Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Guardiola is woedend door mislopen van Frenkie de Jong’

Laatste update:

Josep Guardiola is 'woedend' over het mislopen van Frenkie de Jong, zo schrijft de Daily Mirror zondagochtend. De trainer van Manchester City voerde na de Nations League-wedstrijd tussen Duitsland en Nederland een gesprek van 3,5 uur met de middenvelder van Ajax en had vervolgens de indruk dat De Jong naar Engeland zou komen. De clubleiding zou echter aan de rem hebben getrokken.

Vertegenwoordigers van Manchester City zouden eigenlijk donderdag naar Amsterdam vliegen om een transfer van 75 miljoen euro te bezegelen, die volgende zomer zou moeten plaatsvinden. Maar minder dan 24 uur voor de geplande gesprekken met Ajax zou de clubleiding hebben doorgegeven dat men de transferplannen toch 'in de ijskast' wilden stoppen. Daardoor ontstond een opening van Paris Saint-Germain, onder leiding van directeurs Antero Henrique en Maxwell, om in het gat te duiken.

Waarom Manchester City afhaakte wordt niet helemaal duidelijk. Volgens de Daily Mirror denkt men in Amsterdam dat het te maken heeft met Financial Fair Play-perikelen. De UEFA heeft onlangs aangegeven een nieuw onderzoek te starten naar de club, als reactie op de claims van Football Leaks dat de waarde van sponsorcontracten kunstmatig werd opgekrikt met Abu Dhabi United Group, de holding van eigenaar sjeik Mansour. Manchester City zou pas weer grote aankopen willen doen als het door de UEFA wordt vrijgesproken.

Guardiola is ondertussen 'boos en gefrustreerd' over het mislopen van een volgend belangrijk doelwit. In het afgelopen jaar moest Manchester City al het onderspit delven in de strijd om Dani Alves, Alexis Sánchez, Fred en Jorginho, zo stipt de krant aan. Guardiola had het idee dat zijn persoonlijke bemoeienis beslissend zou blijken en De Jong zou aan vrienden hebben verteld dat hij ook daadwerkelijk naar Manchester wilde. Maar nu lijkt hij op weg naar Paris Saint-Germain, al gaf de Oranje-international zaterdagavond opnieuw aan dat er nog niets zeker is.

Waar zou Frenkie de Jong beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit wordt toch een grootte soap zo, als Guardiola Frenkie ow zo graag wilt trekken ze toch lekker 100 miljoen voor uit?

9 december 2018 om 09:27

Ach joh niet zo huilen, weten ze vast wel een manier om te omzeilen. Misschien kunnen ze leren van hoe PSG dat gedaan heeft bij Het aantrekken van Neymar.

Of ze kunnen ook ervoor kiezen om 10 andere te verkopen voor Frenkie, het is maar hoe graag je het wilt he.

9 december 2018 om 12:17

Het trucje van Neymar zal niet werken, aangezien Frenkie de Jong geen afkoopsom in zn contract heeft staan.

9 december 2018 om 09:26

Dat is nou juist het probleem.. Als 75miljoen vanwege de FFP regels niet lukt zal de 100miljoen zeker niet lukken..

Pep kan altijd nog trainer worden van PSG worden volgend seizoen.

9 december 2018 om 09:32

Dat gevoel krijg ik ook. Als hij de CL finale haalt zou hij die stap zo maar kunnen maken.

10 december 2018 om 18:36

Of trainer bij Ajax 😎
On topic; Pep was bij Barça en Bayern altijd gewend dat gewenste aankopen gewoon werden aangetrokken, dus dit is best frustrerend voor hem, maar 9 van de 10 trainers heeft hier dagelijks mee te dealen.

Slaat nergens op. Frenkie was vrij duidelijk gisteren. Niets staat vast. Diverse aanbiedingen, met toestemming van Ajax diverse gesprekken, maar nog geen besluit genomen. Enige waar hij zeker van is, is dat hij in de winterstop nog niet wilt vertrekken (logisch ook, Ajax is op alle fronten actief, hij heeft een basisplaats, net een basisplaats veroverd bij oranje, die wil je vasthouden. Lukt alleen door te spelen).

9 december 2018 om 10:41

Vraag mij ook af hoe betrouwbaar al deze bronnen en verhalen zijn.

Stel dat er iets van waar is, dan snap ik niet dat Ajax nu al een deal rond wil maken voor komende zomer. Wacht gewoon lekker af tot het begin van de transferperiode en begin dan 4 weken daarvoor al de onderhandelingen met alle clubs die concrete interesse hebben en een bod willen doen.

Dan gaat die 75 miljoen richting de 90-100 miljoen.

9 december 2018 om 12:08

Ik vind Frenkie de laatste weken niet zo supergeweldig, die prijs zou eventueel kunnen dalen als Ajax weer met lage handen staat.

9 december 2018 om 13:05

Of hij loopt in de tweede seizoenshelft een ernstige blessure op, en dan kan je als Ajax fluiten naar die 75 miljoen. Dat lijkt me geen risico dat je als bedrijf kan nemen.

9 december 2018 om 13:13

Die 75 miljoen zal wel redelijk de max zijn. Je moet niet vergeten dat die andere clubs ook niet liggen slapen en die weten natuurlijk al veel eerder dan ons wanneer er een akkoord is. Daarnaast wat als de Jong in de 2e seizoenshelft een ernstige blessure oploopt, slechter gaat spelen etc. voor 75 miljoen kan je die gok natuurlijk niet nemen. Ook wil de Jong dus blijkbaar naar PSG dat speelt natuurlijk ook mee. Al met al een geweldige deal die je in januari zsm moet afronden.

9 december 2018 om 12:11

Slaat natuurlijk nergens op. Komt van Daily Mirror. Sowieso pijnlijk dat recentelijk bijna al het voorpagina nieuws afkomstig is van TheSun, de Daily's, Mundo Deportivo en noem ze maar op. Kwestie van tijd voordat ze zelf nieuws verzinnen

Hier alvast het volgende verhaal. Op SPORT1.de en BILD heeft Bayern gisteren na de wedstrijd gesproken over de Jong. Zij willen een poging ondernemen om de Jong binnen te halen zodat hij een belangrijk onderdeel wordt van het nieuwe Bayern.

9 december 2018 om 10:12

Maar is het wel slim om naar city te gaan?
Want hoe gaat dat straks met de Brexit?
Dat heeft voor het voetbal in Engeland ook gevolgen qua Europese spelers toch?

9 december 2018 om 11:19

eerste 2 jaar van Brexit zal dat niet veranderen aangezien dat de overgangsperiode is, daarnaast is de kans aannemelijk dat die periode verlengd wordt.

Voor buitenlandse voetballers in Engeland zal denk ik niet super veel veranderen aangezien de Britten niet graag veel veranderen in hun paradepaardje.

Dat over Engels voetbal en de Brexit.
Verder over naar City gaan: zou zelf niet willen spelen bij zo'n zielloze club en speeltje van een sjeik. Helaas geldt dat voor PSG net zo goed.

9 december 2018 om 12:03

Engeland gaat uit de EU, niet uit Europa. Zijn wel meer landen niet lid van de EU zijn, Oekraïne en Turkije bijvoorbeeld.

9 december 2018 om 12:29

Dat is alleen als de deal wordt aangenomen door het Britse parlement volgende week. En anders een no-deal Brexit, dus zonder overgangsperiode.

9 december 2018 om 13:32

De brexit gast niet door. Prime ministers steunen akkoord niet, a.s. Weken voor einde vh jaar wordt dat bekend. Pond zal gaan dalen komendbjaar en onder de 1 euro zakken. Nu is er geld genoeg maar salarissen zijn straks ineens stukkie minder.

9 december 2018 om 10:33

Ik zie Bayern echter niet 80 miljoenen neerleggen voor een speler van 21 jaar. De Ligt voor max 70 miljoenen lijkt mij realistischer en ook zinvoller. Zij willen toch graag tenminste een IV op het veld hebben staan die het spel van achteruit kan opbouwen, zoals Boateng, Lucio of Matthaeus. Suele is dat niet.

9 december 2018 om 10:46

Volgens BILD en consorten is Bayern bereid om te voldoen aan de 150miljoen voor de Ligt en de Jong. Hoenes heeft vorige week bij de jaarvergadering aangegeven dat Bayern grof gaat investeren.

9 december 2018 om 10:49

Hasan Salihamidžić gaf tevens aan dat Boateng en Javi Martinez mogen verkocht worden om zo de Ligt en de Jong te verzekeren van een basisplek.

9 december 2018 om 11:19

Bild is wat transfers van Bayern betreft meestal betrouwbaar, dat zou big news zijn inderdaad.

9 december 2018 om 11:25

En dan de constructie zo in elkaar flatsen, dat ze 149 miljoen voor de ligt betalen en 1 miljoen voor Frenkie. Zou leuk zijn voor willen 2 en RKC.

Ik las Daily mirror en heb het artikel niet eens gelezen. Laat de bieding oorlog maar beginnen. Als PSG nu 75 biedt kan het zomaar nog hoger worden als Barca of City komt.
Ik heb alleen ergens het idee dat Frenkie naar PSG gaat en nog een half jaar aan Ajax verhuurt word, dat gevoel kreeg ik gewoon bij zijn interview na de wedstrijd.

9 december 2018 om 10:36

Als City werkelijk met de FFP regels zit zal dat heel lastig worden als ze niet een aantal spelers verkopen. 75 mil is al heel veel geld voor iemand uit de eredivisie. Desalniettemin hoop ik dat hij voor een grotere competitie gaat dan de Ligue 1

9 december 2018 om 12:48

Toch blijft het dan af vragen sws hoe PSG dat ook kan, die gaan toch niet alleen De Jong halen. Ik heb geen goede hoop dat de FFP echt iets gaat uitmaken

9 december 2018 om 13:30

Misschien zullen ze nog spelers verkopen of het bedrag verdelen over meerdere jaren om de regels te omzeilen.

Hot item Frenkie. Laat hem maar 2 seizoenen constant presteren dan praten we verder. Dolberg was na zijn 1e seizoen al meer dan 50 miljoen waard en nu niets 1/5 daarvan.

9 december 2018 om 11:01

Dan moet je hem toch juist nu verkopen?

9 december 2018 om 13:06

Als Ajax slim is, moeten ze dat zeker doen. Voor dat geld kan Ajax wel 3 topspelers binnenhalen.

9 december 2018 om 12:27

Dus alle analisten, spelersmakelaars, algemeen directeuren etc. zitten ernaast?

9 december 2018 om 13:09

In het verleden zijn vaker weggegaan uit de Eredivisie omdat ze zo opgehemeld waren en ook niet gemaakt hebben in het buitenland. De buitenlandse clubs kopen toch weer betere spelers.

9 december 2018 om 13:43

Ik vind de hype als Ajacied ook irritant hoor. Ook over De Ligt trouwens. Maar als iemand echt heel talent heeft zie je dat toch? Dat was ook met Depay zo. Die hebben genoeg talent om een stap hoger aan te kunnen. Deoay weliswaar met een omweg, maar je ziet nu wat hij kan. Dat zie je ook bij talenten als Gabriel Jesus, Sancho of Kimpembe. Die hadden nog niks bewezen maar haken moeiteloos aan.

Raar dat PSG nu ineens doodleuk 75 miljoen kan bieden terwijl ze in Juli nog eerst 60 miljoen moesten verkopen.
Gaat PSG dan toch Neymar verkopen en dan ook de Ligt en die aanvaller waar ze interesse in hadden halen, want dan kun je het ongeveer tegen elkaar wegstrepen.
City heeft natuurlijk ook het probleem met de Brexit waardoor er minder ruimte is voor niet-Britse spelers in de selectie.
Ik denk dat Ajax gewoon de clubs tegen elkaar op laat bieden, want er zitten alleen maar grote clubs bij die dat bedrag dat Ajax wil kunnen betalen.
En of je nu naar City, Barcelona, München of PSG gaat kun je niet ontkennen dat het kleine clubs zijn.

9 december 2018 om 13:07

Het is probleem is de meeste media niet te vertrouwen zijn. Jij legt nu 2 tegenstrijdige berichten naast elkaar, waarschijnlijk klopt er dus tenminste 1 niet helemaal en worden we dus verkeerd geïnformeerd..

City maakt zich hier dus zorgen om...? En PSG niet? Grappig

Frustrerend voor Pep. Toch goed dat er regels zijn, want anders is het voetbal echt te koop.

Als hij zon goede trainer is, kan hij toch van iemand anders een Frenkie de Jong maken? (Zal het toch aan het materiaal liggen? Hij heeft bijna altijd de beste selecties vd wereld.)

9 december 2018 om 14:22

Wie is er dan wel een goede trainer volgens jou? Er is geen enkele trainer in de wereld die de kwaliteiten van De Jong kan aanleren; dat heeft de speler of hij heeft het niet. Daarom noem ik het inzicht van De Jong noem ik meer een gave. Verder ben ik het ermee eens dat Guardiola imo nog steeds wat te bewijzen heeft, want hij doet het inderdaad alleen met de creme de la creme. Is niet erg, het is namelijk een uitstekende trainer, maar ik zou hem bijvoorbeeld graag eens bij een Napoli, Roma, Dortmund, etc. zien. Gewoon een club net onder de elite.

Wordt zoals Wim Kieft dat zegt wel heel erg moe van deze soap.
Gister de commentator in de samenvatting alsof Here Christus op veld in Zwolle was neergestreken. BELACHELIJK! Laat deze jongen eerst eens constant een zeer hoog niveau nastreven. Als ze 75 miljoen voor hem willen bieden, wat mag dan een Ziyech wel niet kosten, vind hem toch beter dit seizoen.
Ik ontken ook niet dat het een geweldig talent is, maar het is nou ook niet het aller beste wat ik ooit gezien heb.
Voor Ajax is het natuurlijk heerlijk zo, met de wedstrijd wordt die meer waard, kunnen mooi achterover leunen en kijken wie wat biedt.

9 december 2018 om 12:25

Hij speelde overigens wel erg goed gisteren. Het ding met Frenkie de Jong is dat hij een heel specifieke speler is waar er weinig van zijn. Creatieve spelers zoals Ziyech zijn er wel meer. Spelers die je vanuit de opbouw kan inspelen en die dan zich kunnen opendraaien of met een dribbel ruimte voor zichzelf kunnen creeeren lijken vrij zeldzaam te zijn, maar die zijn wel cruciaal voor aanvallende ploegen. Precies die aanvallende topploegen zijn dan ook geinteresseerd: Barca, City, Bayern, PSG. Ik kan eigenlijk zelf ook amper spelers opnoemen met die kwaliteiten van Frenkie De Jong, dus ik snap wel waarom hij zo gewild is.

9 december 2018 om 12:29

@jeromb

nou? spelers die met 1 geniale pass iemand voor de goal neerzetten en dat bijna elke wedstrijd doen liggen echt niet voor het oprapen hoor. ik denk dat mensen Ziyech een beetje onderschatten

doet verder niks af aan de kwaliteiten van Frenkie De Jong maar ook spelers als Ziyech zijn zeldzaam

9 december 2018 om 13:16

Ziyech is zeker een goede speler maar ik weet zeker dat ik wel 15 betere aanvallende middenvelders op kan noemen.

9 december 2018 om 13:46

@memphisdepay

niet met die pass in de benen hoor, dat soort spelers zijn schaars. als Ziyech wat meer fysieke kracht had had hij nu ook bij een Europese topclub gespeeld waarschijnlijk

9 december 2018 om 14:30

Nee, Japie. Ook met meer fysiek zat Ziyech nog niet bij de top, want jongens als Silva, Ozil, Mata (in z’n prime) Iniesta, etc., spelen ook allemaal in de top en zijn fysiek niet de beste. Ziyech miste heel lang rendement. Ja, hij was bij veel betrokken, maar hij gaf veel te veel ballen zomaar weg omdat hij per se beslissend wilde zijn. Dit lijkt overigens steeds minder te worden, dus spreekt het in het voordeel van Ziyech, maar een speler als Frenkie is toch echt wel een stukje zeldzamer dan Ziyech, aangezien ik net al een aantal CAM’s opnoemde die allen over zijn kwaliteiten beschikken. Bij een speler als Frenkie, kom ik niet veel verder dan Busquets en dat is de absolute top. Mogelijk nog Verratti, maar dan houdt het in de top wel op.

Volgens Hans Kraay jr. ,zojuist bij de tafel van Kees,heeft Barcelona zich ook gemeld voor onze Frenkie,als dat klopt en ze gaan serieus bieden dan kan dit nog leuk worden, een aantal clubs die tegen mekaar opbieden kan de prijs flink opdrijven, komen we mischien toch nog aan die 100 Miljoen.

PSG is een club zonder ziel, leuke spelers , geen eenheid. Allemaal individualisten voor veel geld. De Ligt en Frenkie kunnen beter naar Bayern waar rust is, goede faciliteiten en waar ze belangrijk kunnen zijn in der Umbruch. Ze hebben basisplaats en spelen voor prijzen. 5 jaar later kunnen ze de stap maken naar Barca om vervolgens hun carrière af te sluiten op het grauwe eiland.

9 december 2018 om 13:08

Bij Bayern is het nu ook niet bepaald rustig. Veel onenigheid over de trainer, een selectie die moet worden aangepakt en goede faciliteiten heb je natuurlijk ook bij PSG. Die basisplaats hebben ze bij PSG ook en de prijzen ook.

9 december 2018 om 14:36

Toch zit er een verschil tussen clubs als Bayern en City/PSG. Bayern heeft over het algemeen veel meer geduld met spelers omdat ze niet graag met groot geld smijten. Nu moet je beseffen dat als ze dat dus wel gaan doen, ze het volle vertrouwen hebben van de club. Sule achterin met De Ligt, De Jong op het middenveld met Goretzka.. Klinkt als een prima as en zeker over 2-3 jaar, wanneer die jongens ook weer wat ouder zijn en ingespeeld op elkaar. Nu nog de juiste trainer vinden, want ik ben niet overtuigd van Kovac. Zidane zou bij iedere topclub aan de slag kunnen, dus waarom niet? Echter zie ik hem het liefst naar United komen.

9 december 2018 om 13:19

@godspeed1979

geld dat niet voor elke internationale club? kijk eens naar een club als City bv. hoeveel Engelsen staan daar in de basis? Stones en Sterling alleen geloof ik en af en toe mag die Delph minuten maken, maar voor de rest spelen er louter buitenlanders en zo geld dat voor meer internationale topclubs. die zijn ook bijna allemaal hun identiteit kwijt

Frenkie De Jong brengt nog al wat teweeg in voetballand. topcoaches in staat van overspannenheid, het is nogal wat allemaal

maar even serieus, met het geld dat de sjeik van City heeft haal je zo een andere wereldtopper. die kunnen bijna elke speler halen die ze willen met hun budget

Deze jongen heeft voor de Franse competitie gekozen omdat die minder goed en minder zwaar is dan de Spaanse en Britse competitie. Het was echt geen toeval dat De Jong gewoon matig tot slecht was tijdens interlands..

Deze jongen is overhyped door mensen zoals Henk Spaan en de berichtgeving op deze website werkt daar ook aan mee. Want als ik alle berichtgeving van de afgelopen jaren had moeten geloven had Dolberg ook al 60 miljoen euro op moeten leveren en was Bazoer ook voor 40 miljoen euro verkocht..

9 december 2018 om 14:08

Frenkie was matig tot slecht tijdens interlands? Heb jij die wedstrijden wel gezien? Zo ja, had je toen een bril op? Hij is voor Koeman een vaste waarde op het veld. Elke analist zegt dat het spel van Oranje pas goed ging lopen toen Frenkie de boel ging verbinden. Maar jij vond het matig tot slecht.

9 december 2018 om 14:11

Ik vond het inderdaad matig tot slecht, dat heb je goed gelezen.

10 december 2018 om 12:07

Hahaha, niet serieus te nemen dit. Heel de top van Europa zit achter hem aan, elke voetbalkenner is het erover eens dat het een uitzonderlijk talent is en dan kom jij vertellen dat het maar een matige voetballer is.

Dikke doei hoor, ik ga mijn broek verschonen.

Kan mij wel voorstellen dat Pep De Jong graag er bij wil hebben. Kan prima de bal vooruit het veld op brengen en voegt verdedigend ook nog wat toe. Ook De Jong lijkt mij veel van de voetbalopvatting van Pep te kunnen leren, wat ook goed is voor het NL elftal.

Pep kan dan wel boos zijn, maar misschien is zijn club slimmer dan hij denkt. Want kan Frenkie 75 miljoen wel waarmaken? Misschien wel, misschien niet.

Snap één ding niet!! Hoe zit het met PSG eigenlijk met FFP ivm Neymar en Mbappe wat ook eigenlijk niet kan!! Of heeft die sheik die Italiaan omgekocht van de FIFA.

Frenkie moet niet naar City gaan, of PSG.
Deze twee clubs krijgen nog problemen omtrent FFP. En wat als Pep weggaat bij City...
En de Franse competitie is geen reet aan, haal PSG weg en je houdt een competitie over die amper beter is dan de ED.
Barca of Bayern, dat lijken me mooie clubs, traditieverenigingen met een geweldige geschiedenis.
PSG en City is als ‘nieuw geld’, smijten met geld en graag laten zien wat je hebt. Zoals die oliesjeiks zelf ook zijn (omdat ze daar per ongeluk die prut in de grond hebben)

Goed om te zien dat er eindelijk weer topclubs naar Nederlandse spelers hengelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren