om 10:46

Jij vind het misschien een schande maar dat is het niet. Dit is ook gewoon voetbal of ligt het aan mij? Ajax is zo ver gekomen door mooi voetbal maar United is ook zo ver gekomen door het voetbal wat zij spelen. Ik bewonder elk manier van voetballen omdat niet elke team het kan.

United moet wel maar Mourinho wil niet haha. Die gaat weer met zijn heerlijke en spectaculaire busparkeermodus voor de dag komen.

9 mei 2017 om 22:39

En in zijn tijd bij Chelsea en Real had die meerdere malen commentaar op tegenstanders die de bus tegen zijn team parkeerden.

9 mei 2017 om 22:55

Ja het is een grote hypocriet maar hij behaald over het algemeen wel resultaat. Je moet alleen de afweging maken of je het imago van de club wil inwisselen voor resultaten...

9 mei 2017 om 23:34

Al die gelijkspelen wil ik direct wel even inwisselen voor een beter imago.

Ik mag toch hopen dat man u naar de finale gaat

United is qua naam het mooiste affiche, al zou ik het prachtig vinden als ajax zelf de mond van guidetti snoert in de finale. (En dat zeg ik als neutrale kijker)

9 mei 2017 om 22:18

Des te zuurder zou het zijn als we de finale halen om van hem te verliezen, dan gaat ie nog meer praatjes krijgen

9 mei 2017 om 22:27

Geloof nooit dat dit heel neutraal is. Ik kan me voorstellen dat je niks moet hebben van Guidetti. Maar voor een echt neutraal persoon zegt hij ook niks verkeerd denk ik?

10 mei 2017 om 00:23

Ik ben natuurlijk niet echt neutraal, maar ik kan me voorstellen dat je je erg kan storen aan het gedrag van hem. Toen hij scoorde tegen "ons" was hij puur en alleen bezig met provoceren van de fans, ook al verloor hij nog wel gewoon. En daarna verbaasd reageren op de reacties die hij kreeg. Die praat ik niet goed, want die waren vreselijk. Maar je weet hoe het voetbalvolk in elkaar steekt en dat er enorm veel simpele zielen tussenzitten.

Ik kan me bijvoorbeeld ook enorm storen aan Pique, die altijd maar weer het zielige mannetje is naar Madrid toe. Soort van zelfde situatie.

Ook al speelt United op halve kracht. Zijn ze nog beter dan Celta .
Die Guidetti lukt weer erg slap.
Komen zoveel kwaliteit te kort. Dar United niet eens top hoeft te zijn. Dat bleek wel uit de eerste wedstrijd.
United had veel meer kunnen winnen. En was het al klaar geweest.
Guidetti heeft een te grote mond. Terwijl hij maar bij Celta speelt en verder noet geel heeft klaar gemaakt. Tijd z'n mind eens goed te snoeren

9 mei 2017 om 22:33

Maar dat celta staat wel even in de halve finale vd Europa league...

9 mei 2017 om 22:35

Ach houd toch op man! United heeft gewoon heel laf gespeeld

United kan zich direct plaatsen voor de champions leauge als ze de finale winnen. Waarom zou mourinho risico nemen. Logisch toch.

9 mei 2017 om 23:27

Rechtstreeks? Volgens mij moet Man U gewoon voorronde spelen want ze eindigen niet in de top 4.

9 mei 2017 om 23:35

De winnaar van de EL gaat rechtstreeks door naar de championsleuge! Maakt dus niet uit wat je dan in de compititie doet

9 mei 2017 om 23:45

Als de cl-winnaar zich via de normale competitie plaatst voor cl, dan gaat de el-winnaar rechtstreeks naar de groepsfase in cl.

Mooiste affiche is tegen de Engelsen.
Makkelijkste affiche is tegen de Spanjaarden.

Beide teams is Ajax beslist niet kansloos, Man Utd speelt ruk in alle wedstrijden.
Celta doet in de spaanse competitie totaal niet mee.

8 doelpunten in 39 wedstrijden en dat voor een spits met zo'n grote mond.... ManU gaat dit karwei eenvoudig klaren....

10 mei 2017 om 09:29

Laten we het hopen, ben dan ook voorstander van Ajax - Man Utd in de finale (mits Ajax door gaat), Je wordt toch gewoon moe van die jonge, gelukkig maar dat we er na morgen vanaf zijn.

Het vuurtje flink opstoken??? Alsof er iemand bij Manchester United wakker ligt van de uitspraken van Guidetti.

Als Guidetti de helft aan talent bezat van wat hij aan grote mond heeft was het een wereldspeler.
Nu is het alleen maar een middelmatige spelen met een talent tot het provoceren van anderen.

Hij kan beter zijn voeten laten spreken dan dat kansloze gekrijs en gejank van hem.

Zal met Celta bij United kansloos er van af gaan maar zondag weer het hoogste woord hebben mocht Feyenoord het landskampioenschap binnen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren