Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj trapt na: ‘Ik was schuldig aan de situatie, maar Ajax nog veel meer’

Laatste update:

Nemanja Gudelj verruilde Ajax afgelopen winter voor het Chinese Tianjin Teda. De middenvelder was zijn basisplaats in Amsterdam verloren en lag in de clinch met trainer Peter Bosz. Volgens Gudelj is de club schuldig aan het feit dat de situatie uiteindelijk zo geëscaleerd is.

“Ik was schuldig aan de situatie, maar Ajax nog veel meer. Begrijp me niet verkeerd, ik wens Ajax het beste. Het kampioenschap, en ze staan in de kwartfinales van de Europa League”, zegt Gudelj in gesprek met Alo!. “Peter Bosz was gewoon niet eerlijk tegen mij en daarom ging ik weg. Voor mij was het eigenlijk meteen een uitgemaakte zaak, ik wilde me op mooie dingen focussen.”

Overigens had Gudelj ook in Europa kunnen blijven. “Er waren aanbiedingen van Europese clubs, maar het aanbod uit China kon ik niet weigeren. Ik ben blij met de stap naar China. Alles is tot in de puntjes geregeld en het voetbal is ook van een goed niveau. Iedere wedstrijd speel ik tegen drie of vier topspelers. Tien jaar geleden lag de Chinese competitie nog mijlenver achter de Europese competities, maar dat is veranderd.”

Snap jij de kritiek van Nemanja Gudelj?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De waarheid zal wel in het midden liggen.
Maar wel opvallend dat Bosz in zijn eerste jr gelijk n conflict heeft met een aantal spelers (Gudelj bazoer tete el gahzi etc)
Dit zegt ook wel iets over Bosz

23 maart 2017 om 10:54

Ja of zegt het iets over de vier die jij opnoemt? Mannetjes denken na een tijdje een basisplaats te hebben gehad dat ze Mr. Ajax zijn maar zo werkt dat natuurlijk niet. Allemaal presteerden ze ondermaats, dan kun je echt geen basisplek claimen. Om dan verongelijkt te vertrekken en te roepen dat je geen kans krijgt is best ehh...sneu.

23 maart 2017 om 13:35

Ik ben het met je eens dat je geen basisplek kan claimen.
Maar waarom gaan de reserve spelers van bijv psv niet uit hun plaat als ze er niet in staan en werken ze hard om n basisplek terug te winnen en die genoemde spelers van aja het bijltje erbij neer gooien.
Is ook een kwaliteit om jonge spelers te blijven motiveren en hun rug te rechten bij tegenslag.
Misschien is Bosz daar niet zo goed in.

23 maart 2017 om 14:08

Omdat de reservespelers van Ajax op een moment wel basisspeler waren en het volste vertrouwen kregen van een eerdere trainer.
Bazoer en Gudelj voelen zich te goed voor de bank van Ajax, hun goed recht als ze leven met de consequenties. El Ghazi, die ergens een punt had natuurlijk, is over een grens heen gegaan. Ik vind dat er niets raars aan de hand is.

23 maart 2017 om 11:03

Denk dat het mee zegt over die ventjes en eigenlijk over hoe Ajax zijn spelers te veel verwend heeft. Die mannetjes denken meteen dat ze aan niemand meer iets te bewijzen hebben.

23 maart 2017 om 11:42

Hoewel ik ook wel vind dat ze best iets meer geduld hadden mogen hebben, zegt dit natuurlijk ook wel iets over Bosz. Namelijk dat hij er erg veel moeite heeft om meer dan 11 spelers tevreden te houden en perspectief te bieden. Gudelj en Bazoer zijn dan wel logische slachtoffers van een overvol middenveld met veel aanstormend talent, maar Tete en El Ghazi hadden/hebben beiden spelers voor zich die toch wel aardig wat keren in aanmerking kwamen voor een wisselbeurt.

23 maart 2017 om 13:21

Alleen liet el ghazi ook nooit iets zien wanneer hij speelde. Niet voor niets hoopte iedereen dat traore snel terug was van afrika cup omdat el ghazi nog slechter was...

23 maart 2017 om 11:37

Bosz heeft natuurlijk de ruimte (of de opdracht?) van de directie om een bepaalde lijn te hanteren richting de spelers. Zoveel mensen gaan er maar vanuit dat een coach alles op eigen houtje doet.

23 maart 2017 om 16:29

Eens. Ik denk dat Ajax Bosz de tijd geeft om een goed elftal neer te zetten dat over 1-2 jaar om prijzen mee kan doen. Eigen talenten aangevuld met goede aankopen, voor op het veld en op de bank. En degenen die daar niet in mee kunnen of willen (gudelj, Bazoer, el Ghazi) zonder al te veel sentimenten voor een leuke prijs verkopen.

Er zullen heus nog wel 'supertalenten' sneuvelen en niet elke aankoop, hoe duur ook, zal een succes zijn. Na jaren aanklooien heb ik eindelijk weer een beetje vertrouwen dat Ajax daadwerkelijk een plan heeft.
Had ik in eerste instantie met de Boer ook maar dat kwam er om de een of andere voor mij onbekende reden niet echt uit. Ondanks een paar schalen

23 maart 2017 om 14:06

Of zegt het iets over de Boer? Was de Boer misschien zodanig los en flexibel als trainer dat sommige spelers, zoals genoemd viertal, daar misbruik van maakten? Ik heb verder geen idee, maar het probleem kan natuurlijk ook in de periode voor Bosz liggen.

24 maart 2017 om 23:05

Valt wel mee, je moet gevallen niet zo maar op een hoop gooien.

Gudelj kon het mentaal niet aan om wissel te staan bij Ajax. Hij vond kennelijk dat hij zoveel beter was dan de rest dat hij altijd een basisplaats verdiend. En let wel, toen had Ajax ook nog Bazoer als middenvelder, samen met Klaassen, Riedewald, Schone, Bazoer, Zyiech. Nee dan kan Gudelj echt niet een keertje banken.

Zegt dus niets over Bosz maar alles over Gudelj.

Tete is reserve back. Persoonlijk zie ik hem leiver spelen ipv Veldtman maar goed, de trianer meot nou eenaal keuzxes maken.

El Ghazi is het slachtoffer van de doorbraak van Dolberg. Aangezien Traore moet spelen, werd El Ghazi reserve. Dat is dan leiver verkast op zijn leeftijd, dat kan ik begrijpen. Hetzelfde geldt voor Bazoer, als je zo lang niet speelt, kijk je verder. Daar is niets mis mee.

Strijk die Chinezen miljoenen op voor nog 4 jaar en ga dan lekker met pensioen. Over 10 jaar zal niemand meer weten wie gudelj was. Stop eens met moddergooien en kijk naar jezelf

23 maart 2017 om 11:54

Hoe lekker is dat wel niet dan. Je bent miljoenair en niemand kent je waardoor je gerust over straat kan lopen zonder dat iemand je lastig valt.

Ik zou het ook wel weten, lekker miljoenen verdienen en daarna een heerlijk leven leiden. Als je je geld slim gebruikt dan ben je straks nog rijker.

23 maart 2017 om 12:55

Ik zou er niet te makkelijk over denken dat niemand hem kent.... Zodra het voetbal daar aan status wint zal hij nooit meer normaal over straat kunnen, al zijn ze daar wel wat meer timide waardoor ze je niet zomaar aan zullen spreken of vastklampen, maar alsnog ben je vrij snel een superster en ben je niet meer zoals wij allemaal.

Ik ben geen ingewijde en ook geen Ajax-volger, maar het lijkt mij niet onwaarschijnlijk dat er aan beide zijden fouten gemaakt zijn in deze zaak.

24 maart 2017 om 23:07

In deze zaak is er geen fout gemaakt door Ajax anders dan met het aantrekken van Zyiech er teveel middenvelders waren. Aks een speler dan buiten de boot valt, dan zal die zich terug moeten knokken. In dit geval ging dat niet omdat Gudelj dat mentaal niet op kon brengen.

Dit is nou echt iemand die zichzelf heel zielig vindt. Hij zat op de bank, maar daar dat kon die niet meer opbrengen (zielig). En toen liet Ajax hem niet meer meetrainen (zielig). Nu moet ie toch nog een keer wat zeggen over die situatie want iedereen denkt nu dat het een zacht ei is (zielig).

Het zal best dat er aan beide kanten fouten zijn gemaakt. En in zijn ogen Ajax natuurlijk meer dan hemzelf maar wat ik dan niet begrijp, waarom geeft die dan niet even de uitleg waarom dat zo is? Hij zegt nu in principe helemaal niks nieuws.

23 maart 2017 om 11:44

Inderdaad, bij Ajax durfden ze nog uitleg te geven dat Gudelj aangaf niet voor de volle honderd procent inzet te kunnen geven. Dit heeft Gudelj nooit ontkend, dus zal het ook wel kloppen. Echter nu zegt meneer dat Ajax ook fouten heeft gemaakt (aanstellen van een trainer die een ander type speler op zijn plek zet?, trainer de vrije hand geven in het maken van opstellingen en het samenstellen van de selectie?), maar geeft geen concrete voorbeelden.

23 maart 2017 om 14:38

En dat is nou precies waar het hier fout gaat: Mensen geloven direct wat er gezegd wordt, of het nou ontkent wordt of niet. Het is geen toeval dat deze conflicten constant bij Ajax plaatsvinden, de spelers klagen en/of vertrekken en zij de schuld krijgen in de media. Als het voortdurend bij Ajax gebeurt, kan je niet anders concluderen dat er structureel iets fout gaat bij de club zelf; ongeacht hoe de speler zich opstelt.

23 maart 2017 om 15:33

Het gaat er mij om dat hij met concrete dingen moet komen waarom Ajax nog meer schuldig is. Ik wil hem best geloven maar dan moet hij wel met argumenten of redenen komen ipv gewoon wat te roepen.

23 maart 2017 om 16:55

Smk88, dit gebeurt toevallig dit seizoen bij Ajax en dat is ook niet zo vreemd. De spelers waar het om gaat waren allemaal onbetwist basisspeler onder De Boer. Bosz heeft echter een andere tactiek waar sommige spelers beter in passen en er zijn 3 spelers gehaald die hij liever ziet spelen. Spelers als Viergever, Schone, Dolberg en Sinkgraven hebben de plekken overgenomen van basisspelers Dijks, Gudelj, Milik en Riedewald, terwijl aankopen/huur van Ziyech, Sanchez en Traore de plekken van Bazoer, Tete en El Ghazi hebben ingenomen.

Vorig jaar was dit de basiself en de backups als iedereen fit was:
Cillessen (boer)
Tete (van Rhijn) -Veltman (van der Hoorn) -Riedewald (viergever) -Dijks (geen backup)
Klaassen (van de Beek) -Gudelj (serero) -Bazoer (sinkgraven)
El Ghazi (schone) -Milik (geen backup) -Younes (fischer)

Eigenlijk was de selectie niet compleet en miste er een linksback en centrumspits. Voor dit seizoen zijn de gaten opgevuld (nieuwe spelers en spelers pasten volgens Bosz beter op een andere positie) en zijn spelers als Cillessen, Van Rhijn, Van der Hoorn, Serero, Milik en Fischer uit de selectie verdwenen.

De hele selectie zag er zo uit en was dubbel bezet:
Onana en Boer
Veltman en Tete - Sanchez en Westermann - Viergever en Riedewald - Sinkgraven en Dijks
Klaassen en Van de Beek - Schone en Gudelj - Ziyech en Bazoer
Traore en El Ghazi - Dolberg en Cassierra - Younes en Cerny

Bosz maakte ondertussen andere keuzes als De Boer en nieuwelingen als Traore, Dolberg, Ziyech en Sanchez kregen een plaats in de basis en de reserves van een jaar eerder genaamd Viergever, Sinkgraven en Schone pakten hun kans en dwongen (in mijn ogen terecht) een plek in de basis af. Tegelijkertijd kwamen er van onderaf nog wat jongens bij zoals De Ligt, De Jong, Nouri, Clement en Kluivert en ook zij dwongen af dat ze minuten mochten maken en lieten op training waarschijnlijk meer zien dan de reservespelers die er een jaar eerder in stonden.

Momenteel kun je de Ajax-selectie ongeveer zo inschalen:
Onana (boer)
Veltman (tete) - Sanchez (westermann) - Viergever (De Ligt) - Sinkgraven (riedewald)
Klaassen (van de Beek) - Schone (De Jong) - Ziyech (nouri)
Traore (kluivert) - Dolberg (cassierra) - Younes (cerny)

Neres is er dan nog niet bijgerekend, maar zou met het oog op volgend jaar Traore zijn plek moeten overnemen.

Erg jammer dat Gudelj niet de moeite neemt om in de spiegel te kijken en zich af te vragen waarom hij er precies naast kwam te staan. Hij speelde als een krant. Alle passjes naar de tegenstander, overal te laat, slecht positiespel. Leuk dat hij zo'n goede werklust heeft, maar als hij zo speelt, heb je daar bar weinig aan.

Het was volkomen terecht dat hij ernaast kwam te staan, en met Schone in zijn plaats draaide het zoveel beter dat je het Bosz moeilijk kwalijk kunt nemen dat hij vast hield aan een middenveld zonder Gudelj.

Tuurlijk is Ajax de schuldige in deze, zij hebben een speler gekocht die tekort komt voor het niveau dat ze nastreven! Daarnaast is het een speler zonder zelf inzich(heeft bijna elke wisselspeler last van) met een te groot ego om op de bank te gaan zitten terwijl hij zelf diep in zijn hart ook wel ziet op trainen dat zelfs alle A jeugd middenvelders op lossingen sneller zien dan hij.
Maar het is niet de fout van de speler dat hij het gedrag vertoond wat in zijn karakter en natuur ligt.

Zo jammer om nu wederom weer met modder te gaan gooien. Ook al zijn er aan beide kanten fouten gemaakt, het heeft geen enkele zin om dit weer op te gaan rakelen. Op deze manier laat je jezelf alleen maar kennen en laat het duidelijk zien uit wat voor hout Gudelj gesneden is. Niemand zal er trouwens rouwig zijn dat je weg bent Gudelj, je bakte er immers vrij weinig van. Ajax is erop vooruitgegaan.

Gudelj zat in de groep van spelers die helemaal door het ijs zakte in Doetinchem en Rostov. Ik herinner mij nog goed hoeveel fans boos waren op zijn vrije trappen...Bazoer, El Ghazi en Gudelj gingen steeds slechter spelen en Bosz greep in. De tijd van Gudelj in Amsterdam zat er gewoon op. Einde verhaal. Niemand is heilig, maar ik mis de Serviër voor geen moment.

11 Younes
9 Traorã©
7 El Ghazi
10 Klaassen
27 Gudelj
6 Bazoer
35 Dijks
4 Riedewald
5 Sã¡nchez
3 Veltman
1 Cillessen

Basis tijdens Rostov willem II en roda JC begin dit seizoen. er is weinig van over.

23 maart 2017 om 11:15

Inderdaad en dan staan juist een Younes en Traore er nog wel in.. Die had van mij toch echt wel het eerst uit deze basis mogen vertrekken.

23 maart 2017 om 11:19

Younes niet maar traore ben ik het mee eens

23 maart 2017 om 12:10

Vind jij niet dat een vleugelspits minimaal 10 goals en 10 assist moet geven?

23 maart 2017 om 12:25

Younes niet? Die doet het ietjes beter dan Traore, maar ook niet echt Ajax waardig. Rendement is vooral te weinig.

Wederom modder gooien van gudelj maar geen enkel feit oid. Ik denk niet dat Ajax zoveel aan te rekenen is en dat ze gewoon eerlijk zijn geweest richting gudelj

23 maart 2017 om 11:36

We zullen het zien...als Ajax geen kampioen word, dan heeft de verkiezende coach geen gelijk gehad.
En dan was zijn beleid toch niet zo goed!

Kan die man niet gewoon eens zijn mond houden?!
Begrijp absoluut niet waarom hij dit steeds maar weer oprakelt...
Je word er moe van!

Maar wat dan, meneer Gudelj? Wat heeft Ajax dan cq Bosz dan verkeerd gedaan? Want je zegt eigenlijk helemaal niets.
Inmiddels is het wel duidelijk dat Bosz niet even handig omgaat met bepaalde spelers. Maar zeggen dat je je moeilijk kan motiveren? Dan ga je een grens over en dat lag toch volledig aan Gudelj? Of mis ik iets?

23 maart 2017 om 14:45

Nee, de motivatie ligt niet volledig aan de speler zelf. Wanneer een speler een probleem heeft omtrent zijn motivatie, dan hoort de technische staf in te grijpen en hem weer op het rechte pad te krijgen. Ik heb het gevoel dat Bosz en geen enkel ander staflid bij Ajax dit kan. Gudelj werd namelijk aan de kant geschoven omdat hij niet presteerde, maar Traore en in iets mindere mate Younes laten ook helemaal niets zien en die mogen elke wedstrijd weer blijven staan. Ik snap wel dat je dan je motivatie verliest als jij degene bent die wel geslachtofferd wordt. Natuurlijk heeft Gudelj schuld, maar als ik dan zie dat het gedrag en handelen van Ajax dan weer door zoveel mensen wordt goedgepraat en Gudelj wordt beticht van het niet hebben van zelfkritiek, dan vraag ik me af hoe kritisch je als fan daadwerkelijk naar je club kijkt. El Hamdaoui, El Ghazi, Bazoer, Gudelj.. Even een aantal recente voorbeelden, waarvan eerstgenoemde ietsjes eerder plaatsvond. Nee, er gaat structureel iets fout in de staf bij Ajax en daardoor zijn er een aantal spelers geweest die een conflict hebben veroorzaakt. Schuld van de spelers? Ja. Schuld van Ajax? Ja, ook!

23 maart 2017 om 15:14

Gozer, je laat je Feyenoord bril te vee zien in je reacties hierop. El Hamdoui is weggegaan omdat hij netzoals Gudelj dacht onmisbaar en het belangrijkste ventje in Amsterdam te zijn. El Ghazi, Bazoer, en Gudelj zij allemaal fdb spelers, die helemaal niks presteerde dit jaar. Structureel iets fout? Bazoer was in de wetdstijd van ajax tegen de amateurs in de beker de slechtste man van het veld. Het heeft niks met structuur te maken als jongens kwaliteit tekort komen, niet in het Ajax spel passen, en nul zelfspot heeft. Nemanja laat zichzelf hier heel goed kennen want hij geeft geen een reden hoe het de schuld van Ajax is. Gudelj kan heel weinig met een bal, kan niet open draaien, heeft nul keer een pracht assist gegeven of een splijtend paasje. Nemanja komt zwaar te kort, Bazoer heeft absoluut talent, maar was verschrikkelijk bezig, El Ghazi heeft echt zn kansen gehad en is gewoon voor een degelijk bod naar Frankrijk vertrokken, dat je Mounir uberhaupt er bij brengt is hilarisch. Over de motivatie van Younes en Traore hoef je niet te beginnen want Gudelj deed al gestoord toen nog niemand het had over traore younes. Dat Ajax het niet goed heeft gedaan met Bazoer kan, maar met Gudelj, kom op man laat me niet lachen

Dit is de tweede keer dat hij op deze manier in de ether komt. Hij bewijst hiermee alleen maar zijn eigen ongelijk.

Eigenlijk is dit een artikel wat totaal niks toevoegt want dit is geen nieuws, als die het nou eens benoemt dan kom je een stuk verder.

Ik vind wel dat Bosz op een verkeerde manier met een hoop spelers bij Ajax omgaat, Tete die afgelopen week weer bij Oranje zich indirect heel kritisch uitlaat over Bosz, el Ghazi die via de achterdeur vertrekt en eerder verbaal het gevecht met Bosz aanging en Bazoer die ook totaal niet wist waar die aan toe was en wilde vertrekken.

Riedewald die waarschijnlijk niet nog een jaar op de bank wil zitten, zijn toch op el Ghazi misschien na jongens die het vorig seizoen onder de Boer gewoon heel goed deden en enorm veel potentie hebben.
Dan heb je ook nog Cerny die als een enorm talent word gezien en die niet aan de bak komt, blessuregevoelig maar toch zonde.

En dan zie je als Cerny week in week uit een Traore en Youness klungelen en het vertrouwen maar krijgen. Ben heel benieuwd wat er gebeurd wil Ajax de Klassieker over ruim een week verliezen, dan sta je derde, wel in de kwartfinale Europa League maar dan ben je in de competitie geen steek opgeschoten ten opzichte van de Boer.

23 maart 2017 om 12:57

Wellicht moeten de verwachtingen ook bijgesteld worden, want je kunt veel willen maar zowel nationaal als Europees succes is voor Nederlandse clubs niet zo makkelijk te bewerkstelligen.

Had Gudelj eerder ook al niet een conflict met de coach van Servie en wilde hij niet meer voor Servie uitkomen? Als meneer niet opgesteld is kan hij het niet opbrengen om op de bank te zitten. De zelfde situatie als bij Servie. Wie denkt hij wel dat die is, hij is geen Messi of Ronaldo maar een gewone "waterdrager" niets meer en niets minder. Dat Peter Bosz zo zijn voorkeur heeft en niet geheel objectief is heeft hij wel gelijk in, kijk maar naar het gevalletje Traore. Zakt iedere wedstrijd weer door het ijs en wordt iedere week op nieuw opgesteld. Is Peter Bosz bang om zijn ongelijk te erkennen en gaat El Gahzi toch gelijk krijgen.

23 maart 2017 om 13:43

Maar, iedereen heeft toch zijn voorkeuren? De ene coach ziet liever een back met snelheid en diepgang, terwijl de ander liever een fysiek sterke verdediger op de back neerzet.

Hij wilde zich "op mooie dingen focussen" AKA geld verdienen en feesten.

Ben blij dat hij weg is bij Ajax.
Is in mijn ogen niet beter dan Schöne, Vd Beek of Frenkie en heeft totaal geen ambitie.

Ik herinner me nog die wedstrijd tegen De Graafschap, ( kampioenswedstrijd ) het boeide Gudelj helemaal niets, dat ze de kampioenschap waren misgelopen. Zo kwam die over.

Vind het wel een behoorlijke speler niet daarvan.

Ik zou wel eens willen weten hoe het nu precies allemaal zit. Er zijn een aantal jeugdspelers vertrokken en sommige andere staan op de nominatie om te vertrekken. Dit zijn spelers die nog niet zo heel lang geleden gewoon basisspelers waren.

Ajax als club staat toe dat er kapitaalvernietiging plaats vind en als het alleen aan Bosz had gelegen dan was de club wel voor die transfers gaan liggen. Een trainer is vaak voor de korte termijn en Bosz is nu ook niet echt een toptrainer die je beslist wil houden.

De waarheid zal wel ergens in het midden liggen en in sommige gevallen zoals die van Bazoer bijvoorbeeld geloof ik best dat het aan het de speler zelf ligt.

23 maart 2017 om 17:06

Is het kapitaalvernietiging? El Ghazi en Bazoer hebben toch een aardige winst opgeleverd en tegen de daling van waarde van Tete en Riedewald staat bijvoorbeeld ook de stijging van waarde van Viergever, Schone, Sanchez, Sinkgraven en Dolberg. De jonge gasten die momenteel de plekken van anderen hebben overgenomen in de selectie (De Ligt, Van de Beek, Nouri, Kluivert) zullen ook wel in waarde gestegen zijn.

Die jongens hadden na transfers gewoon de basisplek teruggekregen, maar hadden niet het geduld te wachten tot bijvoorbeeld Klaassen, Viergever en Veltman een stap gingen maken. Dit zal deels te maken hebben met het feit dat ze voorheen basisspeler waren, maar geduld is een schone zaak. De waarde van die spelers zou dan weer gewoon omhoog schieten. En de plekken in de selectie werden dan van onderaf ingevuld door jeugdspelers.

Maar in plaats van nu de eerste laag (de beoogde basis) te verkopen en de tweede laag (de wisselspelers die tegen een basisplaats aanzitten) door te schuiven, heeft Ajax door het gebrek aan geduld de tweede laag moeten verkopen op een enkeling na. De derde laag (jonge talenten uit Jong Ajax en Onder 19) zijn nu doorgeschoven en doen het heel erg goed en lijken de aansluiting snel gevonden te hebben.

Bosz heeft in het begin een lrobleem gehad door dat er een aantal spelers niet van het Frank de Boer pricipe af wilde wijken en deze spelers zitten of zaten dan op de bank. Daarmee heeft Bosz zijn gelijk gekregen
Bosz heeft in ieder geval niet nagetrapt.En daar zullen spelers dankbaar voor moete zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren