Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guardiola haalt uit naar Klopp: ‘Ik dacht dat Jürgen niet dat type manager was’

Laatste update:

Josep Guardiola is niet gediend van de uitlatingen die Jürgen Klopp deed over Manchester City. Klopp beweerde dat the Citizens een rustperiode van twee weken hebben gekregen nadat eind december een corona-uitbraak plaatsvond op de club, maar Guardiola weet dat dat niet zo is. "Jürgen moet nog eens op de speelkalender kijken", aldus de Spanjaard op de persconferentie vrijdag.

Klopp werd onlangs gevraagd waarom Liverpool dit seizoen minder goed presteert dan in de vorige jaargang en zei toen: "We zijn vermoeid, wij hebben geen break van twee weken gekregen zoals de koplopers in de Premier League." Dat schiet bij City-manager Guardiola, die zondag met zijn elftal op bezoek gaat bij het Liverpool van Klopp, in het verkeerde keelgat. "Toen corona hier speelde hebben we een week vrij gehad, we hebben met veertien spelers gespeeld op Stamford Bridge (tegen Chelsea, red.). Maar misschien heb ik het verkeerd en was het in werkelijkheid twee of drie weken", zegt hij sarcastisch.

Guardiola heeft gelijk: op 28 december werd de wedstrijd tussen Everton en Manchester City vanwege corona weliswaar uitgesteld, maar op 3 januari speelden the Citizens alweer uit bij Chelsea (1-3 winst). Op die dag ontbraken Ederson, Gabriel Jesus, Eric García en Kyle Walker vanwege een coronabesmetting. City had tussen Boxing Day op 26 december (2-0 winst tegen Newcastle United) en de wedstrijd tegen Chelsea op 3 januari precies één week rust.

"Als ik Jürgen zie, zal ik hem nog eens vragen hoe lang we vrij waren", zegt Guardiola. "Ik ben verrast, ik dacht dat Jurgen niet dat type manager was, zoals anderen die dat soort dingen normaal gesproken zeggen. Die opmerking had ik niet verwacht. Misschien was het een misverstand. Als hij de kalender ziet, zal hij zien dat het niet twee weken was." City moet het zondag op Anfield stellen zonder Kevin De Bruyne, Sergio Agüero en Nathan Aké. Mocht de ploeg van Guardiola winnen, dan slaat koploper City een gat van liefst tien punten met nummer twee Liverpool. De voorsprong op achtervolger Manchester United wordt in dat geval zes punten.

De recente geschiedenis biedt Guardiola weinig vertrouwen, want de manager won nog nooit op Anfield. "Natuurlijk is het een belangrijke wedstrijd, dat kan ik niet ontkennen", aldus de Spanjaard. "We hebben daar geen uitzonderlijke resultaten behaald, maar we hebben goede wedstrijden gespeeld. We gaan erheen om te winnen, niet voor een gelijkspel, omdat we hun kwaliteiten en het team dat ze hebben kennen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

is toch niks nieuws met Klopp, zolang alles goed gaat is het een gentleman en geniale man, zodra het even wat minder gaat krijgt iedereen er van de zelfde goed lachse Klopp een goede veeg uit de pan haha.

5 februari 2021 om 15:59

Zelfde met praktisch elke manager. Guardiola en zelfs 'gentleman' Pochettino. Ik kan denk ik geen manager opnoemen die, als het slecht gaat, zich altijd respectvol zal opstellen

5 februari 2021 om 16:00

Bielsa wel als het slecht gaat zegt die mijn tactiek blijft mijn tactiek 😂

5 februari 2021 om 16:05

Zidane, maar dat irriteert soms ook als fan :D

5 februari 2021 om 16:06

Je kan Favre op dat lijstje zetten, 0,0 strijdbaarheid zit er bij hem in. Geeft overwinningen graag cadeau en zal nooit fel reageren.

5 februari 2021 om 16:08

Ole heeft nooit zulke belachelijke dingens gezegd als zat heel de pers al meerdere malen achter hem en moest hij al 10keer ontslagen worden..

5 februari 2021 om 16:15

Nee idd, Ole zei dat de tactiek perfect gewerkt heeft als hij er met 6-1 afgegaan is

5 februari 2021 om 16:15

Ole is inderdaad echt een gentleman wat dat betreft, soms moet hij haast zekfs geforceerd boos doen omdat hij dan PE teacher is.

5 februari 2021 om 16:15

Zidane was bij vlagen emotioneel op het veld. Daarbuiten lijkt hij wel een robot.

5 februari 2021 om 16:23

Dat schaar je toch niet onder gentleman (ole), maar onder saaie lul zonder charisma.

5 februari 2021 om 16:24

Zidane oogt zo nep als ik weet niet wat. Probeert inderdaad stoicijns over te komen, maar je weet dat het een act is. Louter PC-antwoorden.

5 februari 2021 om 17:17

@arsenaladdict dat zie ik toch liever dan die coaches die denken dat ze belangrijker zijn dan dat ze daadwerkelijk zijn. Solskjaer snapt dat hij slechts een coach is en dat mensen naar het voetbal kijken voor de spelers die in het veld staan. die doet gewoon zijn werk en zit er niet op te geilen om zelf de spotlight te pakken en heel interessant of belangrijk over te komen met afwijkend gedrag in de media of in de dugout

5 februari 2021 om 17:39

@origami een coach moet normaliter toch ook rustig kunnen blijven en zijn emoties de baas zijn? dat lijkt me juist een goede eigenschap. hoe kan je je spelers nog aanspreken op hun gedrag als je jezelf als coach niet normaal kan gedragen?

5 februari 2021 om 18:04

Ik vind dat een coach bij een grote club wel wat mag uitstralen, laten zien achter bepaalde principes te staan door zich op de juiste wijze te uiten. Het boegbeeld van een club. Jij verwart dat met arrogantie en een tikkeltje narcisme, dan draait het om jezelf inderdaad en dat is wat de meeste clubs niet willen uitstralen.

BIj Ole zit je te kijken naar een man waar je als titel; ''ik weet het ook even niet' zou kunnen plakken.' Naar mijn mening moet een coach bij een grote club uitstralen dat hij de boel onder controle heeft.

5 februari 2021 om 18:47

Mourinho?

5 februari 2021 om 20:02

Zidane, altijd respectvol naar de tegenstander, scheids, league. Nooit op iets verkeerd kunnen betrappen op dat vlak. Zou zijn spelers van mij af en toe wel eens een veeg uit de pan mogen geven overigens

5 februari 2021 om 16:21

Mikel Arteta Maar ja, die zit ook meer in een positie van dankbaarbeid en ontwikkeling, dan ga je niet je ego de overhand laten spelen.

5 februari 2021 om 16:26

Arteta had wat mij betreft wel wat meer los mogen gaan na die rode kaart van Luiz en helemaal nadat die van Bednarek wel geseponeerd werd en van hem niet, terwijl het bijna identieke gevallen zijn.

5 februari 2021 om 16:32

Ja maar ja, de regels zijn gewoon zo. Uithalen om een regel vind ik een beetje armoedig en sneu overkomen. Luiz had nooit de aanleiding moeten voeden.

5 februari 2021 om 16:38

Zeker, is ook geen goedpraten van Luiz maar dat er dan vergelijkbare gevallen verschillend beoordeeld worden vind ik wel frappant.

5 februari 2021 om 16:48

Is zeker frappant, maar er zijn iedere week talloze discutabele incidenten en je weet als je eraan begint dan verwacht men constant dat je het aankaart. Kost een hoop energie, is zinloos en uiteindelijk word je weggezet als slechte verliezer en zeurkous. Wenger kreeg dit imago later ook, wat zonde is want een grotere gentleman ga je niet treffen in het voetbal.

5 februari 2021 om 17:52

@Samcro Het zijn geen identieke situaties. Luiz gaat wel degelijk door op de man terwijl Bernadek inhoudt. Daarom werd de ene kwijtgespeeld en de andere niet.

5 februari 2021 om 17:56

Hou op hoor.. Ik snap heel erg goed dat Luiz de schijn tegen heeft vanwege zijn stommiteiten in het verleden, maar die speler komt met zijn hak tegen de knie van Luiz, die loopt alleen mee. Was hij maar doorgegaan op de man met intentie de bal te spelen, dan had hij door die rare regel slechts geel gehad.

Zo kennen we Klopp weer.. allemaal grappig en lollig als hij wint, maar een zure slechte verliezer.

Wat een titel weer... 'haalt uit'... Guardiola zei het met een lach. Ook zijn beide managers goede vrienden. Guardiola heeft overigens wel gelijk, de Premier League heeft van alle topclubs alleen City met de kerst twee wedstrijden gegeven in 48 uur, belachelijk.

Is daar tussen ook nog een periode van een week geweest voor City waar ze rust hadden? Wellicht dat Klopp dat bedoelde met 2 weken (in totaal dus niet over 1 periode). Verder is het algemeen bekend dat Klopp leuk en lollige trainer is wanneer het goed gaat en precies het tegenovergestelde van wanneer het slecht gaat. Zoals veel trainers overigens.

Klopp en Koeman ontlopen elkaar niet veel op dit vlak. Zich het image van de favoriete oom/leukste schoonpa aanmeten, maar in werkelijkheid zuur. Zo zuur.

Mooi, de boel een beetje opstoken. Beetje moddergooien en die spelers met extra motivatie op het veld. Ging altijd mee in het verdedigen of aanvallen van coaches, maar ze doen het gewoon allemaal stuk voor stuk. Ze zijn chagrijnig als ze verliezen en blij als ze winnen. Begin steeds meer te begrijpen dat dit mentaliteit is en dat de meerderheid dit niet heeft. Jezelf en fouten benoemen als iets ruk is gegaan en wat blijer zijn als iets goed is gedaan. Teveel afvlakking tegenwoordig, schouders ophalen wanneer het goed of slecht gaat.

Vind het een beetje same old same old worden en ik denk dat Klopp doorgaans gewoon een leuke vent, net zoals Mourinho en Pep. Zelfs Louis v Gaal is gewoon een goede vent, maar die kan ook gewoon niet tegen zijn verlies, teken dat hij er om geeft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren