Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola spreekt steun uit: 'Dit is precies de Arjen Robben die ik zien wil'

Laatste update:

Het spel van Arjen Robben zou, zo schreven Duitse media onlangs, wrevel wekken bij een aantal teamgenoten. Met name Robert Lewandowski zou het egoïsme van de Nederlandse vleugelaanvaller zo nu en dan de neus uitkomen. Coach Josep Guardiola van Bayern München heeft daar absoluut geen boodschap aan, zo bleek vrijdagmiddag.

/

De 31-jarige Robben speelt al vanaf zijn debuut bij FC Groningen op die manier en heeft het daarmee geschopt tot één van de beste aanvallers op aarde. “Arjen Robben is Arjen Robben. Dit is precies de Arjen Robben die ik graag zien wil”, zei de Spaanse oefenmeester tijdens zijn persconferentie om het duel met Schalke 04 voor te beschouwen. “Ik wil de Arjen Robben die hij nu is. Ik ga hem niet wisselen.”

Naast de steunbetuiging aan de Nederlander, had Guardiola ook goed nieuws over Franck Ribéry. De Franse aanvaller staat sinds maart langs de kant met blessureleed, maar is op de weg terug. Binnen twee weken hervat hij waarschijnlijk de groepstraining.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd wat er met Ribery zal gaan gebeuren. Ik denk dat hij wel in de basis komt te staan wanneer hij weer helemaal fit is en dat douglas costa dan op het middenveld komt te staan.

20 november 2015 om 13:52

Vraag me af of hij uberhaupt de basis wel weer gaat halen.. Dan zou die echt vrijwel meteen in een topvorm moeten gaan verkeren, maar gezien de vorm van jongens als Costa gaat het echt lastig worden voor hem. Zal denk ik beperkt worden tot enkele invalbeurten voorlopig.

20 november 2015 om 13:59

T is klaar voor Ribéry, de eerste guardiola op het wedstrijdformulier zet zijn muller, Robben, Costa en lewandowski op het moment. Misschien dat er gerouleerd kan worden maar zowel Robben, Costa en muller zijn een klasse beter dan een Ribéry die heel weinig wedstrijdritme heeft. Misschien naar PSG of Liverpool, daar hebben ze nog wel behoefte aan een linkerflank speler

20 november 2015 om 15:56

Je hebt costa nog geen moment kunnen spiegelen met ribery... en daarbij denk ik dat wanneer ze beide in dezelfde vorm verkeren ribery nog steeds de betere van de 2 is

20 november 2015 om 16:06

En dan heb je ook coman nog

Arjen Robben is Arjen Robben.. En Arjen Robben is een eindbaas.

Dat was nog mooier geweest

20 november 2015 om 13:55

Hij moet natuurlijk wel volwassen blijven. Arjen Robben is Arjen Robben is preces goed.

En gelijk heeft hij. Robben is wereldklasse op de Robben manier en daar hoor je geen kritiek op te hebben.

Denk trouwens dat het voor Ribery afgelopen is.

Robben is een leuke speler om naar te kijken maar met de dag raak ik zijn egoïsme zat

20 november 2015 om 15:02

Tussen egoisme en beslissend zijn zit mijn inziens een dunne scheidslijn.

Hij speelt vanaf rechts, dat is voor een spits natuurlijk niet fijn, want Robben is links en dan geneigd naar binnen te trekken.

Daarom zie ik hem ook graag vanaf links spelen, maar daar speelt ie nog zelden...

20 november 2015 om 15:15

Vanaf links is die ook 70 procent minder gevaarlijk.

Guardiola en Bayern hebben gezien dat het systeem valt of staat met geniale acties van de buitenspelers, dus die kijkt wel uit met kritiek. Hierom is Costa ook aangetrokken, want toen Robben en Ribery geblesseerd waren ging het helemaal mis met Bayern vorig jaar.

Extreem saai systeem nog steeds als je het mij vraagt en vond dat van Heynkens vele male leuker om naar te kijken. Misschien niet zo verzorgt en meer kans op grotere blamages, maar meer spanning en sensatie.

Ook vind ik de buitenlandse spelers geen goede ontwikkeling van Bayern. Vroeger was het het beste van Duitsland + een paar super spelers en nu is het 50/50 of misschien wel minder....

20 november 2015 om 15:25

Saai vind ik Bayern zeker niet. Het systeem is misschien niet heel spectaculair, maar met spelers zoals Costa en Robben valt er genoeg te genieten van hun wedstrijden.

20 november 2015 om 18:05

Dat is toch precies wat ik zeg.... Saai systeem dat het moet hebben van geniale acties van de buitenspelers.

Ps. dit soort reacties doen me wel af laten vragen of de gemiddelde reaguurder verder leest dan de eerste zin van elke alinea.....zucht

23 november 2015 om 02:39

Misschien heb ik je reactie inderdaad te negatief bekeken dan.
Buiten dat vind ik Bayern Munchen misschien minder spectaculair om naar
te kijken dan onder Heynkens, maar kan ik toch bijna elke wedstrijd weer genieten van Robben, Costa, Lewandowski maar ook van een speler zoals Lahm of Alaba.

Wellicht ben je een beetje TE kritisch?

P.s Je PS opmerking vind ik wel een beetje overdreven.

Natuurlijk is Robben een egoïst in het veld. Maar er komt zoveel dreiging van deze man uit dat is niet normaal. Robben staat gewoon in de top 5 (hoger nog misschien?) beste aanvallers. Die haal je er niet uit.

Wat een geweldige trainer is die Guardiola ook. Hij weet teamtactiek en individuele klasse zo goed samen te laten gaan. Geweldige reactie van Guardiola. Robben is een fenomeen en heilig. Niets meer en niets minder.

En terecht. Ik zie Robben na Messi en Ronaldo als de beste aanvaller op het moment(mits helemaal fit)

20 november 2015 om 16:47

Op dit moment vind ik neymar beter dan robben.
Dus messi,neymar,ronaldo,suares,robben zou mijn top 4 zijn. Op dit moment. (ja ik weet dat messi geblesseerd is)

20 november 2015 om 16:50

Ben het met je eens wat betreft neymar die speelt op het moment in topvorm. Beiden in topvorm schat ik Robben net zo hoog in, maar Neymar is nog zo jong dat maakt hem extra speciaal en in potentie beter dan Robben.

Wanneer Robben fit is, is het imo de beste rechtsbuiten van de wereld. Natuurlijk is het voor Lewandowski vervelend als iemand vanaf rechts continu naar binnen snijdt en met zijn linker uithaalt en hem daarbij over slaat maar dat is dé kracht van Robben. Het is ook gewoon niet te verdedigen en dat terwijl iedereen weet wat hij gaat doen. Zo'n voetballer wilt iedereen toch in zijn team hebben? En wat Ribery betreft, die gaat het nog moeilijk krijgen met Costa die de pannen van het dak speelt!

Guardiola ook goed nieuws over Franck Ribéry. De Franse aanvaller staat sinds maart,
langs de kant met blessureleed. Maar is op de weg terug. Binnen twee weken hervat hij,
waarschijnlijk de groepstraining. Goed nieuws dat Ribery weer de training hervat.

Wat Robben betreft hij is van wereld klasse en wat hij allemaal ken als vleug aanvaller,
dat ken die als een van de beste.voor Lewandowsk is het vervelend dat hij hem overslaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren